2012 kasım bebekleri büyüyor..

biraz önce aradı eşim.işle ilgili bişey sormak için.
neyse biraz sohbet ettik
sonra laf arasında dün doğumgününü kutladınız mı diye sordum.
yok herhangi bir kutlama olmadı dedi. sonra savunma ihtiyacı hissetti sanırım "bu yaşta adamın doğumgünü mü kutlanır?" dedi.bende niye kutlanmasın dedim.yani doğru tahmin etmişim kutlamamışlar.
ben kp için bile pasta yaptırıp götürdüm de kutladık.kaynımın doğum günü için annesi pasta,poaça yaptı,ben kurabiye yaptım.eşime gerçekten ayıp olmuş.
o zaman ben cuma günü gelince kutlayalım dedim.tamam dedi

böyle söyleme fundacım yaa alışacaklar inş.

ay bilmiyorum ama çok kötü ya benim eşim takmış durumda nil birazdaha ağlarsa pedegokak götürecekmişiz:
fundacım evet eşine ayıp olmuş ama iyide olmuş en azından anlasın:
bak bu doğum gününnde pasta üfleme bahanesiyle falan defneyle eşini yakınlaştırmaya çalış
eşin alsın kucağına birlikte üflesinler
nil pasta olunca dayanamıyo üff üfff diyo hemen üflüyo..

bak ben o nilin üfff derken dudaklarını yerim ama. ay çok tatlı kuzum

Mmmm karnim acikti benimmm:)

cnm sen birdahakinde bence bide kbbye bidanış diorum ben.
madem mikrobik değil sorun ne ozaman fundanın dediği gibi kulak ola bilir.
birkezde onu deneyin eğer bişey yoksa ozaman bu doçente gitmeye devam edersiniz..
Inşallah canim dediginiz gibi yapcam bi de kbb baksın bakalım

inşallah cnm

cnm mikrobik çıkmamasına sevindim
ama peki berra neden ateşlendi,neden antibiyotik kullandı?
Ben de hic anlayamadım canım kafam karıştı. Bi dr annemiz olsaydi da sorsaydik ne iyi olurdu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm kv lere filan bişey demeden sürpriz yap eşine. at dolaba pastayı eve geçtiğinizde birlikte kutlayın çekirdek aile olarak bence. ver baba kız önlerine pastayıda. belki yakınlaşırlar pastayla vıcık vıcık olunca he he tatlı tatlı:) sanada birazcık temizlik çıkar ya neyse idare edicen artık

Maşallah canim balbocugu birazcik daha fazla konuşuyor sankim:) yada ben berra da goremeyince cok geliyor. Evet canım icimin rahatlamasi icin gidilmeli bu kbb ye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence de götür hepimizin içi rahatlasın inş. cnm

ayyy bence fikir çok güzel fundam bunu uygula..

katreynurum kbbye gidilsin bencedeeee:

ayyy bence fikir çok güzel fundam bunu uygula..

katreynurum kbbye gidilsin bencedeeee:

ama sen beni kale almıosun güldenim. dedim ki çorbanı mı değiştirsen. hem çorba kıymalı hem mantı. hem çorba hamur hem mantı. mesela kırmızı mercimek ya da ezogelin olabilir sanırım.

cnm defne babasının kucağına gitmiyorki
sadece ve sadece işi düşerse gidiyor o da işi hallolunca hooop bana geliyor
cnm o nasıl olacak ben iş çıkışı direkt kvlre gidiyorum
aslında ben de başbaşa kutlamak isterim
bir de benim eşim öyle pastayla vıcık vıcık olmaz ki
haftasonu defneye makarna yediriyorum.çocuk salona gitti.eşim hemen müdahale etti.neymiş efendim ağzını koltuklara sürerse nasıl temizlermişiz
cnm merak etme defne de tam olarak konuşamıyor.kelimeleri söylüyor ama çok açık olmuyor
sen kbb işini aksatma götür mutlaka

cnm al pastayı at arabaya diycem erime ihtimali var. cuma şart mı zaten geçmiş doğum günü ctesi yap. olmazsa sipariş ver getirsinler akşama. masanın altına sofrabezi ser. ve eşine de ki bak bu senin için defneyle yakınlaşma fırsatı olabilir. bi günlükte batsın bi yerler ben temizlerim hayatım yeter ki siz biraz yakınlaşın de. ne bilim pastayı defnenin burnuna filan sürsün bi de kendine. yakınlaşsın birazcık. sende teşvik edersin tabi.yine de karar senin

olur cnm olur sen biraz fırst ver yeterki:

ayyyy bu söylediklerin tam nilllik düşündümde nil ne çok eylenir böyle he he he:
fundaaaaaa
bence bunu yapmalısın cnm:
al karşına açık açık konuş
eşinle ben ikinizin arasınızın iyi olmasını istiyorum bunun için bişeyler yapalım sende bana yardım etde
ben eşimle konuşunca faydasını görüyorum mutlaka
yani benm eşim nilin yaptıklarından çok etkileniyo

ha ha benim ki de ya suyunu çıkarırı işin ya da anne pis pis diye temizlemeye çalışır:)

olur cnm olur sen biraz fırst ver yeterki:

ayyyy bu söylediklerin tam nilllik düşündümde nil ne çok eylenir böyle he he he:
fundaaaaaa
bence bunu yapmalısın cnm:
al karşına açık açık konuş
eşinle ben ikinizin arasınızın iyi olmasını istiyorum bunun için bişeyler yapalım sende bana yardım etde
ben eşimle konuşunca faydasını görüyorum mutlaka
yani benm eşim nilin yaptıklarından çok etkileniyo

evet olabilir aslında
bakalım ben konuşurum inşallah eşim de hayır demez
cnm aslında eşim çaktırmamaya çalışsa da çok bozuluyor defnenin bana düşkün olmasına
hele de cuma akşamı yüzünü çizip kanatınca çok kötü oldu.annesine ve bana kızdı defneye kızmadınız,yaptığının kötü olduğunu anlatmadınız diye.ben de kv de bunun defnenin beni kıskanması nedeniyle olduğunu,beni çok özlediği ve sevdiği için kimseyle paylaşmak istememesinden kaynaklı yaptığını,kızarsak daha da kötü olacağını anlattık.
o da istiyor defne onu sevsin ama bunun için çaba sarfetmiyor.mesela ben defneye şaklabanlık yaparken onu d a çağırıyorum gel sen de yap diye.ben yapınca katıla katıla gülen çocuk babasına gülümsemiyor bile
bir de eşim çabuk pes ediyor
kendisi çocuğun hoşuna gidecek şeyleri arayıp bulmuyor

ha ha benim ki de ya suyunu çıkarırı işin ya da anne pis pis diye temizlemeye çalışır:)
defne kesin yerlere sıvardı.çok seviyor yere sıvamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…