2012 kasım bebekleri büyüyor..

aynen canım devam:))
afıyet olsun tandır yapmıssın duduklude yaptın demı cahıdeden

Cahide mi bilmiyorum umut mutfai herhal zeytinyağı yerine tereyağı kullandım
Sağol bu arada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cahide mi bilmiyorum umut mutfai herhal zeytinyağı yerine tereyağı kullandım
Sağol bu arada

orası neresı bılmyorum ben cahıdeden baktım o duduklude yapmıs ama benım duduklum yok hala alamadım
sen hala ayaktasın canım sabah ıs var

orası neresı bılmyorum ben cahıdeden baktım o duduklude yapmıs ama benım duduklum yok hala alamadım
sen hala ayaktasın canım sabah ıs var

Canım ben ramazan da hep böyleyim ya 1de yatıyorum 3 te kalkıyorum 5 te yatıyorum en son 7 buçukta kalkıyorum burda iftar saat 9 olunca akşam yetmiyo erkenden yatan rana 23,30 ta uyudu düşün

Herkese günaydın bugün yoğun baya ama bu hafta son sonra adlı tatil
Çalışan anneler kolay gelsin yazmasam da takipteyim duruşma sonrası

günaydın güzel kasım annişleri. haftasonu neler olmuş burda.
öncelikle plasebu ne den böyle bi hisse kapıldığını anlamış değilim çünkü ben ve burdaki bi çok arkadaşım paylaştıkların için bize sunduğun bilgilerin için defalarca teşekkür ettik. daha ne yapmamızı bekliyordun bilemiyorum. burda her anne kendince çocuğuna faydalı olmak için çabalıyor. hepimiz birşeyler paylaşıyor birbirimizden çok şey öğreniyoruz. bence senin gibi eğitimli birine '' yapılanlar çok basit geldi'' gibi bir cümle hiç yakışmamış kusura bakma ama okuyunca aynen bunları hissetim. her çocuğun gelişimi farklıdır bunu en ii senin biliyor olman lazımdı. mesela benim kızımın dil gelişimi çok ii ama hala kanepe koltuk tırmanamıo. sandalyeye merdivene çıkıo ama koltuk yok. kas gelişimi geriden gelio bana kalırsa. rana mesela maşallah kuzuma rakamları bile öğrenmiş. masal nasıl dikkatli dikkatli aktivite yapıo. anlayacağın herkesin başka yönü daha önde. sen kendi paylaştıklarını burda ki çocuklardan daha önde aktiviteler olarak görüyorsan arkadaşım nacizane fikrim aktivitelerin paylaşıldığı topiklere bunları yazabilirsin. belki daha çok reaksiyon alırsın o topiklerden. buraya da sohbete bekleriz her sıradan anne gibi...
ayşegül cnm ben o kürdan işini deniycem bakalım belki biraz oayalanır benim kuzu çok hoşuma gitti.,
özcanan ranama maşallah yaa akıllı bıdığım benim. biz hala üç beş yedi sekiz deyip duruyoruz he he:)
arasım buzdolabını açıp mama ister olmuş songülüm maşallah iştahımız yerine gelmiş.
nurayım cnm yolculuk vakti yanaşıo elifim çok zorlanacak hayırlısı olsun inş.
güldenim nilim nasıl oldu burun akıntısı devam mı..
wavs cnm alp tuğra nasıl nasıl gidio ev arama çalışmaları
fatma sokak fatihi eren paşa napıo:)
beni kızlardan nbr pardon senin bi de paşacık var di mi evde. ay benim de yeğenim gelio bugün istanbuldan 11 yaşında berat. oy kuzumu nasıl özledim.
katreinur cnm berracık düzeldi sanırım tamamen maşallah.
unuttuğum varsa affola kızlar...

Allah razı olsun arkadaşım sabahtan beri geçmiş yapıyorum bi tek sen sormuşsun songülümünde dediği giibi operasyon sonrası sııkıntılı bir dönem geçiriyoruz daha toparlayamadı malesef

canim ameluyati iyi gecti
fakat hemen ertesinde tansiyon seker dengesizligi oldu
bugub ise atesi vardi ameliyat sonrasi biraz slklntilari var
bilgi verdiiğin için sağol canım benim

günaydın kızlar

cnm günaydın kolay gelsin. yakalamışken sorayım tandır nasıl oldu:) ay yapasım varda:) benim kullandığım düdüklü eski tip. diğerini kullanmaya cesaretim yok klipsolu olanı. eski usul ii böyele:) ama 45 dak . çok geldi yaa yanar diye düşünüyroum açıkçası. senin düdüklü nasıldı cnm

cnm buara kafalar biraz karışık kusurumuza bakma . kendi adıma pekde kafamı toplayabildiğim söylenemez. ama songülümde bilgilendirdi bizi sağolsun. rabbim hayırlısıyla sğlığına kavuştursun inş. cnm ananeni. hala afyonda mısınız döndünmü sen. erdemim nasıl oldu kabızlık olayı nasıl

annem afyonda canım biz dün akşam iftarda döndük erdem hala kabız malesef 4 gündür minicik bir top yaptı sadece

annem afyonda canım biz dün akşam iftarda döndük erdem hala kabız malesef 4 gündür minicik bir top yaptı sadece

off kuzum yaa kıyamam. naısl düzelecek betülüm bunlar yaa çok canımı sıkıo bu durum. biz bu ara biraz daha iyiyiz ama yinede zorluo. buarada erdeme kim bakıo cnm anane afyondaysa

Son düzenleme:
off kuzum yaa kıyamam. naısl düzelecek betülüm bunlar yaa çok canımı sıkıo bu durum. biz bu ara biraz daha iyiyiz ama yinede zorluo. buarada erdeme kim bakıo cnm anane afyondaysa

şuan eşim bakıyo canım bakalım gün içerisinde bakamazsa yengeme götürecek abimin eşi

maşallah ranama ya kocaman bi alkış ona..

canim ameluyati iyi gecti
fakat hemen ertesinde tansiyon seker dengesizligi oldu
bugub ise atesi vardi ameliyat sonrasi biraz slklntilari var

oyyy çok geçmiş olsun cnm:
allhım şifa versinç..

evet ya cok guzel soylugor findigim:)
ayy neguzel hep icimde kaldi doyasiya emzirmwk ins 2.istahla uzun uzun emer

emzirme demeyin benimde içimde kaldı yaaa:
ben 2 çocukta istemiyorum ne olacak bilmam:

Cok seviyorlar evez canim keske cok yakin olsaydik ins biz seneye tasinmayi dusunuyoruz esim bi ayaklansin

hayırlısı cnm torunlar çok sevilir..

ye şekrim ye afiyert olsun
aaa bune bugün burası coşmuş maşallah..

afiyet olsun şekerimmm:

ha ha ha
çok güldüm şekerim
patlıcanı eşime deniyecem..

n yiyosunuz one kız ha ha:

nilde yapıyo zaman zaman cnm:

bazen iyi bazen ağlıyo..

Selam kasim anneleri nasilsiniz kizlar bebisleriniz nasil ben pek giremedim annemler vardi bir hafta yigit efe bayaa bir mutluydu dede ve annnenne ile sizler nasilsiniz umarim hepiniz iyisinirdir

ohhh negüzel eşin iyi dimi cnm bugün fizik tedaviye başlıyomuşsunuz hadi bakalım hayırlısı..

vayyyyy süpermiş cnm güzel olmuş ben beğendim..

cnm bu arada yumurtalı patatezi beğenmenede sevindimmm:

erkeklerin sanıyorum geneli odun şekerim arada istisnalar var o ayrı he ehe he:

ben anlamadım cnm biz herzaman senden öğreneceyimiz şeyler vardedik
her defasında teşekkür ettik
ardabir geliyorsun ve her defasındada mutalaka birşeyler söylüyorsun ep bir sitemin mutlakavar .
ben sana
selam veriyorum ona bile cevap vermiorsun ama ben bugüna kadar bir sitemde bulunmadım sen sadece etkinlik konuşulsun istiyosan yaseminin dediği gibi onun yeri burası değil
biz burda hem etkinlikleri hem çocuklarımızın gelişimlerini
hemde kendimizide konuşuyoruz
belki sana basit geliyo ama olay bu ..

ayrıca bizde kendimize göre bişeyler yapıyoruz ama ben sabahın 7sinde evden çıkıp akşam 7de evde oluyorum bende kısıtlı imkanlarla bişeyler yapıyorum bende senin gibi çocuğuma 2 yıl kendim baka bilseydim eminim çokfazla şey yapardım..

Eki Görüntüle 1187095
Kaykay bize geldi biz sicakta gidemiyoruz.masal cok eglendi cok:)

oyyyy kuzumada baksen annesi:

Eki Görüntüle 1187105
tavuk tabagiydi alti delikliydi
kurdanlari o deliklere batirmasini gosterdim hic baska yere takmadi kurdani basardi sadece deliklere takti
okadr dikkatliydiki cok guzel konstre olmasini sagliyor tavsiye ederim

tebrik ediorum masalı kocaman bi alkış
faceden bakmıştım..

Bizim de düğün tarihi ama kutlamam ya hep ben yapıyorum organize artık biraz da o uğraşsın

ben diorum sana erkekler odun..

kızzz oda neeeee:
maşallah ranama nilse ben söylersem sayıyo sadece oda sırayla değil kocaman bi alkış ranamaaaaa:

Ayy hemen bakıyorum siteye
Dahi mi bilmem ama çok agresif ve inat

dahiler inat olur şekerimmm:

günaydın şekerimmm:
bu arada çok geçmiş olsun cnm arada hatırlat kendini teldende olsa özletme
ranamdan haber ver bize..

cnm nil ateşi yok çok şükür ama burnumuz akıyo ve öksürüyoruz
üstelikbugün dr gideceklerdi ama yeni dr 1 hafta yokmuş pöfffff:
burdan nefret ediyorumya çocuğuma istediğim gibi bi dr bulamadığım için..

kız sen tavuk sevmezsinki...

betülüm günaydın cnm aslında annaneni sormuştuk senin afyona gittiğini öğrendim ben songülden arayıp rahatsız etmek istemedim rahat konuşamazsın diye
ama haftasonu
hem buraya giremedim hemde nilin hastalığı hemmisafir unuttum tamamen yalan yok:

tekrar geçmiş olsun cnm umarım şimdi iyidir..

kızlar günaydın herkese:
nil iyi ama öksürüyo burnuda tıkalısanıyorum burnundan çok rahatsız oluyo 2 gün burnumuz aktı

bu arada huysuzluğumuz tavan yaptı
bi yandan nil biyandan baba ay herkes
huysuz bende çok mutsuzzzzz:

gunaydın kızlar

guldenım kontrole gıdecektnz demı 1 hafta beklıceksnz yanı kotu olmus
atesı yoksa burun akıntsı oksurukte gecer canım buna sukur ılac kullanmaya devammı
haftasonu nasıl gectı mısafırın gelıcektı

betul tekrar gecmıs olsun ananene ınsallah duzelır canım

yasmın ev ısı tam bır fıyasko canım ya bıkac eve baktık ya bırınn banyosu ıyı değil ya yerler ıyı değil ya mutfak ıllakı bırınde kotu var yanı
ama hepsınde aynı olan sey pıs olması bu cıkan kıracılar nasıl ınsanlar bılmem hıcmı temızlık yapmazlar ya nasıl oturmuslar o evlerde anlamıyorum ben temızlık yapıcam dıye yırtınıyorum ama ınsanlar gayet rahat
suan hala bı ev bulamadık(

wavsum ins en kısa zamanda bi ev bulursunuz cnm:
misafirlerim çok güzel geçti yorucuydu ama menümü yaptımve hepsi çok beğenildi...
evet 1 hafta beklememiz gerekicek sanıyorum
keçi boynuzu özü veriorum
antibiyotik devam cnm sanıyorum yarın falan bitecek..
onun dışında çok huysuz bilmiorum bakalımm hastalığa bağlıyorum..
alp nasıl sen nasılsın..

benicim 3 çocuk allah kolaylık versin sana birde ramazanda gerçekten çok zor...
nurayım bayram öncesimi gideceksiniz.

güldennn benim kız da çok inat dahi mi olcak yoksaaaa ha ha:) hoş her seferinde babamız kiöe çekmiş acaba dio ama böle bişey olacağını bilse kesin babaya çekmiş derdi.:)
cnm tavuğu ben eşime diye düşündüm yoksa ben sadece çorbasını içerim tavuğun. yiyemiyorum tavuk.
babayı boşver sen kuzuma bak annesi iileşsin hemencik inş.

ınsallah sağol canım
ee becerıklısın nede olsa beğenırler tabı
hastalığından dolayı huysuzdur canım
bız ıyıyız canım 8 de kalktık 4 saatlık uykuyla duruyorum

en kısa zamanda gönlünüze cebinize uygun güzel bir ev bulursunuz inş. cnm.
alp napıo. nasıl ramazanla aran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…