2012 kasım bebekleri büyüyor..

kız o zaman bende yaşlandım sırtım fena ağrıo çünkü. ama bence sürekli oturmamızla kaynaklı bi durum cnm ve de klimalar etkilio malesef. geçer inş. cnm çabucak. nilime de senin keyifsizliğin mi yansıdı ki acaba. nesi vardı ki kuzumun kıyamam

günaydın yaseminim
ay başım geçti çok şükür ama galiba üşüttümü ne
ağ tarafım göysümüm altı ve aynı izzada sırtım felaket ağrıyo pöffff:
çok fena yani:
ay iyice yaşladım çürük oldum benyaa:
nilin iyi cnm çok şükür ama akşam herşeye ağladı inanılmaz huysuzdu tabi dinlememedim..

bilmiorum cnm ama inanılmaz huysuzdu ay herşeye ağladı bi ara eşim sesini yüksletti yumurtaları bi çekiyo elimden o koyacakmış tamam baban kucağına alsın birlikte koyalım diorum ama yok dinlemiyo sonuç babayla kapıştılar tabi ..

günaydın tatlım
nida neden öyle yapıyor ki
beyzanın doğumgünü kutlu olsun cnm.ömrü uzun,bahtı açık olsun.allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
ben olsam oruc tutardım.bozulursa da adet olunca bozulurdu

günaydın cnm
senin de kandilin mübarek olsun

günaydın tatlım
erdemin neşeli olmasına sevindim
anneannenin daha iyi olmasına çooook sevindim.inşallah rabbim tamamen şifa verir

günaydın tatlım

Günaydın kızlar nasılsınız

Ben huzursuzum biraz bi rüya gördüm kötü degildi aslinda ama içimde bi sıkıntı var. Berra uyuyor aslında ama ben uyuyamadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada kandiliniz mubarek olsun kizlar dualarinizda bizi de unutmayın olur mu

oy kıyamam kuzuma
e peki kapışmanın sonucu ne oldu?
defne şikayet için bana ağlayarak gelir böyle durumlarda

allahım çekeceğimiz var bu baba kız kapışmalarondan sanırım...

oyyy yakışmıştır kuzuma tabi maşallah. sıhhatler olsun inş. ananenin daha ii olmasına sevindim cnm. size ii yolculuklar betülüm şimdiden

günaydın cnm. defneden yeni haberler var mı. cuma ya mı dönüş.

la havle çek cnm bol bol rabbim ferahlığını verir inş

nil biraz ağladı cnm herzamanki gibşi babaya gitmedi sonra barıştılar
ben o anda müdale etmedim ama sonra eşimi uyardım.
faydası varmı dersen 1 2 defa oluyo okadar
hiç tahamülleri yok yaseminimya ay ne yapıcaz bilmiorum..

Berra iyi cok şükür guldenim arada huysuzlugumuz oluyor. Azi disi iyice kabarmis ondan mi bilmiyorum.

Cekeyim inşallah yaseminim sagol canım.

Betül cok sevindim anneannenin iyi olmasina canım. Rabbim daha da iyi etsin inşallah

evet cnm kısmetse cumaya dönüş
defneden yeni bi haber yok tatlım
dün akşam konuşamadım uyumuştu aradığımda

iyi barışmışlar bari

gunaydın kızalr
kadılınız mubarek olsun

beysal sıhhatler olsun kuzuma yakısmıstır tabı
annanende daha ıyıymıs sevındım canım

gulden gecmıs olsun cnım usutmusun heralde ınsallah gecer
ay alp tuğrada cok huysuz ya napıcaz bılmem bu 2 yas sendromuyla

benı beyzanın doğumgunu kutlu olsun
bencede nıdayo bıraz gec yatrsan belkı ozamn daha rahat uyur beyzada nıdadan goruyodur canım sonucta oda bebk daha aralarında cok yas farkı yok

yasmın sen nasılsın bal bocuüu nasıl

funda az kalmıs defneye kavusmana bayramdan sonra yınemı ayrılacaksın benmı yanlıs hatrlıyorum

evet cnm az kaldı
doğru hatırlıyorsun bayram dönüşü manisaya gideceğim

tümaydın wavsum ay bu huysuzluklarla ne yapıcaz bilmiorum:
umarım çabuk atlatırlar..

izmir manisa arası bayağıda var:
kızlar söyleyin bakalım bayram programlarınız nedir?

Herkesin Kadir gecesi mubarek olsun kizlar Rabbim dualarimizi kabul etsin herseyin hayirlisini nasip etsin ins.
Dun ben yazdim ciktim vaktim yoktu kalmaya ama kimse yorum yapmamis kendimi gorunmez gibi hissettim acikcasi ben normaldede erenden cok zor giriyorum ama her firsattada girmeye calisiyorum bian dusundumde bosunami okadar kendimi zorluyorum acaba boyle kimse bisey yazmayinca.:-(
Dun aksam gittik biz lcwye erene pelus canta bulamadimya bitane vardi oda tam istedigim gibi degildi hemde buyuktu zaten ama 3tane tisort aldim biri bayramlik icin ikiside gunluk zaten cok tisort almamistim simdiye kadar ihtuyacida vardi iyi oldu bide indirimden aldim iyi denk geldi.

Betulcum ananen iyiymis canim cok sevindim erdeminde saclar gitmis sihatler olsun bizede lazim bugun yada yarin kestirsek iyi olucak vakit az kaldi.simdiden hayirli yolculuklar size.
Benicim sende sahura kalk bence tut orucunu adet olana kadar tutmak zorundasin bence sen bilirsin.kuzularinda bozulmus uykulari ne zordur ya ins.duzelir onlarda.beyzaninda d.gunu kutlu olsun canim.

Yasemin aldiklarini gule gule giy canim bende etek almistim ama ustune daha alamadim bisey ins.bulabilirim.

Katreinur kotu dusunme canim ins.bisey olmaz ruyalar etkiliyo bazen insani.

Guldencim gecmis olsun canim bide orucsan agri kesicide icemessin zor olur senin icin.nilde huysuzdu demek kiyamam ay bizdede var bi sinir halleri cabuk sinirleniyo istedigi olmasin kiziyo hemen ama normalmis bunlar nette ofkeli sirin diye bahsediyolar bizim miniklerden.

Fundacim sen nasilsin defneyle son ayri kalisiniz diymi ins.tekrar sehir disina gondermeler ya cok zor oluyo boyle.

Waws sana daha oncede sormustum ismini ama duymazliktan geliyosun canim tabi soylemek istemiyosan soyleme ama bunu acikca soyle bana ismimi vermek istemiyorum diye bidaha konusunu acmam zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…