2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın tatlım evet yine ayrı kaldım
bayram dönüşü de ayrı kalacağım....
sen nasılsın tatlım?eşin ve efe nasıllar?

evet kızlar ya bu sabah benim de aklıma geldi selnec.cnm kızının kalple ilgili bir durumu vardı ne oldu?

Son düzenleme:
günaydın tatlım evet yine ayrı kaldım
bayram dönüşü de ayrı kalacağım....
sen nasılsın tatlım?eşin ve efe nasıllar?

Uzuldum canimm insallah biran once biter ayrilik

Iyiler canim cok sukur fizik tedaviyeye gidiyor esim surekli bakalim ins bir an once ayaga kalkar rabbime hergun dua ederim cok zor boyle gercekten

Kizlar kac gundur canim halka tatlisi cekiyor aranizda yapan varmi tarif varmi gecen cig borek yaptim cok guzel oldu dunde bayat ekmek mantisi yaptim bugunde tatli istiyor canim

cnm nefis yemek tariflerinde vardı halka tatlısı sanki bi bak istersen bende bulursam
atarım.

bayat ekmek mantısını nasıl yapıyosun

cnm nefis yemek tariflerinde vardı halka tatlısı sanki bi bak istersen bende bulursam
atarım.

bu arada selmeçi bende bilmiorum...

atarım.

bu arada selmeçi bende bilmiorum...

Tamam canim bakarim tskler
Kalan bayat ekmek leri rondodan cekiyorum ince sonra ustune sogan rendeliyorum baharat katiyorum yumurta bunlar kofte seklinde yapip bol yagda kizarttim sonra ustune sarimsakli yogurt ve toz kirmizi biberri yagda erittim doktum ustune

Cahide jibeke ekmek koftesi yazarsan cikar canim goruntusu harika bak bir istersen

Son düzenleme:
günaydın cnm
nasıl geçti dün?
dr u nasıl buldun?
nile elbise bulabildin mi?

günaydın cnm
günaydın cnm nasılsın bakalım

ay cnm işler değişti gibi biraz bakalım netleşsinde düşünelim bi menü. bu akşam kv bende olcak galiba.

Herkese gunaydin kizlar nasilsiniz ne var ne yok bakim hasta olan bebisimiz yoktur ins
günaydın cnm çok şükür iyiyiz . sen nasılsın oğluş nasıl. eşinde gelişmeler nasıl

gerçekten güzel bir sahurdu cnm:) sağolasın

Cok sukur iyiyiz canim esimde gelismeler iyi gozukuyor bir aksilik cikmazsa insallah

ee yağda koydunmu yoğrurken
birde toplanıyolarmı
hani kıyma yokya ekmkelr dağalmıyomu kızartırken cnm:

yasemin iyiyim cnm
dün başım ağrıyordu akşam uyumuş kalmışım sabaha kadar

Hayırlı gunler kızlar
Herkes gıtmıs
Nasılsınız bakalım sabah bızde tel krızı vardı sımdı sakınledık babası cocuk oyunu yuklemıs tablete ona yukleyınce benım telede gelıyo
Hıc vermem aslında telımı ellerıne onlarda alısıktı artık koltukta masada gorseler bana getırırler dun aksam bı bosluga geldık ıkısıde bıkac dak oynadılar ve nıda sabah telı gorunce basladı krız vermedım suan normale dondu ama baya bı surdu ıns devamı gelmez..

Aysegul surprız gerceklesmıs ne guzel kuran a da gecmıssın tebrık ederım cnm..

Gulden dr ye ısındınmı yoksa daha soru ıseretlerımı olustu sımdı anlamadım..

Dılekcım ben dun nefıs yemeklere bakarken gordum halka tatlısını ekranıma kopyaladım gorunce cnm ıstedı:) nefıs yemek tarıflerınde var yanı ıstersenız hamaratlara kopyalarım.
Bayat ekmek mantısıda ıyımıs ellerıne saglık..
Yegene alısmıstık tabı cnm ya arıyoruz..

Yasmın beysal songul funda songul wavs nuray ozcanan sıbel fatma katreınur sızlerede selamlar sevgıler

Son düzenleme:
benicim hoşgeldin cnm
şimdi dr işi şöyyle
evet tecrubeli bi adam ama mesela ben ona bişey söylüüyorum
hayır yanlış biliyosun diyo bana
sonra aynını kendi söylüyo 2 3 defa aynı şey oldu
bende sinir oldum.
pöfff bilemiorumya kararsız kaldım açıkçası offff:
nida ins birdaha istemez cnm ama telden uzak durmaları çok zor oluy gerçekten.

Son düzenleme:

Önce hayır deyıp sonra onaylaması garıp gercekten zaman gosterecek o zaman tamammı devammı
Senı gormustur zaten ne kadar ılgılı bı anne oldugunu..
Ay nıdayı nasıl uzak tutucam bılmıyorum eltımlerın cocuklarında nerdeyse bır yasından berı ellerınde ısteyınce verıyolar ben hıc ıstemıyorum..

ay cnmnebileyim diorumya ister isemez alıyolar
ben oyun falan istediğinde uçak moduna alıyorum bide bizimki vidyolarvar benim telimde onları istyio..

Selam kızlar nasılsınız

Ayşegül tebrik ederim canim kurana geçmişsin cok sevindim
Yaptigin süprizi de kaydediyorum aklima evlilik yıldönümümuzde yapabilirim:)

Yasemin dun yaptim şiş kebabi cok guzel oldu sagol canim yalniz seninki sulu gibi duruyor benim cok kuru oldu. Su katacak miydik canim

Gülden nasıl bi elbise aldin nile canım foto koysana. Bu arada dr ne dedi. Ya bu berraya kiyafet alma takintisi bende de var engel olamıyorum kendime. Buradan bulamıyorum diye memlekete gidince aldim bir sürü kiyafet daha cogunu ya giydirmedim ya da bi kere giydirdim. Dun esime lcw dan bişeyler aliyorduk netten dayanamayip berraya da bi tshirt bi şort aldım. Ne olacak sonumuz bilmem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm hoşgeldin zor bir gün olmuş sizin için . bi daha tekrarlamaz inş. benim kuzuda eline alıo işaret parmağı havada anne olmaass dio getirip ver.o. ama bi ara yemek yedirmek için uçuş modunda bende kullandım artık kanmıo.

cnm benim dr ler bilgili araştıran ebeveyn sevmiolar. en azından ben hep öylelerine denk geldim. hatta bi keresinde ben ilacı yazıyımda zaten siz araştırıp öyle kullanırsınız demişti. eşim çok gıcık olmuştu. bi de özelde ki dr yani. istiyolar ki ne deseler ağzımız açık bakalım hemen uygulayalım. bulamadım gönlüme göre bir dr vesselam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…