- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.041
Selam kızlar nasılsınız
Ayşegül tebrik ederim canim kurana geçmişsin cok sevindim
Yaptigin süprizi de kaydediyorum aklima evlilik yıldönümümuzde yapabilirim:)
Yasemin dun yaptim şiş kebabi cok guzel oldu sagol canim yalniz seninki sulu gibi duruyor benim cok kuru oldu. Su katacak miydik canim
Gülden nasıl bi elbise aldin nile canım foto koysana. Bu arada dr ne dedi. Ya bu berraya kiyafet alma takintisi bende de var engel olamıyorum kendime. Buradan bulamıyorum diye memlekete gidince aldim bir sürü kiyafet daha cogunu ya giydirmedim ya da bi kere giydirdim. Dun esime lcw dan bişeyler aliyorduk netten dayanamayip berraya da bi tshirt bi şort aldım. Ne olacak sonumuz bilmem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
afiyet olsun cnm. ilk önce patates patlıcanın sosunu üzerlerine gezdirip fırına veriyorum en sonda üstünün domatesi bol olcak cnm baya. yani şöyle anlatıyım o tepsi için ben 4 orta boy domates doğradım ve 1 lt lik kavanozlarla domates sosum vardı onu kattım. yani baya bol olcak cnm. tümden üstünden gezdiriyoruz ya kuru olmuo. bi dahakine tam olur inş. buarada kuşbaşı etlede çok güzel oluo cnm.
Hımm anladım canım cok katmissin domates. Evet bi dahakine daha güzel olacak gibi geliyor bana da:) etli nasil oluyor canim pisirip de mi takiyorsun şişe
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar selamlar
Yasemin bu akşam senin sis kebap yapılacak ama her şeyi yapasim var ya bayat ekmek mantisini yalancı laz boregini afyon kebabını bide patates lazanyayi en kısa zamanda deneyeceğim bende iki kilo vermistim ama gündüz yoruluyorum diye herhalde iftarda çok yiyorum gene kilolar gelecek galiba
guldencim bende sinir oldum dr ama yasemine katiliyorum bende bilinçli hasta istmiyir dr ins bir daha ki sefere yildixiniz barisir nilimde gule gule giysin elbisesini
dilekcim çok sevindim eşinin iyi olmasina taşındık biz işler nerdeyse bitti çok şükür
cnm çok az pişirip takıosun şişe. lokum gibi oluo. işte o biraz daha tokat kebabı gibi oluo:)
Güle güle giyi yaseminim:
Arada tarz deyiştirmek lazım bence..
Ay çok fenayım bennnnnnnnn.:
Akşam olsunnnnnnn: Başımın sol tarafı uyşuyo resmenya:
Dünde çıktımya yaseminim oyüzden bugünde çıkamam
çekicem mecbur ama nasıl ayyy uzun zamandır ağrmıyodu böyle
soltarafım felaket..
Simdiden gunaydin kizlar
Bu gece bende uyku yok dogru durust nidanin malesef uyku duzelmedı 9.5 da yatırdım kıyametı koparıyo yatmıycakmıs cıktım yanına odada oynadık bıraz puzzla yapcakmıs gorsenız hıc bıseyı yok:) yatırdım yıne basladı en son babası uyuttu bızım yatakta
Tam ben yatıcam 00:30 gıbı bu sefer beyza basladı cıse goturdum yok ayagım kasınıyo dıye yıktı ortalıgı kolonya sur krem sur yok yıne aglar en son dayanamadım aldım yataga oyle uyudu nıdadan ornekmı alıyo anlamadımbugun bıde dogum gunu yavrucugumun bu sene kalabalık partı yok kreste kutlıycaklar evde de cekırdek aıle pasta kesıcez..
Velhasıl bu saate kadar dogru durust uyku yok bana sımdı sahur yapıp 3 saat sonra kalkıcam ıns..
Sıze bısey sorucam kızlar ben bır senedır d k hapı kullanıyorum ve hep pazar bırakır persembe adet olurum sımdı normalde bugun son orucum ama yarın aksam sahura kalksammı bılemedım kalksam zaten gıdecek oruc dıye dusunuyorum hıc degısmedı cunku sızce ne yapım??
Sımdıden kadır gecenız mubarek olsun yarın gıremeyebılırım belkı esım bugun ızne ayrıldı beyzanın kresıde cuma tatıl oluyo uc hafta beraberız artık ama fırsat buldukca burdayım yıne opuyorum hepınızı:)
Unutmadan aksam halka tatlısını yaptım nefıs yemeklerınkını ben gercek halka tatlısının tadını bılmıyorum ama bızım akraba yapıyo cok guzel onunkıne yakın oldu ben begendım yapacaklar ıcın hamaratlara eklerım olculer tam geldı serbet bıraz azdı sadece 2 bardak suya 1.5 seker daha ıyı bence
Dılekcım sen yaptıysan sende yaz..
Songul sana tesekkurler ozledıgım lezzetı hatırlattıgın ıcın aksam menumde mısır unlu patlıcan vardı harıkaydı
Sımdıde sahur menum dolma ıcı yaptım onu yıyorum:)
Cok uzun yazdım kusura bakmayın hadı ben kactım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?