- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.561
Ben de öyle düşünüyordum ama aralarini cok acmak istemiyorum bi de yaş gidiyor yaslandikca cocuk büyütmek daha zor olacak sanırım. Esime zaten hak veriyorum bana kalsa ben de istemiyorum cok yiprandm hastalıklardan ama işte berra için yalniz kalmasın yavrum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O da aklıma geldi canim da halsiz halsiz yatıyor kuzum ateşi var yani
rabbim şifa versin kuzuma inş. cnmO da aklıma geldi canim da halsiz halsiz yatıyor kuzum ateşi var yani
yooo aksine heyecan daha buyuyor:)
hersey gozune daha kolay gorunuyor
ah erebde dislerini gosterdi desene
ole ole paylasmayi ogrenicejler daha kucukler
benim sabit bir mercimek corbam var gerisi ortada yok daha
senin menü nerde ki tatlım
aaa funda bende kaçırmışım senin menü nerde sahiden :
fatmacım hoşgeldin biz 2. bebileri konuşuyoruz.
ha ha ha
songüklüm ben sadelikten yanayım:
yaseminim ilk haber senden gelecek ben inanıyorummm..
kacirdimmiki acaba beb
cok gecmis olsun canum
hava degusuminden dolayida olabilir
EVET KAÇIRMIŞSINIZ KIZLAR
menümde mercimek çorba,mantı,karpuz ve salata var
biber dolmam da var ama onu çıkarmayı düşünmüyorum bu kadar yemek yeter bence
tatlı yapmadım inşallah akşam babamız dondurma alacak
hayırlısıyla gelsin inş. cnm. biraz daha zamanı var rabbim o zaman nasip etsin inş. sağlıklı sıhhatli bi oğluş. kız olursa o da başımın tacı. iloşuma kız kardeş olur. rabbim nasip etsinde... ama ben senden sürpriz bekliyorum.buarada fundacım 3-4 sayfa geriye gittim bulamadım menü filan. kaçırdık sanırım
Pöff berranin yine atesi yükselmiş gunde 3 kere şurup veriyorum moralim bozuluyor ya neden böyle kiCokta yukselmiyor 37 lerde oluyor ama sanki daha cok gibi yaniyor heryeri
rabbim şifa versin kuzuma inş. cnm
ha ha kuzum sen istisnasın. ilkini kaç yaşında doğurdun.:) annein yaşı gençse sıkıntı yok zaten tatlım. ben ilkini 20 de doğurmuş olsam ilki beş yaşındayken filan düşünürdüm ikinciyi.ama bennnn ilki 27 de doğurdum 2. yide 30 biterken doğurayım diyorum. 3 .ye yer kalsın dermişim he he:)
Ben hic yas hesaplamasi yapmadimya ama bende songul gibi eren biraz buyuyunce istiyorum ikinciyi gerci bende bidahaki ay 24 oluyorum yas aldi basini gidiyo.
ikinciyide kendimi nezaman hazir hissedersem ozaman istiyorum ins. Rabbim vermesse tabi.ama bellimi olur belki yarin belki yarindanda yakin.:-D
o iloşu yerim ben ama var bi oğlan sevgisi isteyi sende ben anladım
allahım gönlüne göre versin cnm:
cnm bazen bizim hissetiğimizle derecenin ölçtüğü farlklı oluyo konpleks yapa bilirsin bide sadece çıt çıtlı badiyle bırak kesinlikle..
ooooooo
yasemin hanım 3. duyuorum
yani diyosunki 2. kız olursa 3. denerim ha ha ha:
ben songüle katılıyorum eğer yaşım uygun olsaydı mutlaka 5 6 yaş verip doğurrdum
ama şu söze katılmıyorum
hatta biyerdede okumuştum kızlar
sırf kardeş olsun diye doğurmam yani ve bunu çocuğğun yanındada söylediğimizde direk psklojileri bozuluyormuş
Yeter canim zaten yemekler kaliyo hep bende bi corba bi yemek yapiyorum hatta onlarida yeticek kadar yapiyorum.EVET KAÇIRMIŞSINIZ KIZLAR
o iloşu yerim ben ama var bi oğlan sevgisi isteyi sende ben anladım
allahım gönlüne göre versin cnm:
cnm bazen bizim hissetiğimizle derecenin ölçtüğü farlklı oluyo konpleks yapa bilirsin bide sadece çıt çıtlı badiyle bırak kesinlikle..
ooooooo
yasemin hanım 3. duyuorum
yani diyosunki 2. kız olursa 3. denerim ha ha ha:
ben songüle katılıyorum eğer yaşım uygun olsaydı mutlaka 5 6 yaş verip doğurrdum
ama şu söze katılmıyorum
hatta biyerdede okumuştum kızlar
sırf kardeş olsun diye doğurmam yani ve bunu çocuğğun yanındada söylediğimizde direk psklojileri bozuluyormuş
Ben hic yas hesaplamasi yapmadimya ama bende songul gibi eren biraz buyuyunce istiyorum ikinciyi gerci bende bidahaki ay 24 oluyorum yas aldi basini gidiyo.
ikinciyide kendimi nezaman hazir hissedersem ozaman istiyorum ins. Rabbim vermesse tabi.ama bellimi olur belki yarin belki yarindanda yakin.:-D
rabbim herkese hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli nasip etsin inş. cnm
yok tatlım o işin şaka yanı 2. ye baktım da 3 kaldı. ama şu bir gerçek ev hanımı olsaydım ve rabbim verseydi kesinlikle 3. yü isterdim. ben kalabalık aile severim. ama şartlarr 2 taneye ancak müsade edior şimdi
Yeter canim zaten yemekler kaliyo hep bende bi corba bi yemek yapiyorum hatta onlarida yeticek kadar yapiyorum.
Ama sendede mercimek corba varmis kizlar yokmu baska yapan hepimiz aksama mercimek yiyelim.
Tabi canim marketten bebek alir gibi cok yanlis bencede ben cok seviyorum bebisleri ins. nasip olursa belki 3.yede kapim acik tabi zaman ne gosterir bilemem.
kuzum aldo yastugini koyddu odanin ortasina uyuduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?