- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.121
Soylemek istemesse tabi saygi duyarim canim ama ikinciye sormustum ikisindede cvp gelmemisti oyuzden yazdim bende.yok canim adetim gecen haftaydi gecti gitti bilmiyorum bayram stresimi acaba bilemedimki bayramda enerji toplarim artik.
Gulden kiz sen nilide al bizimle gelin en cok gezen ben olucam buyuk ihtimal esimin koyunde gezeriz seker toplariz sonra bizim koye gidincede gezeriz annemin bahceye falan gideriz mutlaka he gel sende guzel olur nille eren enerjikler iyi anlasirlar.eren normalde terasta bile yurumuyo ya direk kosuyo yada ziplamaya calisiyo anlasirlar ikisi.
Eren uyurken ben kacayim kizlar uyumayinca cok zor oluyo daha kalkinca yemek yapicam kofte patates salata bide yogurtlu bisey yapsam iyi olur ama yetisirse artik.
afiyet olsun cnm demek enişten turhallı hee ii bakın hemşerime ha ha:)
sizide bekleriz tokata inş.
hayırlısıyla alışsın inş. cnm
ay bak bende sorduğunu hatırlıyorum ama sölediğini hatırlamıyorum. bende nurayımın dediği gibi söylemek istemediğini düşünmüştüm.
bizim burda da bol bol bayram gezmesi yapılır cnm. hatta annemlerdeyken misafir ağırlamaktan ilk gün akşama pertim çıkardı gelene gidene kahve yapmaktan tatlı servis etmekten. şimdi biz gidiyoruz artık he he:)
evet fatma açmış konuyu ben devam ettireyim akşam ki menüleri alayım... benim dünden yoğurtlu hamur çorbam var ve sebzeli bulgur pilavım. bi de salata yaparım o kesin de yanına yemek lazım onu bilmiyorum işte...
katreynurum sağol
ayy sende benimgibi evde geçirecen yani bayramı
of çok sıkılıyorum ben biyerlere gitmek istiorumya..
kızlar hastanede idik erdem fena olmuş yemek istememiş kusmuş ağrıyo diyordu zaten karnını gösterip film çekildi yine dolmuş bağırsaklar lavman yaptılar hastanede çok ağladı kendini hırpaladı attı ordan oraya kakasını yapana kadar mahvoldum kahroldum dualarınız için çok sağolun annemler yarın afyona gidiyor erdeme babası bakıcak yine yemek yemiyo zayıfladı ağzındada yara çıkmış of
Biz bayrama sanirim pazar aksama esimin koyune gidicez oyle istiyodu pazartesi aksamida bizim.koye geceriz ucuncu gunude doneriz evimize.esimin koyunde herkes kapi kapi dolasip bayramlasiyo adetmis onlarda cogunlukla herkese gidiyoruz bakalim erenle bu sefer nasil olucak koyleride kucuk oldugu icin okadar zor olmuyo ama bizim koyde oyle adet yok zaten bizim koy bayabi buyuk oyle kapi kapi dolasilcak gibi degil.
Aysegul cis egitimine baslamissin ins.istedigin gibi olur masal baya hazir gibi aslinda ama ilk baslar cekinebilir tabi.
Nuraycim sende oruclu cok yorma canim kendini yaparsin yavas yavas yaparsin nasilsa gerci icin rahat etmez biran once bitirmek istersin.
Fundacim defnede gule gule giysin bayramliklarini oh neguzel bisuru kiyafeti oldu senin dogal baharatlarda gelmis ne varsa annelerde var yine.
Ama bayramda niye surekli kv.ne derse onu yapiyosunuzki cok sacma geldi bana gore sen soyle ikinci gun bari basbasa gezin gerci onlar her seferinde hakli olmayi basarirlar ama ben olucaktimki senin yerinde neyse bayram zamani susayim.
kızlar hastanede idik erdem fena olmuş yemek istememiş kusmuş ağrıyo diyordu zaten karnını gösterip film çekildi yine dolmuş bağırsaklar lavman yaptılar hastanede çok ağladı kendini hırpaladı attı ordan oraya kakasını yapana kadar mahvoldum kahroldum dualarınız için çok sağolun annemler yarın afyona gidiyor erdeme babası bakıcak yine yemek yemiyo zayıfladı ağzındada yara çıkmış of
Guldencim sen bi turkiye turuna cikmaya ne dersin:)) herkesi ziyaret et tek tek. Bayramin dolu dolu geçer:)
Bizim bugün esim yok o yuzden bi makarna yapcam kalan yemeklerle o kadar. Yemek derdim yok yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Guldencim gecmis olsun canim bide orucsan agri kesicide icemessin zor olur senin icin.nilde huysuzdu demek kiyamam ay bizdede var bi sinir halleri cabuk sinirleniyo istedigi olmasin kiziyo hemen ama normalmis bunlar nette ofkeli sirin diye bahsediyolar bizim miniklerden.
Fundacim sen nasilsin defneyle son ayri kalisiniz diymi ins.tekrar sehir disina gondermeler ya cok zor oluyo boyle.
Waws sana daha oncede sormustum ismini ama duymazliktan geliyosun canim tabi soylemek istemiyosan soyleme ama bunu acikca soyle bana ismimi vermek istemiyorum diye bidaha konusunu acmam zaten.
he he he
fatmacım sen benim gibi bugün alıngan günündesin galiba şekerim
kız wavs ismini söylediya gülcan adı
he he he:
yanlış hatırlamıyorum dimi wavsum
ben wavsum diyorum yinede o ayrı tabi:
.):)
Aynen bi taraftan gezmesi guzel oluyo hem esimin koyunde misafir agirlamayi seviyolar baklavalar sarmalar yas pastalar gazoz kahve cay ne varsa her evde farkli yiyoruz tabi hepsini yemeye mide yetmiyo amaafiyet olsun cnm demek enişten turhallı hee ii bakın hemşerime ha ha:)
sizide bekleriz tokata inş.
hayırlısıyla alışsın inş. cnm
ay bak bende sorduğunu hatırlıyorum ama sölediğini hatırlamıyorum. bende nurayımın dediği gibi söylemek istemediğini düşünmüştüm.
bizim burda da bol bol bayram gezmesi yapılır cnm. hatta annemlerdeyken misafir ağırlamaktan ilk gün akşama pertim çıkardı gelene gidene kahve yapmaktan tatlı servis etmekten. şimdi biz gidiyoruz artık he he:)
Tamam canim ben seni cvp yazdi kabul ettim.ay fatmacım çok iyi olur vallaha nil görüdüğümüz dr nili günde 2 defa parka götürün anca enerjisini atar demiş he he he:
bu arada menü güzelmiş cnm menü içinde gelebilirim bak..
bu arada geçmişe baktım
hatta yazmışım birsürü alıntı yaprtım silinmiş diye cnm orda kalmış sanıyorum sana yazdıklarım..
bizide bekliyomusun bakyim?
ay sorma o bizdede var he he he:
benim menüde eşimin isteyi üzerine domatezli makarna
şehriye çorba birde semiz otuvar
salatayla karpuz vazgeçilmezimiz tabi he he:
Esinin iyi olmasina sevindim canim iyi haberlerede ihtiyavimiz var.Fundacim esim su an iyi. Zaten eger o hastalik varsa sadece atak donemleri cok sıkıntılı geciyor 1 hafta kadar. Sonrasi iyi. Ilac kullaniyor simdi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hic hatirlamiyorum canim ama ben sana gecenlerdede sormustum adini ikinciye soylesen bisey olmazki adini bilsem zaten sormam ben sana waws yazmak yerine isminle yazmak daha samimi geliyo sonucta netten bile olsa hepimiz arkadasiz yani benim icin oyle ama sen nasil istiyosan ben sana oyle hitap ederim zaten okonuda sknti yok sadece bilerek cvp vermedigini dusunmustum ama yanilmisim oyuzden sebebini merak etmistim.duymazlıktan geldğım falan yok
bıde ben boyle sert konusmalardn pek hoslanmam saygı cercevesınde burda paylasımlar yapıyoruz onun dısına cıkmayalım lutfen
daha once soylemıstım kısaca gul dıye
Hayirli gecer kizlar Rabbim hepimizin skntilarinizi gidersin evlatlarimizi korusun hastarimiza sifa versin ins.
Bu aksam eren korkuttu bizi iftarda erenle babasi yiyip kalktilar bende kalkicaktim artik eren babasina oyun yapiyodu kosarak yatak odasina gitti saklanicakti ama biyere carpti bi bagirdi agladi ama nasil aglamak ya hemen aldi babasi kucagina sakintirmeye calisti ama yok banyoda yuzunu yikadik neresine bisey oldu anlamadik sonra ben aldim gittik iceri koltuga yatirdim bi taraftan bakiyorum yuzune falan ama eren hala agliyo sonra dudaginda kan gordum zorla agzina baktim sag ust kopek disinin oldugu yer kanliydi sonra yuzunde iz cikti zaten gozunun alt kismindan dudagina kadar yatagin basliginin kenar kismina carpmis ve izi cikmis cok kotuydu ya dudagi falan sekil aldi cok sukur dislerinde bisey yok en son uyumadan biraz daha mutluydu ins.yarina daha iyi olur Allahim korusun evlatlarimizi.
Aynen bi taraftan gezmesi guzel oluyo hem esimin koyunde misafir agirlamayi seviyolar baklavalar sarmalar yas pastalar gazoz kahve cay ne varsa her evde farkli yiyoruz tabi hepsini yemeye mide yetmiyo amazaten bende tanidim sayilir koyun cogunu biliyorum.her bayram onlarin koyunden bisuru seker cikolatam olurdu bide esimle iki kisiyiz bu sefer uc kisi olduk eren toplucak butun sekerleri.:-D
Tamam canim ben seni cvp yazdi kabul ettim.erenide gotursek o dr.a kesin bizede iki kere park diycek nili tahmin edebiiyorum kisin eren evde dururken bilmiyodu sokagi falan sakindi simdi ari gibi ne yapsam diye dusunup duruyo cok yaramaz oldular ya. hareket patlamasi yasiyo cocuk belkide buyuzden uykusu duzeldi gunduz falan cok uyuyo ancak dinleniyodur vucut.
Esinin iyi olmasina sevindim canim iyi haberlerede ihtiyavimiz var.
Hadiya gecmis olsun canim cok uzuldum inan cocuk bi rahat neges alamadi su kabizliktanya kiyamam yavrum neler cekiyo kimbilir Allahim bu mubarek gecenin hatrina sifa versin ins.
Hayirli gecer kizlar Rabbim hepimizin skntilarinizi gidersin evlatlarimizi korusun hastarimiza sifa versin ins.
Bu aksam eren korkuttu bizi iftarda erenle babasi yiyip kalktilar bende kalkicaktim artik eren babasina oyun yapiyodu kosarak yatak odasina gitti saklanicakti ama biyere carpti bi bagirdi agladi ama nasil aglamak ya hemen aldi babasi kucagina sakintirmeye calisti ama yok banyoda yuzunu yikadik neresine bisey oldu anlamadik sonra ben aldim gittik iceri koltuga yatirdim bi taraftan bakiyorum yuzune falan ama eren hala agliyo sonra dudaginda kan gordum zorla agzina baktim sag ust kopek disinin oldugu yer kanliydi sonra yuzunde iz cikti zaten gozunun alt kismindan dudagina kadar yatagin basliginin kenar kismina carpmis ve izi cikmis cok kotuydu ya dudagi falan sekil aldi cok sukur dislerinde bisey yok en son uyumadan biraz daha mutluydu ins.yarina daha iyi olur Allahim korusun evlatlarimizi.
Gece kusu ben yıne
Bugun uzuun bır gun oldu hala ayaktayım:)
Bız beyza ıcın alısverıs yapıcaz derken planlar degıstı bıtmeyen bahcemızın ıslerı yapıldı esımın abısı ve oglu geldı yardıma bende lahmacun yaptım aksama, beyzaya pasta kestık cok mutluydu kuzucum krestede prenses tacı yapmıslar ustunde beyza yazıyo bıde sandalyelerı var ozel ona oturmus benım ıcın sarkı soyledıler alkıs yaptılar dıye bı mutlu sormayın bıde bıkac kucuk oyuncak koymuslar onune duduk secmıs bahcede otturdu durdu:) bende daha once alıp kenara koydugum bı bebek vardı onu verdım bu sefer nıda basladı benım dıye onada cıkardım baska neysekı ıkı tane varmıs kenarda:) hedıyesını almaya cuma gıderız artık ıns yarında calısacaklarmıs cunku..
Iftardan sonra eltımlerıde alıp camıye gıttım sonra onları bırakıp eve gelmem 1 ı buldu gelınce kuranımı okudum hepınız dualarımdaydınız Rabbım kabul eder ıns..yıyıp yatıyorum sımdı ıns yarın orucum tam olur..
Nıda bugun ogle uykusu yapmadıgı ıcın saat dokuzda sesı cıkmadan uyudu ama ogle uykusunu kesmek ıcın cok erken degılmı??
Yarın ne yapıcaz bakalım ozgur kızım kafasına gore takılıyo:) bana yatma saatı gorusurz kızlar
Hamaratlara halka tatlısını ekledım bılgınıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?