2012 kasım bebekleri büyüyor..

ha ha cnm ne kadar verseler yaterliydi acaba:) kız para her zaman yetersizdir acı ama gerçek. dün akşam mutfak tezgahını toplarken baktım olmıycak sandalyeyi yanıma çektim dayadım tezgaha kuzumuda oraya çıkardım eline verdim yıkadığım cezveyi o onunla uğraşıt köpüklü köpüklü bende tezgahı temizledim. yoksa duracağı yok napalım onlar bize değil biz onlara uyuyoruz mecburen.

oy kıyamam nile ya tatlı prensesim benim
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın cnm biz iyiyiz bizde durumlar anlattığım gibi sizde ne var ne yok...

kuzulardam manzaralar hiç ii değil bu sabah fundacım yaaa...gittikçede daha zorlaşıo bu durum.

aynen cnm ne olacak bilmiyorum
çok zor ama mecbur başka çare yok

fundacım sağol senin miyde nasıl oldu:

ay ay çok zor işimi ya offff:
cnm midem hala tam anlamıyla normale dönmedi
ben öksürdükçe ayağa kalkıyor
öksürük de nasıl geçece bilmiyorum

kızlar buarada bugün klimayı takmaya gelecekler
dün akşam oturma odasındaki halıyı falan topladım
akşam da bol bol temizlik yapacağım sanırım

sağol cnm daha iyileri senin olsun
pazartesi akşam aldık cnm
1800 tl ödedim daha doğrusu kredi kartıma taksit yaptırdım

yarın sabah ayrılacağım cuma akşamı kavuşacağım
pazartesi sabah ayrılıp cuma akşamı tekrar kavuşacağım kısmetse

Son düzenleme:

allah yardımcın olsun cnm çok zor. babası yanında olcak di mi defnenin
hayırlı olsun klimanız cnm güle güle kulanın

uyumuyoruz yasminim neden uyuyalım çalışıyoz güya :) bal böcüğüm dün 2 kez yapmış sanırım kakayı çok sevindim umarım dahada düzelir ve hiç acımaz popişi
fundam hayırlı olsun klimanız
ay daral geldi bana

cnm oyyy çok zor ya ayrı kalmak allah yardımcınız olsun..
amin cnm gerçekten çok zor ama bir süre idare edeceğiz başka çare yok

allah yardımcın olsun cnm çok zor. babası yanında olcak di mi defnenin
hayırlı olsun klimanız cnm güle güle kulanın
sağol cnm
evet cnm babası burada
ama defnenin umrunda değil ki babası
dün akşam iftardan sonra defneyi parka götürdük salıncağa bindirdim sallanıyor.ben de yanındaki salıncağa bindim
babası da banka oturdu
salıncak yavaşlayınca sallamamı istedi
ben de "hadi babanı çağır anneciğim o saalsın" dedim
isteksiz bir şekilde 2 defa baba diye bağırdı
babası geldi sallamaya başladı.bi kere daha baba de diyor ama ddefne adamın yüzüne bile bakmadı
babası bak sallamam seni diyor inat etti söylemedi.anne de diyoruz anneyi söylüyor ama baba demiyor

merhaba arkadaşlar.. hayırlı ramazanlar hepinize..
cnm sıkkın biraz kafam dağılsın die açtım pc yi eymen yine bişi yemiyo o yemedikçede içten içe daralıyorum.. yemeyen bi çocukla uğraşmak ne kadar zor birşeymiş ya..herşeyine sabır gösterebiliyorum ama yemediği zmn gerçekten daraltıyo beni....

sağol cnm benim

sana da hayırlı ramazanlar cnm
allah yardımcın olsun inşallah eymenin de iştahı açılır

gunaydin kizlar
ay sabah sabah okudun ve cok uzuldum
gozu yasli kuzular kalmis arkanizda
cok zordud gercekten

funda klima hayirli olsun
bizde ben hamilryken taktirdik
klima candir

hayırlı günler kızlar
aynı.durum bizdede var biliyimusunuz elif hep kucagimda her daim yapışık ikiz gibiyiz bir saniye kucagimdan inmiyor atta götürmek istiyor ananesi dedesi gene de beni bırakıp gitmiyor sizdede öyle olduğuna göre dönemsel demekki
fundacim gule gule kullanın canım klimayı günler çabucak gecsinde sen çabucak.git gel defneye kavusacak bende eşime
betül sen nasıl oldun bugün
yasemin ve gülden sizden ne haber
akşama ne yapiyorsunuz kızlar menude ne var benim burda yemek derdim çok yok annemle beraber yapıyoruz

merhaba arjadaslar
ah canim seni cok iyi anliyorum iki ay cektik biz
ama bu suruptan birkac gun sonra istahi cok farketti bir deneseb hemde bitkisel icerigi mide harejetlerini hizlandiriyor

ay benum yarenum yapisikti canim ole zordr ki evimiz sobaliydi birde biz gibu pesine cikar kimseyke biryere gitnezsi 3 yasa kadar syrdu cok zor

arasa gezmek olsun herkezle gidebilir

merhaba arjadaslar
ah canim seni cok iyi anliyorum iki ay cektik biz
ama bu suruptan birkac gun sonra istahi cok farketti bir deneseb hemde bitkisel icerigi mide harejetlerini hizlandiriyor

adını yaz bakalım cnm ya.. belki bizede fayda eder bizde kullandık yakın bi zamnda bi vitamin başladığımda iyiydi ama artık pek yemiyo..
eşimin ailesinin yanına gittik şimdide benm annemlerdeyiz çocuğun düzeni değiştikçe sanırım iştahta gidiyo..

Tunaydin arkadaslar
Herkes ıyıdır umarım..
Bugun dokuluyorum resmen
Kac gundur kıs hazırlıkları yapıyorum erken mı basladım ne:)
Yaprak almaya gıttıkya abla bana lahana ve pazı da topladı bahceden
Dun butun gun onları hallettım lahanayı sarıp koydum pazıyı haslayıp, yapragıda salamura yaptım bakalım ıns ıyı olur
Aksam kv deye gıttık gorumcenın vısne agacı var bahcede masallah kucuk bı agac ama mahalleye yeter:) toplayın dedı e bıde yorgunlugun ustune eve gelınce onları kaynattım 19 kavonoz geldı sadece suyunu koydum dogal meyve suyu kızlara:) gece yarısı yattım sabah erkenden kalktık ama heryerım agrıyo kavonozları sıcak kapattım sıkı sıkı sanırım ondan kollarım tutulmus:)
Babamızıda yolcu ettık kaldık 3 gun kızkıza

evet aslinda duzen degisikligininde etkisi oluyor
ben arasi rahat biraktik bir gin degil iki gun degil oldu iki ay icim rahat etmedi
o yuzden seni ckk xok iyi anliyorum

adi apetizer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…