2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay sorma canim saskinligim ustumdeydi dün. Kremasini da gitmis baska bi konuya yazmışım:)) neyseki sildim hemen de rezil olmaktan kurtuldum:) buradan silemedim ama siz yabanci degilsiniz nasilsa:) baktım olmiycak bıraktım yazmayi artik. Sakin kafayla yazarim inşallah

Sen de hediye isini iyi halletmissin sizin ne zamandi yıldönümünüz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kasim anneleri nasilsiniz kizlar bebisleriniz nasil ben pek giremedim annemler vardi bir hafta yigit efe bayaa bir mutluydu dede ve annnenne ile sizler nasilsiniz umarim hepiniz iyisinirdir

iyi canim benim sen nasilsin bakalim
bende yigundum ablamalara gittim bir kac gin keyifliydi
ay efe nasl mutkuydu kimbilir
annenlerde orda mi oturuyordu canim

haha bdv yemi yazdin yoksa :)

ee nasilsin canim kuzu iyi oldu degilmi
yogin bir donemdi o sira yazamadim

Bunu ben de cok merak ettim dogrusu. Oysa cok da teşekkür etmistik devamini bekledigimizi belirtmiştik

haha bdv yemi yazdin yoksa :)

ee nasilsin canim kuzu iyi oldu degilmi
yogin bir donemdi o sira yazamadim

Yok montessori annelerine yazmışım canım:) abone oldugum konulari dolanmisim tek tek:)

Cok şükür iyi canim. Bütün günüm berrayla geciyor işte. Yemek yedir oyna uyu derken. Ramazan olunca dışarı cikmaya da cesaretim yok. Evde vakit geçiriyoruz.

Sen nasilsin nasil gidiyor oruç aras paşa nasil

:)
ole canim benimde ayni senin gibi bende disari pek cikmiyorum dun aksam ustu markete gittim cocuklarla ac gitmemek lazimmis onu anladim 4.kata zor tasidik posetleri
oruc masalla canim cok iyi gidiyor bu seneki kadar rahat tuttugumu hic bilmiyorum

eve gelince eski duzeni saglayabildinizmi

Evet canım hastaligi da atlatinca duzenimiz daha iyi şimdi. Masallah ya ben zorlanıyorum nedense oructa hele aksama dogru basim dönmeye gözlerim kararmaya başlıyor

bende onceden ole olurdum canim hatta kisa ginlerde bile
iki cocul yaramis bana:)
birde bu yil sahirda ne yiceksek yiyoruz ardindan musli yiyoruz oda tok tutuyor
her sahur cay icerdik onuda icmiyoruz bu yil vucittaki suyu atiyormus onlarinda faydasi varmi bilmiyorum
Oh dinlen tatlim her gün is is nereye kadar:)

cok nankor bu ev isi cok

bende simdi bezuni aldim facia resmen

Neden durmuyor mu canim. Berra da ara ara yapıyor. Bazen uslu uslu aldırıyor bezini bazen de saniye yatmiyor. Bi kac gündür soyle bi çözüm buldum . Hep yatak odasinda degistiriyordum simdi oturma odasindayken hadi bezini islak mendili getir değiştirelim diyorum. Alıp getiriyor yatiyor hemen. Kendi getirdigi icin cok hoşuna gitti.

Ne yiyorsunuz canim anlayamadim. Aa cayi bilmiyordum bak ben susuzluga iyi gelir diye canim istemesede iciyordum cok şaşırdım. Ne iciyorsunuz peki cay yerine.

cok uzuj zamandir bu sekilde
bazen reklam cikarsa daha sakin oluyor
bak sen akilli berraya arasta bezinu getiriyor ama yok fayda

esimde hep ole derdi susatmaz diye bozde icerdik
ender sarac diyince bu yil ickez olduk

musli bu yulaflar var ya onlarin meyve parcaciklari ben sutsuz yiyoruk kitir kitir:)

icecege gelince bolsu meyve suyu

cok uzuj zamandir bu sekilde
bazen reklam cikarsa daha sakin oluyor
bak sen akilli berraya arasta bezinu getiriyor ama yok fayda

Ay cok zor bisey ya o bez mecbur degisecek ama aglatarak yapmak cok kötü oluyor. Sen tuvalet eğitimini ne zaman düşünüyorsun canim. Benim gozum cok korktu ya. Gorumcem ikizlere ogretiyordu. Tırstim valla 2 dk ya bi cisleri geliyo

aysegul patates lazanya cok guzel oldu canim
yarende bayildi aksam yine yapsana anne diyor
tavuk duvarimizida kirdik kirkyilin basi olsun artik sisecek biryerim

kizlar bu arada patlican sever arkadaslar cok guzel bir patlucab tarifu buldum cok sevdimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…