2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay betülüm yaa inan içim ezildi zeynebin lavman yaptığımda ki halini bildiğim için erdemin halini anlayabiliyorum. rabbim tez zamanda şifa versin kuzularımıza inş. bizim de bugün üç gündür yapmadı bakalım akşama kadar yapmazsa ben müdahale edicem. sana da tavsiyem lavmanı evde kendin uygulaman cnm. çünkü başkası yaptığında daha çok korkuo çocuklar çok daha fazla hırpalanıolar. dr bize 3 günde bir lavman yapabilirsin demişti ben fitil de kullanıyorum. üç günü geçirmemek gerekmiş cnm çatlak oluşmaması için yeniden.

oy kuzum kıyamam yaa nasıl çarptı kimbilir. korkmuştur da ondan da çok ağlamıştır. inş. kalkınca mutlu uyanır geçmiş olsun cnm.

ay sende pek hamaratsın şekerim olmuo ki böle maşallah yani...

oy yine mi uykusuzsun cnm yaa kıyamam oruç oruçta hiç çekilmio uykusuzluk. günaydın buarada cnm. herkese günaydınnnnnnnnnnnn

günaydın yaseminim
ay sormaya bana pek aymıyo malesef he he:
bu arada betül erdem paşadan haber ver bize..

günaydın cnm
geçmiş olsun cnm benim
dişine bişey olmuş mu?

günaydın cnm
hamarat hatun seni
ne kadar mutlu olmuştur kimbilir

günaydın cnm
bugün ben de uykusuzum
gece geç yattım kandil nedeniyle
gece de uyuyamadım
şuan gözlerim kan içinde

bizde niloşla yaptık allahım kabul ederse bişeyler ama ısrarlar elimdeki tespihimi alıyo ben başka alıyorum nu alıyo çok komikti..

günaydın kızlar
benim canım çok sıkkın dün eşimle kandil günü tartıştık
dün akşam eşim işten gelince defne anne diye kapıya koşmuş ama eşimi görünce geri dönmüş
sonra kv "defne babana sor anne nerede" demiş
defne de boynunu bükerek ağlamaklı bi sesle "anne yok" demiş
eşimde bana kızıyor neden hergün gelmiyorsun çocuk seni istiyor diye
bende 120 km git 120 km dön toplam 240 km
ben oraya gideceği akşam iftardan sonra eve geçmemiz 11, defneyi uyutup evi toparlamam saat 12.o saatte yatıp 2 de kalkıp sahuru hazırlayacağım.sahur yap bulaşıkları topla saat 4. o saatten sonra uyuyup sabah en geç 7 de kalkıp yola çıkacağım oruç oruç.bu durmda ben nasıl çalışacağım?
beyefendi şehir içinde 40 dakika yol gidiyor da yoruldum uykusuzum diyor.
ne varmış gidilir gelinirmiş
ya allah aşkına her gün 240 km üstelik oruç ve uykusuzken araba kullanılır mı?
ben çok mu mutluyum çocuğumdan uzakta.
kv nin işgüzarlığı resmen
sinir oldum.sen de ne haldesin,bi sıkıntın var mı, oralarda tek başına ne yapıyorsun diyen yok.ben aramasam adam merak edip de aramıyor bile.sonrada bana ahkam kesiyor.

günaydın tatlım

Ay canim benim ya kiyamam erdeme de sana da Rabbim su mubarek gunlerin hatırına en kısa zamanda sifa versin inşallah. Cok cok üzüldüm yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

betülüm inan çok kötü oldum şimdi
çok üzüldüm
allaım bu gecenin yüzü suyu hürmetine şifa versin
yavrum ne kadar acı çekti kimbilir

ohhh negüzel..

oyyyy negüzel olur cnm:
tuttum ben bukk turunu..

oyyyy kıyamam betülüm ya:

of kandil akşamı yüzü suyu hörmetine allahım erdmime yardımcı olsun..

dualarımdasın cnm..

günaydın yaseminim
ay sormaya bana pek aymıyo malesef he he:
bu arada betül erdem paşadan haber ver bize..

Günaydın kızlar Allah razı olsun akşam paşam karnı boşalınca rahatladı ve keydfi yerindeydi şükür çorbada içmiş çok şükür iyiydik yani sabahta babasına bıraktım geldim
fatma canım erene çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun inşalah
funda az kaldı kavuşacaksın yavruna inşallah
gülden uykusuzluk zor valla
yasmin canım normalde bende evde yaıyorum lavmanı ama dün erdem karnını gösterip ağlamayı çok fazla yapıp üstüne kusunca telaşlandım labızlık hariici birşey mi var diye dr da yazınca lavmanı mecburen yaptırdık fenaydı ama şükür geçti dr yazdı zaten 2 tane daha alavman gerekiyse evde yapıcaz

sanırım bizede bugün lavman yolu gözüküo cnm. inş. gerek kalmaz ama cnm çok sıkkın seni öyle ii anlıyorum ki malesef rabbim dermansız vermesin buna şükür

günaydın kızlar

betülcüm erdemin iyi olmasınasevindim canım

fatmacım geçmişolsun canım malesef oluyor böyle kazalar. berra da salıncağına çarpmıştı geçen dişi kanamıştı. kan girince işin içine insan daha kötü oluyor

gülden uykusuzluk çok zor canım ya kıyamam ama az kaldı tatilde bol boldinlen artık izin de alacakmısın canım.

yasemin funda size de günaydın kızlar nasılsınız

ben uzun bı aradan sonra bılgisayardan yazıyorum ama tuşlar mahvolmuş durumda berra sağolsun ozellikle boşluk tuşuna güçuygulamam grekiyor kusura bakmayın artık:)

günaydın cnm:
sorma ya zor geçiyo gerçekten
bizim zaten bayram sonrası perşembe ve cumayı birleştirdiler cnm oyüzden şimdilik izin almıyacam
eğer eşimin durumu tahminimin üzerinde olursa ozamöan alırım mecbur..

Oh iyi olmuş canim birlestirmeleri inşallah esin de toplanir hemen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yasmin yeni birşey öğrendim bazen anne sütü de kabız yapabiliyormuş bal böcüğüde erdemde aanne sütü alıyo ya hala sanırım biz mersinde emme işini bitirip öyle gelicez

aynen katreynurum iyi oldu
sonra yıllık iznimide ağustozun sonu gibi alabilirim
ankarada bi arkadaşımvar çağrıyo aslında ama bilemiorum bekelım..

yasmin yeni birşey öğrendim bazen anne sütü de kabız yapabiliyormuş bal böcüğüde erdemde aanne sütü alıyo ya hala sanırım biz mersinde emme işini bitirip öyle gelicez

cnm ben dr ye ilk gidişimde sordum yapmaz dedi kesinlikle. bilmiyorum ki. zaten sıvı tuketmio bi de onu kesmek daha mı kötü yapar bilemiyorum.

ooo bak memura yok bu kıyak gülden hanım kıymetini bilelim efenim he he:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…