- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.581
Bende kac cocugum olursa olsun hepsine ozenle bakmak istiyorum yani iki cocuk ust uste olup ikisinede mecburi bakmak istemiyorum sonucta cocuk bunlar saksida bi cicek degilki hepsine yeterli zamani ayirip ilgilenmek istiyorum.ins. Allahimda gonlume gore verir.evet cok ta plana dokmemek lazim
ben 27 yasunda ikinciye anne oldum
senindw yastab yana slklntinda yok
yareni doya doya yasadim
kuzum aldo yastugini koyddu odanin ortasina uyuduuuu
Bende kac cocugum olursa olsun hepsine ozenle bakmak istiyorum yani iki cocuk ust uste olup ikisinede mecburi bakmak istemiyorum sonucta cocuk bunlar saksida bi cicek degilki hepsine yeterli zamani ayirip ilgilenmek istiyorum.ins. Allahimda gonlume gore verir.
Oyy pasa kiyamam ona.
o iloşu yerim ben ama var bi oğlan sevgisi isteyi sende ben anladım
allahım gönlüne göre versin cnm:
cnm bazen bizim hissetiğimizle derecenin ölçtüğü farlklı oluyo konpleks yapa bilirsin bide sadece çıt çıtlı badiyle bırak kesinlikle..
ooooooo
yasemin hanım 3. duyuorum
yani diyosunki 2. kız olursa 3. denerim ha ha ha:
ben songüle katılıyorum eğer yaşım uygun olsaydı mutlaka 5 6 yaş verip doğurrdum
ama şu söze katılmıyorum
hatta biyerdede okumuştum kızlar
sırf kardeş olsun diye doğurmam yani ve bunu çocuğğun yanındada söylediğimizde direk psklojileri bozuluyormuş
Yeter canim zaten yemekler kaliyo hep bende bi corba bi yemek yapiyorum hatta onlarida yeticek kadar yapiyorum.
Ama sendede mercimek corba varmis kizlar yokmu baska yapan hepimiz aksama mercimek yiyelim.
Tabi canim marketten bebek alir gibi cok yanlis bencede ben cok seviyorum bebisleri ins. nasip olursa belki 3.yede kapim acik tabi zaman ne gosterir bilemem.
kızlar konu nereye geldi yaa kim saksıda çiçek muamelesi yaptı ki çocuklara. eskiden üstüste doğuranlar saksıda çiçek muamelesi mi yapmış. tamam eskiden şartlar öyleymiş şimdi böyle. herkesin kendine göre bi hazır hissettiği zaman bir aile planlaması var. rabbim herkesin gönlüne göre versin. ben çıkıyorum hepinize hayrlı iftarlar.
kim söledi kız ha ha ha:) evet cnm bal böcüğüm evimin neşesi dün iki kez yaptı şükürler olsun. bi kaç gün deneyelim sonra sölücektim burda .işe yaramaya devam ederse diye. gerçi bilinmeyen bişey değil. 18 tane kayısıyı 600 ml yani 3 su bardağı suyla ice pişirdim. sonra güzelce rondodan geçirdim. 3 yıl kaka tutma ile mücadele eden bi anne paylaşmış sağolsun bunu. onlara şifa olmuş rabbimin izniyle. bize de olur inş. bayağı kıvamlı bişey oluo. sabah akşam yarım bardak içirdim yazmış. benim ki sanırım biraz daha kıvamlı oldu. ben dün öğlen yaptım 5 tatlı kaşığı dolusu yedirdim. akşamda 2 tatlı kaşığı yedi. ve akşam iki kez zorlanmadan yaptı.kuzum bile şaşırdı tutamadı çünkü. anne bitti dedi:) iki bezi attık birlikte arka arkaya:) inş. böyle dvam eder. 1 ay boyunca yedircem azaltarak bıraköış olcaz bir ay sonunda inş. unutacak kuzum tutmayı.beni en ii sen anlarsın sanırım betülüm.
Bunlar banaydi sanırımama yanlış anlasildim sanırım. Tabiki sirf karfes olsun diye degil ben de isterdim önceden 3 cocuk. Cocuklari seviyorum.Ama yoruldugumu belirtmek icin öyle demiştim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aa uyandım geldım sevıncle nolmus burda
basıt bır yanlıs anlasılma kızlarrr
rabbım herkese gonlune gore versın ıns en uygun dogru zmanda bebıslerını
sorma kiz aysegul
simdi sana sorcam ama cix
hayurli zamanda diyelim
yaptin mi lazanyayi bakim
evi araa uyuyunca aupureyim dedim digmeyi hep kapatoyor aras uyudu elektrik gitti nasil ama
lazanya fırında hemn olur dıye yapmadım daha cnm yenı uyandık zaten :)
bıde esım aradı sucuklu yumurta ıstyom dıye az yapcam lazanyayı artık
bız yıoruz tavuk buarda ama bunun yerıne kıymalı peynırlı sebzerlı ıcde hazırlayabılırısın cnm
sana uyu mesajı gelmısssss:)
oyle olur zaten dımı uykun olsa muhakkak bırsey engel olur:)ay birde uyumam yokki sorma
sanki tavukluda daha guzel olr gibu geldi bana
ay tavuk tavuk diye agaca ciktim bigun
hele tarifi cok begendim esimede gosterdim oda begendi
begendigimizle.kaldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?