2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ama ama ben yapıyorum hıc agır olmuyo hındı gogsu alırım genelde corba falanda yaparım tavugun yerıne haslarken ıcıne az kekık atarım
Evet biraz tavuktan degısık ama genelde yıyen tavuga benzetır hep
Gecen mısafırlere yaptım mesela mantarlı soslu falan besamel sos gıbı mantar sosu oluyo uzerınede kasar herkes begendı tavuk zannedenlerde oldu..

ay resmen koptum hahaha

canim haslanmasi ve koku giddrilmesi icin birkac baharat eklemek lazimmis ben baharatli soslu attom
ama yok bir dahami
esime dedim normal diype nasil tavigun kokusi var hindinunde ole
ama cok sogudum

sanirim ole plesebo oda onun sabit kokusuymus ama fena oldum
tavuk iki aydir bizde yemiyoruz koy tavuguda pek sevmem bulmak ta zor gerci

ama tavuk yemegide ozledim

Kizlar ne cok geçmiş birikmiş ama ben uyumayi düşünüyordum berra uyurken. Bi ara okurum inşallah.

Bugün bizim menüde de
Köfte patetes kizartmasi
Buğdaylı yayla corbasi
Salata
Güllaç olacak inşallah
Güllaçi yaptım biraz önce.

Ama benim daha cok isim var yap yap bitmiyor. Dun buzluga konulacaklari hallettim. Daha valizler duruyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok cnm sorun yok:
akşamda biraz ateşleniyo gibiydi ama
gece kalkıp sık sık konturol ettim çok şükür kalmadı bişey..

ama inan çok fena
anne anne hiç ayrılmıyo he he he:

inan ymek hazırlayamıyorum..

anne ku anne kuuu diyo ku kucak oluyo..
he he he
ama ay burda enerjim biten ben evde gerçekten hala enerji patlaması yaşıyorum..

gel gel iki cocuklaya pro burada....
biri beni mi çağırdıııııı:)

çok güldüm:
ha ha ha

2 değil ben özel pro üye olmak için 3 çocuk yapıcam..

ha ha ha ha

amanın neler okuyorum ha ha:)

yasemin neredeeee
iki cocuk diyince hrmen yasemin cagristu

bende biri beni mi çağırdı diyorum söyle songülüm geldim nerde ne zaman dağıtılıomuş ha ha ha:)

oh iyi bari
eee nil enwrji katiyor hayatim ay birde agir da kuzu zor olmali
bence tamamen ozlenekten arasta hep baba.pesinde babasi evdeykeb
oh super birde spagetti olsaydi iyiydi sanki he
biri beni mi çağırdıııııı:)

amanın neler okuyorum ha ha:)

bende biri beni mi çağırdı diyorum söyle songülüm geldim nerde ne zaman dağıtılıomuş ha ha ha:)

haha iki adet dogurqna bir adet pro bedava kardes

ohhh ellerine sağlık cnm afiyet olsun.

oh iyi bari
eee nil enwrji katiyor hayatim ay birde agir da kuzu zor olmali
bence tamamen ozlenekten arasta hep baba.pesinde babasi evdeykeb

oh super birde spagetti olsaydi iyiydi sanki he

haha iki adet dogurqna bir adet pro bedava kardes

hmmm şimdi git dersini çalış 9 ay 10 gün sonra gel diosun yani:) gerçi biz sabırsızız 9 ayı bile bekleyemiyoruz ya neyse:)

ha ha ha
yasemin şekerim :

işte öyle siz 2 çocukla pro üye olucaksınız ama ben 3 çocuk yapıcam ve özel kk pro üye olucam..

evet songülüm çok özlüyo farkındayım sabah ta oyüzden okadar ağlıyo..

ama ben onu çok daha fazla özlüyorum..

kim söledi kız ha ha ha:) evet cnm bal böcüğüm evimin neşesi dün iki kez yaptı şükürler olsun. bi kaç gün deneyelim sonra sölücektim burda .işe yaramaya devam ederse diye. gerçi bilinmeyen bişey değil. 18 tane kayısıyı 600 ml yani 3 su bardağı suyla ice pişirdim. sonra güzelce rondodan geçirdim. 3 yıl kaka tutma ile mücadele eden bi anne paylaşmış sağolsun bunu. onlara şifa olmuş rabbimin izniyle. bize de olur inş. bayağı kıvamlı bişey oluo. sabah akşam yarım bardak içirdim yazmış. benim ki sanırım biraz daha kıvamlı oldu. ben dün öğlen yaptım 5 tatlı kaşığı dolusu yedirdim. akşamda 2 tatlı kaşığı yedi. ve akşam iki kez zorlanmadan yaptı.kuzum bile şaşırdı tutamadı çünkü. anne bitti dedi:) iki bezi attık birlikte arka arkaya:) inş. böyle dvam eder. 1 ay boyunca yedircem azaltarak bıraköış olcaz bir ay sonunda inş. unutacak kuzum tutmayı.beni en ii sen anlarsın sanırım betülüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…