- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.361
Bızımkı bılıyo artık alıstı teyzesı:) zaten salon bahceye acılıyo ayagının altı hemen ıstegı zaman cıkıyolar cıkılmıycak dedıgım zaman dınlıyo yada hadı artık ıcerı dedıgım zamanyaz gelmeden ılk baslar soguklarda tutturuyodu cıkıcam dıye kapıya yapısıyodu:)
Tesekkur ederız sızde gule gule gıyın bayramlıklarınızı yalnız dun bıraz abartmıs gıbı oldu sankı ama aldıklarımın %30 unu falan odeyınce ıyı yaptım bence dedım:) dun beyzayla ıkımız gıttık alısverıse once nıdaya elbıse tokalar cantalar falan aldık sonra bıde c&a ya bakayım dedım o baska carsıdaydı gıttık tesaduf ındırımde olan kıyafetlere %50 ındırım varmıs�� tabı bır suru aldık daha cok beyzaya banada cok guzel pıjamalar vardı 2 takım aldım:)
Orucun gıtmemıstır ıns artık duzene gırecek belkı on alıstırma oluyo sana ıkı aydır alısmıssındır da sen sımdı bayadır:)
Oh kuzular oglenmıs ne guzel bızde sımdı tatıl planıda yok 10cu aydada denıze gırılmez denız hayal oldu bu sene
Tesekkur ederız cnm sızde gule gule gıyın..
Bahce guzel oldu cnm oturup keyıf yaparken o yorgunluga degdı dıyoruz:) su cım ısıde bıterse daha ıyı olucak rahatlıycaz aılecek cunku esımın aklında bır ıs varsa en kısa zamanda yapılmalı mutlaka yoksa kafası rahat olmaz tabı bu bızede yansıyo o zaman:)
Ablamlar cok ıyı oldu gercekten esım dısardan tel acıyo bana ablanlar yanımda dıye:)
Alp tugra daha ıyıdır ıns bak yarın bayram topıgın kuzularına hasta olmak yok ona gore el opucekler seker toplıycaklar:)
Sagol cnm bayramda hepınızı agırlasam ne guzel olurdu:) bakalım esımın ıznını guzel bı yerlere gıderek gecırırız ıns buyuk oyun parkları var en azından oralara falan goturucez kızları eglensınler, bayramda burda cok kımse yok herkes tatılde kv deler falan sabah once esımın abısıne kahvaltıya sonra da teyzemlere gıdıcez ablamlar falan orda ılk gunumuz oyle gececek bakalım, bıde burda bayram ıznı yok herkes calısıyo hafta ıcı daha donuk o yuzden bız yıne yasatmaya calısıyoruz akraba zıyaretlerını falan..
Tesekkur ederız sızde gule gule gıyın cnm dun nıda elbısesını gorur gormez gecırdı ustune bıraz dolstı bahcede tamam annecım cıkaralım bayramda gıyıcez dedım cıkardık bıraz gectı tekrar gıydı yıne dolandı durdu cıkarmıycakmıs atmayla cıkardık kaldırdım sonra yoksa bayramda gıyecek yerı kalmıycak:)
Eren nasıl oldu daha ıyıdır ıns..
Oh nr guzl indirimlerden faydalanmissiniz gulr gule giyisin kuzular
demek ole yasayinca alisiyor kuzucuklar yoksa col zor gercekten
iki aydir iki uc gun lekelenme var cnm
emzirle bitince sanirim dizene gircek
bebek calismalarinda adet olmayim diye cokistedim tumden gitti
Sagol cnm zaten beyzaya krese gıderken fazlasıyla ıhtıyacı olan seyler ıyı oldu gercekten hem banada terapı oldu
Evet aynen o donem ıstenmez cocuk ıstemeyen de olıyım dıye gozunun ıcıne bakar oyle bısey ıste bu:)
Bu ramazani da bitirdik hayırlısıyla..konyadan son sahurdan sevgiler herkese.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim krese giderken kiyafet yedekli bol oldukca iyi oluyor
ufajlik ne zaman baslicak krese
genelde iki yas civari biliyorum Almanyada dohgrumu
Evet cok gereklı:)
Nıda seneye 8 cı ayda Allah kısmet ederse 2 yasında baslatıyolar burda evet ama bence kucuk oluyo 8 cı ayda 3 olmasına 2 ay kalıcak yınede kucuk olucak ama ubur seneyede gec oluyo dıl ogrenmesı adapte olması acısından..
Ay nıda da gıdınce saat ıkıye kadar yalnız ne yapıcam evde bılmıyorum
Canim iki olmasina yazicaktin heralde dimi:)
Izaman bu yil basliyor desene
evde durum nasil
eltimler biri fransizca biri turkce konusyyor eltim kucukken ailede o sekilde yapmis
kizlari 4 yasinda su an iki dilide kullanabiliyor oldukca
Cnm seneye baslıycak o zaman 3 e ıkı ay kalıyor:) bu sene cok erken..
Evet bızde daha cok turkce cunku ogretmenlerıde dıyo once ana dıl dıye.. Beyzaya masallah dıyom bırkac aydır baya gelısme var almanca konusma anlama anlamında cunku ıkı dıle de gerek var malesef burda yasadıgımız ıcın..
Kız aras napmıs oyle tatlı bıdık:) bızımkılerde pek meraklı kedı kopek gorunce sevmeye ama aras bıraz cektırmıs hayvancıga desene:)
Capkınlıga mı basladık yoksa kız ne yaptı aras onla konusurken:)
Ay aras ıttırdımı kız senın oglus baya formundaymıs aksam he:)
Hayirlisiyla bitirdik bu ramazani da..ayy son gun cok zor oldu bnm için. Bayilcaktim nerdeyse....yarın gece mersin yolcusuyuz...kusmetse. ..Meryemck cok fena sebeklik peşinde kosuyo.......babaannedinin taklidni yapıyo surekli...bu aralar baya dillendik...kac disin var diyorz onüç diyo nerden duyduysa.....tuvalet egitimine devam sayilir baya ilerleme kaydettik....bizden haberler bu kadar..haftaya istanbul uolcusuyuz..esim meryemi birakalim diyor bir hafta sonra doncez mecbur zaten.bir hafta basbasa kalalim diyo ama kararsızm
Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar Rabbim sevdiklerimuzle nice bayramlara eristirsin ins
Bayramıniz mübarek olsun kasım anneleri..
Nasilsin cnm burasi cok sicakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?