2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm baya yedık kurt falan yok daha sanırım:) yenı kızardı daha dalından toplamak cok zevklıydı bende dıkıcem bahceye ıns..
Dondurucuyu doldurmak ıstemedım boyle bıraz zahmetlı ama kullanırken pratık ac ve ıc:)
Oylede guzel oluyo ama annem oyle yapar..
Klımanız hayırlı olsun bu arada bızde aldık dun geldı esım takıcak bakalım yalnız baya bı ısı oluyo sanırım..
Burda bu sene cok sıcakta yok ne zaman ıhtıyacımız olacaksa:) gecen sene cok bunaltıcı sıcak vardı

benimde rahmetli kayinvalidecigim yapardu makarnamizi visnelerimizi salcamizi bu sene yok ne guzelde yapardi ozenle of off

aynen benmde öle kayınvalidem mantıyı yapar sarmayı sarar getirir buzluğuma koyar hep vardır bende bu ikisi.. salçası vişnesi fasulyesi herşeyi yapar poşetler getirir o konuda şanslıyım ben... seneye eymenede bakıcak evde yemekde yapar herhalde die düşünüyorum
ben öyle umutlanıyorum ama bakalım fırsatı olursa eymendn.. eli yatkındır hemen yapıverir bişiler çünkü

yok yok burada icini goturebiliyorsub hamur onlar yapiyor
yada direk hazirda oluypr.
sanirim songul durek hazir alabilir usenmezse gitmeye evimin karsisinda var gerci ama
e ona da üşenmezsin sanırım kuzucuğum

sağol cnm siz de güle güle kullanın
burası çok sıcak
36-37 derece gölgede
güneş kısmını siz düşünün artık
bizim klimayı bugün servis getirip takacak

slm kızlar ohh oruclukta sohbet koyulmus masallhhhhhh
oku oku bıtıremedım:)
masalcık yemek yıcek sonra 1gbı uyucak o uyuyunca bende yatıyorum yatmazsam gelırım aranıza
muccckkkkk

Sagol cnm esım kendısı ıcın aldı zaten cogu sıcagı hıc sevmez kısın tısortle gezenlerden..
Burası bu aralar hep serın ama sıcak oluncada kavuruyo resmen..
Ablam ızmıre evlı gıtmıstık bı defa bılırım oranın sıcagını hıc cekılmıyor Allah kolaylık versın sıze..

oh neguzel cnm rabbim omur versin
annecezimde sarar mantifa acar eve gelirken cantamiza koyuverirdu rabbim nut icinde yatirsin
bence anlattigin kadariyla yemekte yapar gibi geliyot
eymenin arasi nasil babanneyle

masalcık yemek yıcek sonra 1gbı uyucak o uyuyunca bende yatıyorum yatmazsam gelırım aranıza
muccckkkkk

Aysegul cok gecmıs olsun cnm parmagın daha ıyıdır ıns bende cok korkarım robot bıcagından fırcayla fakan yıkarım once..
Bende uyumazsam buralardayım ama buyuk ıhtımal uyumus olucam:)

annecezimde sarar mantifa acar eve gelirken cantamiza koyuverirdu rabbim nut icinde yatirsin

kendileride evde olucak eşimde öğle arası geliyo eve benm saatlerim henüz belli değil.. bende yemek yapıp bırakmaya çalışırım ama yapamazsam yapar herhalde 9:

Allah nur içinde yatırsın senn kayınvalidenide

iyi araları ya bi sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar kayınpederle birlikte sabahtan gelicekler iki kişi olunca daha kolay olur onlar içinde bakalım umarım ummadığımız bi sorunla karşılaşmayız

Ne guzel cnm cok sanlısın benım kv yaslı annemde cok uzakta yakın olsaydık annem yapardı zaten sımdıden tarhanamızı yapmıs tr gelırsenız alırsınız dıye

Allah nur ıcınde yatırsın cnm sen boyle konustukca bızlerde dua edıyoruz ya teyzemıze rabbım kabul eder ıns ıyı olanlar herzaman konusuluyor ıste..

Pıdeyı de bı zahmet alıverırsın artık cnm usenme:))
Bızde daha yemek yok esımde yok zaten kızlarla bıseyler yaparız artık
Mantı olabılır bak ucumuzde bayılırız:)

ben geldım masalcık yemegını yedı
semızotu yemegı ve yogurt yedı
bırazdan uyur ayısını yastgı getırdı bıle koltuklta uyuuo artık :)

aksama benımde menum
tavuklu patates lazanya
mercımek corba
salata cacık yapıcam fırın sutlacım var dunden

http://www.nefisyemektarifleri.com/patates-lazanya/
tarıfı de burda
dun nette gezerken gordum cnm cektı bgun yapıcam :)

cnm ay yemeyen çocuk gerçekten çok zor ama nilinde önünden alıcam artık yemeklerini bu ara iştahımız acayip açık..

nazar deymesin..

gunaydin kizlar
ay sabah sabah okudun ve cok uzuldum
gozu yasli kuzular kalmis arkanizda
cok zordud gercekten

funda klima hayirli olsun
bizde ben hamilryken taktirdik
klima candir

cnm ay
bende çok kötüyüm gerçektenya kendimi kötü hissediyorum

bizdede kılima var cnm b,zde ben hamileyken aldık..

ay hiç iyi haber deyil şekerim..
hala aklım nilde.
cnm bizim menü mantar sotö, pirinç plavı, çorba henüz belli değil ee tabi birde salatamız var..

tünaydın cnm ohh negüzel vişneler yapılmış bende nile vişne suyu kaynattım ay çok
güzel oldu gerçekten doğal içicek en azından..

benum su anda sadece mercimek corbam var su an
canim da kiymali pide istiyorrr

ohh ohhh ee alıver şekerim ozaman biz pazar öyle yaptık mazemeyi fırına veriyosun onlar pişiriyolar.

defnedemi az yiyor canum
tabi bir zarari olmaz rectesiz satilan bitkisel icerukli bir surup

yok yok burada icini goturebiliyorsub hamur onlar yapiyor
yada direk hazirda oluypr.
sanirim songul durek hazir alabilir usenmezse gitmeye evimin karsisinda var gerci ama

ha ha ha ha
çok tembel gördüm seni hamarat anne..
ha ha ha:

negüzel
ay banada biri getirp yapsa çok güzel olur gerçekten..

muccckkkkk

uyku demeyinnnn.:

Aysegul cok gecmıs olsun cnm parmagın daha ıyıdır ıns bende cok korkarım robot bıcagından fırcayla fakan yıkarım once..
Bende uyumazsam buralardayım ama buyuk ıhtımal uyumus olucam:)

ya hala uyku diyolar uyku demeyinnnnn:
benimde çok uykumvarrrrrrrrr:

ohhh afiyet olsun şekerim
masalada iyi uykular..

Uyku candır Bkz. Songul:))))

ay ben bu tarife bayildummm ya cok guzem gorunuyor
ama ama biz tavuk yemuyoruz ki
canimda iatemiyor degil

kizlar bu arada aksam hindi yaptim ya ay o ne koku ole yiyemedim midem bulandi meger onunda kendine has bur kokusu varmis
yemin ederim yemegumi bike yiyemedim mutfakta

nile maşallah
patates lazanyada çok güzel görünüyo afiyet olsun şimdiden ..
annemin yanında rahatım çok şükür yemek derdim yok şimdilik

Guldencım senınde ellerıne saglık gule gule ıcsın nılosum:)
Gecende kk pro yu sormustun ama gırıp yazamamıstım o an ne yazmak geldı bılıyomusun ıcımden:)
" guldencım ıkı cocuklulara pro verıyolar bak ben,songul, hevın, yenı gelen yasmın arkadas hepımız ıkı cocukluyuz" :))) demek geldı:)))) cok guldum kendı kendıme:)))

hindi bi alışkanlık ya alışkın değilsen yemen çok zor.. bizde hiç yiyemeyiz..tavukta hiç yemiyoruz
arada köyden tavukn alıyoruz kendi için yetiştirdiğini bildiğimiz kişilerden onuda eymen için dolaba koyuyorum yemeklerine katıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…