- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.421
Tatil bitti oruça devam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen canım devam:))
afıyet olsun tandır yapmıssın duduklude yaptın demı cahıdeden
Cahide mi bilmiyorum umut mutfai herhal zeytinyağı yerine tereyağı kullandım
Sağol bu arada
orası neresı bılmyorum ben cahıdeden baktım o duduklude yapmıs ama benım duduklum yok hala alamadım
sen hala ayaktasın canım sabah ıs var
Allah razı olsun arkadaşım sabahtan beri geçmiş yapıyorum bi tek sen sormuşsun songülümünde dediği giibi operasyon sonrası sııkıntılı bir dönem geçiriyoruz daha toparlayamadı malesefPlasebo cnm bende uzuldum öyle dusunmene senden herzaman ögrenıyoruz bıseyler..
Ben kendı adıma soylım sızın gıbı duzenlı aktıvıte yapamıyorum sız erken basladıgınız ıcınde belkı aysegulun yaptıkları basıt kalmıs oluyo
ama ben cok begendım tavuk kasesı olsa hemen yapıcaktım:)
Aysegul masallah masala cnm guzel vakıt gecırıyosunuz beraber:)
Nuray cok sevındım cnm lojman cıkmıs oh usumıyceksınız en cokta elıfcık:)
Hayırlısıyla guzel gunlerde oturun ıns..
Özcanan cok gecmıs olsun cnm ıns tekrarlamaz rahatsızlıgın..
Ranayada kocaman masallah bız daha cok gerılerdeyız:)
Songul senın patlıcanı annemde cok yapar canım cektı sımdı ama menu baska bu aksam:) bıde bahce patlıcanları kucuk olurya onlardan daha guzel oluyo deneyın gercekten cok lezız bır tarıf..
Katreınur bende bakmıstım tandıra cok guzel gorunuyodu ama hıc denemedım
denenmıs begenılmıs oldugu ıcın yakında bende yaparım artık:)
Wavs sen nasılsın cnm masallah alp ın dıslerı tamam mı artık bızım 15 16 yolda ama gelemedıler hala:)
Dılekcım senınde annenler varmıs ne guzel ıyı gelmıstır sanada
Ins hersey yoluna gırınce tasınırsınız..
Beysal ın ananesınden haberı olan varmı arkadaslar ıns daha ıyıdır..
Hepınızı opuyorum ben ıslere devammm
bilgi verdiiğin için sağol canım benimcanim ameluyati iyi gecti
fakat hemen ertesinde tansiyon seker dengesizligi oldu
bugub ise atesi vardi ameliyat sonrasi biraz slklntilari var
Herkese günaydın bugün yoğun baya ama bu hafta son sonra adlı tatil
Çalışan anneler kolay gelsin yazmasam da takipteyim duruşma sonrası
Allah razı olsun arkadaşım sabahtan beri geçmiş yapıyorum bi tek sen sormuşsun songülümünde dediği giibi operasyon sonrası sııkıntılı bir dönem geçiriyoruz daha toparlayamadı malesef
bilgi verdiiğin için sağol canım benim
günaydın kızlar
cnm buara kafalar biraz karışık kusurumuza bakma . kendi adıma pekde kafamı toplayabildiğim söylenemez. ama songülümde bilgilendirdi bizi sağolsun. rabbim hayırlısıyla sğlığına kavuştursun inş. cnm ananeni. hala afyonda mısınız döndünmü sen. erdemim nasıl oldu kabızlık olayı nasıl
annem afyonda canım biz dün akşam iftarda döndük erdem hala kabız malesef 4 gündür minicik bir top yaptı sadece
off kuzum yaa kıyamam. naısl düzelecek betülüm bunlar yaa çok canımı sıkıo bu durum. biz bu ara biraz daha iyiyiz ama yinede zorluo. buarada erdeme kim bakıo cnm anane afyondaysa
Harfleri öğretmemeye çalışıyorum söylüyo düzeltmiyorum bile üstüne basmayınca vazgeçiyo canım biliyorum harf öğretmeyin diyorlardı bize de sağol
Kuran için bakıcı komşu çocuğu ders çalışıyo rana da onunla birlikte te se cimelif yok ama bi bakayım ya olmazsa alalım erken diyordum ama değil galiba
canim ameluyati iyi gecti
fakat hemen ertesinde tansiyon seker dengesizligi oldu
bugub ise atesi vardi ameliyat sonrasi biraz slklntilari var
evet ya cok guzel soylugor findigim:)
ayy neguzel hep icimde kaldi doyasiya emzirmwk ins 2.istahla uzun uzun emer
Cok seviyorlar evez canim keske cok yakin olsaydik ins biz seneye tasinmayi dusunuyoruz esim bi ayaklansin
sorma canim ne guzel denk geldik sohper ediyoruz
hele pazar cok bos olurdu
patlican malum yasakli yemekler arasindaydi ama siddetle istedi hatta hepsini tabagina aldi yedi bitirdi:)
meger seviyormus hic te aklima gelmezdi
ay ben cok slk olmasada arada yicem tavuk canim istiyor yahu
aysegul patates lazanya cok guzel oldu canim
yarende bayildi aksam yine yapsana anne diyor
tavuk duvarimizida kirdik kirkyilin basi olsun artik sisecek biryerim
kizlar bu arada patlican sever arkadaslar cok guzel bir patlucab tarifu buldum cok sevdimmmm
aybende xok seviyormusum meger
ickim yok sigaram yok bir tavugum var yahu
hemen cik anlatayim
patlicanlari serit kesiyorsun
bir litre suya bir c kasigi tuz atip kaynatiyorsun sonra patlucanlaro koyuyotsun kaynamaya baslayinca altini kisip 5 dk hasliyorsun
sonra suzup misir ununa bulayip kizartiyorsun himmmm
bende onceden ole olurdum canim hatta kisa ginlerde bile
iki cocul yaramis bana:)
birde bu yil sahirda ne yiceksek yiyoruz ardindan musli yiyoruz oda tok tutuyor
her sahur cay icerdik onuda icmiyoruz bu yil vucittaki suyu atiyormus onlarinda faydasi varmi bilmiyorum
cok nankor bu ev isi cok
Neden durmuyor mu canim. Berra da ara ara yapıyor. Bazen uslu uslu aldırıyor bezini bazen de saniye yatmiyor. Bi kac gündür soyle bi çözüm buldum . Hep yatak odasinda degistiriyordum simdi oturma odasindayken hadi bezini islak mendili getir değiştirelim diyorum. Alıp getiriyor yatiyor hemen. Kendi getirdigi icin cok hoşuna gitti.
Selam kasim anneleri nasilsiniz kizlar bebisleriniz nasil ben pek giremedim annemler vardi bir hafta yigit efe bayaa bir mutluydu dede ve annnenne ile sizler nasilsiniz umarim hepiniz iyisinirdir
Kizlar bugun bizde ikindi sonrasi korupark avmye gittik orda kipada erene bisiklet baktik 3tekerlekli ama yoktu ya neyse gezdik alicaklarimizi alip ciktik biraz gittik ben bisey unuttum hemen alip geleyim dedim orda genelde yolun ortasinda olurya hediyelik esyalar ordan esime oskar odulu aldim paket yapip karton cantasina koydular bende esimden gizli oldugu icin cantasindan cikarip paketi normal market posetine koydum (elimde 2market poseti vardi biseyler almistik) karton cantayida katlayip koydum sonra gittim esimin oraya tel.de konusuyodu farketmedi hic esim erenin pesinde kosturuyodu saklaya saklaya arabaya bindik sonra evin oraya gelince ben posetleri alip indim esimle eren arkadan yumurta alip geliceklerdi ben hemen eve cikip sakladim paketi neyseki gormeden hallettim.Bu arada odulde yilin en iyi kocasi yaziyo aslinda ben ozel yazi yazdirmak istiyodum ama malesef imkanim yokki nasil yaptiricam nettende alisveris yapmiyoruz biz mecburen hic yoktan iyidir diyip oyle aldim bakalim bide yapabilirsem aysegulun balon fikrini yapmak istiyorum tabi izin verirse bakalim biraz kocayi simartalim bu sefer.
Ona göre kutlanmasi gereken tek gün olurmuş o da nikah o zaman bi gül bi de pasta alıyor geçen yıl dönümünde istediğim kitabı almıştı bizim düğün bizde güzel hatırlar bırakmadı biraz da onun etkisi var ama haklısın erkekler genelde aynı ve zaman geçtikçe daha da körlesiyo, tarihleri hatırlasin yeter diyorum bazen ama bazen o bile yetmiyo ağustosta doğum günüm geçen yıl tam saat onikide mesaj atmıştı hediye yok tabi, onu da yapmayacak sandım ve kös kös oturuyordum neyseki unutmamış
slm arkadaşlar takipteyim sizi okuyorm fakat anne evindeki tatilim devm ediyor pek fırsat bulamıyorum yazmaya...
aktiviteler güzel fakat bu aylarda beyin gelişimi için daha çok eşleme gruplama tarzı daha çok düşünmesi gereken etkinlikleri yapmanızı tavsiye ederim...
kürdan filan biraz basit kaçmış gibi geldi bana bunları biz çok daha erken aylarda yapmıştık yanlış anlaşılmasın söylediklerim ben çocukalrınızın potansiyelini doğru kullanmanız açısından bilgi vermek istedim..çok fazla etkinlik yapan arkadaş olmadığı için pek de kimse benm etkinlik yazdığımı sallamadığı içinpek paylaşmıyorum.. ciddi anlamda etkinlik yapmak isteyenler için güzel bi ev okulu projesi tarzı plan yapmasını ve uygulamasını oneriririm daha planlı ve bilinçli ilerliyo o zmn herşey.. hergünün planını yapmanız gerekiyo ve günlük yada haftalık etkinlik köşeleri hazırlayıp onları uygulamanız gerekiyo.. bizim odanın resmini paylaşmıtım ben onun gibi..şu an ben evde dedğilim ama planladığım tm etkinliklerin malzemelerini yanında getirdim ve planlarıma uygun şekilde ilerliyorum mesela..
böyle yazınca sürekli etkinlik yapma sevdalılarından sanmayın beni benm sloganım ''DENGE'' dir..hayatın her aşamasında her durumunda dengeli davranmaktan yanayım asla aşırı olmadan ve pasifte kalmadan herşeyin yapılmaından yanayım..
kendimi ifade edebildimmi bilmiyorum yazışarak yanlış anlaşılmalar oluyo umarım öyle bişi olmaz kimnse için yazmadım bunları sadece sürekli sizlerin paylaşımlarını takip eden biri olarak kendimi anlatmak istedim
hepinizi öpüyorum
bu arada ev okulunu merak eden varsa araştırsın bi blogta arkadaş kendi planlarını paylaşmış örnek bulabilirsiniz ordan
Eki Görüntüle 1187095
Kaykay bize geldi biz sicakta gidemiyoruz.masal cok eglendi cok:)
Eki Görüntüle 1187105
tavuk tabagiydi alti delikliydi
kurdanlari o deliklere batirmasini gosterdim hic baska yere takmadi kurdani basardi sadece deliklere takti
okadr dikkatliydiki cok guzel konstre olmasini sagliyor tavsiye ederim
Bizim de düğün tarihi ama kutlamam ya hep ben yapıyorum organize artık biraz da o uğraşsın
Bant etkinliği nasıl katre biraz detaylı anlatır misin bizim etkinlikler eskidibardak su işini çözdük pepe dergisinde rakamlar var bi de mayanin kitabında sayılar renkler falan var onlarla bütün rakamları öğrendi ama başka birşey yapmayı istemiyo derdi günü rakamlar araba plakası saymaktan yolda yürümüyo hem arka hem öndeki plakaları sayıyo renklerden en çok sevdiğimiz mor
Bu arada uzun zamandır giremedim benim bartolin kıstı yine büyüdü operasyon geçirdim spiral kaymış onu aldırdım psikolojik çökme yapıyo bu kist şimdi antibiyotik ve fitil kullaniyorum ve şişlik tam gitmedi çaresi ise kanalın tamamen alınması ve ben hiç istemiyorum :-(
Ayşegül demiş ya gün yetmiyo diye gerçekten öyle bi ara internet paketi bitti akşamda pc açmaya zaman kalmıyo giremedim uzun zamandır rana iyi iştah sıkıntısı var ara ara giriyo bi de habire kelime öğreniyo ne dersem tekrar ve şeker öğrenmiş bakıcı sağolsun şeker vermiş kıza gidip gelip dolaba gidiyo şeker şeker diye unutturmak için bi sürü sey veriyorum eline
Cok guzel surpriz canim bizimde 19.da tanisma yildonumumuz var bendemi yapsam diye dusundum ama ne bileyim benimki son zamanlarda romantiklikten uzaklasti biraz eminim hatirlamiycak oyuzden kararsizim.hediyede boyle surprize romantik bisey olsa ama ne olsaki bilemedim dusunmek lazim kupa yaptirdinmi bilmiyorum ama masal sen esinin resmini kupaya yada yastiga bastirabilirsin.ilk aklima onlar geldiya aslinda biraz dusunsek cikar biseyler.
Yaptim canim menumde mercimek corbasi patatesli yumurta ve yogurtlu havuc yani borani vardii salatada dahil tabi.ilk kez yaptim patatesli yumurtayi bide tuzotu yani karisik baharat ekledim cok guzel oldu sahurada yapilabilicek guzel bi tarif sagol guldenim bu tarif iyi oldu.
Hayirli olsun canim cok sevindim bekledifine degdi artik icin rahatlamistirins.hayirli olur sizin icin.
Ayy hemen bakıyorum siteye
Dahi mi bilmem ama çok agresif ve inat
Herkese günaydın bugün yoğun baya ama bu hafta son sonra adlı tatil
Çalışan anneler kolay gelsin yazmasam da takipteyim duruşma sonrası
günaydın güzel kasım annişleri. haftasonu neler olmuş burda.
öncelikle plasebu ne den böyle bi hisse kapıldığını anlamış değilim çünkü ben ve burdaki bi çok arkadaşım paylaştıkların için bize sunduğun bilgilerin için defalarca teşekkür ettik. daha ne yapmamızı bekliyordun bilemiyorum. burda her anne kendince çocuğuna faydalı olmak için çabalıyor. hepimiz birşeyler paylaşıyor birbirimizden çok şey öğreniyoruz. bence senin gibi eğitimli birine '' yapılanlar çok basit geldi'' gibi bir cümle hiç yakışmamış kusura bakma ama okuyunca aynen bunları hissetim. her çocuğun gelişimi farklıdır bunu en ii senin biliyor olman lazımdı. mesela benim kızımın dil gelişimi çok ii ama hala kanepe koltuk tırmanamıo. sandalyeye merdivene çıkıo ama koltuk yok. kas gelişimi geriden gelio bana kalırsa. rana mesela maşallah kuzuma rakamları bile öğrenmiş. masal nasıl dikkatli dikkatli aktivite yapıo. anlayacağın herkesin başka yönü daha önde. sen kendi paylaştıklarını burda ki çocuklardan daha önde aktiviteler olarak görüyorsan arkadaşım nacizane fikrim aktivitelerin paylaşıldığı topiklere bunları yazabilirsin. belki daha çok reaksiyon alırsın o topiklerden. buraya da sohbete bekleriz her sıradan anne gibi...
ayşegül cnm ben o kürdan işini deniycem bakalım belki biraz oayalanır benim kuzu çok hoşuma gitti.,
özcanan ranama maşallah yaa akıllı bıdığım benim. biz hala üç beş yedi sekiz deyip duruyoruz he he:)
arasım buzdolabını açıp mama ister olmuş songülüm maşallah iştahımız yerine gelmiş.
nurayım cnm yolculuk vakti yanaşıo elifim çok zorlanacak hayırlısı olsun inş.
güldenim nilim nasıl oldu burun akıntısı devam mı..
wavs cnm alp tuğra nasıl nasıl gidio ev arama çalışmaları
fatma sokak fatihi eren paşa napıo:)
beni kızlardan nbr pardon senin bi de paşacık var di mi evde. ay benim de yeğenim gelio bugün istanbuldan 11 yaşında berat. oy kuzumu nasıl özledim.
katreinur cnm berracık düzeldi sanırım tamamen maşallah.
unuttuğum varsa affola kızlar...
cnm günaydın kolay gelsin. yakalamışken sorayım tandır nasıl oldu:) ay yapasım varda:) benim kullandığım düdüklü eski tip. diğerini kullanmaya cesaretim yok klipsolu olanı. eski usul ii böyele:) ama 45 dak . çok geldi yaa yanar diye düşünüyroum açıkçası. senin düdüklü nasıldı cnm
wavsum ins en kısa zamanda bi ev bulursunuz cnm:
misafirlerim çok güzel geçti yorucuydu ama menümü yaptımve hepsi çok beğenildi...
evet 1 hafta beklememiz gerekicek sanıyorum
keçi boynuzu özü veriorum
antibiyotik devam cnm sanıyorum yarın falan bitecek..
onun dışında çok huysuz bilmiorum bakalımm hastalığa bağlıyorum..
alp nasıl sen nasılsın..
benicim 3 çocuk allah kolaylık versin sana birde ramazanda gerçekten çok zor...
nurayım bayram öncesimi gideceksiniz.
gunaydın kızlar
guldenım kontrole gıdecektnz demı 1 hafta beklıceksnz yanı kotu olmus
atesı yoksa burun akıntsı oksurukte gecer canım buna sukur ılac kullanmaya devammı
haftasonu nasıl gectı mısafırın gelıcektı
betul tekrar gecmıs olsun ananene ınsallah duzelır canım
yasmın ev ısı tam bır fıyasko canım ya bıkac eve baktık ya bırınn banyosu ıyı değil ya yerler ıyı değil ya mutfak ıllakı bırınde kotu var yanı
ama hepsınde aynı olan sey pıs olması bu cıkan kıracılar nasıl ınsanlar bılmem hıcmı temızlık yapmazlar ya nasıl oturmuslar o evlerde anlamıyorum ben temızlık yapıcam dıye yırtınıyorum ama ınsanlar gayet rahat
suan hala bı ev bulamadık(
en kısa zamanda gönlünüze cebinize uygun güzel bir ev bulursunuz inş. cnm.
alp napıo. nasıl ramazanla aran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?