- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.661
günaydın wavsum
nil sabah 8 buçukta kalmış ama çok huysuzmuş bugün bakıccısı öyle diyo bilmiorum.
amaburnu çok fena akıyo..
sen nasılsın cnm alp nası
Evet canim hediyesini aldim bide aysegulun dedigi balon surprizini yapmak istiyorum daha detay dusunemedim bakalim gorumcemi ariycam onlar cuma gelirse iftara bende rahat rahat planimi yaparim bugun ariycam bakalim.fatmacım nil iyi çok şükür ohhh tanşma yıl dönümünüz demek negüzel
ee neler yapıcaksın bi ara yaz şekerim..
kızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir..
ay biz akşam iftardaydık döndüğümüzde 12 falandı nili giydiriyorum yavrum alışık değil uykum var uykumvar diye söylendi ben onu giydirene kadar..
he e he he:
Teyzeniz yinede ayip etmis ya bide onlar huy olarakta cok rahatlar kolaylikla gelemeyiruz gidemiyoruz faan konusuyolar gerci yaptiklari daha buyuk ayip seyler varda neyse sen olsan ayni durumda ne yapip edip giderdin ama.günaydın cnm erene çok geçmiş olsun
evet o balıklı oyuncağı hatırladım
güle güle oynasın eren
tanışma yıldönümünüz kutlu olsun
inşallah görümcenler cuma gelebilir
cnm eşimin teyzesi ilaç kullanıyor o da halsizlik yapıyormuş o yüzden o kadar yolu gelemem dedi. ama istese gelirdi o ayrı tabi
aman ben görevimi yaptım davet ettim gerisi onlara kalmış
cnm eşimden zaten şuan şüphem yok ama eski de olsa merak işte.e tabi birde ayrıldığımız döneme denk gelmesi de sinir etti.ayrıntıları birazdan anlatacağım
günaydın cnm fotoları gördüm
kıyamam nil kuzusuna
günaydın cnm
ne oluyor bu çocuklara yahu.dışarda uyku varken eve gelince niye uyumak istemedi erdem paşa?
sağol fatmacım
erende dusmus yavrum gecmıs olsun
alp tuğrada gece bızım yataktan dustu cok korktuk uykudan oyle uyanınca oda cok korktu bayağ ağladı sukur bıseyı yok,yataktan ılk dususunu yapmıs oldu
erken kalkmıs oyuzden huysuzdur canım
gecmedımı hala hastalığı oda huzursuz yapar
ben ıyıyım canım alp tuğrada ıyı sayılır
bıkacgundur dıs etlerını gosterıp acıyo dıyodu dun gece bız sahura kalktık oda uyandı ağzında meme vardı cıkardı memeyı bı baktım dudakları kan olmus ben panık tabı dısetınden dır dıye dusunduk bugunde sağlık ocağına gotrdum baktı ağzına dıs hekımıne gotur dedı
hehehe benimde var da insanda kendi kendine hediye almazki wavsım dimi ama belki almak isteyen olursa diye paylaştım senin doğum gününde ağustostu sanırım benimki 10 ağustos
ananem idare etmeye çalışıyo canım dün gündüz çıkarmışlar hastnaeden geceyi yine hastanede geçirmek zorunda kalmışlar fenalaşınca şimdi evde aama tam iyi değil baba ile erdem bugün baya bi mızmızlar :) sbah eşim aradı al şunu ne istiyo sor ben analmıyorum diye verdi telefona ağluyo erdem dedimki oğlum ne istiyorsun neden ağlıyorsun anne yaptıı dio sonra diyoki naaaann istiyom naaan isiyorum meğersem bi tane çizgi film var ya can die onu isitoyormus söyledim eşime açtı sevinmiş izlemiş kahvaltı yapmak istememiş çorba içmiş sabah sabah vs vs bakalım hayırlısıyla annem gelsede çocuğum normal düzenine dönse :)
Aa gecmis olsun canim umarim ciddi bisey degildir nezaman goturuceksiniz doktora yada goturucekmisiniz.
erken kalkmıs oyuzden huysuzdur canım
gecmedımı hala hastalığı oda huzursuz yapar
ben ıyıyım canım alp tuğrada ıyı sayılır
bıkacgundur dıs etlerını gosterıp acıyo dıyodu dun gece bız sahura kalktık oda uyandı ağzında meme vardı cıkardı memeyı bı baktım dudakları kan olmus ben panık tabı dısetınden dır dıye dusunduk bugunde sağlık ocağına gotrdum baktı ağzına dıs hekımıne gotur dedı
aaaa ne olduki öyle ay ihmal etme wavsum götür hemen..
Bu arada betülüm erkekler
hep böyle şuna bak ne istiyo diyo eşimde.
Onun isteklerini hiç yapmıyo nil ben
ne istersem yapyo eşimde bu duruma gıcık oluyo
ee sen sinirli olursan çocuklar bunu anlıyo..
74 yaşında cnaım tahammülleri az birde anlamıyorlar dillerinden zor geliyo eşşek ananesinde izliyodu özlemiş :)ıyı yaptın canım paylasmakla esımın doğumgunu martta ozaman aklmda kalırsa bakarım
benım 3 ağustos 85 canım
ınsallah ıyılesır annanen canım bıde yaslılık var tabı yası kac buarada
bu erkekler neden uzun surelı bakamıyolarkı benım esımde sıkılır bakamaz uzun sure
annen gelınce rahatlarsın canım artık
kuzum can ıda bılırmıs
amin inşallah canım benimBetul ya kiyamam erdeme yazik babasida anlamiyo dilinden ikisi icinde zor yani ins. ananeniz hemen iyilesirde annen doner hersey yoluna girer tekrar.Benim d.gunumde 5 agustos canim senin siteyi esimemi havale etsem napsam gerci nettwnde alisveris yapmiuoruz ama.
Yasemin ampulu esime soyliyim aksam bakalim ne diycek.napicamizida sasirdik artik hersey zararli ya.
Siz ilceyimi istiyodunuz canim hangisi hayirliysa o olsun ins.
Dislerde kolaycanik ciksinda zeynepte anneside rahatlasin.
Bu arada kurabiye tarifini yazdim kizlar.
Ye teyzesi ye
fatma bakıcam hemen:
Ay eşimde benden kurabiye istiyo bu ara:
74 yaşında cnaım tahammülleri az birde anlamıyorlar dillerinden zor geliyo eşşek ananesinde izliyodu özlemiş :)
amin inşallah canım benim
wavs çook geçmiş olsun cnm bi götür bakalım ne diycek dr..
fatma sizede geçmiş olsun cnm ucuz atlatmışsınız yine de buna şükür.
güldenim nilim büyüdü de anne sözü dinler oldu öyle mi yesin onu teyzesi
Sagol canim oyle oldu ya ben zaten direk agzina burnuna baktim kan varmi diye okadar sert carpti ama neyseki bisey olmadi cok dikkat istiyolar bide eren hiperaktif oldu cikti zaten isim cok zor.wavs çook geçmiş olsun cnm bi götür bakalım ne diycek dr..
fatma sizede geçmiş olsun cnm ucuz atlatmışsınız yine de buna şükür.
güldenim nilim büyüdü de anne sözü dinler oldu öyle mi yesin onu teyzesi
Aslinda ayni durum bizdede var canim gorumcemleri gectigimiz pazar gunu icin davet etmistim koye gidicez dediler gelmediler birazdan ariycam cuma gunu icin davet edicem ama yine bahane bulucaklar gibi geliyo bana aslinda gorumcem okonularda cok iyi normalde kendi olsa mutlak gelir davet eder sever oyle seyleride kocasi yeni enistem biraz sey ondan cekiniyo ona sormadan bisey yapmiyo bilmiyorum bakalim geliceklermi ikinci davetime.fatmacım evet onlar davet etse ben ne yapar eder giderdim
sonuçta bu iftar daveti
ama insanları zorlayamam ki.ben insanlığımı yaptım.
onlarde dediğim gib öyle davet ediyim,insanları ağırlayım olayı yok ramazanda.ben çok şaşırıyorum bu duruma ama ne yaparsın işte.onlara göre ramazan çok zor.bilmiyorum yaşlanınca biz de öyle olurmuyuz.ben ailemde hiç böyle bişey görmedim.bizde çok değer verilir böyle şeylere
anneme anlattım o da çok şaşırdı.sonra beni teselli ediyor "kızım boşver.bak gelmedikleri daha iyi yoksa temizlik,yemek,misafir ağırlamakla uğraşacaktın" diye
Ye teyzesi ye
fatma bakıcam hemen:
Ay eşimde benden kurabiye istiyo bu ara:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?