- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.141
ay betülüm yaa inan içim ezildi zeynebin lavman yaptığımda ki halini bildiğim için erdemin halini anlayabiliyorum. rabbim tez zamanda şifa versin kuzularımıza inş. bizim de bugün üç gündür yapmadı bakalım akşama kadar yapmazsa ben müdahale edicem. sana da tavsiyem lavmanı evde kendin uygulaman cnm. çünkü başkası yaptığında daha çok korkuo çocuklar çok daha fazla hırpalanıolar. dr bize 3 günde bir lavman yapabilirsin demişti ben fitil de kullanıyorum. üç günü geçirmemek gerekmiş cnm çatlak oluşmaması için yeniden.kızlar hastanede idik erdem fena olmuş yemek istememiş kusmuş ağrıyo diyordu zaten karnını gösterip film çekildi yine dolmuş bağırsaklar lavman yaptılar hastanede çok ağladı kendini hırpaladı attı ordan oraya kakasını yapana kadar mahvoldum kahroldum dualarınız için çok sağolun annemler yarın afyona gidiyor erdeme babası bakıcak yine yemek yemiyo zayıfladı ağzındada yara çıkmış of
oy kuzum kıyamam yaa nasıl çarptı kimbilir. korkmuştur da ondan da çok ağlamıştır. inş. kalkınca mutlu uyanır geçmiş olsun cnm.Hayirli gecer kizlar Rabbim hepimizin skntilarinizi gidersin evlatlarimizi korusun hastarimiza sifa versin ins.
Bu aksam eren korkuttu bizi iftarda erenle babasi yiyip kalktilar bende kalkicaktim artik eren babasina oyun yapiyodu kosarak yatak odasina gitti saklanicakti ama biyere carpti bi bagirdi agladi ama nasil aglamak ya hemen aldi babasi kucagina sakintirmeye calisti ama yok banyoda yuzunu yikadik neresine bisey oldu anlamadik sonra ben aldim gittik iceri koltuga yatirdim bi taraftan bakiyorum yuzune falan ama eren hala agliyo sonra dudaginda kan gordum zorla agzina baktim sag ust kopek disinin oldugu yer kanliydi sonra yuzunde iz cikti zaten gozunun alt kismindan dudagina kadar yatagin basliginin kenar kismina carpmis ve izi cikmis cok kotuydu ya dudagi falan sekil aldi cok sukur dislerinde bisey yok en son uyumadan biraz daha mutluydu ins.yarina daha iyi olur Allahim korusun evlatlarimizi.
ay sende pek hamaratsın şekerim olmuo ki böle maşallah yani...Gece kusu ben yıne
Bugun uzuun bır gun oldu hala ayaktayım:)
Bız beyza ıcın alısverıs yapıcaz derken planlar degıstı bıtmeyen bahcemızın ıslerı yapıldı esımın abısı ve oglu geldı yardıma bende lahmacun yaptım aksama, beyzaya pasta kestık cok mutluydu kuzucum krestede prenses tacı yapmıslar ustunde beyza yazıyo bıde sandalyelerı var ozel ona oturmus benım ıcın sarkı soyledıler alkıs yaptılar dıye bı mutlu sormayın bıde bıkac kucuk oyuncak koymuslar onune duduk secmıs bahcede otturdu durdu:) bende daha once alıp kenara koydugum bı bebek vardı onu verdım bu sefer nıda basladı benım dıye onada cıkardım baska neysekı ıkı tane varmıs kenarda:) hedıyesını almaya cuma gıderız artık ıns yarında calısacaklarmıs cunku..
Iftardan sonra eltımlerıde alıp camıye gıttım sonra onları bırakıp eve gelmem 1 ı buldu gelınce kuranımı okudum hepınız dualarımdaydınız Rabbım kabul eder ıns..yıyıp yatıyorum sımdı ıns yarın orucum tam olur..
Nıda bugun ogle uykusu yapmadıgı ıcın saat dokuzda sesı cıkmadan uyudu ama ogle uykusunu kesmek ıcın cok erken degılmı??
Yarın ne yapıcaz bakalım ozgur kızım kafasına gore takılıyo:) bana yatma saatı gorusurz kızlar
Hamaratlara halka tatlısını ekledım bılgınıze
günaydın kızlar umarım herkes iyidir keyifler nasıl bakalım
ben yine uykusuzum
tam sahurtyaptyım yatıyodumki nil kalktı yatmak istemiyo
uyuması 1saati geçti zaten dün geç kalktığı için akşam geç yatmıştık 11 buçuk falandı birde sahura kalkıp 5 gibi uyuması hiç iyi olmadı anlıyacağınız yine uykusuz bi gün benim için..
oy yine mi uykusuzsun cnm yaa kıyamam oruç oruçta hiç çekilmio uykusuzluk. günaydın buarada cnm. herkese günaydınnnnnnnnnnnn