2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunaydiiin herkese guzel bi gun olur ins. eren yine beni kapiya goturup duruyo ya sokaga cikmak istiyo napcam ben bu cocukla bilmiyorum.:-(
Dun sinav sonuclarim aciklandi 13 dersten girmistim ve malesef hic calisamamistim okul derslerine calismaktan ama yinede 8 dersten gecmisim cok sukur buda iyi ama artik son sinavim kaldi ona gercekten calismam lazim kredilerimi tamamlamam lazim.

buara fındığa taktı
onun cebızını yerım ben :)
yesın kuzum masallah cevız ıyıdır

gunaydın canım alp tuğrada cıkmak ıstıyo ama cok sıcak aksam uzerı cıkarıyorum genelde
sınavların nezaman canım olsun onlarıda verırsın ınsallah calısıpta

hayırlı olsun cnm

gunaydın canım alp tuğrada cıkmak ıstıyo ama cok sıcak aksam uzerı cıkarıyorum genelde
sınavların nezaman canım olsun onlarıda verırsın ınsallah calısıpta

Bidahaki sinav donem sinavi canim okullar acilsin 1.donemin sonunda olucak daha zaman cokta simdi dersler belli degil okullar acilsin sonra calismaya baslarim ins.hayirlisiyla atlatirim onlarida.
Biz bu sipalarla napicaz ya eren sokaga ciktigi icin hep cikmak istiyo resmen diger cocuklari yonetiyo onlarda seviyolar ereni aksam uzeri iyide simdi cocukta yok sokakta.

wavsum ben o alpi yerim fındık ta yiyomuş yarasın kuzuma:
nilde ceviz badem fındık çok seviyo
yaseminim o bıdığı varya yiyecem haberi yok..
fundacım öyle yap al bi küçük pasta kimse kutlamamış madam bak ne varsa eşimde var desin..

fatmacım tebrik ediorum ins diğerlerinide geçersin:

Sagol canim ins.atlatirim onlarida hayirlisiyla.
Yine uykusuzmusun canim nil gece uyaniyomu hala.artik odasina alismistir sanirim tabi ozellikle sen.

Sagol canim.Esinede iyi olmus bence hem sende sehir disindasin senide suclayamaz daha iyi kiymetini anlamistir biraz.giderken bi pasta yeter bencede hediye falan alma.
Defnede trip atarmis ya yerim onu.
yok cnm şuan hediye alamam
gerçi beyimiz en lüks mağazadan takım elbise istiyor ama bakalım
iyi oldu tabi cnm anlasın kıymetimi
gerçi onların aile bilmez doğumgünü kutlamayı ama neyse

inşallah der
ne kadar yapsam da kıymetim bilinmiyor ama neyse

Günaydın kızlar öğlen oldu gerci ama:))

Ben o fındık ceviz yiyen kuzulari yerim ya maşallah onlara. Zeynebin konusmasina da bitiyorum yaa:)

Fatmacım hic calismadan yine baya ders gecmissin masallah canım inşallah digerlerini de kolaylikla gecersin.

Fundacim esin bence de kiymetini anlamıştır canım

Songüül nereledesin yaa eksikligin belli oluyor gel artık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Guldencim misafirlerin ne zaman gelecekti canım karar verdin mi menüye

Kızlar dün berranin kültür sonucu belli oldu. Normal çıkmış. Cok şaşırdım yani mikrobik bişey degil. Dr eger bisey cikmazsa gelmwnize gerek yok demisti esim tlfnla öğrenmiş. Mikrobik olsa sanırım ona göre bi tedavi uygulanacakti. Ama simdi ne olcak bilmiyorum

uykusuzum ama yorgunluktan cnm nil 2 3 gecedir pek uyanmıyo iyiyiz yani
odaya alıştık ama istiyoki annesi hep yanında olsun..
katreynurum menüm az çok belli oldu gibi cnm:
kıymalı şehriyeli çorba, eğer becere bilirsem sosyete mantısı, güveç kaselerinde kaşarlı mantar sote, pilav, salata, amerikan salata, karpuz
tatlı olarakta dondurma ola bilir yada bilmiorum bakalım henüz ona karar vermedimmm:

cnm sen birdahakinde bence bide kbbye bidanış diorum ben.
madem mikrobik değil sorun ne ozaman fundanın dediği gibi kulak ola bilir.
birkezde onu deneyin eğer bişey yoksa ozaman bu doçente gitmeye devam edersiniz..

inşallah cnm

cnm mikrobik çıkmamasına sevindim
ama peki berra neden ateşlendi,neden antibiyotik kullandı?

Aynen canim ama simdi derslerin 6-7-8.derslerinden girdigim icin onceki bilgilerden falan yaptim biseyler ama hepte ingilizceden kaliyorum nedense.
Sonuclarin temiz cikmasina sevindim canim ama sen guldenin defigi gibi kbbye gidin bencede en azindan icin rahatlamis olur bisey cikmassa.

Nil seni ozledigi icin hep yaninda olmani istiyo canim biraz daha buyusun anlar ins.
Menude guzelmis bende hafta sonu gorumcemleri cagirmayi dusuyorum bakalim ben ne yapicam.

fatmacım aynen özlüyo farkındayım ama alışmasıda lazım çünkü ben işe gelince sabah çok ağlıyomuş beni göremeyince..
senin menüde ne var söyle bakyim
birde benim menü azmı sizce ya..

her çocuk kadar konuşuo işte cnm.sağolasın. yesinler ki büyüsünler tayzesi inş. berracıkta da bişey çkmamış çok şükür. ama bencede bi kbb ye götürmelisin cnm. hem senin de için rahatlar.
fatma gözün aydın cnm geçmişsin 8 dersi. darısı gerisine inş.
funda cnm bencede bi pasta alıp gitmelisin eşine.

fatmacım aynen özlüyo farkındayım ama alışmasıda lazım çünkü ben işe gelince sabah çok ağlıyomuş beni göremeyince..
senin menüde ne var söyle bakyim
birde benim menü azmı sizce ya..
cnm ağlama olayı bizde de var malesef
bence hiçbir zaman alışmayacaklar
akılları erdikçe daha çok arar oldular
düşün defne trip atıyor bana
bütün haftasonu ikiz gibi dolaşıyoruz
onun için de çok zor çünkü benimle geçirebildiği kadar çok vakit geçirmek istiyor
nil de seninle çokça vakit geçirmek istiyor
istekleri gayet normal.sonuçta biz bile bu yaşımızda annemize ihtiyaç duyuyoruz onlar ne yapmasın.
tabi biz de bir de babadan alcağı sevgiyi benden alma durumu olduğu için işimiz daha da zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…