2012 kasım bebekleri büyüyor..

fundacım eşin bulmuyorsa işte iş sana düşüyo cnm sen bulup ikna ediceksin
defnenin sağlıklı büyümesi için baba sevgisinede ihtiyacıvar.
eşimde bana kızdı geçen
nil ona vurdu neymiş ben nile kızmıyomuşum yaptığının yanlış olduğunu anlatmıyomuşum.
bunu özellikle sırf kendime nili bağlamak için yapıyomuşum
dedim bak ben nile üzgünce anlatıyorum bunu ve ananlıyo hatta anlatmıyortum nile bi bakışım yetiyo:
ama gelde anlat..

kızlar ya yardım yarın evlilik yıldönümümüz ramazan dolayısıyla evde kutlayacaz yemek hazırlayayım istiyorum kafamda bir menü oluşturdum sizinde fikirlerinizi bekliyorum
yoğurt çorbası
beyti
yanında domatesli pilav biber ve yoğurt eşliğinde
güzel bir salata
ve tatlı(tatlı eşimden artık onunla uğraşamam alaacak istediği bi tatlıyı )

ama sen beni kale almıosun güldenim. dedim ki çorbanı mı değiştirsen. hem çorba kıymalı hem mantı. hem çorba hamur hem mantı. mesela kırmızı mercimek ya da ezogelin olabilir sanırım.

sori şekerim sori

ayyy farketmemişim kız gözümden kaçmış ha ha ha
bne kızıyon hemen ha ha ha::):)

tamam öyle yapayım efemmm:

peki söyle bakyim menü azmı daha zengin olmalımı?

fundam bolbol da fotoğraflarını çek sonra kv ye gösterirsin he he:)

ha hah a
çok fena gördüm sizi yasemin hanımmm:

güzel fikir :):)
çok mu kötüyüz ne?

sanki biraz
hanaha ha
bizi kötü yapanlar utansın ha haha:

vayyyyyy betülüm sanıyorum eşin yoğurt çorbasını çok seviyo
ama bu yoğurt çorbası nasıl oluyo beee:
varmı hamaratlarda bakyim:

Bizde oglusumla bime gittik geldik ama hava cok sicakya bunaldim cok agzim kurudu.
eve geldik gitmeden makarna yapmistim eren makarnasini yedi simdi uyku vakti gec kaldik biraz ama napalim cok agladi disari cikmak icin. klimayida actim biraz rahatladimya bizde klimayi ben hamileykrn almistik ne sicakti o yaz ya gerci biz kisin evlendik yaza hamileydim ilk yazimizdi.

Yasemin sagol canim ins.son senem az kaldi bakalim.
Funda bencede kesinlikle basbasa kutlayin sakin pasta alip gitme cumartesi kutlayin hem rahat rahat nolucak o fotograf gosterme iside cok iyi bence kv.ye gosterirsin sonra.

Gulden aksama aklimda bisey yoktu dusunuyodum bende ama sonra aklima sey geldi firinda kasarli sucuk mantar yapicam normalde annem onu yumurtali yapardi cok severdik dogaclama bisey ama esim yumurtali sevmiyo diye kasarli yapicam corba olarakda tavuklu tel sehriye corbasi ve yogurtlu patates salatasi yapicam onuda aksam eski tarif defterimde buldum patates salatalik sarimsakli yogurt falan bakalim ilk deniycem bende.

ohh desene eren paşa gezdi yine:
evetya o sene çok sıcaktı bizim evimiz serin olur ama bizde osene almıştık ben uyuyamamaya başlayınca:
ay güzelmiş yoğurtlu patatez salatası
yapınca tarifini yaz cnm eşim sever öyle şeyleri:

ya sanki biz zevk alıyoruz olaydan
kv o kadar uğraşıyor,ben uğraşıyorum ama defne istemiyor
hele ki geçenki(3 hafta önceki) tartışmamızdan sonra eşime daha da bir cephe aldı beni ağlattığı için

aaa şimdiden kutlu olsun
yoğurt yerine mercimek ya da tarhana mı yapsan acaba?

tarifi istiyorum kesinlikle çok merak ettim

buarada eşim biraz önce tekrar aradı.cuma doğum gününü ben gelince kutlarız dediğim için mutlu olmuş.
heyecan yapmış anladığım kadarıyla

fundacım bak eşin hazır sevinmişken hemen planını anlat ona defneyle senin yakınlaşmanı istiyorum doğum günün bahane olsun de anlat içinden geçenleri bence..

Evliik yildonumunuz kutlu olsun canim kac sene oldu bakim menude guzel canim afiyet olsun.
Aksama ins.yapayim yazarim canim hamaratlara.
Ay markete giderken bide bebek arabasini almadim eren yurusun diye parki gorunce hemen kaydiraga binmek istedi sicak diye izin vermedim artik donuste tekrar kosarak gitti ben poseti yere koyana kadar kendisi kaydiragin tepesine cikmis bile hemde kayilan kisimdan bir iki kaydirdim artik sonra geldik.

Tarifi yazarim canim diger tarafa cok basit gorunuyo tarifi.
Esinde tabi mutlu olmustur ailesinden bisey goremeyince senin oyle demen.

tamam cnm beklerim yazmanı
e tabi düşünsene kardeşine doğumgünü yapıldı,babasına yapıldı e ona yapılmayınca kaldı öyle(diğerlerini de ben organize ettim tabi)

kızlar bu arada ayşegülün selamı var:
teli gelmiş yakında daha çok gelecek he he:
bu arada songülde dönmüş oda yakında sağalara geridönecek..

kızlar akşama menü önerim : şehriye çorba, domates-biberli bulgur pilavı ve barbunya, cacık,karpuz
ya da yoğurt çorbası,yeşil fasulye, patates yemeği de olabilir
cumartesi günü de eve gidince yani ezogelin çorba,bezelye,şehriye pilavı yapmayı düşünüyorum.belki yanında yaprak sarma da yapabilirim

biberon canım 3 yıl olacak Allah nasip ederse
fundacım 4 gündür mercimek içiyoruz eşim tarhanayı sevmez o yüzden yoğurt çorbasına bayılır da ondan dedim
güldenim yoğurt çorbası kolay
şehriyeyi koyup azcık kavurup sonra varsa et yada tavuk suyu yoksa normal suyla haşlıyorsun sonrasında o kaynamaya bırakınca bir tarafta yoğurt un yumurta çırpıyorsun su kaynayınca içine katıyorsun pişmesine yakında nane ve terayağ kavurup içine döküon mis gibi çorba hazıır :)

ha ha en güzel menü benim ki... mantı:) hemde bimden hazır:) ayy içim yandı bugünnn ve cnm çok çektiiiiii....

fundaaaa bırak sarmayı ya boşver
sen çocuğunla ilgilen sarma çok zaman alan bişey
benim kv yapıyo sağolsun
ee tabi bende yardım ediyorum ama tekbaşıma nil varken saramamm..

ha ha en güzel menü benim ki... mantı:) hemde bimden hazır:) ayy içim yandı bugünnn ve cnm çok çektiiiiii....
ay çok şanslısınız kızlar eşim hayatta hazır mantı yemez
beni sinir eder bu huyu tabi

fundaaaa bırak sarmayı ya boşver
sen çocuğunla ilgilen sarma çok zaman alan bişey
benim kv yapıyo sağolsun
ee tabi bende yardım ediyorum ama tekbaşıma nil varken saramamm..
cnm sarma daha önce sarıp buzluğa atmıştım
defne zaten onunla ilgilenmemi istediği için ona bakan biri olmazsa saramam

fatma cnm faceden ekledim seni
bu arada çok güzelsin, erne de sana da maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…