2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın wavsum
nil sabah 8 buçukta kalmış ama çok huysuzmuş bugün bakıccısı öyle diyo bilmiorum.
amaburnu çok fena akıyo..

sen nasılsın cnm alp nası

erken kalkmıs oyuzden huysuzdur canım
gecmedımı hala hastalığı oda huzursuz yapar
ben ıyıyım canım alp tuğrada ıyı sayılır
bıkacgundur dıs etlerını gosterıp acıyo dıyodu dun gece bız sahura kalktık oda uyandı ağzında meme vardı cıkardı memeyı bı baktım dudakları kan olmus ben panık tabı dısetınden dır dıye dusunduk bugunde sağlık ocağına gotrdum baktı ağzına dıs hekımıne gotur dedı

Evet canim hediyesini aldim bide aysegulun dedigi balon surprizini yapmak istiyorum daha detay dusunemedim bakalim gorumcemi ariycam onlar cuma gelirse iftara bende rahat rahat planimi yaparim bugun ariycam bakalim.
Aksam gec kalmissiniz kiyamam nil hanima aliskin degil tabi bizim kuzular uykusuzluga dayanamiyoya.
Teyzeniz yinede ayip etmis ya bide onlar huy olarakta cok rahatlar kolaylikla gelemeyiruz gidemiyoruz faan konusuyolar gerci yaptiklari daha buyuk ayip seyler varda neyse sen olsan ayni durumda ne yapip edip giderdin ama.
Su kiz konusundada icin rahatlamis canim iyi olmus senin adina sevindim.
sağol fatmacım
erende dusmus yavrum gecmıs olsun
alp tuğrada gece bızım yataktan dustu cok korktuk uykudan oyle uyanınca oda cok korktu bayağ ağladı sukur bıseyı yok,yataktan ılk dususunu yapmıs oldu

Sizede gecmis olsun canim ay simdi t amdusme zamanlari ya cok dikkat etmek gerekiyo..
Erende arada baliklari agzina gotutuyo ama ben hayir diyince birakiyo bide sadece benim yanimdayken oynamasina izin veriyorum sonra kaldiriyorum.

Aa gecmis olsun canim umarim ciddi bisey degildir nezaman goturuceksiniz doktora yada goturucekmisiniz.

ıyı yaptın canım paylasmakla esımın doğumgunu martta ozaman aklmda kalırsa bakarım
benım 3 ağustos 85 canım

ınsallah ıyılesır annanen canım bıde yaslılık var tabı yası kac buarada
bu erkekler neden uzun surelı bakamıyolarkı benım esımde sıkılır bakamaz uzun sure
annen gelınce rahatlarsın canım artık
kuzum can ıda bılırmıs

Betul ya kiyamam erdeme yazik babasida anlamiyo dilinden ikisi icinde zor yani ins. ananeniz hemen iyilesirde annen doner hersey yoluna girer tekrar.Benim d.gunumde 5 agustos canim senin siteyi esimemi havale etsem napsam gerci nettwnde alisveris yapmiuoruz ama.

Yasemin ampulu esime soyliyim aksam bakalim ne diycek.napicamizida sasirdik artik hersey zararli ya.
Siz ilceyimi istiyodunuz canim hangisi hayirliysa o olsun ins.
Dislerde kolaycanik ciksinda zeynepte anneside rahatlasin.

Bu arada kurabiye tarifini yazdim kizlar.

aaaa ne olduki öyle ay ihmal etme wavsum götür hemen..
Bu arada betülüm erkekler
hep böyle şuna bak ne istiyo diyo eşimde.
Onun isteklerini hiç yapmıyo nil ben
ne istersem yapyo eşimde bu duruma gıcık oluyo
ee sen sinirli olursan çocuklar bunu anlıyo..

yok canım ıhmal edermıyım goturucem tabı
erkekler daha tahammulsuz bıze gore

wavs çook geçmiş olsun cnm bi götür bakalım ne diycek dr..
fatma sizede geçmiş olsun cnm ucuz atlatmışsınız yine de buna şükür.
güldenim nilim büyüdü de anne sözü dinler oldu öyle mi yesin onu teyzesi

74 yaşında cnaım tahammülleri az birde anlamıyorlar dillerinden zor geliyo eşşek ananesinde izliyodu özlemiş :)

amin inşallah canım benim

fatmacım evet onlar davet etse ben ne yapar eder giderdim
sonuçta bu iftar daveti
ama insanları zorlayamam ki.ben insanlığımı yaptım.
onlarde dediğim gib öyle davet ediyim,insanları ağırlayım olayı yok ramazanda.ben çok şaşırıyorum bu duruma ama ne yaparsın işte.onlara göre ramazan çok zor.bilmiyorum yaşlanınca biz de öyle olurmuyuz.ben ailemde hiç böyle bişey görmedim.bizde çok değer verilir böyle şeylere
anneme anlattım o da çok şaşırdı.sonra beni teselli ediyor "kızım boşver.bak gelmedikleri daha iyi yoksa temizlik,yemek,misafir ağırlamakla uğraşacaktın" diye

Sagol canim oyle oldu ya ben zaten direk agzina burnuna baktim kan varmi diye okadar sert carpti ama neyseki bisey olmadi cok dikkat istiyolar bide eren hiperaktif oldu cikti zaten isim cok zor.
Aslinda ayni durum bizdede var canim gorumcemleri gectigimiz pazar gunu icin davet etmistim koye gidicez dediler gelmediler birazdan ariycam cuma gunu icin davet edicem ama yine bahane bulucaklar gibi geliyo bana aslinda gorumcem okonularda cok iyi normalde kendi olsa mutlak gelir davet eder sever oyle seyleride kocasi yeni enistem biraz sey ondan cekiniyo ona sormadan bisey yapmiyo bilmiyorum bakalim geliceklermi ikinci davetime.
Ye teyzesi ye
fatma bakıcam hemen:
Ay eşimde benden kurabiye istiyo bu ara:

Dene canim.cok guzel oluyo ins.begenirsiniz benim esim cok seviyo.

Kizlar bizde erenle disari ciktik geldik sabahtan s.ocagina gidicektim hap icin cok yagmur yagdi burda gidemedik sonra hava acilinca gittik erenle hapta yokmus yine zaten ordan pazar yakindi bugun koylu pazari vardi oraya gittik cilek aldim sonunda bulabildimya pazar gunu esim yok demisti normal pazarda ama burda buldum recel yapicam funda sanada bir iki sey sorucam bakalim watsaptan yazarim hizlica.bide bamya aldim kizlar donduruya koyucam ama ilk kez koyucam siz biliyomusunuz nasil koyulcani tarifini istiyorum.haa bide pazarda barbunya vardi yarim kilo aldim pisirmek icin ama daha sonra donduruya koymak icin almak istiyorum onuda bilen varmi.ben sey diye biliyorum barbunyayi haslayip soguyunca buzdolabi posetlerine koyup dondurucuya koyuyosun sizde biliyomusunuz.

Kizlar bizde erenle disari ciktik geldik sabahtan s.ocagina gidicektim hap icin cok yagmur yagdi burda gidemedik sonra hava acilinca gittik erenle hapta yokmus yine zaten ordan pazar yakindi bugun koylu pazari vardi oraya gittik cilek aldim sonunda bulabildimya pazar gunu esim yok demisti normal pazarda ama burda buldum recel yapicam funda sanada bir iki sey sorucam bakalim watsaptan yazarim hizlica.bide bamya aldim kizlar donduruya koyucam ama ilk kez koyucam siz biliyomusunuz nasil koyulcani tarifini istiyorum.haa bide pazarda barbunya vardi yarim kilo aldim pisirmek icin ama daha sonra donduruya koymak icin almak istiyorum onuda bilen varmi.ben sey diye biliyorum barbunyayi haslayip soguyunca buzdolabi posetlerine koyup dondurucuya koyuyosun sizde biliyomusunuz.

Kuzucumda bu sefer bebek arabasinda uslu uslu durdu bi teyzede gelip erene salatalik verdi kizlardan her goren gelip seviyo ereni erende mutlu tabi en son gezerken eren seviyo diye misir alicaktim fiyatini sordum 5 tanesi 5 liraymis satici adamda bitanede eren icin fazla verdi 6tane aldik bizde eren misirlari gorunce heycanlandi zaten hemen yemek istedi zor kandirdim.

Mutlu gunler arkadaslar herkes ıyıdır ıns..
Benı soruyosunuz yazıyosunuz ya nasıl mutlu oluyorum anlatamam malesef gırıp yazamıyorum uc cocukla:)
Sımdı yatırdım kuzuları bende yatıcaktım ama bahce taslarımız geldı bır sefer getırdıler bı sefer daha var onu beklıyorum mecbur
gece gec yat sahura kalk sabahta erken kalkınca enerjı falan kalmıyo
Cok sukur ıyıyız nıda halınden cok memnun eren eren dıye dolanıyo gıdınce ne yapsrız bılmem:)
Cumartesı gıdecek ablamları teyzemlerı hem ıftara davet etmek ıstıyorum bakalım..
Kızlar bende yaptım tandırı öncekı aksam yalnız benımkı kanat tandır oldu canım cok ısteyınce evdede o vardı 40 pısırdım dıbınde bır kase suyu vardı yogun konsantre tavuk suyu oldu pılava ve corbaya kullandım ben genelde ekmek makınasının tepsısınde yapıyorum susuz bahatlı tadı onla aynıydı guzeldı yanı ama bıt yada butun tavukta denemek ıstıyorum:)
Sosyete mantısınıda yaptım onuda esım ve cocuklar cok begendı ama buranın yufkaları tr dekıne benzemıyo malesef o yuzden sararken zorlandım kırılıyo hep sızın yufkalarla daha bı guzel oluyodur:)

Bu arada dun evlılık yıldonumumuzdu yogunluktan gume gıttı
esımde hatırlamadı sagolsun odunlugu tuttu
Unutmus özur dıledı neyse ılerıkı gunlerde telafı ederız artık..
Burda da kımse cızelgemı gormemıs hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…