- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.361
Tavuk çeşidi nedir sorması ayıp göğüs mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohh kızlar neguzel muhabbet koyulasmıs
kımse olmuyo dıye bakmıyodum ama bı bakınayım dedım ıyıkıde gırmısım
ozcanan bencede ranada bı dahılık var bız daha renklerı oğrenemedık kı rana plaka okuyo masallahhhhhhh
songul valla ben tavuk cok severım napıyım hayatımdan cıkaramıyorum hem pratıkte oluyo
aras patlıcan yıyormu
nur canım sen bayağ zorlanıyosun ben aynen songul gıbıyım kısa gunlerde daha bı zorlanırdım
alısırsın canım zamanla
http://............com/2014/05/29/duduklu-tencerede-tavuk-tandir-susuz/
Ayy wavssim ben zor alisirim biraz kendimi bildim bileli böyleyim. 53 gün kazam var bi de onu tutabilsem nasil rahatliycam bi bilsen gözümde büyüyor.
Kızlar sohbet guzeldi ama ben uyuyayim biraz berra uyurken. Ki yemek yapmaya enerji toplayayim di mi. Öpüyorum hepinizi
acilmadi ............
Canim nedebse bu siteden verdiğim linkler acilmiyor. Ben ........... ten yaptim ama nefis yemek tariflerinde de var bak istersen.
Canim nedebse bu siteden verdiğim linkler acilmiyor. Ben ........... ten yaptim ama nefis yemek tariflerinde de var bak istersen.
iyi canim benim sen nasilsin bakalim
bende yigundum ablamalara gittim bir kac gin keyifliydi
ay efe nasl mutkuydu kimbilir
annenlerde orda mi oturuyordu canim
Aaa site nin ismini bile yazamıyorum neden ki acaba cok şaşırdım. Cahide den yaptım canım
Bizde iyiyz canin ben azi disimi cektirdin oruc tutamadim bir hafta cok uzuldum bugun iyi durumdayim daha efe de cok mutlu dun goturduk dedeleri evine ayni sehirdeyiz canim ama iki saat uzaklita maalesef
Ooh aras pasama teyzesini cok seviyor demekki mutlu oluyor
Herkes uyumaya gitti sanirim kimsecikler kalmamis(
oy gecmus olsun canum
rabbim omur versin kazasini tutarsin
him sizde biz gibu annemlerde bir saat
seviyor canim birde 6 cocuktular dusun eglenveyi
sorma canim ne guzel denk geldik sohper ediyoruz
hele pazar cok bos olurdu
patlican malum yasakli yemekler arasindaydi ama siddetle istedi hatta hepsini tabagina aldi yedi bitirdi:)
meger seviyormus hic te aklima gelmezdi
ay ben cok slk olmasada arada yicem tavuk canim istiyor yahu
songul hala dusunmekte
aras uyanmasina yakin yatarim artik
aaa gercekten mi ne iyi olurCok seviyorlar evez canim keske cok yakin olsaydik ins biz seneye tasinmayi dusunuyoruz esim bi ayaklansin
canim bu boyle kitir kitir oluyor goren anlamaz bike patlucan oldugunualp tuğraya bende bıkere verdım patlıcan ama yemek ıstemedı
ye canım arada bısey olmaz okadarcıktan
Ayy wavssim ben zor alisirim biraz kendimi bildim bileli böyleyim. 53 gün kazam var bi de onu tutabilsem nasil rahatliycam bi bilsen gözümde büyüyor.
Kızlar sohbet guzeldi ama ben uyuyayim biraz berra uyurken. Ki yemek yapmaya enerji toplayayim di mi. Öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?