- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #48.701
günaydın kızlar, nasılsınız?
benim moralim çok bozuk
dün akşam işten saat 10 da çıktım.otele doğru yürürken annemi aradım.koltuk takımı aldılar onlar gelecekti
dayımın eşinin sırtında bişey çıkmıştı geçen hafta patolojiye göndermek için parça almışlardı.dün dayımlar gelmişler annemlere.otururlarken dayıma bir telefon gelmiş ve dayım çok kötü olmuş.annem dayımı mutfağa çağırıp ne olduğunu sormuş.hastaneden aramışlar.yengem kansermiş.vücudunun tamamını sarmış.dr hiçbir tedavi yapamayacaklarını,ameliyata alırlarsa masadan kalkamayacağını, yaşayabildiği kadar böyle yaşamasını,tek temennilerinin yatağa düşmemesi olduğunu söylemişler.şok geçirdim duyunca.annem telefonda ağlıyor ben yolda.yengemi çok severim.allah ondan razı olsun hiçbir zaman ne kötü bir sözünü,ne kötü bir bakışını görmedim.herkesin yardımına koşar.dayımı aramak istiyorum ama ararsam dayanamayıp ağlarım.dayımın ve yengemin hakkı çok üzerimde.en büyük dayım yengemin yaşı da baya var.zaten tansiyon,kalp hapı içiyor birsürü
dün akşam bir de teyzemin çok eski bir komşusu var.o da çok iyi birisi.onunda akciğer kanseri olduğunu,hastaneye yatırıldığını duydum.ona da çok üzüldüm.
rabbim ikisine de şifa versin.
günaydın cnm
istediğin gibi olmasına çok sevindim
afiyet olsun
günaydın cnm
hayırlı yolculuklar
günaydın cnm geçmiş olsun
günaydın cnm
geçmiş olsun nile de sana da
benim moralim çok bozuk
dün akşam işten saat 10 da çıktım.otele doğru yürürken annemi aradım.koltuk takımı aldılar onlar gelecekti
dayımın eşinin sırtında bişey çıkmıştı geçen hafta patolojiye göndermek için parça almışlardı.dün dayımlar gelmişler annemlere.otururlarken dayıma bir telefon gelmiş ve dayım çok kötü olmuş.annem dayımı mutfağa çağırıp ne olduğunu sormuş.hastaneden aramışlar.yengem kansermiş.vücudunun tamamını sarmış.dr hiçbir tedavi yapamayacaklarını,ameliyata alırlarsa masadan kalkamayacağını, yaşayabildiği kadar böyle yaşamasını,tek temennilerinin yatağa düşmemesi olduğunu söylemişler.şok geçirdim duyunca.annem telefonda ağlıyor ben yolda.yengemi çok severim.allah ondan razı olsun hiçbir zaman ne kötü bir sözünü,ne kötü bir bakışını görmedim.herkesin yardımına koşar.dayımı aramak istiyorum ama ararsam dayanamayıp ağlarım.dayımın ve yengemin hakkı çok üzerimde.en büyük dayım yengemin yaşı da baya var.zaten tansiyon,kalp hapı içiyor birsürü
dün akşam bir de teyzemin çok eski bir komşusu var.o da çok iyi birisi.onunda akciğer kanseri olduğunu,hastaneye yatırıldığını duydum.ona da çok üzüldüm.
aynen canım özellikle eliften ayrılmak çok zor oldu ama alisacaklar zamanla
canım eşim teklif etti ama kendisi olmayacaktı yanımızda ben cesaret edemedim elifle yanlız uçağa binmeye
sağol canım ins
dün kesildi diyordun sanki canım alerji suubundan sonra ana kız hastasiniz yani ama babaniz da size hasta soyleyim yani
günaydın canım
sağol cnm allah razı olsunyağmur canım Allah kavuştursun elifim düzelirde daha rahat geçer yolunuz inşallah kaç saat var?
fundan canım Allah şifasını versin tezzamanda iki yakınınında Allah yardımcısı olsun
güldenim geçmiş olsun kuzum
yasmin bal böcüğü nasıl
beni dün atlamışım geçmiş evlilik yıldönümün kutlu olsun
fatma ellerine sağlık eşimde sayıklıuo bende vişne ve çilek reçeli yapıcam bu pazar
kızlar bugün erdeme menenjit aşısı vurdurdum mersinde salgın tarzı birşey varmış çocuk hastanesinde 2 çocuk vefat etmiş bizde haftaya mersine gidicez 5 gün oradayız dr la konuştuk yaptıralım dedi bu sabah yaptırdım
sağol cnm:
ünaydın cnm allahım ikisinede şifa versin offf ya bu kanser oları çok zor pöfff:
ha ha ha
nuray güldürdün beni şekerim:
demek eşimde bize hasta pek sanmıorum ama neyse he he he
nerelerdesiniz şuanda tam olarak..
günaydın cnm
istediğin gibi olmasına çok sevindim
afiyet olsun
günaydın cnm
hayırlı yolculuklar
günaydın cnm geçmiş olsun
günaydın cnm
geçmiş olsun nile de sana da
benim moralim çok bozuk
aynen canım özellikle eliften ayrılmak çok zor oldu ama alisacaklar zamanla
canım eşim teklif etti ama kendisi olmayacaktı yanımızda ben cesaret edemedim elifle yanlız uçağa binmeye
sağol canım ins
dün kesildi diyordun sanki canım alerji suubundan sonra ana kız hastasiniz yani ama babaniz da size hasta soyleyim yani
günaydın canım
yağmur canım Allah kavuştursun elifim düzelirde daha rahat geçer yolunuz inşallah kaç saat var?
fundan canım Allah şifasını versin tezzamanda iki yakınınında Allah yardımcısı olsun
güldenim geçmiş olsun kuzum
yasmin bal böcüğü nasıl
beni dün atlamışım geçmiş evlilik yıldönümün kutlu olsun
fatma ellerine sağlık eşimde sayıklıuo bende vişne ve çilek reçeli yapıcam bu pazar
kızlar bugün erdeme menenjit aşısı vurdurdum mersinde salgın tarzı birşey varmış çocuk hastanesinde 2 çocuk vefat etmiş bizde haftaya mersine gidicez 5 gün oradayız dr la konuştuk yaptıralım dedi bu sabah yaptırdım
hala toparlayamadı canım ama iyi şükürsağol cnm allah razı olsun
anneannem nasıl oldu?
amin cnm sağolasın
iyiyi yapmışsın betülüm menenjit bizde yaptırdık
allahım korusun bütün bebişleri..
günaydın cnm sağol allah razı olsunGünaydın kızlar
Be ni canim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. Bu sene herkesinkini gec kutluyoruz nedense kusura bakma canim
Nuraycim hayirli yolculuklar canım. Kendin mi gidiyorsun canim esin yaninda degil mi.
Funda cok üzüldüm yengene canim Rabbim şifa versin inşallah yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah toparlayacak cnmhala toparlayamadı canım ama iyi şükür
amin canım
amin cnm sağolasınfunda cnm çok üzücü gerçektem rabbim şifa versin...
nurayım yolculuğunuz kolay geçer inş.
katreinur barracık nasıl cnm
betülüm geçmiş olsun paşaya anneannenden haberler nasıl
benim moralim çok bozuk
funda cnm çok üzücü gerçektem rabbim şifa versin...
nurayım yolculuğunuz kolay geçer inş.
katreinur barracık nasıl cnm
betülüm geçmiş olsun paşaya anneannenden haberler nasıl
katreynurum hoşgeldin cnm nasılsın bakalım.
berram nasıl..
Biz iyiyiz kizlar cok şükür berrayla vakit geciriyoruz.
Kizlar hani dr berraya mama vermişti hic iciremiyorduk ya artik biraz biraz alismaya başladı. Günde 400 ml icmesi gerekiyordu 100 ml kadar iciyor. Muzlu veriyorduk bu sefer esim vanilyali almis onu icmedi pisman olduk degistirdigimize muzlu yazdıracak artik bi ara
napsın kuzum bugün ananesine kavuştu onunla oynuyordur :)gunaydın kızlar
gulden gecmıs olsun canım nıl denmı gectı sana
kuzumda hala duzelmemıs negecmez hastalıkmıs yahu
nuray hayırlı yolculuklar canım ınsallah elıfınde atesı cıkmaz rahat bı yolculuk gecırırsınz
yasmın nasılsın canım bal bocuğu nasıl
bellı oldumu tayın yerınız
betul erdem pasa neler yapıyo
Kizlar hani dr berraya mama vermişti hic iciremiyorduk ya artik biraz biraz alismaya başladı. Günde 400 ml icmesi gerekiyordu 100 ml kadar iciyor. Muzlu veriyorduk bu sefer esim vanilyali almis onu icmedi pisman olduk degistirdigimize muzlu yazdıracak artik bi ara
Gunaydın kızlar
Hepınıze cook tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın
Funda yaa ıns dr yanılır Allahım sıfa verır ıkısınede cok gecmıs olsun..
Nuray hayırlı yolculuklar cnm ıns berra ateslenmez kac saatınız kaldı acaba?
Yasmın bende merak ettım bellı oldumu tayın yerınız?
Gulden duzelemedımı nıl kuzucuk daha ıkınızede gecmıs olsun cnm..
Beysal gecmıs olsun asınız cnm ıns ates vs yapmaz, baba ogulun arası da ıyıdır ıns..
Songul nerdesın gırmıyosun kac gundur????
Fatma salatanı yaptım cok lezzetlıydı tam bana göre:) tesekkurler..
Dıger arkadaslar hepınız ıyısınızdır ıns..
Suan kazazede olmus oturmaktayım parmagımı kestım sucuk dogruyodum kuzulara parmakta gıttı:) cok degıl ama sızım sızım edıyo kanı da yenı durdurabıldım kac dakkadır, nıda bı yandan et et deyıp duruyo sucuk yıyecekmıs kasap et derdınde koyun can derdınde oldu tam:)
fundam ya cok uzuldum nedenırkı boyle bı durumda allahtan umut kesılmez cocukları vardır değilmı
ya bu kanser ne cok yayıldı artık ya grıp gıbı bısey oldu Allahım bızı korusun
Gunaydın kızlar
Hepınıze cook tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın
Funda yaa ıns dr yanılır Allahım sıfa verır ıkısınede cok gecmıs olsun..
Nuray hayırlı yolculuklar cnm ıns berra ateslenmez kac saatınız kaldı acaba?
Yasmın bende merak ettım bellı oldumu tayın yerınız?
Gulden duzelemedımı nıl kuzucuk daha ıkınızede gecmıs olsun cnm..
Beysal gecmıs olsun asınız cnm ıns ates vs yapmaz, baba ogulun arası da ıyıdır ıns..
Songul nerdesın gırmıyosun kac gundur????
Fatma salatanı yaptım cok lezzetlıydı tam bana göre:) tesekkurler..
Dıger arkadaslar hepınız ıyısınızdır ıns..
Suan kazazede olmus oturmaktayım parmagımı kestım sucuk dogruyodum kuzulara parmakta gıttı:) cok degıl ama sızım sızım edıyo kanı da yenı durdurabıldım kac dakkadır, nıda bı yandan et et deyıp duruyo sucuk yıyecekmıs kasap et derdınde koyun can derdınde oldu tam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?