2012 kasım bebekleri büyüyor..

Fatmacım barbbunyayı ayıklayıp direk koyuyorum ben haşlamıyorum
ama bamya koymadım onu domatesle falan yapıyolar öyle koyuyolar galiba..
Bilmiorum
çilek reçeliyle ilgilide bişey slylemek istiorum
çilekleri akşamdan şekere basarsan daha iyi olur cnm
fundam basmadan yapmış sulu oldu demişti sanki..
Haberin olsun
nefis yemek tariflerinde çilek tarifide var..

Benicim hoşgeldin cnm
girmediğin için farkedememişiz cnm kusura bakma
elvlilik yıl dönümünüz kutlu olsun eşinle çocuklarınla nice uzun yıllara:
Allahım ağzınızın tadını bozmasın..

Fatmacım bende gulden gıbı barbunyayı ayıklayıp dırek koyuyorum
Bamya cok severım ama burda tazesı olmadıgından hıc koymadım
Recelıde annem hep bıre bır olcuyle aksamdan bekletır sabaha kaynatırdı su koymadan zaten sulanıyor sabaha kadar
Gecen sene bende oyle yoptım ama sekerını kafama gore attım cok sekerlı sevmıyorum dıye
Hemen yemedıgımı sıcakken kavanoza koyup kapattım bozulmuyo o zaman hala bır kavanozum var bende tatlı gıtmıyo:)

Sagol cnm cumlemızın ınsallah..
Dedımya hepten gume gıttı ben gıremeyınce cızelgede gorunmedı halıyle:)
Hadı ben kactım gorusuruz opuyorum hepınızı
Ins bır saatcık uyuyabılırım gozlerım cok fena uykusuzluktan.....

Ins uyuya bilirisn cnm:

Kızlar menüleri yazmadan kaçtınız:
Bizde bu akşam
tarhana çorba kızartma yoğurtlu salata karpuz var...

cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere

fatma cnm ben barbunyayı direkt ayıklayıp buzluğa atıyorum
bamyayı da direkt atabilirsin ya da çok az yağda üzerine domates doğrayıp azcık kavurup da atabilirsin.
ikisi de oluyor hangisi kolayına gelirse

Bende telden giriyom canim cok mahrumum ne cizelge goruyorum ne baska bisey.evlilik yildonumunuz kutlu olsun evlatlarinizla bir omur boyle mutlu huzurlu olun ins.gunlerin cok yogun geciyo desene uykusuz yorgun oruclu Allah yardim etsin canim.

Cok sagolun kizlar yaptim ilk cilek recelimi tam benim istedigim gibi oldu fundanin tarifini yaptim ama bi kavanoza koyup kapattim o tutmus daha sonraki kavanoza koydugumda kapagi tam kapanmamisti bende tekrar baska kavanoza koydum kapattim sanirim oyuzden kapak atti ya artik onu yeriz heralde.
gulden dedigin gibi annemde aksamdan sekerleyip sabaha kadar bekletiyodu ama benim aldigim 1kilo cilek eve gelene kadar biraz ezilir gibi olmuslar bende zaten fundanin tarifi yapmak istiyodum denk geldi diyelim onu yaptim hemen eren uyuyunca daha ayri 1bucuk kilo cilegim daha var aksamda annemi arayip tarifini alip onlarida sekerli yapmak istiyorum bakalim hem aradaki farkida gormus olurum ikisinide denemek istedim.
Barbunyayi bende ayiklayip yikayip oyle koyayim madem bana cig koymak herzaman daha iyi geliyo.
Bide ablamla konustum o bamyayi birer pisirimlik ayiklayip buzdolabi posetlerine koyup ustunede kup kup dogranmis domates koyuyomus bende oyle yapicam bakalim.

ya canım hıc yazmadnkı kacgundur farketmemısım
evlılık yıldonumuz kutlu olsun canım
hem 3 cocuklu hemde hamarat masallah sana

fatma canım ben barbunyayı haslayıp buzdolabı posetlerıne koyup bır pısırımlık olarak oyle atıyorum buzluğa
yapacağım zaman cıkarıp pısırıyorum kolay oluyo
pısırmeden atınca tekar haslamak gerekmezmı

hayırlı günler kızlar hepinize günaydın
biz dört gibi yola ciktik sivasa doğru gidiyoruz elifte gece ateşlendi ins sıkıntısız bi yolculuk geçiririz dua edin olurmu

fatmacim iki sekildede çilek reçeli yapmış biri olarak soyleyim akşamdan sekere batirmazsan eğer az sulaniyir ve az kaynatiyirsun ve çabuk bozuluyor fazla uzun ömürlü değil ama akşamdan sekere yatirirsan bir daha ki sene bile yersin
beni evlilik yildonumunuz kutlu olsun nice mutlu yıllara arkadaşım

dene bakalım cnm:

günaydın cnm oyyy kıyamam kuzuma: in sorunsuz bir yolculuk olur..

ay annenlerden ayrıldınız yani çok zor olmuştur dimi
ccnm kaç saat yolunuzvar:

kızlarrrr günaydın ay çok uykkumvar
daha doğrusu biraz gırip oluyo gibiyim şu tayloldan içtim oda iyice sersem yapıyo sürekli uyumakistiosun..

sanırım elifi yol tutuyor baya kustu çünkü bu gidişle bu yol bitmez
annemlerden ayrılmak çok çok zor oldu canim bütün ailemi bırakmak çok zordu Allah can sagligi versin gene görüşeceğiz ins
sana da geçmiş olsun canım nilden mi geçti acaba

zor olmazmı canımya bide alıştığın biyerden başka biyere gitmek zor gerçekten yakında değil hani..
annenler içinde çok zor olacak özellikle elifimden ayrılmak..
oyy kuzum benimya:
ay biran önce gide bilseniz
uçaklafalanmı gitseydiniz ki acaba cnm.

herkese günaydın kızlar. napıosunuz nasıl bebişler. kış hazırlıkları başlamış maşallah becerikli hatunlar ben daha hiç reçel yapmadım. zaten bi çilek severim onu da annem ya da kv yapar sağolsun:) ama bende bi kendimi denemek istiyorum .beni cnm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. güldenim akıomuş kuzumun burna hala neyse buna şükür ateş olmasında. songül davetteydi hiç sesi çıkmamış. nurayım sağ salim varın evinize inş.

günaydın yaseminim bende henüz bişey yapmadım sadece meyve suyu yaptım..
ay nilin burnu çeşme gibi akıyo hala ben anlamadımya ne geçmez burun..
benimde buazım çok fena acıyo ya..

günaydın cnm
istediğin gibi olmasına çok sevindim
afiyet olsun

günaydın cnm
hayırlı yolculuklar

günaydın cnm geçmiş olsun

günaydın cnm

geçmiş olsun nile de sana da

günaydın kızlar, nasılsınız?
benim moralim çok bozuk
dün akşam işten saat 10 da çıktım.otele doğru yürürken annemi aradım.koltuk takımı aldılar onlar gelecekti
dayımın eşinin sırtında bişey çıkmıştı geçen hafta patolojiye göndermek için parça almışlardı.dün dayımlar gelmişler annemlere.otururlarken dayıma bir telefon gelmiş ve dayım çok kötü olmuş.annem dayımı mutfağa çağırıp ne olduğunu sormuş.hastaneden aramışlar.yengem kansermiş.vücudunun tamamını sarmış.dr hiçbir tedavi yapamayacaklarını,ameliyata alırlarsa masadan kalkamayacağını, yaşayabildiği kadar böyle yaşamasını,tek temennilerinin yatağa düşmemesi olduğunu söylemişler.şok geçirdim duyunca.annem telefonda ağlıyor ben yolda.yengemi çok severim.allah ondan razı olsun hiçbir zaman ne kötü bir sözünü,ne kötü bir bakışını görmedim.herkesin yardımına koşar.dayımı aramak istiyorum ama ararsam dayanamayıp ağlarım.dayımın ve yengemin hakkı çok üzerimde.en büyük dayım yengemin yaşı da baya var.zaten tansiyon,kalp hapı içiyor birsürü

dün akşam bir de teyzemin çok eski bir komşusu var.o da çok iyi birisi.onunda akciğer kanseri olduğunu,hastaneye yatırıldığını duydum.ona da çok üzüldüm.

rabbim ikisine de şifa versin.

aynen canım özellikle eliften ayrılmak çok zor oldu ama alisacaklar zamanla
canım eşim teklif etti ama kendisi olmayacaktı yanımızda ben cesaret edemedim elifle yanlız uçağa binmeye
sağol canım ins

dün kesildi diyordun sanki canım alerji suubundan sonra ana kız hastasiniz yani ama babaniz da size hasta soyleyim yani
günaydın cnm
istediğin gibi olmasına çok sevindim
afiyet olsun

günaydın cnm
hayırlı yolculuklar

günaydın cnm geçmiş olsun

günaydın cnm

geçmiş olsun nile de sana da

günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…