2012 kasım bebekleri büyüyor..

akşam iftara davet edildim olan yemeğime olcak kırk yıın başı pazardan yemek yaptım bugün yeriz diye :) bugün yarın davetliyim çarşambaya ne olur o yemek oof oooof

o yemekten hayır gelmez şekerim ama olsun sen davetlerin tadını çıkar..

benicim songül ablasına gitti cnm sanıyorum döner artık :

kızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir:
ay enerjide sıkıntım yokta bu uykusuzluk beni maf ediyo ya
ki 2 akşamdır sahura kalkmıyorum malum ara verdim..

günaydın tatlımmm... ooo aramı verdin ben yeni başladım ha ha:) benimde çok uykum var yaa uyuyamıyorum kaç gündür.nilim nasıl...
herkese günaydın kızlar. beni cnm sen iisin vallahi benim o saate pertim çıkar allah yardımcınız olsun. yeğenin daha kalcak mı cnm ramazan ramazan 3 çocuk zor olur

yaseminim günaydın
ay ben bitaneyle yoruluyorum allah kolaylık versin ben o yeğen işini atlamışım bak kaç yaşında yeğenin benicim:
yaseminim nilim iyi çok şükür ama korkuyorum annanemiz hasta eylül ablamız hasta hemen unca başladık ama ins bizi pas geçer hastalık..

zeynebim nasıl?

günaydın kızlar aydınmı bilemedim ama 4 buçukta pepee aç nidalarıyla uyanıp 6 buçuğa kadar uyumadı eşşek sıpam pepe açtık ama ne faydda ağladı durdu sabah sızdı sonra benim kalk saatim geldi güya hastayım sahura kalkmıyorum uykumu alırım die düşünürken ben iki gündür uykusuzluktan öllüyorum

günaydın betülüm nesivardıki acaba paşamın neden ağladı öyle
ay şu pepe sevdası çok fena sardı bizimkileri
bizimkide sayıyo pepeelma yemiş bebede yemiş pepenin arkadaşı maymunla oynuyomuş anlatıyo işte..

oyyy size geçmeden gider inş. hastalık cnm.
zeynebin ii teyzesi çok şükür.
beninin yeğeni 8 yaşonda cnm yanlış hatırlamıosam

oy kıyamam yaa niye uyandı ki o saatte acaba. kaka durumu nasıl cnm ne durumdasınız. ay buçatlaklar gitmio mu ki anlamıyorum ben dün yine acıo diodu zeynep ama yaptı çok şükür.

ha ha bizde sevioruz pepeyi:)

günaydın cnm allah kolaylık versin
senin koca ne yaptı
benim koca dün akşam trip atmadan konuştu benimle
gerçi bi ara laf soktu ama ben hiç sallamadım.sabah da face e yazdığım mesaja beni onure edecek şekilde cvp vermiş

günaydın tatlım
sahura kalkmıyorsan nasıl uykusuz kalıyorsun ben o kısmı kaçırmışım
günaydın cnm

günaydın tatlım
4 buçukta pepe nerden aklına gelmiş?
niye ağladı acaba?
allahtan defnenin pepe aşkı yok
hatta bi ara leliliko hastasıydık ama hiç bir zaman uykudan kaldırmadı izlemek için
benim canım kızım sadece öperek uyandırıyor beni,sonrada birlikte yatak keyfi yapıyoruz
çoooooookkk özledim kızımı
dün benimle konuşmadı telefonda trip atıyor sıpam

demekki neymiş sen yüz vermeyince aklı başına geliyo senin kocanın fundacım:
aman hepsi aynı ne yapalım..

bu arada sanada günaydın ben o sıpanın tiribini yerim:

demekki neymiş sen yüz vermeyince aklı başına geliyo senin kocanın fundacım:
aman hepsi aynı ne yapalım..

bu arada sanada günaydın ben o sıpanın tiribini yerim:
aynen cnm
akşam teyzesi annesinde kalıyordu
ev kalabalıktı da ama anladığım kadarıyla doğumgününü kutlamadılar benim adamın (çünkü kutlasalar bana anlatırdı "annem pasta yapmış,çörek börek yapmış,teyzem hediye almış" diye)

ye teyzesi tam bir sıpa
çok fena ya
zaten dün sabah bırakırken hiç gitmek istemedi
nil de hasta olmaz inşallah

ee kıymetini anlasın böylelikle...

cnm ins hasta olmayız..

gunaydın kızlar
ben uyuduğum halde uykusuzum uykuya doyulmaz yanı

gulden nıl ınsallah hasta olmaz

betul erdem pepeyı ruyasında gormustur belkı saka bıyanada kakasını yapamıyo ya belkı o rahatsz edıp uyanmstır

yasmın sızın tayın samsun merkezemı cıktı canım

funda defne ozledğınden trıp yapıyodur sana
sen olsan esıne bı surprız yapardın anlasın kıymetını

ay cnm bende şuara hiç doyamıyorum uykuya. merkez mi değil mi daha belli değil cnm haftaya eşim gidip öğrencek. benim işyerimden dolayı ya merkez ya da bi ilçesi olabilir iki seçenek var yani...alp tuğra napıo nasıl gidio oruç. ay ben bugün çok susadım

ee kıymetini anlasın böylelikle...

cnm ins hasta olmayız..
inşallah anlar

evet cnm özlediği ve onu oraya bıraktığım için trip atıyor
ben olsam pastası alınırdı, kutlaması yapılırdı ama nerede?
inşallah anlar kıymetimi

ınsallah ıyı bı yer olur
alp fındık yıyo ben 4 gundur ızne cıktım canım
bende bıgun cok susamıstım susuzluk zor calıstığın yer sernmı

ıyıyım canım alp tuğrada ıyı suan fındık yemekle mesgul:)

ooo paşaya pak fındık yio yarasın kuzuma:) bizimki de bua ra ceviz sever oldu sabahları ananemize giderken veriorum eline ,bitince başlıo anne bey(ver:)) anne bey ne istiosun kuzum diorum cebiz dio:) gidene kadar bir ceviz içi yio maşallah...

ınsallah ıyı bı yer olur
alp fındık yıyo ben 4 gundur ızne cıktım canım
bende bıgun cok susamıstım susuzluk zor calıstığın yer sernmı

maşallah paşaya. ay dilim damağım kurudu resmen. evet cnm serin çok şükür. hatta şuan ayaklarım üşüdü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…