2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet cok ta plana dokmemek lazim
ben 27 yasunda ikinciye anne oldum
senindw yastab yana slklntinda yok
yareni doya doya yasadim
Bende kac cocugum olursa olsun hepsine ozenle bakmak istiyorum yani iki cocuk ust uste olup ikisinede mecburi bakmak istemiyorum sonucta cocuk bunlar saksida bi cicek degilki hepsine yeterli zamani ayirip ilgilenmek istiyorum.ins. Allahimda gonlume gore verir.
kuzum aldo yastugini koyddu odanin ortasina uyuduuuu

Oyy pasa kiyamam ona.

kızlar konu nereye geldi yaa kim saksıda çiçek muamelesi yaptı ki çocuklara. eskiden üstüste doğuranlar saksıda çiçek muamelesi mi yapmış. tamam eskiden şartlar öyleymiş şimdi böyle. herkesin kendine göre bi hazır hissettiği zaman bir aile planlaması var. rabbim herkesin gönlüne göre versin. ben çıkıyorum hepinize hayrlı iftarlar.

Bunlar banaydi sanırım ama yanlış anlasildim sanırım. Tabiki sirf karfes olsun diye degil ben de isterdim önceden 3 cocuk. Cocuklari seviyorum.Ama yoruldugumu belirtmek icin öyle demiştim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kiz niye ustune aliniyonki ben kimseyi dusunerek soylemedim ben sonucta ev hanimiyim kendi sartlarima gore konustum kendim icin yani yoksa burda kimsenin cocuguna laf etmedim simdiye kadar herkes kendi aile yasantisina bakar yani kimseyide yadirgamadim aksine destek olurum.

hehehe kuşlar söledi ben onu denedim yasminimde erdemde işe yarayan bişey bir kaç gün sonra fayda etmez oluyo malesef dün yine uzun süre sonunda ağlayarak yaptı ve hafif serrti nasıl olacak bilmiyorum

kızlar bu akşam menüm çok zengin bişi yapmıcam çünkü iş yerindekilerle dışarda olucaz menü bayaa zengin :)

Kiz sana demedim ben onlari hani cocugun yuzune karsi denirse psikolojisi falan bozulur denildigi icin artik okadarida abartma yani oyuzden oyle konustum ama kizlar sizde cok alingansiniz ya orucmu vurdu noldu Allaha sukur kimsenin arkasindan konusmam soylicek lafim varsa yuzune soylerim hicbirinizi dusunerek bisey demedim lutfen yani.

anaaaa ablamla konustum geldim ne olmus yahu
yanlis anlasilma olmus
yasemuncik saat daha erken don geri

fatma sende daha yeni geldin yahuu

aa uyandım geldım sevıncle nolmus burda
basıt bır yanlıs anlasılma kızlarrr
rabbım herkese gonlune gore versın ıns en uygun dogru zmanda bebıslerını

sorma kiz aysegul
simdi sana sorcam ama cix
hayurli zamanda diyelim
yaptin mi lazanyayi bakim

lazanya fırında hemn olur dıye yapmadım daha cnm yenı uyandık zaten :)
bıde esım aradı sucuklu yumurta ıstyom dıye az yapcam lazanyayı artık
bız yıoruz tavuk buarda ama bunun yerıne kıymalı peynırlı sebzerlı ıcde hazırlayabılırısın cnm

sanki tavukluda daha guzel olr gibu geldi bana
ay tavuk tavuk diye agaca ciktim bigun
hele tarifi cok begendim esimede gosterdim oda begendi
begendigimizle.kaldik

ay birde uyumam yokki sorma
oyle olur zaten dımı uykun olsa muhakkak bırsey engel olur:)
sanki tavukluda daha guzel olr gibu geldi bana
ay tavuk tavuk diye agaca ciktim bigun
hele tarifi cok begendim esimede gosterdim oda begendi
begendigimizle.kaldik

ayy kıyamm ye gıtsın bıseferlık:)
ama kıymalıda cok hos olur emınım

Aaa ama kızlar ben kapattım ben açıyorum ay çok üzüldüm ama belki bu gelin hanım sizi kendinize getirirrr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…