- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.341
Aaa ciddimisin
bizimkine tatli olsun yeterki
kime vekmis bu cocuk yahu
Ay hic bu saatte cvp beklemiyordum canım şaşırdım. Maşallah aras paşaya berranin pek arasi yok tatliyla ama şükür suruba alıştı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fatmacım tekrar geçmiş olsun erene canim inşallah toparlanir bayrama kadar
Aferini bize dr peditus iciremiyoruz dedigimiz zaman yazmıştı ama 2 yas altina verilmesin gibi bisey yaziyordu prespektusunde ben oyuzden icirmemistim sanırım
Ya bizde bi ilac kutusu var kizlar goren hayretler icinde kalıyor oyle cok ilac birikti ki tek cocukla bunu nasil basardiniz diyorlar.
Mama icinde cok sagolun kizlar. Cok şükür iciyor artik kuzum bu bizim icin gerçekten cok buyuk bi başarı. O gunden sonra bi daha bitiremedi ama yine de maşallah bu kadar icmesi de yeterli gibi. Toparlanmaya başladı sanki. Inşallah yazin şöyle biraz toplanip kilo alip guclenir de kışı hastaliksiz geciririz inşallah
O da zor canim ya insan neyapcagini sasiyor. Inşallah tutarsin bugün de.Hehe ezani bekluyorum canim
ya dunden beri lekelenme vardi bugun birdey yok abdest aldim insalla oruc nasip olur son gundede iki gun kaybim var
ay ben adet olamiyotum gecen ayda 3 gun leke oldu o kaaaa
Hava cok socak burada ya
oglanlasalona tasindik klimali odaya
kuzum huzursuz uyuyor yoksa
Canim cok sevindim kuzumun icmesine
ins devami gelir yedikce bunye kuvvetlenir
bu arada arasa bitkisel suruo veriyiruz ya masala yeme daha iyi birde her goren kg aldi diyor sende bir denemek istermisin
temizlik icin kolay gele canim
bende bayram sonrasi insalla gelem giden olmaz bize
Oh ne guzel sicakla hic aram yokO da zor canim ya insan neyapcagini sasiyor. Inşallah tutarsin bugün de.
Ay burasi cok serin canim hatta sahura kalkmadan once Üstüm acik kalmis bi titreme geldi. Hadi gelin de serin serin uyuyalim:)
Berra da bu ara daha iyi canim istah olarak maşallah. Adi neydi surubun yine aklimda olsun.
Oh ne guzel sicakla hic aram yok
simdi gectik salona oh mis gibi serinsw uyuyoruz
bu arada canum esinin durumunda varmi bir gelisme
Aman dilinu isir canim nazar olamasin kuzum
apetizee canim
Canim ben kaciyorum
tum iyilikler guzellikler kuzumla sizin le olsun
iptum cok
Eren yine dolven falan iciyodu hep skntisiz icti kac gun nezaman antiyotigi icti ilaclara karsi tiksinti geldi onu sevmedi nasil agliyo icmemek icin tabi sinra digerlerinide icmek istemedi artik zor iciyo.bayrama duzelselerde bari iyi gecse ama suan gozumde hic bayram yok canimya.ıcmek ıstemıyolar ama mecbur bende kandırarak verıyorum ama cok uğrasıyorum
boğaz enfeksıyonunda ates suruyo bıraz
ınsallah bayrma duzelırler
alp tuğra daha ıyı ılaclara devam sımdılık
En iyisi yine kensi dr.muzya iste mecbur olunca gittik.bide oksuruk surubu balgami engelliyomus diye okudum ve balgamda cigerlere iniyomus atamayinca acaba dogrumuki ama bunu yasayan annelerin yazdiklarindan okudum dr.dan degil hic bilemedim bende.Biz de burun akintida kullaniyorux cnm
birde aferinun icerisinde alerji surup icinde olan icerikten varmis
dr a gelince bizim dr umuzda erkek bir kez arasi kadin dr a goturmustum cok kendinden gecikti:)
Insan alisinca cok tuhaf oluyor degolmi biryerde takip eden dr taniyor da cocugu
2yas alti icemez olsa vermezdi canim yanindaki yardimcisiyla konusuyolardi ilac yazarken bi ilaci 2yas altina verilmez diye degistirdi.ins.berrada toplar biraz kendini en azindan bunyesi kuvvetlensin yeter canim sagligi olsunda kuzinun.Fatmacım tekrar geçmiş olsun erene canim inşallah toparlanir bayrama kadar
Aferini bize dr peditus iciremiyoruz dedigimiz zaman yazmıştı ama 2 yas altina verilmesin gibi bisey yaziyordu prespektusunde ben oyuzden icirmemistim sanırım
Ya bizde bi ilac kutusu var kizlar goren hayretler icinde kalıyor oyle cok ilac birikti ki tek cocukla bunu nasil basardiniz diyorlar.
Mama icinde cok sagolun kizlar. Cok şükür iciyor artik kuzum bu bizim icin gerçekten cok buyuk bi başarı. O gunden sonra bi daha bitiremedi ama yine de maşallah bu kadar icmesi de yeterli gibi. Toparlanmaya başladı sanki. Inşallah yazin şöyle biraz toplanip kilo alip guclenir de kışı hastaliksiz geciririz inşallah
Ben de ufak capli bi temizlik yapmaya çalışıyorum. Gelen giden olur mu bilmem ama ben hazir bekleyeyim di mi:) o kadar cok is birikmis ki ramazan boyunca mecburi islerden baska bisey yapamadim. Bi yığın ütü beni bekliyor bakalim nasil bitirecem bu kadar işi.
Esimin hastaliginda mi canim. Su an iyi cok şükür. Zaten ilac kullaniyordu uzun süredir. En son iki sene once ramazan bayraminda kalbinde olmuştu o zamandan beri ilac kullaniyordu bi de gecen oldu iste eklemlerinde. Atak donemi haricinde hic bi sorun yok ama ataklar cok zor geciyor resmen yatalak hasta gibi oluyor. Inşallah bi daha yasamayiz. Kesin bi tani da konamiyor.
Aman ben de korkuyorum canim söylemeye. Ama şöyle diyum istahi oyle cok mükemmel degil ama hic olmazsa artik aciktiginu farkediyor. Mesela sabah bisey yediremezsem öğlene corbasini acikmis bi sekikde yiyor cok şükür
Ciddi ciddi cok seviyor emzik varsa firlatiyor agzundan hemencik
Artık berra da cok seviyor yaa oysa neler cektirmisti bize. Içe içe alıştı kuzum
Fatmacım tekrar geçmiş olsun erene canim inşallah toparlanir bayrama kadar
Uyi geceler canim
oh bahceniz nasil guzel oldu kimbilir
biz iki gun annemdeydik ev sute icinde triblex ne merdivenden ne sokaktan toplayamadik arasi sureklu bahcede durmakistedi yagmur yagarken bile siz nasil dengeyi kyrdunuz
Bayramliklari gule gule kullansin minik kizlae
benumkilerinde kiyafetleri vardi ama bende senun gibi bayramlik aldim yinede kendimede aldim kocabebek olarak:)
Bu arada oruc benimde bugun utibari ile bittisanirim 3 gun kala iyi olmadi
Cocuklar mutluydu denizede girdiler heo dusardaydilar daha ne olsun
ablanla karsilasman surpruz olmus
gulden yasemin ozkucez sizu
bugun daha ıyı alpcık bayrama kadar duzelır ınsallah tamamen
benı bahce emınım cok guzel olmustur neguzel sıcaklarda hep orda olursunz ablanla karsılasman gercekten tesaduf olmus
kıyafetlerınızı gule gule gıyın bayramda
songul aras neguzel eğlenmıs yarende off bız daha denıze gıdemedık ozledım valla yuzmeyı
Benicim hadi gozun aydin bahceniz bitmis neguzel artik kizlarla eglenme zamani.bayramliklarini sende kizlarda gule gule giyin canim.ablanlada tam tesaduf olmus randevulesseniz olmazdi heralde.bayramda burayada pek kimse gelmez heralde firsat bulursam ben girmeye calisirim.
Insalla tez zamanda teshis konur cnm ona gore bir yok alirsinEsimin hastaliginda mi canim. Su an iyi cok şükür. Zaten ilac kullaniyordu uzun süredir. En son iki sene once ramazan bayraminda kalbinde olmuştu o zamandan beri ilac kullaniyordu bi de gecen oldu iste eklemlerinde. Atak donemi haricinde hic bi sorun yok ama ataklar cok zor geciyor resmen yatalak hasta gibi oluyor. Inşallah bi daha yasamayiz. Kesin bi tani da konamiyor.
Aman ben de korkuyorum canim söylemeye. Ama şöyle diyum istahi oyle cok mükemmel degil ama hic olmazsa artik aciktiginu farkediyor. Mesela sabah bisey yediremezsem öğlene corbasini acikmis bi sekikde yiyor cok şükür
Canim benum ben hala oksuruk surubu olmadigi kanatindeyim aferinin ustunde bile yaziykr yahuEren yine dolven falan iciyodu hep skntisiz icti kac gun nezaman antiyotigi icti ilaclara karsi tiksinti geldi onu sevmedi nasil agliyo icmemek icin tabi sinra digerlerinide icmek istemedi artik zor iciyo.bayrama duzelselerde bari iyi gecse ama suan gozumde hic bayram yok canimya.
En iyisi yine kensi dr.muzya iste mecbur olunca gittik.bide oksuruk surubu balgami engelliyomus diye okudum ve balgamda cigerlere iniyomus atamayinca acaba dogrumuki ama bunu yasayan annelerin yazdiklarindan okudum dr.dan degil hic bilemedim bende.
Sen orucsuz oldugunu yazmistin galiba diymi bende sana sorucaktim adet olmaya basladinmi diye demek sadece lekelenme oluyo cok nazli seninki.
2yas alti icemez olsa vermezdi canim yanindaki yardimcisiyla konusuyolardi ilac yazarken bi ilaci 2yas altina verilmez diye degistirdi.ins.berrada toplar biraz kendini en azindan bunyesi kuvvetlensin yeter canim sagligi olsunda kuzinun.
Bende senin gibiydim ramazanda tembellik yaptim biraz ama bende artik bayram donusu temizlige basliycam canim kolay gelsin sana.
Bu ramazani da bitirdik hayırlısıyla..konyadan son sahurdan sevgiler herkese.....
Ole cnm anlamadan bitti bayram sonrasi beklyoruz aramiza
ozaman masallah aras pasaya bırazda bızde olsa oyle gonlunu yapana kadar canım cıkıyo zorlada vermek ıstemıyorum
bızdede cok ılac var canım ya sıcak olduğu ıcın bıde buzdolabına koydum neolur neolmaz dıye dolabın kapağında duruyolar
ınsallah toparlanır canım berra hasta olmasın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?