2012 kasım bebekleri büyüyor..

bılerek yapılan bısey değil
sorun yok ok

Kizlar hasema aldim nasil

Eklentiler

• $1406201719816.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 21

guzel canım gule gule gıy mersındemı gırıcen denıze
buarada erdemede gecmıs olsun dun okudum ama yazamadm kusura bakma
ates gectı sımdıde grıp oldu yavrum cok kotu oksuruyo hapsırıyo gozlerı kıpkırmızı gece hıc uyumdı sayılır bugun dr a gıttık antbyotk soğuk algınlğı surubu balgam sokturucu verdı ınsallah bıran once ıyılesıor cok huysuz
mersınn neresıne gıdıyosnz

merblar kızlar

gulden yıne uykusuzmussun nezaman uykumuzu alarak kalkıcaz bız bılemıyorum

yasmın ınsallah bal bocuğu bugun kakasını yaparda lavmana gerek kalmaz

benı bende ıstyorum lahmacun tarıfını beyzada nekadr mutlu olmus yavrum

fatma canım gecmıs olsun eren e sukur bıseyı yokmus

kızlar aranızda soğuk algınlığı surubu ıburamın cold kullanan varmı

nuraycım alp tuğrayı sormustun cvp veremedım canım ısılıklerı gectı gıbı krem suruyorum heraksam

Kızlar napiyonuz
Sizde giderseniz sahipsiz kalır burası
gidecek yerimmi varrr diye başlarmışım şimdi:)

güle güle giy cnm

oy kıyamam çok geçmiş olsun cnm

malesef cnm öğle arası yapmak zorunda kaldım. yaptı ağlayarak. ama rahatladı çok şükür. dünden beri bişey yemiodu. ananemiz aradı madımak yemiş sıpam masallah:) eee bağırsaklar boşaldı rahatladı tabi.

mersinde yazın yayladalar kv ler canım denize susanoğluna gidiyoruz geçmiş olsun alpciğe biranönce iyileşir inşallah

Hayirli gunler kizlar erenin sahurda atesi cikmis ya sut goturmustum bi baktim heryeri ates gibi aslinda 38 dereceydi atesi cokda yuksek degil diye surup vermedim sabah biraz dusmustu ama hafif vardi yine en son uyumadan surup verdim biraz.biz sabahtan erenle pazara gittik kendime gomlek baktim ama bizim pazardada cok secenek yok kapalilara ya bulamadim bir iki ufak sey aldim ablama ve gorumceye pijama aldim kullanicaklari bisey olsun istedim gorumceme sekerlik almistim iftaea geldiklerinde verdim ablamada herzaman ufak biseyler aliyorum zaten bide butce okadarina yetiyo tabi cam sakizi diyelim gorumceme ve esimin abisine giderken goturmeye cikolata alicam belki ablamada alirim onu ayirmak olmaz annem ve kv.lere her bayram aliyoruz zaten oyuzden soylemeye gerek duymadim ama bakalim bikac eksigimiz var butcemiz yettikce ben herkese almak istiyorum ama ins.alabilirim.
Oruc artik beni zorlamaya basladi ya aslinda normalde cok kolay tutuyodum ama son gunlerde bunye kaldirmamaya basladi pazara gidip gelince kotu oldum her acidan neyse erenide doyurdum ilgilendim sonra yatirdim artik bende yaticam yoksa kafa kaldirmiycak k.bakmayin ins.ramazan sonrasi normale doner burasi en azindan ben normalde gunduz uyumadigim icin eren uyudukca gelirim.
Gecmiside sonra okurum kizlar gorusuruz.yemegide hic dusunmedim daha menum yok.

harbiden neden kimse yazmıyor?
songül nerelerde?
Fundacim Allah sana sabır versin ve biran.önce sabite geçv ins yavrunun hep yanında ol
çok güzel canım gule gule giy
erdemimde rahatlamış keyiflenmis masallah ona

Çok geçmiş olsun canım Allahim şifa versin alp pasama sana da mizmizlikla basadebilme sabri versin
biz kullaniyoruz canım iburamid cold songulun tavsiyesi ile peditustan daha etkili

Anladım canım elifinde var kabarciklari bu kızın cildi çok hassas beyaz tenli diye devamlı güneşten etkileniyor

bbetülüm güle güle giyi haşemonu cnm: wavsum çok geçmiş olsun
biz ibiromin kullanmıştık nile
aslında çok iyi bir şurupmuş ama bize iyi gelmedi havale artırıcığ bi özelliği olduğu için artık kullanamıyoruz malesef..

fatmacım negüzel bende severim hediyleşmeyi
biraz uykum açıldı şekerim sanki ama akşam iş çıkışı koföre gidicem eşim akşam iftar için pide yaptıracak birde çorba bu geceki yemek işi tamamdır he he he:

iburamid bizim dr de önermem demişti cnm sölemiştim burda da sanırım.
ay akşama bende hiç bişey yok aklımda da bişey yok tavuk çorbası yapcam sanırım...da devamında ne olcak onu bilmiyorum

Fatma geçmiş olsun erene bir daha yukselmemis atesi n güzel atlattı sanırım

benim akşama menüde yayla çorbası afyon kebabı ve bulgur pilavı varkizlar yanına da salata ve yoğurt

Fatma geçmiş olsun erene bir daha yukselmemis atesi n güzel atlattı sanırım

benim akşama menüde yayla çorbası afyon kebabı ve bulgur pilavı varkizlar yanına da salata ve yoğurt

bende afyon kebabını acaba tavukla yapsam nasıl olur diye düşündüm. çünkü kuzuma tavuk çorbası yapcam içer inş. hazır pişirmişken tavuğu herşeyinden faydalanmış olurum he he:)

evet hatyırlıyorum yaseminim dediğinm gibi biz kullanılmayacak şuruplar arasına girdimalesef..
ohh nurayım menü güzelmiş sende şekerim
ee dene yaseminim ama sen tavuk sevmezsinki şekerim..

evet hatyırlıyorum yaseminim dediğinm gibi biz kullanılmayacak şuruplar arasına girdimalesef..
ohh nurayım menü güzelmiş sende şekerim
ee dene yaseminim ama sen tavuk sevmezsinki şekerim..

yok kız zaten tavuklusu eşim yer ben yine sade takılırım. az bişeyde pilavım var sebzeli. yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…