- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.061
günaydın yaseminim
ay başım geçti çok şükür ama galiba üşüttümü ne
ağ tarafım göysümüm altı ve aynı izzada sırtım felaket ağrıyo pöffff:
çok fena yani:
ay iyice yaşladım çürük oldum benyaa:
nilin iyi cnm çok şükür ama akşam herşeye ağladı inanılmaz huysuzdu tabi dinlememedim..
günaydın tatlımSimdiden gunaydin kizlar
Bu gece bende uyku yok dogru durust nidanin malesef uyku duzelmedı 9.5 da yatırdım kıyametı koparıyo yatmıycakmıs cıktım yanına odada oynadık bıraz puzzla yapcakmıs gorsenız hıc bıseyı yok:) yatırdım yıne basladı en son babası uyuttu bızım yatakta
Tam ben yatıcam 00:30 gıbı bu sefer beyza basladı cıse goturdum yok ayagım kasınıyo dıye yıktı ortalıgı kolonya sur krem sur yok yıne aglar en son dayanamadım aldım yataga oyle uyudu nıdadan ornekmı alıyo anlamadımbugun bıde dogum gunu yavrucugumun bu sene kalabalık partı yok kreste kutlıycaklar evde de cekırdek aıle pasta kesıcez..
Velhasıl bu saate kadar dogru durust uyku yok bana sımdı sahur yapıp 3 saat sonra kalkıcam ıns..
Sıze bısey sorucam kızlar ben bır senedır d k hapı kullanıyorum ve hep pazar bırakır persembe adet olurum sımdı normalde bugun son orucum ama yarın aksam sahura kalksammı bılemedım kalksam zaten gıdecek oruc dıye dusunuyorum hıc degısmedı cunku sızce ne yapım??
Sımdıden kadır gecenız mubarek olsun yarın gıremeyebılırım belkı esım bugun ızne ayrıldı beyzanın kresıde cuma tatıl oluyo uc hafta beraberız artık ama fırsat buldukca burdayım yıne opuyorum hepınızı:)
Unutmadan aksam halka tatlısını yaptım nefıs yemeklerınkını ben gercek halka tatlısının tadını bılmıyorum ama bızım akraba yapıyo cok guzel onunkıne yakın oldu ben begendım yapacaklar ıcın hamaratlara eklerım olculer tam geldı serbet bıraz azdı sadece 2 bardak suya 1.5 seker daha ıyı bence
Dılekcım sen yaptıysan sende yaz..
Songul sana tesekkurler ozledıgım lezzetı hatırlattıgın ıcın aksam menumde mısır unlu patlıcan vardı harıkaydı
Sımdıde sahur menum dolma ıcı yaptım onu yıyorum:)
Cok uzun yazdım kusura bakmayın hadı ben kactım
günaydın cnmgünaydın cnm nesivarki acaba nidanın sanıyorum huy deyiştiriyolar cnm:
bazen nilde yapıyo öyle ama herzaman değil kandırmaya çalışıyorum ama işte zor oluyo
birazda geç yatırsan 10 11 arası yatırıyorum ben nili.
beyzada bence nidadan örnek alıyo cnm .
bu arada doğum günü kutlu olsun beyzaman bahtı açık ömrü uzun annesine babasına hayırlı evlat olsun..
halka tatlısını yazarsan bende bakayım merak ettim şimdi..
ay çok hamaratsın gerçekten benicimimreniorum sana..
bu arada hiç şaşmadıysa bence kalkmana gerek yok ozaman cnm:
sonuçta 1 yıldır şaşmıyo diosun ama karar senin tabi..
kızlar yine kimse yok.
songülüm nerelerdesin?
betülüm nedir son durum annanen nasıl erdem paşam nasıl haberdar et bizi.
yaseminim geliyomu misafirler menü kesinleştimi?
bal böcüğüm ne yaptı*
fatma, funda, wavs, ayşegül,ketreynur, özcenan, nuray,
günaydın kızlar herkese
kandiliniz mubarek olsun..
günaydın tatlımgünaydın kızlar nasılsınız dün girdim ama yazamadım ananemler yarın afyona geri dönüyorlar annemle birlikte erdem paşa babasına kaldı yine erdem çok şükür daha iyi dün traş olduk babamız götürmüştü 3 numaraya vurdurmuş :) ama yakışmış sıpama sonra iş yerine geldiler pek neşeliydi kuzum maşallah ananem daha iyi şükür bakalım bu akşam gidicem görecem inşallah ben hazırlık telaşesindeyim malum cumartesi yolculuk var mersine gidiyoruz bavul hazırlamam lazım koşturmaca geçiyor
günaydın tatlımherkese günaydın kızlar...nerlerdesiniz yahu kimsecikler uğramamış... güldenim günaydın tatlım nasıl oldu baş ağrın akşam naptınız nilim napıo... bu akşam misafirim yok cnm kv dün bendeydi. kp gelmemişti. atlattık:) beni cnm nidacık coşmuş sanırım beyza da ona ayak uyduruo. çabucak eski hallerine dönerler inş. allah yardımcın olsun. oruç konusuna gelince ben olsam kalkar tutardım bozuluosa adet olunca bozulurdu. bu şekilde daha sağlıklı bence. tabi senin kararın yine de.
bilmiorum cnm ama inanılmaz huysuzdu ay herşeye ağladı bi ara eşim sesini yüksletti yumurtaları bi çekiyo elimden o koyacakmış tamam baban kucağına alsın birlikte koyalım diorum ama yok dinlemiyo sonuç babayla kapıştılar tabi ..
allahım çekeceğimiz var bu baba kız kapışmalarondan sanırım...bilmiorum cnm ama inanılmaz huysuzdu ay herşeye ağladı bi ara eşim sesini yüksletti yumurtaları bi çekiyo elimden o koyacakmış tamam baban kucağına alsın birlikte koyalım diorum ama yok dinlemiyo sonuç babayla kapıştılar tabi ..
oyyy yakışmıştır kuzuma tabi maşallah. sıhhatler olsun inş. ananenin daha ii olmasına sevindim cnm. size ii yolculuklar betülüm şimdidengünaydın kızlar nasılsınız dün girdim ama yazamadım ananemler yarın afyona geri dönüyorlar annemle birlikte erdem paşa babasına kaldı yine erdem çok şükür daha iyi dün traş olduk babamız götürmüştü 3 numaraya vurdurmuş :) ama yakışmış sıpama sonra iş yerine geldiler pek neşeliydi kuzum maşallah ananem daha iyi şükür bakalım bu akşam gidicem görecem inşallah ben hazırlık telaşesindeyim malum cumartesi yolculuk var mersine gidiyoruz bavul hazırlamam lazım koşturmaca geçiyor
günaydın cnm. defneden yeni haberler var mı. cuma ya mı dönüş.günaydın tatlım
nida neden öyle yapıyor ki
beyzanın doğumgünü kutlu olsun cnm.ömrü uzun,bahtı açık olsun.allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
ben olsam oruc tutardım.bozulursa da adet olunca bozulurdu
günaydın cnm
senin de kandilin mübarek olsun
günaydın tatlım
erdemin neşeli olmasına sevindim
anneannenin daha iyi olmasına çooook sevindim.inşallah rabbim tamamen şifa verir
günaydın tatlım
Günaydın kızlar nasılsınız
Ben huzursuzum biraz bi rüya gördüm kötü degildi aslinda ama içimde bi sıkıntı var. Berra uyuyor aslında ama ben uyuyamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkesin Kadir Gecesi mübarek duaları kabul olsun inş. kızlar ,birbirimiz de unutmayalım inş....
evet cnm kısmetse cumaya dönüşallahım çekeceğimiz var bu baba kız kapışmalarondan sanırım...
oyyy yakışmıştır kuzuma tabi maşallah. sıhhatler olsun inş. ananenin daha ii olmasına sevindim cnm. size ii yolculuklar betülüm şimdiden
günaydın cnm. defneden yeni haberler var mı. cuma ya mı dönüş.
la havle çek cnm bol bol rabbim ferahlığını verir inş
nil biraz ağladı cnm herzamanki gibşi babaya gitmedi sonra barıştılar
ben o anda müdale etmedim ama sonra eşimi uyardım.
faydası varmı dersen 1 2 defa oluyo okadar
hiç tahamülleri yok yaseminimya ay ne yapıcaz bilmiorum..
evet cnm az kaldıgunaydın kızalr
kadılınız mubarek olsun
beysal sıhhatler olsun kuzuma yakısmıstır tabı
annanende daha ıyıymıs sevındım canım
gulden gecmıs olsun cnım usutmusun heralde ınsallah gecer
ay alp tuğrada cok huysuz ya napıcaz bılmem bu 2 yas sendromuyla
benı beyzanın doğumgunu kutlu olsun
bencede nıdayo bıraz gec yatrsan belkı ozamn daha rahat uyur beyzada nıdadan goruyodur canım sonucta oda bebk daha aralarında cok yas farkı yok
yasmın sen nasılsın bal bocuüu nasıl
funda az kalmıs defneye kavusmana bayramdan sonra yınemı ayrılacaksın benmı yanlıs hatrlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?