2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar kreş arayışına devam ediyorum
biraz önce telefonda yaklaşık 15 kreşle görüştüm
yarın 6 tanesiyle yüz yüze görüşmeye gideceğim
ama 2 tanesi çok uygun fiyat verdi.bu uygun fiyat verenlerden birinin sahibi yan sitede oturuyor üstelik. tek sorunum öğleden sonrası için servisinin olmaması
bir tanesi de fiyat vermedi.yüz yüze görüşünce fiyat verecek ama bu çevreye göre fiyatlarımız gayet uygun dedi
öğleden önce 1000 tl fiyat veren tekrar aradı ve 770 tl ye düştü
2 tanesi de kv nin evine çok yakın ama 700 tl fiyat verdi

slm bayanlar nasılsınız....cok uzun zmandr takıp edemyorum..çok yogun calısyorum...bugun ve yarın ızınlıym sonunda pc yekavustum:)))bizden haberler babamız yıne uzak bızden kızım ve kv ile kaldık basbasa...

meryem cok değişti hareketlerı artık koca kız gıbı ve bu benı cok duygulandırıyo..bu arala parmakk ucunda yurume sevdamız var sureklı oyle yuruyo.....kelıme dağarcgımız gelişti baya ....masallah dıyyem ıkı tane azı cıkarttık ne ates ne huysuzluk hıçbısey omadı....

sizler nasuılsınız

funda hadi bakalım inş hayırlı haberler alırız senden inş olacak defnemin kıreş işi..
sibel hoşgeldin cnm benim sana sormakm gereken bişey var
nilin bi dişi çürüyo gibiydi
şimdi o hemen hemen bütün dişleri siyyah olmaya başladı ya ne yapıcaz bilemiorum
çocuk diş hekiminemi gitmem lazım

bebek arabası değil otomobil yani dimi canım uyuyan bebeği oraya mi bırakıyorlar aa yok hiç öyle şey olur mu ins evladini yanlız birakirmi pimpiriklilik değil canım bu sen olması gerekeni yapıyorsun

Evet canim otomobilde birakiyorlar

Öyle canım ben de idare etmeye çalışıyorum. Dedigin gibi huylari yok hic olmazsa buna şükür napalım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah canım ya ne kadar güzel seyler olmus öyle rabbim daim etsin inşallah

Fundacim gonlune gore ve defne icin de hayirli bi yer denk gelir inşallah canım.

Guldencm demir icin damla falan veriyo musun

Bi de geçenlerde gozume çarptı sut disi curusede bişey olmaz demisler çok yanlış bir düşünce bi kere alttaki daimi dislere zarar verir

Erken kaybedilen sut dislerinden dolayı alttaki surekli disin çıkacağı alan azalcagibdan ya caprasiklik olur veya da hic çıkamaz daimi dis...sut disleri en az alti yaşına kadar agzda kalcak o yuzden dikkatli olunmali

Erkek kardeşimin üst dişi cürük çıktı sonra kırıldı ve tamamen çıktı çoook üzülmüştük ama çok şükür sonra kendi dişi inci gibi çıktı bizim göz yaşlarıda boşuna sel.

Kasım ayı uğurlu ay inşallah istediğiniz gibi olur herşey

Bu arada yazacam diyorum zaman mi olmadı ben mi aksattım bilemedim kapanmana cook sevindim rabbim daim etsin inşallah canım

Allah korusun ya uyanırsa ağlarsa tvde hep görüyoruz bırakıp giden anneleri

aynen bende dedım kasım bebegımız var kasımda ılk esımın işi olmustu sımdı bu işte ıns kasımda olur allhın ıznıyle
tsk ederım cnm amın ınss

bende okudum cnm ay ya çok üzülüyorum ama ne yapıcam bilmioyum peki sibelcim ne yapmam laszım
dişlerimizi fırçalıyoruz
ee sütümüze şeker koykmuyoruz
başşka bi tatlı da yemiyoruz.
offf ne yapıcamyaa:
yalancı memede emmiyo..

bende çok üzülüyorumyaaaa:

yavrum çok güzel gülüyo ama dişlerimiz siyah oluyo.(

kızlar günaydın herkese hayırlı cumalar
bakalım bugün 4te çıkıcam götürücem dr birdaha olmazsa istanbula..

günaydın güldenim bence de en iisi bi diş hekimine filan götürmek sanırım. hem uzman dili seni daha tatmin edecektir. şimdi biz ne desek havada kalıo eğitimini almadığımız için. gerçi sağolsun sibel yardımcı olmaya çalışıo ama yüzyüze bi dr yle konuşmak daha ii. biz de de diş fırçası var biz fırçalarken hemen eline alıo ama gerisi yok . yani ağzına almıo bize de yaptırmıo. bazen diş aralarında yemek kalıntısı görüyorum. ama elimden de bişey gelmio ki.
buarada herkese günaydın kızlar...

günaydın yaseminim:
offf ya çok üzülüyorum ben gerçektenya:

bugün gidicez inş ama sanıyorum çocuk dişhekimine gidicez..

offf burdada yok malesef..

Günaydın hanmlar....guldenm yasemnin dediği gibi gormk lazm.curuk mu renklenme mi o yuzden bi pedodontise götür. Unv hastanrsnde okabilur...yada Vatsaptn bi foto yollasana bana.bi bakaym

Günaydın hanımlar. Sacma semınerler bugun bıtıyo. Ceyda babasıyla karakola gıttı okula mufettıs gelecekmıs okula getıremedım bugun

Kuzum herşeye değersin 💝

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…