- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.441
günaydın yaseminim:
ay bilemiorumya ama budurum beni çok üzüyo
aynen inan akşam yemeyi zor hazırlıyorum nilden hep kucağıma gelmek istiyo bu ara gerçekten daha bi düşkün oldular
bende söylüyorum ve işin ilginci bu sabah beni görmedi kapayı kapatttım uyuyodu bastı çılığı
ay ya ne olurdu şuerkeklere birazdaha iyi para vereydilerde biz çaışmayaydık..
pöfffff:
çok mutsuzum çokkkk:
günaydın cnm biz iyiyiz bizde durumlar anlattığım gibi sizde ne var ne yok...oy kıyamam nile ya tatlı prensesim benim
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın cnm
geçmiş olsun sana
bizde de sabah aynı manzara vardı
defneyi babaanneye bıraktım balkondan bana bakıyorlardı.ben arabaya binerken yıktı ortalığı.nasıl ağladı anlatamam
günaydın cnm
manzara bizde dde aynı
içim parçalanıyor ama yapacak bişey yok
dün akşam eşim defneyi durdu bana gelmek istiyor
valla süper olurdu cnm
biz de çocuğumuzun başında olurduk
her ihtiyaç duyduğunda yanında olurduk
günaydın cnm biz iyiyiz sen nasılsın?
bulantın geçti mi?
aynen cnm ne olacak bilmiyorumha ha cnm ne kadar verseler yaterliydi acaba:) kız para her zaman yetersizdir acı ama gerçek. dün akşam mutfak tezgahını toplarken baktım olmıycak sandalyeyi yanıma çektim dayadım tezgaha kuzumuda oraya çıkardım eline verdim yıkadığım cezveyi o onunla uğraşıt köpüklü köpüklü bende tezgahı temizledim. yoksa duracağı yok napalım onlar bize değil biz onlara uyuyoruz mecburen.
günaydın cnm biz iyiyiz bizde durumlar anlattığım gibi sizde ne var ne yok...
kuzulardam manzaralar hiç ii değil bu sabah fundacım yaaa...gittikçede daha zorlaşıo bu durum.
cnm midem hala tam anlamıyla normale dönmedifundacım sağol senin miyde nasıl oldu:
ay ay çok zor işimi ya offff:
sağol cnm daha iyileri senin olsun
pazartesi akşam aldık cnm
1800 tl ödedim daha doğrusu kredi kartıma taksit yaptırdım
yarın sabah ayrılacağım cuma akşamı kavuşacağım
pazartesi sabah ayrılıp cuma akşamı tekrar kavuşacağım kısmetse
amin cnm gerçekten çok zor ama bir süre idare edeceğiz başka çare yokcnm oyyy çok zor ya ayrı kalmak allah yardımcınız olsun..
sağol cnmallah yardımcın olsun cnm çok zor. babası yanında olcak di mi defnenin
hayırlı olsun klimanız cnm güle güle kulanın
sağol cnm benimuyumuyoruz yasminim neden uyuyalım çalışıyoz güya :) bal böcüğüm dün 2 kez yapmış sanırım kakayı çok sevindim umarım dahada düzelir ve hiç acımaz popişi
fundam hayırlı olsun klimanız
ay daral geldi bana
merhaba arkadaşlar.. hayırlı ramazanlar hepinize..
cnm sıkkın biraz kafam dağılsın die açtım pc yi eymen yine bişi yemiyo o yemedikçede içten içe daralıyorum.. yemeyen bi çocukla uğraşmak ne kadar zor birşeymiş ya..herşeyine sabır gösterebiliyorum ama yemediği zmn gerçekten daraltıyo beni....
merhaba arkadaşlar.. hayırlı ramazanlar hepinize..
cnm sıkkın biraz kafam dağılsın die açtım pc yi eymen yine bişi yemiyo o yemedikçede içten içe daralıyorum.. yemeyen bi çocukla uğraşmak ne kadar zor birşeymiş ya..herşeyine sabır gösterebiliyorum ama yemediği zmn gerçekten daraltıyo beni....
hayırlı günler kızlar
aynı.durum bizdede var biliyimusunuz elif hep kucagimda her daim yapışık ikiz gibiyiz bir saniye kucagimdan inmiyor atta götürmek istiyor ananesi dedesi gene de beni bırakıp gitmiyor sizdede öyle olduğuna göre dönemsel demekki
fundacim gule gule kullanın canım klimayı günler çabucak gecsinde sen çabucak.git gel defneye kavusacak bende eşime
betül sen nasıl oldun bugün
yasemin ve gülden sizden ne haber
akşama ne yapiyorsunuz kızlar menude ne var benim burda yemek derdim çok yok annemle beraber yapıyoruz
merhaba arjadaslar
ah canim seni cok iyi anliyorum iki ay cektik biz
ama bu suruptan birkac gun sonra istahi cok farketti bir deneseb hemde bitkisel icerigi mide harejetlerini hizlandiriyor
adını yaz bakalım cnm ya.. belki bizede fayda eder bizde kullandık yakın bi zamnda bi vitamin başladığımda iyiydi ama artık pek yemiyo..
eşimin ailesinin yanına gittik şimdide benm annemlerdeyiz çocuğun düzeni değiştikçe sanırım iştahta gidiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?