- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #47.961
ooo paşaya pak fındık yio yarasın kuzuma:) bizimki de bua ra ceviz sever oldu sabahları ananemize giderken veriorum eline ,bitince başlıo anne bey(ver:)) anne bey ne istiosun kuzum diorum cebiz dio:) gidene kadar bir ceviz içi yio maşallah...
aynen cnm artık cuma akşam dönerken ufak bir pasta alır giderim
ay ben onun fındık yemesini yerim
Gunaydiiin herkese guzel bi gun olur ins. eren yine beni kapiya goturup duruyo ya sokaga cikmak istiyo napcam ben bu cocukla bilmiyorum.:-(
Dun sinav sonuclarim aciklandi 13 dersten girmistim ve malesef hic calisamamistim okul derslerine calismaktan ama yinede 8 dersten gecmisim cok sukur buda iyi ama artik son sinavim kaldi ona gercekten calismam lazim kredilerimi tamamlamam lazim.
Gunaydiiin herkese guzel bi gun olur ins. eren yine beni kapiya goturup duruyo ya sokaga cikmak istiyo napcam ben bu cocukla bilmiyorum.:-(
Dun sinav sonuclarim aciklandi 13 dersten girmistim ve malesef hic calisamamistim okul derslerine calismaktan ama yinede 8 dersten gecmisim cok sukur buda iyi ama artik son sinavim kaldi ona gercekten calismam lazim kredilerimi tamamlamam lazim.
gunaydın canım alp tuğrada cıkmak ıstıyo ama cok sıcak aksam uzerı cıkarıyorum genelde
sınavların nezaman canım olsun onlarıda verırsın ınsallah calısıpta
hayırlı olsun cnm
wavsum ben o alpi yerim fındık ta yiyomuş yarasın kuzuma:
nilde ceviz badem fındık çok seviyo
yaseminim o bıdığı varya yiyecem haberi yok..
fundacım öyle yap al bi küçük pasta kimse kutlamamış madam bak ne varsa eşimde var desin..
fatmacım tebrik ediorum ins diğerlerinide geçersin:
yok cnm şuan hediye alamamSagol canim.Esinede iyi olmus bence hem sende sehir disindasin senide suclayamaz daha iyi kiymetini anlamistir biraz.giderken bi pasta yeter bencede hediye falan alma.
Defnede trip atarmis ya yerim onu.
wavsum ben o alpi yerim fındık ta yiyomuş yarasın kuzuma:
nilde ceviz badem fındık çok seviyo
yaseminim o bıdığı varya yiyecem haberi yok..
fundacım öyle yap al bi küçük pasta kimse kutlamamış madam bak ne varsa eşimde var desin..
fatmacım tebrik ediorum ins diğerlerinide geçersin:
inşallah cnmGünaydın kızlar öğlen oldu gerci ama:))
Ben o fındık ceviz yiyen kuzulari yerim ya maşallah onlara. Zeynebin konusmasina da bitiyorum yaa:)
Fatmacım hic calismadan yine baya ders gecmissin masallah canım inşallah digerlerini de kolaylikla gecersin.
Fundacim esin bence de kiymetini anlamıştır canım
Songüül nereledesin yaa eksikligin belli oluyor gel artık
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm mikrobik çıkmamasına sevindimKızlar dün berranin kültür sonucu belli oldu. Normal çıkmış. Cok şaşırdım yani mikrobik bişey degil. Dr eger bisey cikmazsa gelmwnize gerek yok demisti esim tlfnla öğrenmiş. Mikrobik olsa sanırım ona göre bi tedavi uygulanacakti. Ama simdi ne olcak bilmiyorum
Aynen canim ama simdi derslerin 6-7-8.derslerinden girdigim icin onceki bilgilerden falan yaptim biseyler ama hepte ingilizceden kaliyorum nedense.Günaydın kızlar öğlen oldu gerci ama:))
Ben o fındık ceviz yiyen kuzulari yerim ya maşallah onlara. Zeynebin konusmasina da bitiyorum yaa:)
Fatmacım hic calismadan yine baya ders gecmissin masallah canım inşallah digerlerini de kolaylikla gecersin.
uykusuzum ama yorgunluktan cnm nil 2 3 gecedir pek uyanmıyo iyiyiz yani
odaya alıştık ama istiyoki annesi hep yanında olsun..
katreynurum menüm az çok belli oldu gibi cnm:
kıymalı şehriyeli çorba, eğer becere bilirsem sosyete mantısı, güveç kaselerinde kaşarlı mantar sote, pilav, salata, amerikan salata, karpuz
tatlı olarakta dondurma ola bilir yada bilmiorum bakalım henüz ona karar vermedimmm:
Günaydın kızlar öğlen oldu gerci ama:))
cnm ağlama olayı bizde de var maleseffatmacım aynen özlüyo farkındayım ama alışmasıda lazım çünkü ben işe gelince sabah çok ağlıyomuş beni göremeyince..
senin menüde ne var söyle bakyim
birde benim menü azmı sizce ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?