- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.461
sağol cnmgunaydin kizlar
ay sabah sabah okudun ve cok uzuldum
gozu yasli kuzular kalmis arkanizda
cok zordud gercekten
funda klima hayirli olsun
bizde ben hamilryken taktirdik
klima candir
evet dönemsel olabilri cnmhayırlı günler kızlar
aynı.durum bizdede var biliyimusunuz elif hep kucagimda her daim yapışık ikiz gibiyiz bir saniye kucagimdan inmiyor atta götürmek istiyor ananesi dedesi gene de beni bırakıp gitmiyor sizdede öyle olduğuna göre dönemsel demekki
fundacim gule gule kullanın canım klimayı günler çabucak gecsinde sen çabucak.git gel defneye kavusacak bende eşime
betül sen nasıl oldun bugün
yasemin ve gülden sizden ne haber
akşama ne yapiyorsunuz kızlar menude ne var benim burda yemek derdim çok yok annemle beraber yapıyoruz
Tunaydin arkadaslar
Herkes ıyıdır umarım..
Bugun dokuluyorum resmen
Kac gundur kıs hazırlıkları yapıyorum erken mı basladım ne:)
Yaprak almaya gıttıkya abla bana lahana ve pazı da topladı bahceden
Dun butun gun onları hallettım lahanayı sarıp koydum pazıyı haslayıp, yapragıda salamura yaptım bakalım ıns ıyı olur
Aksam kv deye gıttık gorumcenın vısne agacı var bahcede masallah kucuk bı agac ama mahalleye yeter:) toplayın dedı e bıde yorgunlugun ustune eve gelınce onları kaynattım 19 kavonoz geldı sadece suyunu koydum dogal meyve suyu kızlara:) gece yarısı yattım sabah erkenden kalktık ama heryerım agrıyo kavonozları sıcak kapattım sıkı sıkı sanırım ondan kollarım tutulmus:)
Babamızıda yolcu ettık kaldık 3 gun kızkıza
merhaba arkadaşlar.. hayırlı ramazanlar hepinize..
cnm sıkkın biraz kafam dağılsın die açtım pc yi eymen yine bişi yemiyo o yemedikçede içten içe daralıyorum.. yemeyen bi çocukla uğraşmak ne kadar zor birşeymiş ya..herşeyine sabır gösterebiliyorum ama yemediği zmn gerçekten daraltıyo beni....
Tunaydin arkadaslar
Herkes ıyıdır umarım..
Bugun dokuluyorum resmen
Dun butun gun onları hallettım lahanayı sarıp koydum pazıyı haslayıp, yapragıda salamura yaptım bakalım ıns ıyı olur
Aksam kv deye gıttık gorumcenın vısne agacı var bahcede masallah kucuk bı agac ama mahalleye yeter:) toplayın dedı e bıde yorgunlugun ustune eve gelınce onları kaynattım 19 kavonoz geldı sadece suyunu koydum dogal meyve suyu kızlara:) gece yarısı yattım sabah erkenden kalktık ama heryerım agrıyo kavonozları sıcak kapattım sıkı sıkı sanırım ondan kollarım tutulmus:)
cnm bende defneye kullansam mı?merhaba arjadaslar
ah canim seni cok iyi anliyorum iki ay cektik biz
ama bu suruptan birkac gun sonra istahi cok farketti bir deneseb hemde bitkisel icerigi mide harejetlerini hizlandiriyor
günaydın cnm baya yoğun geçmişTunaydin arkadaslar
Herkes ıyıdır umarım..
Bugun dokuluyorum resmen
evet aslinda duzen degisikligininde etkisi oluyor
ben arasi rahat biraktik bir gin degil iki gun degil oldu iki ay icim rahat etmedi
o yuzden seni ckk xok iyi anliyorum
adi apetizer...
cnm bende defneye kullansam mı?
bi zararı olur mu acaba?
günaydın cnm baya yoğun geçmiş
cnm ben vişnelerin saplarını ayıklayıp,güzelce yıkayıp(bi kaç saat suda beklerse kurtları su yüzüne çıkıyor), kaynatacağım kadar dolap poşetlerine koyuyorum.böylelikle çok uğraşmıyorum.sonrada ağızlarını sıkıca bağlayıp doğruca buzluğa
bir de buzdolabı poşetini 2 tane geçirirseniz vişnenin suyunun çıkma ihtimali kalmıyor
baya yorgubluk olmus canum ama degmis
ay bende visne yapmak istiyorummmmmm
kış hazırlığı yapmayı bende çok severim.. bizede köyden gelir herşey herşeyi değerlendirmeye çalışırım..çalışırkende çok pratik oluyo öyle hazır şeyleri pişirmek.. eline sağlık sennde ne güzel yapmışsın
kış hazırlığı yapmayı bende çok severim.. bizede köyden gelir herşey herşeyi değerlendirmeye çalışırım..çalışırkende çok pratik oluyo öyle hazır şeyleri pişirmek.. eline sağlık sennde ne güzel yapmışsın
cnm bende defneye kullansam mı?
bi zararı olur mu acaba?
günaydın cnm baya yoğun geçmiş
cnm ben vişnelerin saplarını ayıklayıp,güzelce yıkayıp(bi kaç saat suda beklerse kurtları su yüzüne çıkıyor), kaynatacağım kadar dolap poşetlerine koyuyorum.böylelikle çok uğraşmıyorum.sonrada ağızlarını sıkıca bağlayıp doğruca buzluğa
bir de buzdolabı poşetini 2 tane geçirirseniz vişnenin suyunun çıkma ihtimali kalmıyor
cnm akşama hamur yoğurup iç hazırlayıp fırına verebilirsinbenum su anda sadece mercimek corbam var su an
canim da kiymali pide istiyorrr
Sagolun kızlar degdı gercekten bugun dınlenırım artık beyzayı alsam gelsem ogle uykusuna beraber yatsak dıye beklıyorum:)
Cnm eymenın ıstahsızlıgıda gecıcıdır ıns songulun surubu ıyı gelır belkı deneyebılırsın..
Kıs hazırlıgı yapmak cok zevklı gercekten yoruluyo ınsan ama:)
defnedemi az yiyor canum
tabi bir zarari olmaz rectesiz satilan bitkisel icerukli bir surup
cnm kaynatmak bana zor geliyorvişneler için pratik oluyo evt.. bende senn gibi koyuyorum kayınvalidem kaynatıp şişeyle veriyo ikiside aynıoluyo bi fark olmuyo
cnm akşama hamur yoğurup iç hazırlayıp fırına verebilirsin
bak işte al sana menü
Sagolun kızlar degdı gercekten bugun dınlenırım artık beyzayı alsam gelsem ogle uykusuna beraber yatsak dıye beklıyorum:)
Cnm eymenın ıstahsızlıgıda gecıcıdır ıns songulun surubu ıyı gelır belkı deneyebılırsın..
Kıs hazırlıgı yapmak cok zevklı gercekten yoruluyo ınsan ama:)
vişneler için pratik oluyo evt.. bende senn gibi koyuyorum kayınvalidem kaynatıp şişeyle veriyo ikiside aynıoluyo bi fark olmuyo
sıcak filan da etkiliyo iştahlarını tabi defnede izmirdeydi sanırım normal yani aslında ama işte bişz dayanamıyoruz
oh ne kadar guzel
hem dogal hrmdr on hazirlik olunca pratik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?