- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.041
baktım guzelmıs
ama dedığın gıbı suan daha kucuk oynamak ıcın bununla daha sonra cıkarırsın
hehe dayanamicam somunda ben cikarip oynucam
bu arada sizin is ve ev dirumumda varmi bir gelisme
he he doğru dıyosun ınsanın oynayası gelıyo valla
ıs meselesı dahakesın bellı değıl canım ama suan olmıcak gıbı olursada ılerkı zamanlarda
ev sahıbıde sıkıstrıyo gelıcem dıye bızde buara ev bakmaya basladık ağustosta kesın tasınmamız gerek evde yok doğru duzgun napıcaz bılmıyorum dua et canım benım ıcın
ooo cok zor bir durum sozkonusu
agustosada az kaldi.malul ramazan dada zor
yanı ramazanda ıstedğın gıbı gezıp bakamıyosunda hayırlısı artık bakalım
canım ben cıkayım artık mutfak benı beklıyo toplamadım daha
of sahurada bıseyler hazrlamam gerek ben tutmuyorum ama esıme bıseyler yapıcam artık
optum senı gorusuruz
Slm kizlar
ben geldimmmm yarin gelirim yine sohbete bgun gec kaldim
kurana gidiom gelince masal uyurken calsiom derken giremiom ama arada yazarim artik
tel geldi sukurler olsun:)
Rahatca girerim saol gildencm slmimi ilettgin icin
kizlar nefis yemek tariflerinde 30gun boyinca hergunun.menusu hazirlanmis
cok guzel ben ordan bakip istedhimi yapiom o sitedeki tarifler biberbir tutuo hep ordan yaparim
funda benide ekleyebilirsin aysegul senocak
kizlar bende sahalara dondum
bir kac gun coxuklar ve benim icin uyi oldu yaren iki gun denize girdu
pasa sahilde takildi denixe tas atyi
benimde dilim damagima yapisti
bugun donduk bugun yolculuk balinden orucsuzum ama tansiyonum dusuyor vb kendimi.iyi hissetmiyorum
sizlerde ne var ne yok
katreinur minik kuzu nasil oldu
günaydın betülüm sizin kadar olamam şekerimde işte kendi çapımda yapıyorum bende bişeyler şekerim:
bu arada yerim ben o erdem paşayı:
ya kızlar bu ara sanıyorum nil korkuyo
akşam uyandı anne anne dedi ağladı sonra bana sarıldı ama sarıldıkça daha sıkı sarılıyo anlatamam size ya sanıyortum korktu yavrum:
günaydın cnm yerim ben o erdem paşayı masalı da bilirmiş .aferin kuzuma. kaka durumları nasıl cnm biz bu ara yulafla idere ediyoruz tutmaya çalışıo yine ama başarılı olamıo:) en azından canının yanmadığını biliyorum çok şükür. ama bu böyle nereye kadar gidecek işte onu bilmiyorumgülden hamarat hatun elinden birşey kurtulmuyor maşallah sana
günaydın canlar erdem paşa bu sıralar masal anlatmadan uyumuyo ve masalda da erdemi anlatıyorum nasıl mutlu oluyo yat masal anlatcam diyince uyumıcam diyen cocuk pat yatıyo dinliyo :) bu akşam için eşim uğraşma dedi hazır bişey alırız dedi perşembe cuma yine davetliyim :)
günaydın betülüm sizin kadar olamam şekerimde işte kendi çapımda yapıyorum bende bişeyler şekerim:
akşam uyandı anne anne dedi ağladı sonra bana sarıldı ama sarıldıkça daha sıkı sarılıyo anlatamam size ya sanıyortum korktu yavrum:
güzelim ben zaten face de betülü görmedimkız beni de ekledin ama bana hiç çok güzelsin demedin aşk olsun
:
ha ha ha ha ha::):):)
cnm msjını görmedim ama sen arkadaşlık isteği gönderince gördümSlm kizlar
ben geldimmmm yarin gelirim yine sohbete bgun gec kaldim
kurana gidiom gelince masal uyurken calsiom derken giremiom ama arada yazarim artik
tel geldi sukurler olsun:)
Rahatca girerim saol gildencm slmimi ilettgin icin
kizlar nefis yemek tariflerinde 30gun boyinca hergunun.menusu hazirlanmis
cok guzel ben ordan bakip istedhimi yapiom o sitedeki tarifler biberbir tutuo hep ordan yaparim
funda benide ekleyebilirsin aysegul senocak
hoşgeldin cnmkizlar bende sahalara dondum
bir kac gun coxuklar ve benim icin uyi oldu yaren iki gun denize girdu
pasa sahilde takildi denixe tas atyi
benimde dilim damagima yapisti
bugun donduk bugun yolculuk balinden orucsuzum ama tansiyonum dusuyor vb kendimi.iyi hissetmiyorum
sizlerde ne var ne yok
katreinur minik kuzu nasil oldu
günaydın cnmkızlar herkese günaydın nasılsınız bakalım:
akşam sosyete mantısını yaptım sonuç tabiki mükkemmel oldu ha ha ha:
günaydın cnmgülden hamarat hatun elinden birşey kurtulmuyor maşallah sana
günaydın canlar erdem paşa bu sıralar masal anlatmadan uyumuyo ve masalda da erdemi anlatıyorum nasıl mutlu oluyo yat masal anlatcam diyince uyumıcam diyen cocuk pat yatıyo dinliyo :) bu akşam için eşim uğraşma dedi hazır bişey alırız dedi perşembe cuma yine davetliyim :)
cnm bu aralar defne de korkuyorgünaydın betülüm sizin kadar olamam şekerimde işte kendi çapımda yapıyorum bende bişeyler şekerim:
günaydın cnm yerim ben o erdem paşayı masalı da bilirmiş .aferin kuzuma. kaka durumları nasıl cnm biz bu ara yulafla idere ediyoruz tutmaya çalışıo yine ama başarılı olamıo:) en azından canının yanmadığını biliyorum çok şükür. ama bu böyle nereye kadar gidecek işte onu bilmiyorum
günaydı hamarat arkadaşım mantı yapılmış yenilmiş eee nasıl beğenildi mi bari. elinden de hiç bişey kurutlmuyo maşallah:) nilimin de kkorkması normal cnm betülümün dediği gibi kabus görüo kuzular artık...ay kızlar bu sabah bi uyandık saat sekize çeyrek var:) e haliyle geç kaldık. işe geldiğimde saat dokuza çeyrek vardı bugün buraya başbakan gelio tüm yollar kapalı nerdeyse sabahın köründen üstelik taa dörtte gelcek başbakan...
günaydın cnm yerim ben o erdem paşayı masalı da bilirmiş .aferin kuzuma. kaka durumları nasıl cnm biz bu ara yulafla idere ediyoruz tutmaya çalışıo yine ama başarılı olamıo:) en azından canının yanmadığını biliyorum çok şükür. ama bu böyle nereye kadar gidecek işte onu bilmiyorum
günaydı hamarat arkadaşım mantı yapılmış yenilmiş eee nasıl beğenildi mi bari. elinden de hiç bişey kurutlmuyo maşallah:) nilimin de kkorkması normal cnm betülümün dediği gibi kabus görüo kuzular artık...ay kızlar bu sabah bi uyandık saat sekize çeyrek var:) e haliyle geç kaldık. işe geldiğimde saat dokuza çeyrek vardı bugün buraya başbakan gelio tüm yollar kapalı nerdeyse sabahın köründen üstelik taa dörtte gelcek başbakan...
canım erdemdede var o geçen aylık gelişimlerine baktım bu aylarda kabus görmeye başlarlarmış erdemde aynı oluyo
tutmaya devam yasmin teyzesi daha bi gelişme yok umarım bugün yapar
tutmaya devam yasmin teyzesi daha bi gelişme yok umarım bugün yapar
evet cnm yulaf işe yarıo posa yapıo sanırım fazlasıyla... ama nereye kadar böyle gidecek bi unutsalar tutmayı herşey yoluna girecek inş.güzelim ben zaten face de betülü görmedim
kapak fotoğrafında bi çocuğun gözleri var
ben de erdeme benzettim
maşallah çok güzel gözlü bir çocuk
meğer internetten aldığı bir fotoğrafmış
ama sen de güzel hatunsun şekerim
cnm msjını görmedim ama sen arkadaşlık isteği gönderince gördüm
bu arada masalın kot gömlekli resmine bayıldım
hoşgeldin cnm
özlettin kendini
bi arkadaşım ailesinin yanına gidince "baba ocağı ana kucağı gibi var mı" demişti.senin için de bu sloganı kullanabiliriz sanırım
günaydın cnm
kız bu ne tevazu böyle
günaydın cnm
ay yerim ben o masal dinleyen kuzuyu
cnm bu aralar defne de korkuyor
ama gelişimlerinde normal bu tür şeyler
günaydın cnm
yulaf işe yarıyor demekki
hadi hadi itiraf et biliosun hamarat olduğunu he he:)günaydın cnm diorumya hamarat değilim sizin kadar olamam daha sizden öğreneceğim çok şey var şekerimmm:
bu arada ohhh uyudunuz yani bu sabah balböcüğümde uyumuş var gelişmeler..
ay nebileyim cnm doğrudur ama çok korktum okadar sıkı sarıldıki anlatamam:
kıayamam ya biran önce çözülsüm kuzularımın kaka sorunları..
inşşş:
günaydın kızlar nasılsınız?
dün akşam iftardan sonra dışarı çıktım,deniz kenarında 1 saat tempolu bir yürüyüş yaptım.çok iyi geldi.
buarada kv ve ablası artık defneyi bana benzetmeye başlamışlar.çok şaşırdım.çünkü dışarıda birisi eskaza defneyi bana benzetse kv hemen karşı çıkardı.babasına benziyor derdi.hatta bazen de amcasına benziyor derdi.
ay çok mutlu oldum kızımın bana benzemesine
güzelim ben zaten face de betülü görmedim
kapak fotoğrafında bi çocuğun gözleri var
ben de erdeme benzettim
maşallah çok güzel gözlü bir çocuk
meğer internetten aldığı bir fotoğrafmış
ama sen de güzel hatunsun şekerim
cnm msjını görmedim ama sen arkadaşlık isteği gönderince gördüm
bu arada masalın kot gömlekli resmine bayıldım
hoşgeldin cnm
özlettin kendini
bi arkadaşım ailesinin yanına gidince "baba ocağı ana kucağı gibi var mı" demişti.senin için de bu sloganı kullanabiliriz sanırım
günaydın cnm
kız bu ne tevazu böyle
günaydın cnm
ay yerim ben o masal dinleyen kuzuyu
cnm bu aralar defne de korkuyor
ama gelişimlerinde normal bu tür şeyler
günaydın cnm
yulaf işe yarıyor demekki
günaydın kızlar nasılsınız?
dün akşam iftardan sonra dışarı çıktım,deniz kenarında 1 saat tempolu bir yürüyüş yaptım.çok iyi geldi.
buarada kv ve ablası artık defneyi bana benzetmeye başlamışlar.çok şaşırdım.çünkü dışarıda birisi eskaza defneyi bana benzetse kv hemen karşı çıkardı.babasına benziyor derdi.hatta bazen de amcasına benziyor derdi.
ay çok mutlu oldum kızımın bana benzemesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?