- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.001
kadının günahını almayalım ama nazar değmiş bence deal wavsum
kızlar size ne anlatıcam
cumartesi çarşıda gezdik sonra ablamın kızı bişeyler yemek istedi bi pastaneye girdikneyse nille ona bişeyler söyledik yiyolar
nilde bu parmak boyaları çıkardı bakıyo
kadın geldi sevdi nili neyse
aa sen anaokulunamı gidiyosun dedi yoooo dedik sonra dediki benimde oğlumvar ama o senden küçük 1 buçuk yaşında dedi
o kaç yaiında dedi
ablam hemen atladı 2 diye nazar deymesin diye
kadın yinede şok oldu aaaaa çok büyük duruyo falan dedi geldi gitti neyse ama nili sevdihep
sora eve geldik akşam nil bi kustu
anlatamam size nazr diye tahmin ettim ben..
al wavsum
kızlar size ne anlatıcam
cumartesi çarşıda gezdik sonra ablamın kızı bişeyler yemek istedi bi pastaneye girdikneyse nille ona bişeyler söyledik yiyolar
nilde bu parmak boyaları çıkardı bakıyo
kadın geldi sevdi nili neyse
aa sen anaokulunamı gidiyosun dedi yoooo dedik sonra dediki benimde oğlumvar ama o senden küçük 1 buçuk yaşında dedi
o kaç yaiında dedi
ablam hemen atladı 2 diye nazar deymesin diye
kadın yinede şok oldu aaaaa çok büyük duruyo falan dedi geldi gitti neyse ama nili sevdihep
sora eve geldik akşam nil bi kustu
anlatamam size nazr diye tahmin ettim ben..
kıslarrrrr ben kaçar öpüyorum herkesi
bakalım yeni drnasıl geçecek meraktayım şahsen..
kıslarrrrr ben kaçar öpüyorum herkesi
bakalım yeni drnasıl geçecek meraktayım şahsen..
Slm kizlar bgun kuran a gectim sukurler olsun rabbime
Bgun esimin dogum gunu ona hazirladim suprizimi amatekden atamiyorum yasemin ve songule attim resimleri
Guzel oldular bence balonlarin ucuna ip b ağlayip notlar yazdim
Oruc ken balon sisirmek ne kotuymus c an im cikti yaa basim dondu
Bakalim tepkisi ne olcak am a rom antiktir esim begenir kalp pasta guzelse tadi tarifini yazarim guldencim
Slm kizlar bgun kuran a gectim sukurler olsun rabbime
Bgun esimin dogum gunu ona hazirladim suprizimi amatekden atamiyorum yasemin ve songule attim resimleri
Guzel oldular bence balonlarin ucuna ip b ağlayip notlar yazdim
Oruc ken balon sisirmek ne kotuymus c an im cikti yaa basim dondu
Bakalim tepkisi ne olcak am a rom antiktir esim begenir kalp pasta guzelse tadi tarifini yazarim guldencim
tsk ederim canim guzel fikir tavsiye ederim herkesegerçekten romantik olmuş cnm ellerine sağlık. bizede fikir oldu. ama yıldönümü yok yakında :)
hayırlı olsun cnm, inşallah hatim indirmeyi de nasip eder allah
çok güzel görünüyordur allah bilir o kadar balon
kaç tane balon aldın
esim cok begendi cok sasirdi duygulandi gozleri doldu notlari okudukca pastayi henuz yiyemedik guzelse tarifini yazarim ama bu fikir super tavsiye ederim hepinize kalsin balonlar kendisi dusene kadar dedi cok bgendi gercekten
esim cok begendi cok sasirdi duygulandi gozleri doldu notlari okudukca pastayi henuz yiyemedik guzelse tarifini yazarim ama bu fikir super tavsiye ederim hepinize kalsin balonlar kendisi dusene kadar dedi cok bgendi gercekten
günaydın cnmayşegülcüm allah ayırmasın ağzınızın tadı hiç bozulmasın hadi bakalım tarif bekliyoz:
ee tavana yapıştırdınmı tek tek bide nasıl balonlar aldın normal değil dimi.
kızlar günaydın:
umarım herkes iyidir..
günaydın cnmherkese günaydın kızlar. geçmiş nerdeyse yok. ne oldu dün hiç kimse uğramamış davette miydi yoksa herkes:) biz evdeydik dün akşam. kuzumla uğraştım onu uyuttuktan sonra da onbir buçuğa kadar ütü yaptım ve sanırım yarın akşam misafirim var kv ler ve görümcemler.bakalım menü oluşuo kafamda yavaş yavaş. herkes iidir inş.
güldenim günaydın cnm nilim nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?