2012 kasım bebekleri büyüyor..

kadının günahını almayalım ama nazar değmiş bence de

ama ben sana diyorum cnm yaşını söleme diye. iki yaşta kurtarmaz zaten nerdeyse iki yaşına geldiler. maşallah nilim boylu poslu. nazar değio kuzuma tabi. okuyun annesi bolbol. kıyamam

yaseminim hemen al kuzuma boyaların başlasın boyamaya.
ay gerçekten müsrüflik başka bişey değil yani...
evetya nazar deyiyo kuzuma...

kadının günahını amıyorum kadın kötü gözle bakmamıştır ama negüzel dese bile deye bilir dimi

tamam cnm haberdar ederim
ay bu arada hemen iftar menümü yazayım size.
çorba henüz bilinmiyo
yeşil mercimek yemeyi
bulgur pilavı
salata ve karpuz..

Slm kizlar bgun kuran a gectim sukurler olsun rabbime
Bgun esimin dogum gunu ona hazirladim suprizimi amatekden atamiyorum yasemin ve songule attim resimleri
Guzel oldular bence balonlarin ucuna ip b ağlayip notlar yazdim
Oruc ken balon sisirmek ne kotuymus c an im cikti yaa basim dondu
Bakalim tepkisi ne olcak am a rom antiktir esim begenir kalp pasta guzelse tadi tarifini yazarim guldencim

gerçekten romantik olmuş cnm ellerine sağlık. bizede fikir oldu. ama yıldönümü yok yakında :)

hayırlı olsun cnm, inşallah hatim indirmeyi de nasip eder allah
çok güzel görünüyordur allah bilir o kadar balon
kaç tane balon aldın

gerçekten romantik olmuş cnm ellerine sağlık. bizede fikir oldu. ama yıldönümü yok yakında :)
tsk ederim canim guzel fikir tavsiye ederim herkese
hayırlı olsun cnm, inşallah hatim indirmeyi de nasip eder allah
çok güzel görünüyordur allah bilir o kadar balon
kaç tane balon aldın

18tane sisirebildim canim oruvken cok zorlandim ama yetti zaten tam yatk hizasina
kuran icinde ins canim aminnn allh ogunleri nasip etsin ins

esim cok begendi cok sasirdi duygulandi gozleri doldu notlari okudukca pastayi henuz yiyemedik guzelse tarifini yazarim ama bu fikir super tavsiye ederim hepinize kalsin balonlar kendisi dusene kadar dedi cok bgendi gercekten

esim cok begendi cok sasirdi duygulandi gozleri doldu notlari okudukca pastayi henuz yiyemedik guzelse tarifini yazarim ama bu fikir super tavsiye ederim hepinize kalsin balonlar kendisi dusene kadar dedi cok bgendi gercekten

Resim koysaydin iyiydi merak ettim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayşegülcüm allah ayırmasın ağzınızın tadı hiç bozulmasın hadi bakalım tarif bekliyoz:
ee tavana yapıştırdınmı tek tek bide nasıl balonlar aldın normal değil dimi.

kızlar günaydın:
umarım herkes iyidir..

herkese günaydın kızlar. geçmiş nerdeyse yok. ne oldu dün hiç kimse uğramamış davette miydi yoksa herkes:) biz evdeydik dün akşam. kuzumla uğraştım onu uyuttuktan sonra da onbir buçuğa kadar ütü yaptım ve sanırım yarın akşam misafirim var kv ler ve görümcemler.bakalım menü oluşuo kafamda yavaş yavaş. herkes iidir inş.
güldenim günaydın cnm nilim nasıl

günaydın cnm
nasıl geçti dün?
dr u nasıl buldun?
nile elbise bulabildin mi?

günaydın cnm

günaydın yaseminim zeynebim nasıl oldu kabızlık sorunu?

menüde ne var cnm
kafandaki nnemeraktayım..
nilin iyi cnm sorunyok ama dr
bi garip benim söylediklerim önce hayır diyo sonra aynısını söylüyo offff:

fundacım günaydın nile bi elbise aldım çok beğenmedim ama yinede fena değil..

dr az öncede yazdığım gibi bi garip
ben söylüyorum hayır diyo sonra aynını söylüyo...

Aysegulcum fikir harika supersin benim esiminde pazartesi dogum gunu bayram gunu bende boyle surpriz yapmak istiyorum ama evde maalesef surpriz olmaz yani

Beni gozunaydin iki cocukluga geri donus yapmissin rahatlamissindir ama tabi birazda kizlar alismistir kesin ucuncu kardese

Reces canim defnemden yine ayrimi kaldin nezaman bitecek bu ayrilik

Gulde canim yeni doktor nasil kontrol nasil gecti

Yasemin sen nasilsin bal bocugu nasil face de ki sahur yemegine bayildim

Nuraycim hakkinizda hayirlisi olsun insallah tasinmissindir isler bitmistir elifimle zor olur kesin tasinma isi cok zor allah yardimcin olsjn

Wavws canim alpin atesi cikmis simdi nasil cok gecmis olsun ins birdaha cikmaz

Beysal canim annennen nasil oldu durumda degisiklik varmi

Biberon sen nasilsin canim eren nasil

Songul swn6de yogunsun sanirim girmemissin yarenimede kocaman alkis demek oruc tuttu kuzum maasallah ona

Nutraks cnm sende hosgeldin arada gel ozletme kendini

Ozcanan sen nasilsin canim ranamin yeni maceralari yokmu kuzumun

Katreinur sen nasilsin canim kuzucuk nasil

kizlar buarada selnec artik hic girmiyor merat ediyorum cok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…