- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.721
ha haha keşke şekerim nerdeeee bide kıtymet bilinse neyse :
ha ha ha haha
ay allah iyilini versin emi
koptum
ben santral memuresiyim şekerimmm:
işte hiç bir şey yapmıyo şekerim bütün meselede bu zaten. bildiğin odun 5 dk. oyala desen cocuğu hadi hadi cabuk der.hiç bir işin ucundan tutmaz. sadece akşam eve gelir yan gel yan yat tv ac. ohh bundan iyisi varmı , artık konuşupta kavgada etmiyorum bir insanı değiştirmek mümkün değil gölge etmesin yeter misaliniye seninki ne yaptı?
cvr avukatlıkta yakıştı bana sankiya nerdersiniz kızlar:
he he he
keşke
ama olmak istediğim meselek psikoloktu kızlar..
bisiklete gelince beni aldı nidaya o dediğin itmelilerden çok güzel diyodu ama ev için istiyosan bilemiyorum cnm :
ozaman normal bi bisiklet almak lazım
geçende plesebuda kıraftın bisikletini almış paylaşmıştı..
fundacım betülümün ilk verdiği menü yarın akşam için
az önce yazdığı bu akşam için yanlışmıyım betülüm..
şekerim erkekler böyle şeylerdenanlamıyor(en azından benimki anlamıyor)
düz mantıklar
bi tatlı söz herşeyi değiştirir ama bunu farkedemiyorlar
niye seninki ne yaptı?
menü ne çabuk değişti?
canım Allah yardımcın olsun zor işin
ben su calısan kadınları tebrik ediyorum valla iş ev cocuk koca
yakında erersiniz siz
gülden ben seni hep avukat hatırlıyodum kız . hamileyken ilk günlerde bebeğinin kalp atışlarını gec gören gülden kalmış hep aklımda avukattı sanki.
ay gülmeyin sakın biri aydınlatsın beni
yakışırmış güldenim sesinle hakimler ne savunsan kabul ederdi herhalde ha ha:)
güldencim yakıştı yakışmazmı sen topiğimizin avukatı ol bari hayalimi bozma yaşatmaya devam edeyim he he
hımm bisikleti beniye ve plaseboya sorayım benim gibi topık tembeline denk gelirlerse tabi
gülden sen dersinde doğru olmazmı canım arkadaşım benim
biz iyiyiz cnm şükürselam tatlım nasılsın defne nasıl. kv sorun yapıyormu ramazan diye.
haha aynen canım ya cok zor iş cok , canım ben senide çalışıyor biliyordum ya:44:
valla aynı odundan bende de varişte hiç bir şey yapmıyo şekerim bütün meselede bu zaten. bildiğin odun 5 dk. oyala desen cocuğu hadi hadi cabuk der.hiç bir işin ucundan tutmaz. sadece akşam eve gelir yan gel yan yat tv ac. ohh bundan iyisi varmı , artık konuşupta kavgada etmiyorum bir insanı değiştirmek mümkün değil gölge etmesin yeter misali
cvr avukatlıkta yakıştı bana sankiya nerdersiniz kızlar:
he he he
keşke
ama olmak istediğim meselek psikoloktu kızlar..
bisiklete gelince beni aldı nidaya o dediğin itmelilerden çok güzel diyodu ama ev için istiyosan bilemiyorum cnm :
ozaman normal bi bisiklet almak lazım
geçende plesebuda kıraftın bisikletini almış paylaşmıştı..
fundacım betülümün ilk verdiği menü yarın akşam için
az önce yazdığı bu akşam için yanlışmıyım betülüm..
bu bu akşamın menüsü daha önce verdiğim yarınınkiydi :)
ay maşallah eşine cnm nazar değmesinevet fundam ama o kesin değildi eşim aradı kansız çıktığım için ciğer yapalım dedi sana iyi gelsin die bende tamam dedim ondan değişti :)
cnm çok sevindim senin adınaslm kızlarrr
bugun kuran ogrrenmeye basladım
eskı komsum hafızdı dahada 27yasında ustelık mukemmelde bırıydı
aklıma geldı bana ogretırmısın demıstım onceden butun aprtmana ben ogrettım nerdeyse tabıkı seve sve demıstı ben masal kucuk dıye gtmıyodum
neyse bgun basladım sıfırdan hıcbısey bılmıyorum cunku
kapandıgımı goruncede cok sevındı gozlerı doldu ramazan sonuna kadar gecersın ıns kurana dedı
hafataıcı gtcek hergun 1saaat kadar
masalda bugun onun ogluyla oynadı hıc sorun olmadı bız calıstık
allhım ıns en kısa zmanda ogrenırım
bgunde masal uyuyunca calıstım yıne :)
slm kızlarrr
aklıma geldı bana ogretırmısın demıstım onceden butun aprtmana ben ogrettım nerdeyse tabıkı seve sve demıstı ben masal kucuk dıye gtmıyodum
kapandıgımı goruncede cok sevındı gozlerı doldu ramazan sonuna kadar gecersın ıns kurana dedı
selam canım cok sevindim kapandığına Allah layıkıyla yapmayı nasip etsin .kuran öğrenmenede hayırlı olsun canım.slm kızlarrr
nasılsın canım erdem nasıl oldu. senmi kansız çıktın canım geçmiş olsun.evet fundam ama o kesin değildi eşim aradı kansız çıktığım için ciğer yapalım dedi sana iyi gelsin die bende tamam dedim ondan değişti :)
haha ay güldüm cnm okurken ya kafayı yemiş bunların çocuk bakması bu kadar işte. Allah a emanetler işte cnm.banda diyor annesi gel seni çağırıyor halbuki çocuğun beni çağırdığı yok gayet mutlu düşer vs. diye ben göz kulak olayım da o rahat tv seyretsin :))valla aynı odundan bende de var
geçen akşam iftardan sonra defneyi 5 dakika oyala da yerleri siliyim dedim.defneye de oyalansın diye eti puf verdim.bunlar içeri gitti.ben mutfağı toparlayıp yerleri silmeye başladım.deterjanlı suyu banyoya bıraktım ben gidip geliyorum
banyoya bir gittim 2 dakika sonra defne deterjanlı su ile oynuyor.eşime seslendim.hemen defnenin elini yıkadım.beyimiz tv ye dalmış.oturma odasına bir gittim ki defne bisküviyi yerken her yere dökmüş.adamın bakması bu.ya deterjanlı suyu içseydi ne olurdu?
amın cnm ıns ısteyen herkesın baısna ınsssay maşallah eşine cnm nazar değmesin
ne güzel seni düşünmüş
aferin ona
cnm çok sevindim senin adına
ay allah bana da nasip etsin
ayşe gülcüm ay çok sevindim
ne mutlu sana ins en kısa zamanda öğrenirsin ki ben eminim sende bu azim olduktan snra mutlaka öğrenirsin cnmm:
allahım tamamına erdirsin..
selam canım cok sevindim kapandığına Allah layıkıyla yapmayı nasip etsin .kuran öğrenmenede hayırlı olsun canım.
nasılsın canım erdem nasıl oldu. senmi kansız çıktın canım geçmiş olsun.
haha ay güldüm cnm okurken ya kafayı yemiş bunların çocuk bakması bu kadar işte. Allah a emanetler işte cnm.banda diyor annesi gel seni çağırıyor halbuki çocuğun beni çağırdığı yok gayet mutlu düşer vs. diye ben göz kulak olayım da o rahat tv seyretsin :))
selam canım cok sevindim kapandığına Allah layıkıyla yapmayı nasip etsin .kuran öğrenmenede hayırlı olsun canım.
nasılsın canım erdem nasıl oldu. senmi kansız çıktın canım geçmiş olsun.
haha ay güldüm cnm okurken ya kafayı yemiş bunların çocuk bakması bu kadar işte. Allah a emanetler işte cnm.banda diyor annesi gel seni çağırıyor halbuki çocuğun beni çağırdığı yok gayet mutlu düşer vs. diye ben göz kulak olayım da o rahat tv seyretsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?