- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.041
saol cnm cok mutluyum işte
aynen cnm ya cok mutluyum bende bılıodum kardesımın kapancagını babamın ıckı ve annemın kapanma aklıma bıle gelmezdı
aynen cnm cok guzel oldu allhıma sukurler olsun rabbım ısyten herkese nasıp etsın ıns
bebek arabası değil otomobil yani dimi canım uyuyan bebeği oraya mi bırakıyorlar aa yok hiç öyle şey olur mu ins evladini yanlız birakirmi pimpiriklilik değil canım bu sen olması gerekeni yapıyorsun
allah sabır versin cnm benim
çok zor 3 çocukla
cnm bak onu da öyle idare edeceksin
sonuçta sürekli onlarla değilsin
bikaç hafta idare edeceksin
ya benimki gibi herşeye karışsaydı,olmayan şeyleri olmuş gibi anlatsaydı,eşinle aranızı bozsalardı
maşallah elife cnm
allah çabucak kavuştursun eşinle
inşallah bulabilirim cnm
hakkınızda hayırlısı olsun cnm
inşallah cnm bulabilirim
e süper olmuş cnm
ailene de hayırlı olsun
Maşallah canım ya ne kadar güzel seyler olmus öyle rabbim daim etsin inşallahsaol cnm cok mutluyum işte
aynen cnm ya cok mutluyum bende bılıodum kardesımın kapancagını babamın ıckı ve annemın kapanma aklıma bıle gelmezdı
aynen cnm cok guzel oldu allhıma sukurler olsun rabbım ısyten herkese nasıp etsın ıns
kızlar kreş arayışına devam ediyorum
biraz önce telefonda yaklaşık 15 kreşle görüştüm
yarın 6 tanesiyle yüz yüze görüşmeye gideceğim
ama 2 tanesi çok uygun fiyat verdi.bu uygun fiyat verenlerden birinin sahibi yan sitede oturuyor üstelik. tek sorunum öğleden sonrası için servisinin olmaması
bir tanesi de fiyat vermedi.yüz yüze görüşünce fiyat verecek ama bu çevreye göre fiyatlarımız gayet uygun dedi
öğleden önce 1000 tl fiyat veren tekrar aradı ve 770 tl ye düştü
2 tanesi de kv nin evine çok yakın ama 700 tl fiyat verdi
Erken kaybedilen sut dislerinden dolayı alttaki surekli disin çıkacağı alan azalcagibdan ya caprasiklik olur veya da hic çıkamaz daimi dis...sut disleri en az alti yaşına kadar agzda kalcak o yuzden dikkatli olunmali
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar gıremıyorz ama ısyan etmeyınnnnn :)
emın olun evde olsanız sızde gıremezsınız
cunku her sanıye oyun oynamak bıseyler yapmak ıstyo masal kıpır kıpır eskısı gbı degıller kı bı
oyunckla uzun sure oynama surelerı bıttı
artık rahat takılamıyoruz ee malum yaz da geldı park bahce havuz denız derken kımse gıremezx dogaldır
calısırken telden pcden bnede gırerım yasak olamadıktan sonra rahat olur tabıkı
ama evde ınanın olmuyor kızlar kuzulara haksılık gbı gelıyo ılgı beklerken benım pc basında takılmam
bu arada kızlar esımın bır askerı varmıs beledıye baskanıymıs babası
esım konusmus benı beledıyeye gecırsene dıye uzmalıktan dırek gecıs hakkı var sadece oncelık gerekıo
oda basıt ıs sımdı gıdelım yapalım demıs esımde aralıkta sozlesmem doluyo yenıden ımzalıcam yda fesh etcem ozman yapalım demıs
kasımda aydın a gıdıp ısı hallederlerse aralıkta tazmınatını alıp aydın a tasıncaz bzıım köyede 2saat sadece
boylelıkle kendı annem masala bakcak haftaıcı benım evde haftasonu evıne gıtcek bende beledıyede calıscam veznede falan banada ayarlayabılırmıs ış
allhım dua edıyorum cok ıstyorum bıan once kasım gelsın hallolsun iş inş
kızlar dua edınde olsun buyuk ıhtımal oldu zaten ama yınede bellı olmaz allhım dualarınaza ıhtıyacuım var
Bi de öyle rahatlar ki cok cocuk olunca mi böyle oluyor bilmem. Küçük cocuk uyuyor onu arabaya yatirip birakiyorlar saatlerce geziyorlar. Ben şok oluyorum bu duruma ben mi cok pimpirikliyim bilmem ki. Buraya gelirken berra uyudu arabada marketten bişeyler alinacakti kv diyor ki arabaya birakakalim dedim kesinlikle olmaz. Benden de o rahatligi bekliyorlar ama mümkün degil ya aklima her türlü sey gelir benim
Kasım ayı uğurlu ay inşallah istediğiniz gibi olur herşey
Bu arada yazacam diyorum zaman mi olmadı ben mi aksattım bilemedim kapanmana cook sevindim rabbim daim etsin inşallah canım
Erken kaybedilen sut dislerinden dolayı alttaki surekli disin çıkacağı alan azalcagibdan ya caprasiklik olur veya da hic çıkamaz daimi dis...sut disleri en az alti yaşına kadar agzda kalcak o yuzden dikkatli olunmali
Erkek kardeşimin üst dişi cürük çıktı sonra kırıldı ve tamamen çıktı çoook üzülmüştük ama çok şükür sonra kendi dişi inci gibi çıktı bizim göz yaşlarıda boşuna sel.
günaydın güldenim bence de en iisi bi diş hekimine filan götürmek sanırım. hem uzman dili seni daha tatmin edecektir. şimdi biz ne desek havada kalıo eğitimini almadığımız için. gerçi sağolsun sibel yardımcı olmaya çalışıo ama yüzyüze bi dr yle konuşmak daha ii. biz de de diş fırçası var biz fırçalarken hemen eline alıo ama gerisi yok . yani ağzına almıo bize de yaptırmıo. bazen diş aralarında yemek kalıntısı görüyorum. ama elimden de bişey gelmio ki.bende okudum cnm ay ya çok üzülüyorum ama ne yapıcam bilmioyum peki sibelcim ne yapmam laszım
dişlerimizi fırçalıyoruz
ee sütümüze şeker koykmuyoruz
başşka bi tatlı da yemiyoruz.
offf ne yapıcamyaa:
yalancı memede emmiyo..
bende çok üzülüyorumyaaaa:
yavrum çok güzel gülüyo ama dişlerimiz siyah oluyo.(
kızlar günaydın herkese hayırlı cumalar
bakalım bugün 4te çıkıcam götürücem dr birdaha olmazsa istanbula..
günaydın yaseminim:
offf ya çok üzülüyorum ben gerçektenya:
bugün gidicez inş ama sanıyorum çocuk dişhekimine gidicez..
offf burdada yok malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?