- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.541
aaa songül aklıma bişey geldi
bizim burda bütün arkadaşlar 2 . istiyolar dimi bitek ben istemiyorum
ozaman ben düşündüm taşındım ve kararımı açıklıyorummm:
ben 2. yapmıyacam herkes kk pro üye olucak bende sade kalıcam böylelikle yine ayrılacıklı olucam
çok radikal dimi:):)
amin cnm inş.amin cnm
ablanlara gelirsen beklerim cnm
hımmm evet belli olmaz :)
ben de tavuğa benzetiyorum
hatta yeni yıla girerken eşim benden hindi dolması ister genelde
bende pişirirken senin gibi baharatlıyorum
tek fark ben fırın poşetinde fırına veriyorum
ohh inşallah böyle devam eder cnm
aaa songül aklıma bişey geldi
bizim burda bütün arkadaşlar 2 . istiyolar dimi bitek ben istemiyorum
ozaman ben düşündüm taşındım ve kararımı açıklıyorummm:
ben 2. yapmıyacam herkes kk pro üye olucak bende sade kalıcam böylelikle yine ayrılacıklı olucam
çok radikal dimi:):)
ay kofte patates dedimmi hemencik aklima ovgelir ondan sey ettim di:)
bu arada sizin ikinci bebeplani ne zaman
benim menüm olmamış mı kızlar hiç yorum yapmadınız?
benim menüm olmamış mı kızlar hiç yorum yapmadınız?
aaa funda bende kaçırmışım senin menü nerde sahiden :
fatmacım hoşgeldin biz 2. bebileri konuşuyoruz.
ha ha ha
songüklüm ben sadelikten yanayım:
yaseminim ilk haber senden gelecek ben inanıyorummm..
Hımm anladım tatlım. Bizim ikinci bebek rabbim uygun görürse berra 3 yaşına gelince hamile kalsam diye düşünüyorum bakalım tabi cesaret edebilirsem. Esim hic istemiyor o ayri benimki nadir bulunan eslerden sanırım:) biz birine zor bakiyoruz iki tane olursa nasil bakariz diyor. Garibim berradan cok cekince gozu korktu:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Meraba kizlaar nasilsiniz bakalim biz gittik geldik parka giderken komsuda marketten geliyomus oda 2yasindaki oglu ve buyuk ogluyla geldi bide yine yan tarafimizdaki zaynep teyzenin gelini ve erenden bir ay buyuk kiz torunu geldi orda eren kumda doyasiya oynadi tabi bide hep cocuklarin elinden kureklerini aldi bide bagirarak aliyo kiziyo onlara ya hic boyle degildi bu cocuk mahallede oynarken cocuklarin pesinden kosuyo ama kumdayken cadaloz oldu cikti ama baya oynadi evede bici bici yapicaz dedimde oyle agladan girdik hemen kostu banyoya birazda orda oynadi yikandik yemegimizi yedik besigindede sutunu icti uyudu daha yeni zaten.
Ee sizde ne var ne yok bakalim hanimlar.aksamki menuler nasil.
Pöff berranin yine atesi yükselmiş gunde 3 kere şurup veriyorum moralim bozuluyor ya neden böyle kiCokta yukselmiyor 37 lerde oluyor ama sanki daha cok gibi yaniyor heryeri
canim oda kendince hakli hele slk hasta olunca anne baba cok yipraniyor rabbim uyhun zamanda nasio etsin insalla
ama 3 4 yas civaritam feraha erildigi zaman bence birqz da onu yasa ole ikinci cocuk daha dogru olur sanki
Hosbulduk canim ayy ikinci bebe diyince parka gidince komsunun gelini geldi dedimya onunla biz ayni gun evlenmistik zaten erenden bir ay buyuk kizi ve bide 6aylik oglu varya minik bebis gorunce ozendim bende onunda ikinci surpriz olmustu.aaa funda bende kaçırmışım senin menü nerde sahiden :
fatmacım hoşgeldin biz 2. bebileri konuşuyoruz.
ha ha ha
songüklüm ben sadelikten yanayım:
yaseminim ilk haber senden gelecek ben inanıyorummm..
Attik butun enerjiyi geldik eve yoksa surekli disari cikmak istiycekti en iyisi bastan gitmek simdi guzelce uyur ins.oooh ne güzle eğlenmiş eren paşa banyosunu da yapmış mis olup uyumuş. güzel güzel uyusun inş. cnm
Pöff berranin yine atesi yükselmiş gunde 3 kere şurup veriyorum moralim bozuluyor ya neden böyle kiCokta yukselmiyor 37 lerde oluyor ama sanki daha cok gibi yaniyor heryeri
Ben de öyle düşünüyordum ama aralarini cok acmak istemiyorum bi de yaş gidiyor yaslandikca cocuk büyütmek daha zor olacak sanırım. Esime zaten hak veriyorum bana kalsa ben de istemiyorum cok yiprandm hastalıklardan ama işte berra için yalniz kalmasın yavrum
Meraba kizlaar nasilsiniz bakalim biz gittik geldik parka giderken komsuda marketten geliyomus oda 2yasindaki oglu ve buyuk ogluyla geldi bide yine yan tarafimizdaki zaynep teyzenin gelini ve erenden bir ay buyuk kiz torunu geldi orda eren kumda doyasiya oynadi tabi bide hep cocuklarin elinden kureklerini aldi bide bagirarak aliyo kiziyo onlara ya hic boyle degildi bu cocuk mahallede oynarken cocuklarin pesinden kosuyo ama kumdayken cadaloz oldu cikti ama baya oynadi evede bici bici yapicaz dedimde oyle agladan girdik hemen kostu banyoya birazda orda oynadi yikandik yemegimizi yedik besigindede sutunu icti uyudu daha yeni zaten.
Ee sizde ne var ne yok bakalim hanimlar.aksamki menuler nasil.
cnm sıcaklardan dolayı daha da sıcak hissediyoruz. belki de sende ondan etkileniosun.
cnm araları açıldıkça ailelere daha zor gelio sanki ikinciyi düşünmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?