2012 kasım bebekleri büyüyor..

afiyet olsun cnm. ilk önce patates patlıcanın sosunu üzerlerine gezdirip fırına veriyorum en sonda üstünün domatesi bol olcak cnm baya. yani şöyle anlatıyım o tepsi için ben 4 orta boy domates doğradım ve 1 lt lik kavanozlarla domates sosum vardı onu kattım. yani baya bol olcak cnm. tümden üstünden gezdiriyoruz ya kuru olmuo. bi dahakine tam olur inş. buarada kuşbaşı etlede çok güzel oluo cnm.

Herkese hayirli gunler kizlar giremedim bikac gundur nasilsiniz bakalim cumartesi gunu esim isten gelene kadar bende yaptim balonlari sisirip yapistirdim kalpli balon bulamadigim icin renkli balon yaptim ipler baglayip renkli kartonlardan kalpler kestim ustune ozel kelimeler yazdim bitanesinede az uzun biseyler yazdim esim gelince cok sasirdi tabi okudu kartlari tek tek arada durup durup beni opuyo sariliyo falan sonra hediyesini verdim onada sasirdi mutlu oldu guzeldi yani iki tanede kucuk silindir pasta almistim buyuk almadim ramazanda yenmiycek cunku iftardan sonrada onlari yedik.
Pazar gunude erenin ogle uykusundan sonra civile gittik biraz uzakti bize ilk kez gittik ama erene ayakkabi ve gomlek sort takim aldim papyonlu hemde bide pelus canta almak istiyorum orda pek erene uygun yoktu lcwye gitmek istiyorum bakalim gidebilirsek ordan alicam ins.bulabilirim bide tisort falan almak istiyorum erene yedek olarak.pazar aksamida yengem iftara cagirmisti yine terasta yedik esimin halasi falanda gelmisti.dunde firsat bulup giremedim ama hic vakit yokya eren uyuyunca bende uyudugum icin mecbur isleride o uyanikken yapmaya calisiyorum uyanincada yemek yap derken iftar oluyo zaten zaman cabucak geciyoya son bir hafta kaldi sonra hersey yoluna girer ins. herkesin uykusuda normale doner.

Hımm anladım canım cok katmissin domates. Evet bi dahakine daha güzel olacak gibi geliyor bana da:) etli nasil oluyor canim pisirip de mi takiyorsun şişe

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar selamlar
Yasemin bu akşam senin sis kebap yapılacak ama her şeyi yapasim var ya bayat ekmek mantisini yalancı laz boregini afyon kebabını bide patates lazanyayi en kısa zamanda deneyeceğim bende iki kilo vermistim ama gündüz yoruluyorum diye herhalde iftarda çok yiyorum gene kilolar gelecek galiba
guldencim bende sinir oldum dr ama yasemine katiliyorum bende bilinçli hasta istmiyir dr ins bir daha ki sefere yildixiniz barisir nilimde gule gule giysin elbisesini
dilekcim çok sevindim eşinin iyi olmasina taşındık biz işler nerdeyse bitti çok şükür

cnm çok az pişirip takıosun şişe. lokum gibi oluo. işte o biraz daha tokat kebabı gibi oluo:)

ay çok sevindim cnm dene inş. pişman olmıycaksın. kv bende zeynebi de alıp eve geçmişler .bende de o günden kalma üç dört şiş vardı yanınada pilav çorba salata tamamdır:)

kizlarrr slm tsk ederin tebrik edenlere evet gectim allhim hep okutsun hic unutturmasin ins
masal bgun temizlik yapti bnmle yoruldu ve uyudu bnde yaticam opuyorum hepinizi
betul annnen nasil oldu yaninza getirmistiniz sanirim

cnm çok az pişirip takıosun şişe. lokum gibi oluo. işte o biraz daha tokat kebabı gibi oluo:)

Anladım canim onu da denerim bi ara ins.

Nuray bitirmissin isleri maşallah sana. Ben de iftarda acayip yiyorum ya nefes alacak yerim kalmiyor o kadar yani. Bu sene kilo falan veremem bu yemeyle.

Bayat ekmek mantisini ben de yapıyorum kizlar hatta tarif vermiştim size unuttunuz mu bakiim:)

Benim bugun afyon kebabi sarma yogurtlu semiz otu salatasi var. Ben dun bi de ice tea yaptim kizlar tarif cahideden cok güzel oldu. Yapmak isterseniz bakabilirsiniz

Ben de uyuycam biraz öpüyorum hepinizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay birsürü alıntı yaptım silinmişyaaaa::)
katreynurum atarım foto
berram güle güle giyisin
yaseminim aynı şeylerden bahsediyoru adamla hayır diyo bana sonra o söylüyo bende bulamıyacam sanıyorum offf
nurayım sorma çok dertliyim nasıl alışa bildinmi?
AYŞEGÜL PASTA NASIL OLDUUU
AY KIZLAR ÇOK BAŞIM AĞRIYO
BİDE BANA MENÜ SÖYLEYİNYA NE YAPICAZ AKŞAM..
PÖFFFF:

ay koştur koştur çarşıya gittik arkadaşımla. bi etek bir gömlek aldım bluz demek daha doğru olur sanırım. ay aldıklarım hiç de tarzım değil ama değişiklik olsun istedim hep pantolon giyiyorum çünkü. akşama eşim ne diycek bakalım uzun etekle:)

Güle güle giyi yaseminim:

Arada tarz deyiştirmek lazım bence..

Ay çok fenayım bennnnnnnnn.:

Akşam olsunnnnnnn: Başımın sol tarafı uyşuyo resmenya:

Dünde çıktımya yaseminim oyüzden bugünde çıkamam
çekicem mecbur ama nasıl ayyy uzun zamandır ağrmıyodu böyle
soltarafım felaket..

Simdiden gunaydin kizlar
Bu gece bende uyku yok dogru durust nidanin malesef uyku duzelmedı 9.5 da yatırdım kıyametı koparıyo yatmıycakmıs cıktım yanına odada oynadık bıraz puzzla yapcakmıs gorsenız hıc bıseyı yok:) yatırdım yıne basladı en son babası uyuttu bızım yatakta
Tam ben yatıcam 00:30 gıbı bu sefer beyza basladı cıse goturdum yok ayagım kasınıyo dıye yıktı ortalıgı kolonya sur krem sur yok yıne aglar en son dayanamadım aldım yataga oyle uyudu nıdadan ornekmı alıyo anlamadım bugun bıde dogum gunu yavrucugumun bu sene kalabalık partı yok kreste kutlıycaklar evde de cekırdek aıle pasta kesıcez..
Velhasıl bu saate kadar dogru durust uyku yok bana sımdı sahur yapıp 3 saat sonra kalkıcam ıns..
Sıze bısey sorucam kızlar ben bır senedır d k hapı kullanıyorum ve hep pazar bırakır persembe adet olurum sımdı normalde bugun son orucum ama yarın aksam sahura kalksammı bılemedım kalksam zaten gıdecek oruc dıye dusunuyorum hıc degısmedı cunku sızce ne yapım??
Sımdıden kadır gecenız mubarek olsun yarın gıremeyebılırım belkı esım bugun ızne ayrıldı beyzanın kresıde cuma tatıl oluyo uc hafta beraberız artık ama fırsat buldukca burdayım yıne opuyorum hepınızı:)
Unutmadan aksam halka tatlısını yaptım nefıs yemeklerınkını ben gercek halka tatlısının tadını bılmıyorum ama bızım akraba yapıyo cok guzel onunkıne yakın oldu ben begendım yapacaklar ıcın hamaratlara eklerım olculer tam geldı serbet bıraz azdı sadece 2 bardak suya 1.5 seker daha ıyı bence
Dılekcım sen yaptıysan sende yaz..
Songul sana tesekkurler ozledıgım lezzetı hatırlattıgın ıcın aksam menumde mısır unlu patlıcan vardı harıkaydı
Sımdıde sahur menum dolma ıcı yaptım onu yıyorum:)
Cok uzun yazdım kusura bakmayın hadı ben kactım

günaydın cnm nesivarki acaba nidanın sanıyorum huy deyiştiriyolar cnm:
bazen nilde yapıyo öyle ama herzaman değil kandırmaya çalışıyorum ama işte zor oluyo
birazda geç yatırsan 10 11 arası yatırıyorum ben nili.
beyzada bence nidadan örnek alıyo cnm .
bu arada doğum günü kutlu olsun beyzaman bahtı açık ömrü uzun annesine babasına hayırlı evlat olsun..

halka tatlısını yazarsan bende bakayım merak ettim şimdi..
ay çok hamaratsın gerçekten benicimimreniorum sana..

bu arada hiç şaşmadıysa bence kalkmana gerek yok ozaman cnm:
sonuçta 1 yıldır şaşmıyo diosun ama karar senin tabi..

kızlar yine kimse yok.
songülüm nerelerdesin?
betülüm nedir son durum annanen nasıl erdem paşam nasıl haberdar et bizi.
yaseminim geliyomu misafirler menü kesinleştimi?
bal böcüğüm ne yaptı*
fatma, funda, wavs, ayşegül,ketreynur, özcenan, nuray,
günaydın kızlar herkese
kandiliniz mubarek olsun..

günaydın kızlar nasılsınız dün girdim ama yazamadım ananemler yarın afyona geri dönüyorlar annemle birlikte erdem paşa babasına kaldı yine erdem çok şükür daha iyi dün traş olduk babamız götürmüştü 3 numaraya vurdurmuş :) ama yakışmış sıpama sonra iş yerine geldiler pek neşeliydi kuzum maşallah ananem daha iyi şükür bakalım bu akşam gidicem görecem inşallah ben hazırlık telaşesindeyim malum cumartesi yolculuk var mersine gidiyoruz bavul hazırlamam lazım koşturmaca geçiyor

günaydın betülüm oyyy çok sevindim iyi olmanıza:
ananende inş daha iyi olur
neyseki zaten tatil geliyo paşam annesiyle zaman geçirecek.

herkese günaydın kızlar...nerlerdesiniz yahu kimsecikler uğramamış... güldenim günaydın tatlım nasıl oldu baş ağrın akşam naptınız nilim napıo... bu akşam misafirim yok cnm kv dün bendeydi. kp gelmemişti. atlattık:) beni cnm nidacık coşmuş sanırım beyza da ona ayak uyduruo. çabucak eski hallerine dönerler inş. allah yardımcın olsun. oruç konusuna gelince ben olsam kalkar tutardım bozuluosa adet olunca bozulurdu. bu şekilde daha sağlıklı bence. tabi senin kararın yine de.

günaydın yaseminim
ay başım geçti çok şükür ama galiba üşüttümü ne
ağ tarafım göysümüm altı ve aynı izzada sırtım felaket ağrıyo pöffff:
çok fena yani:
ay iyice yaşladım çürük oldum benyaa:
nilin iyi cnm çok şükür ama akşam herşeye ağladı inanılmaz huysuzdu tabi dinlememedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…