- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.061
Günaydın kızlar.İşyerinde olduğum için geçmişi okuyamadım.Doberman tarzı bir patronum var.Hoş patronun melek gibisi olmaz tabi.
Gülden ufaklığın dişleri mi kararıyo canım?Meyve suyu falan veriyosan çok verme, asit diş minesine zarar verir.Benim 7 yaşında yeğenimin 11 dişi ameliyatla çekildi.Biberon biberon meyve suyu içerdi.Meyveyide çok yer.6 Elma arka arkaya yediğni gözlerimle gördüm.Yemek yemez tabi.Birde emzirma döneminde kan ilacı falanda yapar diye duydum emin değilim.İnşallah düzelir canım.Önemli olan kalıcı dişler.Mertin dişi 5,5 aylıkken çıktı.Bende erken dökülmesin diye bebeklere özel macun ve fırçayla fırçalıyorum.Önce ona veriyorum, hadi oğlum harttide hort yap diyorum fırçalıyo, sonra ben alıyorum birazda ben fırçalıyorum.Babasının erken çıkıp 3 yaşında çürümüş.Genetik bir kazaya kurban gitmeyiz inşallah.
Kızlar ya bişi soracağım.Mert günde en az 5-6 kez kaka yapıyo ama devamlı böyle.İshal değil.Doktora götürsemmi, şaşırdım ya..
Günaydın :) doverman benzetmesı güzeldi.
Canım yemek yıyo kı kaka yapıyo nırmaldır heralde
Kuzum herşeye değersin 💝
Günaydın hanmlar....guldenm yasemnin dediği gibi gormk lazm.curuk mu renklenme mi o yuzden bi pedodontise götür. Unv hastanrsnde okabilur...yada Vatsaptn bi foto yollasana bana.bi bakaym
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın hanımlar. Sacma semınerler bugun bıtıyo. Ceyda babasıyla karakola gıttı okula mufettıs gelecekmıs okula getıremedım bugun
Kuzum herşeye değersin 💝
Günaydın kızlar.İşyerinde olduğum için geçmişi okuyamadım.Doberman tarzı bir patronum var.Hoş patronun melek gibisi olmaz tabi.
Gülden ufaklığın dişleri mi kararıyo canım?Meyve suyu falan veriyosan çok verme, asit diş minesine zarar verir.Benim 7 yaşında yeğenimin 11 dişi ameliyatla çekildi.Biberon biberon meyve suyu içerdi.Meyveyide çok yer.6 Elma arka arkaya yediğni gözlerimle gördüm.Yemek yemez tabi.Birde emzirma döneminde kan ilacı falanda yapar diye duydum emin değilim.İnşallah düzelir canım.Önemli olan kalıcı dişler.Mertin dişi 5,5 aylıkken çıktı.Bende erken dökülmesin diye bebeklere özel macun ve fırçayla fırçalıyorum.Önce ona veriyorum, hadi oğlum harttide hort yap diyorum fırçalıyo, sonra ben alıyorum birazda ben fırçalıyorum.Babasının erken çıkıp 3 yaşında çürümüş.Genetik bir kazaya kurban gitmeyiz inşallah.
Kızlar ya bişi soracağım.Mert günde en az 5-6 kez kaka yapıyo ama devamlı böyle.İshal değil.Doktora götürsemmi, şaşırdım ya..
Canım ya biz rota virüsü aşısının ilk dozunu olduktan sonra alt üst olduk.Persentili %90 olan çocuk kilo olarak %47 ye düştü.İstanbullara kadar götürdüm. Cerrahpaşa vs, Ankarada Bayındır ve özel hastanelerde görmedik gastrolog kalmadı.Çocuk o aşıyla birlikte ishal oldu ve ondan sonrada iştah miştah kalmadı. Acaba barsaklarındaki meydana gelen zarar düzelmedi mi diyorum.Dışkıyı mı inceletsek.4 Kere yaptığı gün bayram ediyorum.En az 6 kere yaaa. Milletinki kabız olur, benimki yediğini anında çıkarıyo.Ya metabolizma yada bir aksaklık var:18:
Gunaydin hanimlaar nasilsiniz biz gece geldik koyden 2 gun kaldik ama cook uzun geldi ya giderken teyzemede ugradik oda geldi bizimle onunda buyuk kizi yoktu 6yi dolduran ogluyla 2bucuk yasina yaklasan kizi vardi erenin havuzunuda goturmustum tabi teyzemin kiziyla aybukeyle girdiler eren tabi iki gunumuz annemlerin bahcesinde gecti hatta anemlerin metal tekne denilen biseyleri vardi kuvet gibi icini doldurduk suyla erenle aybuke saatlerce girip oynadilar ama havada cok sicak oldugu icin cocuklarin kol ve omuzlari yandi kizardi aksam ortaya cikti kizarmalar isin kotu tarafi gunes kremi yoktu hic aklima gelmemisti boyle bisey oluca.
Ama cocuklar cok eglendi bizde teyzemle bol bol resim video cektik album yapabilsem koyardim ama malesef.:-(
Bide dun teyzemle bahcede patates cikariyoduk beni ari soktu ya babamin arilari var orda tam alnimdan soktu teyzemde soktuguna inanmanisti korkup soktu sanmissindir dedi ben biraz panik yapmistim ama aksam alnim kocaman sisti cok komik oldu teyzemde gormus oldu..
Aksamda evde cay iciyoduk yerde oturuyoduk benim.onumdede cay vardi eren karsidan bana geliyodu sarilicakti cocuk ben bi elimle erene uzandim durdurmak icin yanicakti bi elimle cayi aliyim dedim ama hersey ani oldu son anda ereni durdurunca cayi devirdi benim ayagim yandi neyse oglusuma bisey olmadi en azindan koy maceramizda bi sekilde bitti.ama dolu dolu bi 2 gundu diyebilirim bi okadarda yorucu erenin pesinde kosturup durdum aksam esim isten cikinca geldi gece gecte olsa geldik eve sonunda evimizdeyiz.:-D
Zaten uykuda uyumadi orda gunduzleri kosturdu durdu sipam yaa.hoşgeldiniz fatmacım ohhh ohh maşalah eren paşaya enerji patlaması yaşamıştır çocuk..
bu arada o vidyolardan istiyortum bennnnn:
watsaptan şekerimmm:
Hoşgeldiniz, macera olmuş biraz.Çok geçmiş olsun yanık çok kötü olur.Kabarma falan yoktur inşallah.Güneş kremini ihmal etme canım.Dün bir yakınım çocuğunun ala hastalığına yani vitiligoya benzer bişey geçirdiğini, hatta bir doktorun vitiligo dediğini söyledi.Bugün profa götürecekler.Güneş altında kalınca renk pigmentleri bozuluyo.Bende devamlı kremlerim, daha onlar çok hassas ve dirençleri düşük.
ben de korkuyorum dişlerine bişey olacak diye ama rana izin veriyo farçalatmama bunda pepee nin büyük faydası var :) dişlerimizi günde 4 kere fırçalayalım diyorum banyoya koşuyo diş diş diye :)) geçen alt dişinin arasına şeftali lifi takılmış babasıyla çıkarıncaya kadar çok uğraştık ama gönlünü yapıp rıza gösterdikten sonra çıkardık çok şükür.. oyunla falan yaptıracaksınız artık biz küvetten bile diş fırçasını vererek çıkartıyoruz arada benim kini de alıyo tabi benimki macunlu bilmiyorum inşallah bişey olmaz ama öbür türlü çıkmayacam diye çok ağlıyo gerçi diş fırçamı çok iyi yıkıyorum hiç kalıntı kalmıyo ama işte benim diş fırçama özeniyo hem benimkini hem de kensininkini alıyo öyle çıkıyoruz banyodangünaydın güldenim bence de en iisi bi diş hekimine filan götürmek sanırım. hem uzman dili seni daha tatmin edecektir. şimdi biz ne desek havada kalıo eğitimini almadığımız için. gerçi sağolsun sibel yardımcı olmaya çalışıo ama yüzyüze bi dr yle konuşmak daha ii. biz de de diş fırçası var biz fırçalarken hemen eline alıo ama gerisi yok . yani ağzına almıo bize de yaptırmıo. bazen diş aralarında yemek kalıntısı görüyorum. ama elimden de bişey gelmio ki.
buarada herkese günaydın kızlar...
Gunaydin hanimlaar nasilsiniz biz gece geldik koyden 2 gun kaldik ama cook uzun geldi ya giderken teyzemede ugradik oda geldi bizimle onunda buyuk kizi yoktu 6yi dolduran ogluyla 2bucuk yasina yaklasan kizi vardi erenin havuzunuda goturmustum tabi teyzemin kiziyla aybukeyle girdiler eren tabi iki gunumuz annemlerin bahcesinde gecti hatta anemlerin metal tekne denilen biseyleri vardi kuvet gibi icini doldurduk suyla erenle aybuke saatlerce girip oynadilar ama havada cok sicak oldugu icin cocuklarin kol ve omuzlari yandi kizardi aksam ortaya cikti kizarmalar isin kotu tarafi gunes kremi yoktu hic aklima gelmemisti boyle bisey oluca.
Ama cocuklar cok eglendi bizde teyzemle bol bol resim video cektik album yapabilsem koyardim ama malesef.:-(
Bide dun teyzemle bahcede patates cikariyoduk beni ari soktu ya babamin arilari var orda tam alnimdan soktu teyzemde soktuguna inanmanisti korkup soktu sanmissindir dedi ben biraz panik yapmistim ama aksam alnim kocaman sisti cok komik oldu teyzemde gormus oldu..
Aksamda evde cay iciyoduk yerde oturuyoduk benim.onumdede cay vardi eren karsidan bana geliyodu sarilicakti cocuk ben bi elimle erene uzandim durdurmak icin yanicakti bi elimle cayi aliyim dedim ama hersey ani oldu son anda ereni durdurunca cayi devirdi benim ayagim yandi neyse oglusuma bisey olmadi en azindan koy maceramizda bi sekilde bitti.ama dolu dolu bi 2 gundu diyebilirim bi okadarda yorucu erenin pesinde kosturup durdum aksam esim isten cikinca geldi gece gecte olsa geldik eve sonunda evimizdeyiz.:-D
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
nasılsınız kızlar çok sıcak ya Allah dışarıda çalışmak zorunda olupta oruc tutacak olan herkese yardım etsin
herkesin ramazani mübarek olsun arkadaşlar
guldencim gelince haberdar et bakalım ne dicek dr
hayırlıcumalar cnm benim nasıl gidio anne evinde hayat ,sahi evde bekar kardeşin var mı yoksa sadece annen baban mı var.herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
nasılsınız kızlar çok sıcak ya Allah dışarıda çalışmak zorunda olupta oruc tutacak olan herkese yardım etsin
herkesin ramazani mübarek olsun arkadaşlar
guldencim gelince haberdar et bakalım ne dicek dr
ay cnm yaa sorma sorunumuz büyük fırça fırça diye ölüo ama saadece elinde duruyo o kadar. bu öğlen ilk kez dişini fırçaladık he he buraya yazdım ya gerçekleşti:)ben de korkuyorum dişlerine bişey olacak diye ama rana izin veriyo farçalatmama bunda pepee nin büyük faydası var :) dişlerimizi günde 4 kere fırçalayalım diyorum banyoya koşuyo diş diş diye :)) geçen alt dişinin arasına şeftali lifi takılmış babasıyla çıkarıncaya kadar çok uğraştık ama gönlünü yapıp rıza gösterdikten sonra çıkardık çok şükür.. oyunla falan yaptıracaksınız artık biz küvetten bile diş fırçasını vererek çıkartıyoruz arada benim kini de alıyo tabi benimki macunlu bilmiyorum inşallah bişey olmaz ama öbür türlü çıkmayacam diye çok ağlıyo gerçi diş fırçamı çok iyi yıkıyorum hiç kalıntı kalmıyo ama işte benim diş fırçama özeniyo hem benimkini hem de kensininkini alıyo öyle çıkıyoruz banyodan
merhaba canım aşıdan sonra mı böyle oldu yani sürekli mi 5-6 kere yapıyo.. benim kızım 6-7 gün süreyle çamur gibi günde 5-6 kere kaka yaptı en sonr yeşile falan dönmüştü ve korktum rota diye ama çok su içirdik geçti, şimdi sonra bi baktım alt köpek dişi çıkmış çook yıprattı bizi kaka çünkü kızım da istemiyodu altını temizlememi o da bıktı benden :) ha bi de bugün duydum ishal salgını varmış bu ara bakıcımız söyledi.. senin ki de çamur gibiyse rota olmuyo rota da illa sulu olacakmış kız kardeşim tıpta okuyo o olmasaydı çoktan elimde bez gitmiştim doktora gerek yok su içir sürekli dedi ve dediği gibi oldu çok şükür geçti inşallah sizin ki de bizim gibi geçer canım
Ayyy okurken şok şok oldum ha maşallah pek macera arı çay güneşhoşgeldiniz evinize geçmiş olsun sana da ne diyeyim :))
hayırlı cumalar canım Allah kavuştursun bu arada... burası da çok sıcaak ama Allahtan adliyede klima var ve bakıcımızın evi serin kızımın da serin yerde olduğunu biliyorum :))
Hayırlı ramazanlar sana da ben senelerdir olan geleneği devam ettiriyorum ramazanın ilk günü yine hastayım
Herkese hayırlı günler kızlar dün hiç giremedim hem duruşma vardı, arkadaş izinde bi de dün hasta olunca karın ağrısı ve dosyalar baya yoğun ve stresliydim.. öğleden sonra da annemle konuştum telefonda kız kardeşimin bugün mezuniyeti var konyaya gittiler, babamla biraz tartışmışlar ona çok canım sıkıldı, kız kardeşimin mutlu gününü zehir edeceklerdi küsmüşler dün ama bugün konuştum annemle barışmış gibilerdi sanki birlikte gitmişler şimdi şu saatlerde kız kardeşim hipokrat yeminini ediyo:)) ama ben yanında değilim.. söz verdim ama tusu kazanırsa tus mezuniyetine gidecem:)))
akşam babamız saat 10 buçukta halı saha maçına gitti, biz de iki tane oyuncak bardağımız var biberondaki suyu alıp döktük bardaktan bardağa dökmece oynadık, döktüümm diyo :) kelime dağarcığı baya gelişti maşallah :) ama hep emrivaki :) neyse oyun oynamayı bıraktık sonra biraz oyun hamuru oynadık, süt hazırlamak için beni mutfağa o götürüyo parmadığımdan tutup kakk kaakk :) birlikte mutfağa gittik, ne yapacak merak ettim evet annecim ne istiyosun dedim, dolabı gösterdi buzdolabını açtım, sütünü aldı bana verdi sonra kapaak :) dolabın kapağını açıp cezveyi aldık, diğer dolabın önünde durup kapaaak dedi bardağı çıkardık, sonra bizim karışım tabağımz var irmik prinç unu ve bebe bisküvisi onu gösterdi, kaşğını da aldı içinden iki kaşık cevzeye attı hiç ellemedim :) sonra sütünü boşalttık gitti fırının önüne açç :) neyse sütünü pişirdik, pepe istedi ben de açtım :) güzelce mamasını yedi biraz pepe şarkılarıyla dans etti:) bu arada rana pepe şarkıları çıkınca hipnoz gibi tv önünde durmuyo şarkı sıralarını bile ezberlemiş şarkılar çıkınca dans ediyo ritme göre :) müzik bitti pepee nini en son müziği ninni o çıkınca emziğini istedi verdim tv yi kapattı bitti dedik yatağa gittik sallamadım hadi birlikte yatalım dedim geldi sarıldı bana ben de o da uyumuşuz.. eşim 12 de geliyo maçtan ben de on dakika vardı kalktım:) güzeldi dün akşam bütün yorgunluğum gitti..
ay uzun yazdım kusura bakmayın :)
ooo rana hanımlar büyümüşlerde mama bile yapıolar maşallah ona. akıllı kuzu.pekde dillenmiş kapaaak sevdim bunu:)
kardeşinin de mezuniyeti hayırlı olsun cnm darısı tus a inş.
ben de korkuyorum dişlerine bişey olacak diye ama rana izin veriyo farçalatmama bunda pepee nin büyük faydası var :) dişlerimizi günde 4 kere fırçalayalım diyorum banyoya koşuyo diş diş diye :)) geçen alt dişinin arasına şeftali lifi takılmış babasıyla çıkarıncaya kadar çok uğraştık ama gönlünü yapıp rıza gösterdikten sonra çıkardık çok şükür.. oyunla falan yaptıracaksınız artık biz küvetten bile diş fırçasını vererek çıkartıyoruz arada benim kini de alıyo tabi benimki macunlu bilmiyorum inşallah bişey olmaz ama öbür türlü çıkmayacam diye çok ağlıyo gerçi diş fırçamı çok iyi yıkıyorum hiç kalıntı kalmıyo ama işte benim diş fırçama özeniyo hem benimkini hem de kensininkini alıyo öyle çıkıyoruz banyodan
merhaba canım aşıdan sonra mı böyle oldu yani sürekli mi 5-6 kere yapıyo.. benim kızım 6-7 gün süreyle çamur gibi günde 5-6 kere kaka yaptı en sonr yeşile falan dönmüştü ve korktum rota diye ama çok su içirdik geçti, şimdi sonra bi baktım alt köpek dişi çıkmış çook yıprattı bizi kaka çünkü kızım da istemiyodu altını temizlememi o da bıktı benden :) ha bi de bugün duydum ishal salgını varmış bu ara bakıcımız söyledi.. senin ki de çamur gibiyse rota olmuyo rota da illa sulu olacakmış kız kardeşim tıpta okuyo o olmasaydı çoktan elimde bez gitmiştim doktora gerek yok su içir sürekli dedi ve dediği gibi oldu çok şükür geçti inşallah sizin ki de bizim gibi geçer canım
Ayyy okurken şok şok oldum ha maşallah pek macera arı çay güneşhoşgeldiniz evinize geçmiş olsun sana da ne diyeyim :))
hayırlıcumalar cnm benim nasıl gidio anne evinde hayat ,sahi evde bekar kardeşin var mı yoksa sadece annen baban mı var.
ay cnm yaa sorma sorunumuz büyük fırça fırça diye ölüo ama saadece elinde duruyo o kadar. bu öğlen ilk kez dişini fırçaladık he he buraya yazdım ya gerçekleşti:)
eee kızın sıcakta olsa için rahat etmiycekti di mi duyarlı anne:)
bekar erkek kardesim var canım evde 22 yasında
iyiyiz simdilik ablam ust sokakta oturuyor iki yegenimi cok seviyor elif biri 7 digeri 6 yasında aba aba diye peşlerinde dolasıyor bide dedeeee diye bagırıyor dedesine
sevdi burayı her daim kucaga alınıyor sokaga bakkala cıkartılıyor teyze dede anane aba coookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?