- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.341
Ay cok zor bisey ya o bez mecbur degisecek ama aglatarak yapmak cok kötü oluyor. Sen tuvalet eğitimini ne zaman düşünüyorsun canim. Benim gozum cok korktu ya. Gorumcem ikizlere ogretiyordu. Tırstim valla 2 dk ya bi cisleri geliyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
esimde hep ole derdi susatmaz diye bozde icerdik
ender sarac diyince bu yil ickez olduk
musli bu yulaflar var ya onlarin meyve parcaciklari ben sutsuz yiyoruk kitir kitir:)
icecege gelince bolsu meyve suyu
Hımm anladım canım. Bi de biz deneyelim caysiz nasil olacak bakalım. Hele bu gece bi kalktim bi lokma yiyecek halim yok bi yandan cay iciyorum bi yandan meyve yiyorum:) bilsem kendimi zorlamazdim hic:)
aysegul patates lazanya cok guzel oldu canim
yarende bayildi aksam yine yapsana anne diyor
tavuk duvarimizida kirdik kirkyilin basi olsun artik sisecek biryerim
kizlar bu arada patlican sever arkadaslar cok guzel bir patlucab tarifu buldum cok sevdimmmm
ya aglamiyorda kalkmak istiyor sadece zor inanki
ben tuvalet egitimi heniz dusunmiyorum sinyalleri alayim ole canim
oncelille iki yas annr sutu birakalim acelesi yok
ikizler kac yasinda
Ben de denemek istiyorum ama tavuk aldirmam lazim önce. Ben de gecen tavuk tandir yaptim cok guzel oldu ya ben birakamam heralde tavugu cok seviyorum çünkü
Patlıcan tarifini alayim canim ben cok severim
Ben de denemek istiyorum ama tavuk aldirmam lazim önce. Ben de gecen tavuk tandir yaptim cok guzel oldu ya ben birakamam heralde tavugu cok seviyorum çünkü
Hımm berra cok aglayınca birden gözümde o canlandı:)
Ikizler 2.5 yasinda canim tam 1 yas büyükler berradan onlarda kasim doğumlu
aybende xok seviyormusum meger
ickim yok sigaram yok bir tavugum var yahu
hemen cik anlatayim
patlicanlari serit kesiyorsun
bir litre suya bir c kasigi tuz atip kaynatiyorsun sonra patlucanlaro koyuyotsun kaynamaya baslayinca altini kisip 5 dk hasliyorsun
sonra suzup misir ununa bulayip kizartiyorsun himmmm
kimse benim etkinlik yazdigimi sallamadigi icin demissin arkadasim
oysaki her defasinda hepimiz paylasimlarindan duydugumuz memnuniyeti devamini istedigimizi bizi yonlendirmeni ozellikle belirttik seni taktir ettik
anlamadigim seni salladigimizi hissetmen icin nasil davranmaliyiz
canim masalla kuzuma nasilda biliyor hepsini nazar olmasin yavrum
canim gecen haberlerde izledim dahi cocuklar bebeklik donemlerinde aglayan huysuz ve aglamayi seven bebeklermis
ranada isik var bence ayirt etmesi icin bana erken geldi cunki
arasin olma ihtimalo sifir
aaa bende tavuk tandir tarifu isterim
Ogrenmisler zaten canım ama cok sık geliyor tuvaletleri bi de cabuk goturmesi gerekiyor kaciriyorlar yoksa ayy kostur kostur cok fenaydi bi de 2 tane olunca daha zor oluyor sanırımbenim yegenimle yasitlar
peki hazirlarmi
hepsinin ayri alanlaro varKız öyle deme biz makarnayı geçiremedik ipten el becerisi sıfır makarnalari çılgınlar gibi savurdu etrafa
Rana bu ara yolda geri geri gidiyo aras da aynısını yapıyo mu sanki düz yürüyo doğru dürüst bi tersi kaldı
Düdüklü de susuz pisiyor canim. Önce yarım limon suyu tuz baharat zeytinyağı karışımında tavuklari bulayip 1 saat bekletiyorsun. Sonra düdüklü ye koyup kapagini kapatiyorsun. Hic su konulmuyor. Buhar ciktiktan sonra duduklun nasil bilmiyorum benimkinde 2 ye getirdim 45 dk kisik ateste pisiyor. Kendi sulaniyor zaten actigimda dibinde su vardi biraz. Iste bu kadar cok lezzetli oldu
Ogrenmisler zaten canım ama cok sık geliyor tuvaletleri bi de cabuk goturmesi gerekiyor kaciriyorlar yoksa ayy kostur kostur cok fenaydi bi de 2 tane olunca daha zor oluyor sanırım
Düdüklü de susuz pisiyor canim. Önce yarım limon suyu tuz baharat zeytinyağı karışımında tavuklari bulayip 1 saat bekletiyorsun. Sonra düdüklü ye koyup kapagini kapatiyorsun. Hic su konulmuyor. Buhar ciktiktan sonra duduklun nasil bilmiyorum benimkinde 2 ye getirdim 45 dk kisik ateste pisiyor. Kendi sulaniyor zaten actigimda dibinde su vardi biraz. Iste bu kadar cok lezzetli oldu
Ogrenmisler zaten canım ama cok sık geliyor tuvaletleri bi de cabuk goturmesi gerekiyor kaciriyorlar yoksa ayy kostur kostur cok fenaydi bi de 2 tane olunca daha zor oluyor sanırım
Yemek tarifi arıyorum acil tavuk tandır tarifi katre bekliyorum bak
kolay istersen benumde bur tarif var hemem yazayim
salca yogurt siviyag tavuk baharati kekik tuz sarimsak hepsini karistiriyorsun
tavuk kanadi patates domates biber hepsini harmanla at firina oh mis
Evde patlıcan yok ama yarın pazardan alip yapmam lazım
Çok acıktım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?