- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.481
cnm bende defneye kullansam mı?
bi zararı olur mu acaba?
günaydın cnm baya yoğun geçmiş
cnm ben vişnelerin saplarını ayıklayıp,güzelce yıkayıp(bi kaç saat suda beklerse kurtları su yüzüne çıkıyor), kaynatacağım kadar dolap poşetlerine koyuyorum.böylelikle çok uğraşmıyorum.sonrada ağızlarını sıkıca bağlayıp doğruca buzluğa
bir de buzdolabı poşetini 2 tane geçirirseniz vişnenin suyunun çıkma ihtimali kalmıyor
benimde rahmetli kayinvalidecigim yapardu makarnamizi visnelerimizi salcamizi bu sene yok ne guzelde yapardi ozenle of off
e ona da üşenmezsin sanırım kuzucuğumyok yok burada icini goturebiliyorsub hamur onlar yapiyor
yada direk hazirda oluypr.
sanirim songul durek hazir alabilir usenmezse gitmeye evimin karsisinda var gerci ama
sağol cnm siz de güle güle kullanınCnm baya yedık kurt falan yok daha sanırım:) yenı kızardı daha dalından toplamak cok zevklıydı bende dıkıcem bahceye ıns..
Dondurucuyu doldurmak ıstemedım boyle bıraz zahmetlı ama kullanırken pratık ac ve ıc:)
Oylede guzel oluyo ama annem oyle yapar..
Klımanız hayırlı olsun bu arada bızde aldık dun geldı esım takıcak bakalım yalnız baya bı ısı oluyo sanırım..
Burda bu sene cok sıcakta yok ne zaman ıhtıyacımız olacaksa:) gecen sene cok bunaltıcı sıcak vardı
e ona da üşenmezsin sanırım kuzucuğum
sağol cnm siz de güle güle kullanın
burası çok sıcak
36-37 derece gölgede
güneş kısmını siz düşünün artık
bizim klimayı bugün servis getirip takacak
aynen benmde öle kayınvalidem mantıyı yapar sarmayı sarar getirir buzluğuma koyar hep vardır bende bu ikisi.. salçası vişnesi fasulyesi herşeyi yapar poşetler getirir o konuda şanslıyım ben... seneye eymenede bakıcak evde yemekde yapar herhalde die düşünüyorum
ben öyle umutlanıyorum ama bakalım fırsatı olursa eymendn.. eli yatkındır hemen yapıverir bişiler çünkü
e ona da üşenmezsin sanırım kuzucuğum
sağol cnm siz de güle güle kullanın
burası çok sıcak
36-37 derece gölgede
güneş kısmını siz düşünün artık
bizim klimayı bugün servis getirip takacak
slm kızlar ohh oruclukta sohbet koyulmus masallhhhhhh
oku oku bıtıremedım:)
masalcık yemek yıcek sonra 1gbı uyucak o uyuyunca bende yatıyorum yatmazsam gelırım aranıza
muccckkkkk
oh neguzel cnm rabbim omur versin
annecezimde sarar mantifa acar eve gelirken cantamiza koyuverirdu rabbim nut icinde yatirsin
bence anlattigin kadariyla yemekte yapar gibi geliyot
eymenin arasi nasil babanneyle
aynen benmde öle kayınvalidem mantıyı yapar sarmayı sarar getirir buzluğuma koyar hep vardır bende bu ikisi.. salçası vişnesi fasulyesi herşeyi yapar poşetler getirir o konuda şanslıyım ben... seneye eymenede bakıcak evde yemekde yapar herhalde die düşünüyorum
ben öyle umutlanıyorum ama bakalım fırsatı olursa eymendn.. eli yatkındır hemen yapıverir bişiler çünkü
oh neguzel cnm rabbim omur versin
annecezimde sarar mantifa acar eve gelirken cantamiza koyuverirdu rabbim nut icinde yatirsin
bence anlattigin kadariyla yemekte yapar gibi geliyot
eymenin arasi nasil babanneyle
merhaba arkadaşlar.. hayırlı ramazanlar hepinize..
cnm sıkkın biraz kafam dağılsın die açtım pc yi eymen yine bişi yemiyo o yemedikçede içten içe daralıyorum.. yemeyen bi çocukla uğraşmak ne kadar zor birşeymiş ya..herşeyine sabır gösterebiliyorum ama yemediği zmn gerçekten daraltıyo beni....
gunaydin kizlar
ay sabah sabah okudun ve cok uzuldum
gozu yasli kuzular kalmis arkanizda
cok zordud gercekten
funda klima hayirli olsun
bizde ben hamilryken taktirdik
klima candir
hayırlı günler kızlar
aynı.durum bizdede var biliyimusunuz elif hep kucagimda her daim yapışık ikiz gibiyiz bir saniye kucagimdan inmiyor atta götürmek istiyor ananesi dedesi gene de beni bırakıp gitmiyor sizdede öyle olduğuna göre dönemsel demekki
fundacim gule gule kullanın canım klimayı günler çabucak gecsinde sen çabucak.git gel defneye kavusacak bende eşime
betül sen nasıl oldun bugün
yasemin ve gülden sizden ne haber
akşama ne yapiyorsunuz kızlar menude ne var benim burda yemek derdim çok yok annemle beraber yapıyoruz
Tunaydin arkadaslar
Herkes ıyıdır umarım..
Bugun dokuluyorum resmen
Kac gundur kıs hazırlıkları yapıyorum erken mı basladım ne:)
Yaprak almaya gıttıkya abla bana lahana ve pazı da topladı bahceden
Dun butun gun onları hallettım lahanayı sarıp koydum pazıyı haslayıp, yapragıda salamura yaptım bakalım ıns ıyı olur
Aksam kv deye gıttık gorumcenın vısne agacı var bahcede masallah kucuk bı agac ama mahalleye yeter:) toplayın dedı e bıde yorgunlugun ustune eve gelınce onları kaynattım 19 kavonoz geldı sadece suyunu koydum dogal meyve suyu kızlara:) gece yarısı yattım sabah erkenden kalktık ama heryerım agrıyo kavonozları sıcak kapattım sıkı sıkı sanırım ondan kollarım tutulmus:)
Babamızıda yolcu ettık kaldık 3 gun kızkıza
benum su anda sadece mercimek corbam var su an
canim da kiymali pide istiyorrr
defnedemi az yiyor canum
tabi bir zarari olmaz rectesiz satilan bitkisel icerukli bir surup
yok yok burada icini goturebiliyorsub hamur onlar yapiyor
yada direk hazirda oluypr.
sanirim songul durek hazir alabilir usenmezse gitmeye evimin karsisinda var gerci ama
slm kızlar ohh oruclukta sohbet koyulmus masallhhhhhh
oku oku bıtıremedım:)
masalcık yemek yıcek sonra 1gbı uyucak o uyuyunca bende yatıyorum yatmazsam gelırım aranıza
muccckkkkk
Aysegul cok gecmıs olsun cnm parmagın daha ıyıdır ıns bende cok korkarım robot bıcagından fırcayla fakan yıkarım once..
Bende uyumazsam buralardayım ama buyuk ıhtımal uyumus olucam:)
ben geldım masalcık yemegını yedı
semızotu yemegı ve yogurt yedı
bırazdan uyur ayısını yastgı getırdı bıle koltuklta uyuuo artık :)
aksama benımde menum
tavuklu patates lazanya
mercımek corba
salata cacık yapıcam fırın sutlacım var dunden
http://www.nefisyemektarifleri.com/patates-lazanya/
tarıfı de burda
dun nette gezerken gordum cnm cektı bgun yapıcam :)
cnm ay yemeyen çocuk gerçekten çok zor ama nilinde önünden alıcam artık yemeklerini bu ara iştahımız acayip açık..
nazar deymesin..
cnm ay
bende çok kötüyüm gerçektenya kendimi kötü hissediyorum
bizdede kılima var cnm b,zde ben hamileyken aldık..
ay hiç iyi haber deyil şekerim..
hala aklım nilde.
cnm bizim menü mantar sotö, pirinç plavı, çorba henüz belli değil ee tabi birde salatamız var..
tünaydın cnm ohh negüzel vişneler yapılmış bende nile vişne suyu kaynattım ay çok
güzel oldu gerçekten doğal içicek en azından..
ohh ohhh ee alıver şekerim ozaman biz pazar öyle yaptık mazemeyi fırına veriyosun onlar pişiriyolar.
ha ha ha ha
çok tembel gördüm seni hamarat anne..
ha ha ha:
negüzel
ay banada biri getirp yapsa çok güzel olur gerçekten..
uyku demeyinnnn.:
ya hala uyku diyolar uyku demeyinnnnn:
benimde çok uykumvarrrrrrrrr:
ben geldım masalcık yemegını yedı
semızotu yemegı ve yogurt yedı
bırazdan uyur ayısını yastgı getırdı bıle koltuklta uyuuo artık :)
aksama benımde menum
tavuklu patates lazanya
mercımek corba
salata cacık yapıcam fırın sutlacım var dunden
http://www.nefisyemektarifleri.com/patates-lazanya/
tarıfı de burda
dun nette gezerken gordum cnm cektı bgun yapıcam :)
Uyku candır Bkz. Songul:))))
ay ben bu tarife bayildummm ya cok guzem gorunuyor
ama ama biz tavuk yemuyoruz ki
canimda iatemiyor degil
kizlar bu arada aksam hindi yaptim ya ay o ne koku ole yiyemedim midem bulandi meger onunda kendine has bur kokusu varmis
yemin ederim yemegumi bike yiyemedim mutfakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?