- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.161
Kızlar napiyonuz
Sizde giderseniz sahipsiz kalır burası
Hic hatirlamiyorum canim ama ben sana gecenlerdede sormustum adini ikinciye soylesen bisey olmazki adini bilsem zaten sormam ben sana waws yazmak yerine isminle yazmak daha samimi geliyo sonucta netten bile olsa hepimiz arkadasiz yani benim icin oyle ama sen nasil istiyosan ben sana oyle hitap ederim zaten okonuda sknti yok sadece bilerek cvp vermedigini dusunmustum ama yanilmisim oyuzden sebebini merak etmistim.
Fundacim sende haklisin gidicek bi arkadas kimse olmayinca esine ne diyceksinki belki defneyi lunaparka falan goturebilirsiniz ama esin istermiki.
Kizlar hasema aldim nasil
ee ne yapalım kimse bize yazmıyo bizde küsücez ıh:
gidecek yerimmi varrr diye başlarmışım şimdi:)Kızlar napiyonuz
Sizde giderseniz sahipsiz kalır burası
güle güle giy cnmKizlar hasema aldim nasil
oy kıyamam çok geçmiş olsun cnmguzel canım gule gule gıy mersındemı gırıcen denıze
buarada erdemede gecmıs olsun dun okudum ama yazamadm kusura bakma
ates gectı sımdıde grıp oldu yavrum cok kotu oksuruyo hapsırıyo gozlerı kıpkırmızı gece hıc uyumdı sayılır bugun dr a gıttık antbyotk soğuk algınlğı surubu balgam sokturucu verdı ınsallah bıran once ıyılesıor cok huysuz
mersınn neresıne gıdıyosnz
merblar kızlar
gulden yıne uykusuzmussun nezaman uykumuzu alarak kalkıcaz bız bılemıyorum
yasmın ınsallah bal bocuğu bugun kakasını yaparda lavmana gerek kalmaz
benı bende ıstyorum lahmacun tarıfını beyzada nekadr mutlu olmus yavrum
fatma canım gecmıs olsun eren e sukur bıseyı yokmus
kızlar aranızda soğuk algınlığı surubu ıburamın cold kullanan varmı
nuraycım alp tuğrayı sormustun cvp veremedım canım ısılıklerı gectı gıbı krem suruyorum heraksam
guzel canım gule gule gıy mersındemı gırıcen denıze
ates gectı sımdıde grıp oldu yavrum cok kotu oksuruyo hapsırıyo gozlerı kıpkırmızı gece hıc uyumdı sayılır bugun dr a gıttık antbyotk soğuk algınlğı surubu balgam sokturucu verdı ınsallah bıran once ıyılesıor cok huysuz
Fundacim Allah sana sabır versin ve biran.önce sabite geçv ins yavrunun hep yanında olharbiden neden kimse yazmıyor?
songül nerelerde?
çok güzel canım gule gule giyKizlar hasema aldim nasil
Çok geçmiş olsun canım Allahim şifa versin alp pasama sana da mizmizlikla basadebilme sabri versinguzel canım gule gule gıy mersındemı gırıcen denıze
merblar kızlar
gulden yıne uykusuzmussun nezaman uykumuzu alarak kalkıcaz bız bılemıyorum
yasmın ınsallah bal bocuğu bugun kakasını yaparda lavmana gerek kalmaz
benı bende ıstyorum lahmacun tarıfını beyzada nekadr mutlu olmus yavrum
fatma canım gecmıs olsun eren e sukur bıseyı yokmus
kızlar aranızda soğuk algınlığı surubu ıburamın cold kullanan varmı
nuraycım alp tuğrayı sormustun cvp veremedım canım ısılıklerı gectı gıbı krem suruyorum heraksam
bbetülüm güle güle giyi haşemonu cnm: wavsum çok geçmiş olsun
biz ibiromin kullanmıştık nile
aslında çok iyi bir şurupmuş ama bize iyi gelmedi havale artırıcığ bi özelliği olduğu için artık kullanamıyoruz malesef..
fatmacım negüzel bende severim hediyleşmeyi
biraz uykum açıldı şekerim sanki ama akşam iş çıkışı koföre gidicem eşim akşam iftar için pide yaptıracak birde çorba bu geceki yemek işi tamamdır he he he:
Fatma geçmiş olsun erene bir daha yukselmemis atesi n güzel atlattı sanırım
benim akşama menüde yayla çorbası afyon kebabı ve bulgur pilavı varkizlar yanına da salata ve yoğurt
evet hatyırlıyorum yaseminim dediğinm gibi biz kullanılmayacak şuruplar arasına girdimalesef..
ohh nurayım menü güzelmiş sende şekerim
ee dene yaseminim ama sen tavuk sevmezsinki şekerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?