- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.981
her çocuk kadar konuşuo işte cnm.sağolasın. yesinler ki büyüsünler tayzesi inş. berracıkta da bişey çkmamış çok şükür. ama bencede bi kbb ye götürmelisin cnm. hem senin de için rahatlar.
fatma gözün aydın cnm geçmişsin 8 dersi. darısı gerisine inş.
funda cnm bencede bi pasta alıp gitmelisin eşine.
cnm ağlama olayı bizde de var malesef
bence hiçbir zaman alışmayacaklar
akılları erdikçe daha çok arar oldular
düşün defne trip atıyor bana
bütün haftasonu ikiz gibi dolaşıyoruz
onun için de çok zor çünkü benimle geçirebildiği kadar çok vakit geçirmek istiyor
nil de seninle çokça vakit geçirmek istiyor
istekleri gayet normal.sonuçta biz bile bu yaşımızda annemize ihtiyaç duyuyoruz onlar ne yapmasın.
tabi biz de bir de babadan alcağı sevgiyi benden alma durumu olduğu için işimiz daha da zor
cnm ağlama olayı bizde de var malesef
bence hiçbir zaman alışmayacaklar
akılları erdikçe daha çok arar oldular
düşün defne trip atıyor bana
bütün haftasonu ikiz gibi dolaşıyoruz
onun için de çok zor çünkü benimle geçirebildiği kadar çok vakit geçirmek istiyor
nil de seninle çokça vakit geçirmek istiyor
istekleri gayet normal.sonuçta biz bile bu yaşımızda annemize ihtiyaç duyuyoruz onlar ne yapmasın.
tabi biz de bir de babadan alcağı sevgiyi benden alma durumu olduğu için işimiz daha da zor
ay bilmiyorum ama çok kötü ya benim eşim takmış durumda nil birazdaha ağlarsa pedegokak götürecekmişiz:
fundacım evet eşine ayıp olmuş ama iyide olmuş en azından anlasın:
bak bu doğum gününnde pasta üfleme bahanesiyle falan defneyle eşini yakınlaştırmaya çalış
eşin alsın kucağına birlikte üflesinler
nil pasta olunca dayanamıyo üff üfff diyo hemen üflüyo..
Mmmm karnim acikti benimmm:)uykusuzum ama yorgunluktan cnm nil 2 3 gecedir pek uyanmıyo iyiyiz yani
odaya alıştık ama istiyoki annesi hep yanında olsun..
katreynurum menüm az çok belli oldu gibi cnm:
kıymalı şehriyeli çorba, eğer becere bilirsem sosyete mantısı, güveç kaselerinde kaşarlı mantar sote, pilav, salata, amerikan salata, karpuz
tatlı olarakta dondurma ola bilir yada bilmiorum bakalım henüz ona karar vermedimmm:
Inşallah canim dediginiz gibi yapcam bi de kbb baksın bakalımcnm sen birdahakinde bence bide kbbye bidanış diorum ben.
madem mikrobik değil sorun ne ozaman fundanın dediği gibi kulak ola bilir.
birkezde onu deneyin eğer bişey yoksa ozaman bu doçente gitmeye devam edersiniz..
Ben de hic anlayamadım canım kafam karıştı. Bi dr annemiz olsaydi da sorsaydik ne iyi olurduinşallah cnm
cnm mikrobik çıkmamasına sevindim
ama peki berra neden ateşlendi,neden antibiyotik kullandı?
biraz önce aradı eşim.işle ilgili bişey sormak için.
neyse biraz sohbet ettik
sonra laf arasında dün doğumgününü kutladınız mı diye sordum.
yok herhangi bir kutlama olmadı dedi. sonra savunma ihtiyacı hissetti sanırım "bu yaşta adamın doğumgünü mü kutlanır?" dedi.bende niye kutlanmasın dedim.yani doğru tahmin etmişim kutlamamışlar.
ben kp için bile pasta yaptırıp götürdüm de kutladık.kaynımın doğum günü için annesi pasta,poaça yaptı,ben kurabiye yaptım.eşime gerçekten ayıp olmuş.
o zaman ben cuma günü gelince kutlayalım dedim.tamam dedi
her çocuk kadar konuşuo işte cnm.sağolasın. yesinler ki büyüsünler tayzesi inş. berracıkta da bişey çkmamış çok şükür. ama bencede bi kbb ye götürmelisin cnm. hem senin de için rahatlar.
fatma gözün aydın cnm geçmişsin 8 dersi. darısı gerisine inş.
funda cnm bencede bi pasta alıp gitmelisin eşine.
böyle söyleme fundacım yaa alışacaklar inş.
Maşallah canim balbocugu birazcik daha fazla konuşuyor sankim:) yada ben berra da goremeyince cok geliyor. Evet canım icimin rahatlamasi icin gidilmeli bu kbb ye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm kv lere filan bişey demeden sürpriz yap eşine. at dolaba pastayı eve geçtiğinizde birlikte kutlayın çekirdek aile olarak bence. ver baba kız önlerine pastayıda. belki yakınlaşırlar pastayla vıcık vıcık olunca he he tatlı tatlı:) sanada birazcık temizlik çıkar ya neyse idare edicen artık
ayyy bence fikir çok güzel fundam bunu uygula..
katreynurum kbbye gidilsin bencedeeee:
ayyy bence fikir çok güzel fundam bunu uygula..
katreynurum kbbye gidilsin bencedeeee:
cnm defne babasının kucağına gitmiyorkiay bilmiyorum ama çok kötü ya benim eşim takmış durumda nil birazdaha ağlarsa pedegokak götürecekmişiz:
fundacım evet eşine ayıp olmuş ama iyide olmuş en azından anlasın:
bak bu doğum gününnde pasta üfleme bahanesiyle falan defneyle eşini yakınlaştırmaya çalış
eşin alsın kucağına birlikte üflesinler
nil pasta olunca dayanamıyo üff üfff diyo hemen üflüyo..
cnm o nasıl olacak ben iş çıkışı direkt kvlre gidiyorumcnm kv lere filan bişey demeden sürpriz yap eşine. at dolaba pastayı eve geçtiğinizde birlikte kutlayın çekirdek aile olarak bence. ver baba kız önlerine pastayıda. belki yakınlaşırlar pastayla vıcık vıcık olunca he he tatlı tatlı:) sanada birazcık temizlik çıkar ya neyse idare edicen artık
cnm merak etme defne de tam olarak konuşamıyor.kelimeleri söylüyor ama çok açık olmuyorMaşallah canim balbocugu birazcik daha fazla konuşuyor sankim:) yada ben berra da goremeyince cok geliyor. Evet canım icimin rahatlamasi icin gidilmeli bu kbb ye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm defne babasının kucağına gitmiyorki
sadece ve sadece işi düşerse gidiyor o da işi hallolunca hooop bana geliyor
cnm o nasıl olacak ben iş çıkışı direkt kvlre gidiyorum
aslında ben de başbaşa kutlamak isterim
bir de benim eşim öyle pastayla vıcık vıcık olmaz ki
haftasonu defneye makarna yediriyorum.çocuk salona gitti.eşim hemen müdahale etti.neymiş efendim ağzını koltuklara sürerse nasıl temizlermişiz
cnm merak etme defne de tam olarak konuşamıyor.kelimeleri söylüyor ama çok açık olmuyor
sen kbb işini aksatma götür mutlaka
haftasonu defneye makarna yediriyorum.çocuk salona gitti.eşim hemen müdahale etti.neymiş efendim ağzını koltuklara sürerse nasıl temizlermişiz
cnm merak etme defne de tam olarak konuşamıyor.kelimeleri söylüyor ama çok açık olmuyor
cnm al pastayı at arabaya diycem erime ihtimali var. cuma şart mı zaten geçmiş doğum günü ctesi yap. olmazsa sipariş ver getirsinler akşama. masanın altına sofrabezi ser. ve eşine de ki bak bu senin için defneyle yakınlaşma fırsatı olabilir. bi günlükte batsın bi yerler ben temizlerim hayatım yeter ki siz biraz yakınlaşın de. ne bilim pastayı defnenin burnuna filan sürsün bi de kendine. yakınlaşsın birazcık. sende teşvik edersin tabi.yine de karar senin
olur cnm olur sen biraz fırst ver yeterki:
ayyyy bu söylediklerin tam nilllik düşündümde nil ne çok eylenir böyle he he he:
fundaaaaaa
bence bunu yapmalısın cnm:
al karşına açık açık konuş
eşinle ben ikinizin arasınızın iyi olmasını istiyorum bunun için bişeyler yapalım sende bana yardım etde
ben eşimle konuşunca faydasını görüyorum mutlaka
yani benm eşim nilin yaptıklarından çok etkileniyo
güzel fikir :):)fundam bolbol da fotoğraflarını çek sonra kv ye gösterirsin he he:)
güzel fikir :):)
çok mu kötüyüz ne?
cnm al pastayı at arabaya diycem erime ihtimali var. cuma şart mı zaten geçmiş doğum günü ctesi yap. olmazsa sipariş ver getirsinler akşama. masanın altına sofrabezi ser. ve eşine de ki bak bu senin için defneyle yakınlaşma fırsatı olabilir. bi günlükte batsın bi yerler ben temizlerim hayatım yeter ki siz biraz yakınlaşın de. ne bilim pastayı defnenin burnuna filan sürsün bi de kendine. yakınlaşsın birazcık. sende teşvik edersin tabi.yine de karar senin
evet olabilir aslındacnm al pastayı at arabaya diycem erime ihtimali var. cuma şart mı zaten geçmiş doğum günü ctesi yap. olmazsa sipariş ver getirsinler akşama. masanın altına sofrabezi ser. ve eşine de ki bak bu senin için defneyle yakınlaşma fırsatı olabilir. bi günlükte batsın bi yerler ben temizlerim hayatım yeter ki siz biraz yakınlaşın de. ne bilim pastayı defnenin burnuna filan sürsün bi de kendine. yakınlaşsın birazcık. sende teşvik edersin tabi.yine de karar senin
cnm aslında eşim çaktırmamaya çalışsa da çok bozuluyor defnenin bana düşkün olmasınaolur cnm olur sen biraz fırst ver yeterki:
ayyyy bu söylediklerin tam nilllik düşündümde nil ne çok eylenir böyle he he he:
fundaaaaaa
bence bunu yapmalısın cnm:
al karşına açık açık konuş
eşinle ben ikinizin arasınızın iyi olmasını istiyorum bunun için bişeyler yapalım sende bana yardım etde
ben eşimle konuşunca faydasını görüyorum mutlaka
yani benm eşim nilin yaptıklarından çok etkileniyo
defne kesin yerlere sıvardı.çok seviyor yere sıvamayıha ha benim ki de ya suyunu çıkarırı işin ya da anne pis pis diye temizlemeye çalışır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?