- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.681
Fatmacım barbbunyayı ayıklayıp direk koyuyorum ben haşlamıyorum
ama bamya koymadım onu domatesle falan yapıyolar öyle koyuyolar galiba..
Bilmiorum
çilek reçeliyle ilgilide bişey slylemek istiorum
çilekleri akşamdan şekere basarsan daha iyi olur cnm
fundam basmadan yapmış sulu oldu demişti sanki..
Haberin olsun
nefis yemek tariflerinde çilek tarifide var..
Benicim hoşgeldin cnm
girmediğin için farkedememişiz cnm kusura bakma
elvlilik yıl dönümünüz kutlu olsun eşinle çocuklarınla nice uzun yıllara:
Allahım ağzınızın tadını bozmasın..
cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelereMutlu gunler arkadaslar herkes ıyıdır ıns..
Benı soruyosunuz yazıyosunuz ya nasıl mutlu oluyorum anlatamam malesef gırıp yazamıyorum uc cocukla:)
Sımdı yatırdım kuzuları bende yatıcaktım ama bahce taslarımız geldı bır sefer getırdıler bı sefer daha var onu beklıyorum mecbur
gece gec yat sahura kalk sabahta erken kalkınca enerjı falan kalmıyo
Cok sukur ıyıyız nıda halınden cok memnun eren eren dıye dolanıyo gıdınce ne yapsrız bılmem:)
Cumartesı gıdecek ablamları teyzemlerı hem ıftara davet etmek ıstıyorum bakalım..
Kızlar bende yaptım tandırı öncekı aksam yalnız benımkı kanat tandır olducanım cok ısteyınce evdede o vardı 40 pısırdım dıbınde bır kase suyu vardı yogun konsantre tavuk suyu oldu pılava ve corbaya kullandım ben genelde ekmek makınasının tepsısınde yapıyorum susuz bahatlı tadı onla aynıydı guzeldı yanı ama bıt yada butun tavukta denemek ıstıyorum:)
Sosyete mantısınıda yaptım onuda esım ve cocuklar cok begendı ama buranın yufkaları tr dekıne benzemıyo malesef o yuzden sararken zorlandım kırılıyo hep sızın yufkalarla daha bı guzel oluyodur:)
Bu arada dun evlılık yıldonumumuzdu yogunluktan gume gıttı
esımde hatırlamadı sagolsun odunlugu tuttu
Unutmus özur dıledıneyse ılerıkı gunlerde telafı ederız artık..
Burda da kımse cızelgemı gormemıs hıh
Mutlu gunler arkadaslar herkes ıyıdır ıns..
Benı soruyosunuz yazıyosunuz ya nasıl mutlu oluyorum anlatamam malesef gırıp yazamıyorum uc cocukla:)
Sımdı yatırdım kuzuları bende yatıcaktım ama bahce taslarımız geldı bır sefer getırdıler bı sefer daha var onu beklıyorum mecbur
Cok sukur ıyıyız nıda halınden cok memnun eren eren dıye dolanıyo gıdınce ne yapsrız bılmem:)
Cumartesı gıdecek ablamları teyzemlerı hem ıftara davet etmek ıstıyorum bakalım..
Kızlar bende yaptım tandırı öncekı aksam yalnız benımkı kanat tandır olducanım cok ısteyınce evdede o vardı 40 pısırdım dıbınde bır kase suyu vardı yogun konsantre tavuk suyu oldu pılava ve corbaya kullandım ben genelde ekmek makınasının tepsısınde yapıyorum susuz bahatlı tadı onla aynıydı guzeldı yanı ama bıt yada butun tavukta denemek ıstıyorum:)
Sosyete mantısınıda yaptım onuda esım ve cocuklar cok begendı ama buranın yufkaları tr dekıne benzemıyo malesef o yuzden sararken zorlandım kırılıyo hep sızın yufkalarla daha bı guzel oluyodur:)
Mutlu gunler arkadaslar herkes ıyıdır ıns..
Cok sagolun kizlar yaptim ilk cilek recelimi tam benim istedigim gibi oldu fundanin tarifini yaptim ama bi kavanoza koyup kapattim o tutmus daha sonraki kavanoza koydugumda kapagi tam kapanmamisti bende tekrar baska kavanoza koydum kapattim sanirim oyuzden kapak atti ya artik onu yeriz heralde.
gulden dedigin gibi annemde aksamdan sekerleyip sabaha kadar bekletiyodu ama benim aldigim 1kilo cilek eve gelene kadar biraz ezilir gibi olmuslar bende zaten fundanin tarifi yapmak istiyodum denk geldi diyelim onu yaptim hemen eren uyuyunca daha ayri 1bucuk kilo cilegim daha var aksamda annemi arayip tarifini alip onlarida sekerli yapmak istiyorum bakalim hem aradaki farkida gormus olurum ikisinide denemek istedim.
Barbunyayi bende ayiklayip yikayip oyle koyayim madem bana cig koymak herzaman daha iyi geliyo.
Bide ablamla konustum o bamyayi birer pisirimlik ayiklayip buzdolabi posetlerine koyup ustunede kup kup dogranmis domates koyuyomus bende oyle yapicam bakalim.
hayırlı günler kızlar hepinize günaydın
biz dört gibi yola ciktik sivasa doğru gidiyoruz elifte gece ateşlendi ins sıkıntısız bi yolculuk geçiririz dua edin olurmu
fatmacim iki sekildede çilek reçeli yapmış biri olarak soyleyim akşamdan sekere batirmazsan eğer az sulaniyir ve az kaynatiyirsun ve çabuk bozuluyor fazla uzun ömürlü değil ama akşamdan sekere yatirirsan bir daha ki sene bile yersin
beni evlilik yildonumunuz kutlu olsun nice mutlu yıllara arkadaşım
dene bakalım cnm:
günaydın cnm oyyy kıyamam kuzuma: in sorunsuz bir yolculuk olur..
ay annenlerden ayrıldınız yani çok zor olmuştur dimi
ccnm kaç saat yolunuzvar:
kızlarrrr günaydın ay çok uykkumvar
daha doğrusu biraz gırip oluyo gibiyim şu tayloldan içtim oda iyice sersem yapıyo sürekli uyumakistiosun..
sanırım elifi yol tutuyor baya kustu çünkü bu gidişle bu yol bitmez
annemlerden ayrılmak çok çok zor oldu canim bütün ailemi bırakmak çok zordu Allah can sagligi versin gene görüşeceğiz ins
sana da geçmiş olsun canım nilden mi geçti acaba
günaydın cnmCok sagolun kizlar yaptim ilk cilek recelimi tam benim istedigim gibi oldu fundanin tarifini yaptim ama bi kavanoza koyup kapattim o tutmus daha sonraki kavanoza koydugumda kapagi tam kapanmamisti bende tekrar baska kavanoza koydum kapattim sanirim oyuzden kapak atti ya artik onu yeriz heralde.
gulden dedigin gibi annemde aksamdan sekerleyip sabaha kadar bekletiyodu ama benim aldigim 1kilo cilek eve gelene kadar biraz ezilir gibi olmuslar bende zaten fundanin tarifi yapmak istiyodum denk geldi diyelim onu yaptim hemen eren uyuyunca daha ayri 1bucuk kilo cilegim daha var aksamda annemi arayip tarifini alip onlarida sekerli yapmak istiyorum bakalim hem aradaki farkida gormus olurum ikisinide denemek istedim.
Barbunyayi bende ayiklayip yikayip oyle koyayim madem bana cig koymak herzaman daha iyi geliyo.
Bide ablamla konustum o bamyayi birer pisirimlik ayiklayip buzdolabi posetlerine koyup ustunede kup kup dogranmis domates koyuyomus bende oyle yapicam bakalim.
günaydın cnmhayırlı günler kızlar hepinize günaydın
biz dört gibi yola ciktik sivasa doğru gidiyoruz elifte gece ateşlendi ins sıkıntısız bi yolculuk geçiririz dua edin olurmu
fatmacim iki sekildede çilek reçeli yapmış biri olarak soyleyim akşamdan sekere batirmazsan eğer az sulaniyir ve az kaynatiyirsun ve çabuk bozuluyor fazla uzun ömürlü değil ama akşamdan sekere yatirirsan bir daha ki sene bile yersin
beni evlilik yildonumunuz kutlu olsun nice mutlu yıllara arkadaşım
günaydın cnm geçmiş olsundene bakalım cnm:
günaydın cnm oyyy kıyamam kuzuma: in sorunsuz bir yolculuk olur..
ay annenlerden ayrıldınız yani çok zor olmuştur dimi
ccnm kaç saat yolunuzvar:
kızlarrrr günaydın ay çok uykkumvar
daha doğrusu biraz gırip oluyo gibiyim şu tayloldan içtim oda iyice sersem yapıyo sürekli uyumakistiosun..
günaydın cnmherkese günaydın kızlar. napıosunuz nasıl bebişler. kış hazırlıkları başlamış maşallah becerikli hatunlar ben daha hiç reçel yapmadım. zaten bi çilek severim onu da annem ya da kv yapar sağolsun:) ama bende bi kendimi denemek istiyorum .beni cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. güldenim akıomuş kuzumun burna hala neyse buna şükür ateş olmasında. songül davetteydi hiç sesi çıkmamış. nurayım sağ salim varın evinize inş.
günaydın yaseminim bende henüz bişey yapmadım sadece meyve suyu yaptım..
ay nilin burnu çeşme gibi akıyo hala ben anlamadımya ne geçmez burun..
benimde buazım çok fena acıyo ya..
aynen canım özellikle eliften ayrılmak çok zor oldu ama alisacaklar zamanlazor olmazmı canımya bide alıştığın biyerden başka biyere gitmek zor gerçekten yakında değil hani..
annenler içinde çok zor olacak özellikle elifimden ayrılmak..
oyy kuzum benimya:
ay biran önce gide bilseniz
uçaklafalanmı gitseydiniz ki acaba cnm.
sağol canım insherkese günaydın kızlar. napıosunuz nasıl bebişler. kış hazırlıkları başlamış maşallah becerikli hatunlar ben daha hiç reçel yapmadım. zaten bi çilek severim onu da annem ya da kv yapar sağolsun:) ama bende bi kendimi denemek istiyorum .beni cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. güldenim akıomuş kuzumun burna hala neyse buna şükür ateş olmasında. songül davetteydi hiç sesi çıkmamış. nurayım sağ salim varın evinize inş.
dün kesildi diyordun sanki canım alerji suubundan sonra ana kız hastasiniz yani ama babaniz da size hasta soyleyim yanigünaydın yaseminim bende henüz bişey yapmadım sadece meyve suyu yaptım..
ay nilin burnu çeşme gibi akıyo hala ben anlamadımya ne geçmez burun..
benimde buazım çok fena acıyo ya..
günaydın cnm
istediğin gibi olmasına çok sevindim
afiyet olsun
günaydın cnm
hayırlı yolculuklar
günaydın cnm geçmiş olsun
günaydın cnm
geçmiş olsun nile de sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?