2012 kasım bebekleri büyüyor..

fundacım güle güle giysin kuzum cicilerini cnm
off benimde bayram programım yokyaaa:
çok sıkıldım ama ben gezmeye biyerlere gitmek istiyorum:

yaseminim dualarımızda bal böcüğümde var..

ha ha gel cnm seni de götüreyim cumartesiden kv ye gidiyoruz biz. hatta cuma bile olabilir...
sağol cnm allah razı olsun

Ayşegül kolaylıkla atlatirsiniz inşallah canım bence cok ama cok sabir isteyen bisey. Sende de o var gibi zaten:)

Yasemin sen o zaman kesinlikle yogurtlu yapmalisin canim:)

Sagolun bu arada kızlar ben sabaha göre daha iyi gibiyim.

Guldenim sabah atlamisim canim cok gecmis olsun şimdi nasılsın

Beni cim beyzanin d günü kutlu olsun canım daha nice mutlu yillara

Bizim bayram planimiz da son anda bi degisiklik olmazsa evde yalniz basimiza gecircez. Belki evde olan arkadaslar olursa onlari ziyaret ederiz. Esim son sürat dil sinavina çalışıyor gidersek en az 15 gun aksayacak onu göze alamadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay bencede cnm yapmalaıyım yoğurtlu:) inş. eşin sınavdan istediği puanı alınca ii ki gitmemişiz bayrama dersiniz cnm.

ay bencede cnm yapmalaıyım yoğurtlu:) inş. eşin sınavdan istediği puanı alınca ii ki gitmemişiz bayrama dersiniz cnm.

Inşallah canim cok sagol. Bayramdan sonra annemler gelecek zaten o yüzden ben pek gitmek istemiyorum dogrusu:) ama esim okulda kimse kalmadi herkes izin aldi diye cok bozuluyor son anda gitmeye karar verirse sasirmiycam yani

Siz kvlerde mi gecireceksiniz bayrami canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

evet cnm ilk gün kv de oluruz ikinci gün annemlerde. gelenekselleşti artık:) 3. gün de eşim samsuna gidio zaten

Kızlar kandiliniz mübarek olsun
Birbirimize dua edelim bu akşam erdem ve zeynep ilay ilk sıralarda olsun ins
dün yasrminin kebabini yaptım evde şiş yoktu sıkı sıkı dizdim çok güzel oldu tavsiye ederim kızlar
bizde Sivasa merkeze gideceğiz bayramda belki ablamlarda annemi alıp gelecekler eniştem tokatlı oraya giderken bize de ugrayacaklar ins hayirlisi ile gelirler
beyza kuzumun doğum günü kutlu olsun Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin ins
Erdem pasama da sihhatler olsun iyi yolculuklar canım ananenle daha iyi olur ins betulcum
Katreinur bir sonra ki menumde afyon kebabı var tarifini yazdın mi hamaratlara arşivde kalsin berram nasil
guldencim biraz daha iyiymissin yasemin misafirleri atlatmissin gözün aydin fundacim sanada dua edelim artık bitsin bu hasret sabite geç annenle de görüş ins
Wavs alp tuğra nasıl geçti mi kabarcıkları
fatmacim gule gule giysin cicilerini eren
ayşegül elifte çiş deyip lazimligina oturuyor kaka yaparken ee diye söylüyor ben biraz daha geçsin diye dusunmustum masal alınırsa elife başladım bende masallah masala
kızlar girip kaçıyorum devamlı ancak elifi uyuturken vaktim oluyor yazmaya daha evde işlerim var bana da dua edin alisayim yerkeseyim biran önce hepinizi opuyorum

nurayım hoşgeldin cnm:
elif kuzumda sinyeli veriyo ama önce biraz alışın sonra dene cnm
şuan yeni yer yeni ortam pskolojisi bozulmasın kuzumun...
inş gelir anneler şekerim
ay nuray zaten gidecek yer bulamıyorum bizmi gelsek acaba size he he:

bizde bayramda yalniz evdeyiz ilk gun esimin nobeti var hatta ikinci gun uykusuz uyur anca son gun gezeriz lunaparka gidelim.dioruz
aile olmayinca siradan tatil gbi geliyor bize
kismetse kurbanda beraber olucaz aileyle
normalde bez olsa simdiye kaka yapmisti eminim hic sasmaz cunku ama suan uyandi ne cis ne kaka yapmadi okadrda su icio
cis diye oturuo ama yapmiyo simdilik sanirim daha anlamiyolar ya ama deneyeyim.bakayim

sağol cnm benim
daha iyileri nilin olsun
valla cnm ben evde oturmaya razıyım ama sağolsun kvlerin saçma sapan programları olur e eşimde dünden razı annesiyle vakit geçirmeye
ilk gün kvlerde oluruz.sonra da teyzesine gideriz muhtemelen ve ilk gün öylece geçer
ikinci ve 3. gün için de artık allah kerim ne program yaparlarsa artık

cnm eşinin hastalığı ne oldu?

evet cnm birbirimize dua edelim
allah razı olsun şimdiden dualarınız için
sürekli kuzumun yanında olmayı çok istiyorum

Tekrardan geldim islerimi halledip erenide yatirdim uyumustur coktan corbayida yaptim ( eristeli yesil mercimek)
Ya kizlar ben dunden beri olan gecmisi okudum zaten guldencim senin yazdiklarinda yoktu yani hani bitane bile olmayinca ne bileyim uzuldum yani zaten herkesin bisey yazmasini beklemiyorum bitane olsa yetcek bile ama ay bikacgundur belirsizbi moral bozuklugu var bende esimle bile tartistim buyuzden aramiz biraz limoni bilmiyorum niye.Ama ben wawsa daha once sordugumda cvp vermemisti bilerek soylemiyo sandim onada yazarken ismiyle yazmak istiyorum daha samimi geliyo bana.

Bende öyle düşünüyorum canım yeni yer psikolojisini etkilemesin kuzumun sonra alışır ins
ayy guldenim ne güzel olur gelseniz elifinde çok canı sikiliyor oynarlar nille

Canım belki ismini söylemek istemiyordur anlayış göstermek lazım
senin adetin mi yaklasti belki ondan gerginsindir bu mübarek günde sende bol bol la havle çek rahatlarsin azicik

Bende öyle düşünüyorum canım yeni yer psikolojisini etkilemesin kuzumun sonra alışır ins
ayy guldenim ne güzel olur gelseniz elifinde çok canı sikiliyor oynarlar nille

ay iyi olur bencede ..
of çok sıkılıyorum gerçekten..

oluyo böyle bazen
fatmacım takılma
ben geçmişe bakmadım ama dünyazdığımıçok iyi hatırlıyorum
acaba göndermemiş ola bilirmiy yazdığımıki:

yoksa soruyoruz hep mesela pazartesi salısormuştu ben :
hepimizde olan şeyler bunlar şekerim
yok wavs ozaman atlamış ola bilir görmemiş ola bilir ama
sonra biri daha sordu belki senin sorduğun bilmioyurm yazmıştı cnm:

Biz bayrama sanirim pazar aksama esimin koyune gidicez oyle istiyodu pazartesi aksamida bizim.koye geceriz ucuncu gunude doneriz evimize.esimin koyunde herkes kapi kapi dolasip bayramlasiyo adetmis onlarda cogunlukla herkese gidiyoruz bakalim erenle bu sefer nasil olucak koyleride kucuk oldugu icin okadar zor olmuyo ama bizim koyde oyle adet yok zaten bizim koy bayabi buyuk oyle kapi kapi dolasilcak gibi degil.

Aysegul cis egitimine baslamissin ins.istedigin gibi olur masal baya hazir gibi aslinda ama ilk baslar cekinebilir tabi.

Nuraycim sende oruclu cok yorma canim kendini yaparsin yavas yavas yaparsin nasilsa gerci icin rahat etmez biran once bitirmek istersin.

Fundacim defnede gule gule giysin bayramliklarini oh neguzel bisuru kiyafeti oldu senin dogal baharatlarda gelmis ne varsa annelerde var yine.
Ama bayramda niye surekli kv.ne derse onu yapiyosunuzki cok sacma geldi bana gore sen soyle ikinci gun bari basbasa gezin gerci onlar her seferinde hakli olmayi basarirlar ama ben olucaktimki senin yerinde neyse bayram zamani susayim.

fatmacım en azından evde olmuyacaksınız ay ben çok sıkılıyorum evde offf:

gezesivar ama kvye gidemiyoruz dededen dolayı off:

Canım belki ismini söylemek istemiyordur anlayış göstermek lazım
senin adetin mi yaklasti belki ondan gerginsindir bu mübarek günde sende bol bol la havle çek rahatlarsin azicik

Soylemek istemesse tabi saygi duyarim canim ama ikinciye sormustum ikisindede cvp gelmemisti oyuzden yazdim bende.yok canim adetim gecen haftaydi gecti gitti bilmiyorum bayram stresimi acaba bilemedimki bayramda enerji toplarim artik.

Gulden kiz sen nilide al bizimle gelin en cok gezen ben olucam buyuk ihtimal esimin koyunde gezeriz seker toplariz sonra bizim koye gidincede gezeriz annemin bahceye falan gideriz mutlaka he gel sende guzel olur nille eren enerjikler iyi anlasirlar.eren normalde terasta bile yurumuyo ya direk kosuyo yada ziplamaya calisiyo anlasirlar ikisi.

Eren uyurken ben kacayim kizlar uyumayinca cok zor oluyo daha kalkinca yemek yapicam kofte patates salata bide yogurtlu bisey yapsam iyi olur ama yetisirse artik.

afiyet olsun cnm demek enişten turhallı hee ii bakın hemşerime ha ha:)
sizide bekleriz tokata inş.

hayırlısıyla alışsın inş. cnm

ay bak bende sorduğunu hatırlıyorum ama sölediğini hatırlamıyorum. bende nurayımın dediği gibi söylemek istemediğini düşünmüştüm.

bizim burda da bol bol bayram gezmesi yapılır cnm. hatta annemlerdeyken misafir ağırlamaktan ilk gün akşama pertim çıkardı gelene gidene kahve yapmaktan tatlı servis etmekten. şimdi biz gidiyoruz artık he he:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…