2012 kasım bebekleri büyüyor..

Oh nr guzl indirimlerden faydalanmissiniz gulr gule giyisin kuzular
demek ole yasayinca alisiyor kuzucuklar yoksa col zor gercekten

iki aydir iki uc gun lekelenme var cnm
emzirle bitince sanirim dizene gircek
bebek calismalarinda adet olmayim diye cokistedim tumden gitti

Sagol cnm zaten beyzaya krese gıderken fazlasıyla ıhtıyacı olan seyler ıyı oldu gercekten hem banada terapı oldu
Evet aynen o donem ıstenmez cocuk ıstemeyen de olıyım dıye gozunun ıcıne bakar oyle bısey ıste bu:)

Canim krese giderken kiyafet yedekli bol oldukca iyi oluyor
ufajlik ne zaman baslicak krese
genelde iki yas civari biliyorum Almanyada dohgrumu

Bu ramazani da bitirdik hayırlısıyla..konyadan son sahurdan sevgiler herkese.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet cnm gectı bıttı hayırlısıyla gelecek ramazanlara kavusmayı nasıp etsın Allahım..
Bayram ıznı konyada mı gecıcek mersın yokmu? Meryemcık nasıl hersey yolundadır ıns..

Canim krese giderken kiyafet yedekli bol oldukca iyi oluyor
ufajlik ne zaman baslicak krese
genelde iki yas civari biliyorum Almanyada dohgrumu

Evet cok gereklı:)
Nıda seneye 8 cı ayda Allah kısmet ederse 2 yasında baslatıyolar burda evet ama bence kucuk oluyo 8 cı ayda 3 olmasına 2 ay kalıcak yınede kucuk olucak ama ubur seneyede gec oluyo dıl ogrenmesı adapte olması acısından..
Ay nıda da gıdınce saat ıkıye kadar yalnız ne yapıcam evde bılmıyorum

Canim iki olmasina yazicaktin heralde dimi:)
Izaman bu yil basliyor desene
evde durum nasil
eltimler biri fransizca biri turkce konusyyor eltim kucukken ailede o sekilde yapmis
kizlari 4 yasinda su an iki dilide kullanabiliyor oldukca

Son düzenleme:
Beni gecen aksam disardaydik
aras kucuk bir kedicik gordu hemen yanina gitti hayvabcigi derisinden tuttu elinden zor aldik ayagiyla basmak istedi ama nasil kahkaha atiyor.sevdginimi oynadigonimi dusundu anlamadik ama hemen mudahale ettik

sonrasinda bizimkilerle yasit bir kiz cocugu geldi yanina boyle cok yakinlastilr bidi bidi birseyler anlatoyor derken aras kizi bir ittirdi ohemen tuttum annesinden ozur diledim ama ole cok utandim ki neden boyle yapti hoc anlamadim
arascan hasincan oldu anlayacagin

Canim iki olmasina yazicaktin heralde dimi:)
Izaman bu yil basliyor desene
evde durum nasil
eltimler biri fransizca biri turkce konusyyor eltim kucukken ailede o sekilde yapmis
kizlari 4 yasinda su an iki dilide kullanabiliyor oldukca

Cnm seneye baslıycak o zaman 3 e ıkı ay kalıyor:) bu sene cok erken..
Evet bızde daha cok turkce cunku ogretmenlerıde dıyo once ana dıl dıye.. Beyzaya masallah dıyom bırkac aydır baya gelısme var almanca konusma anlama anlamında cunku ıkı dıle de gerek var malesef burda yasadıgımız ıcın..
Kız aras napmıs oyle tatlı bıdık:) bızımkılerde pek meraklı kedı kopek gorunce sevmeye ama aras bıraz cektırmıs hayvancıga desene:)
Capkınlıga mı basladık yoksa kız ne yaptı aras onla konusurken:)
Ay aras ıttırdımı kız senın oglus baya formundaymıs aksam he:)

Son düzenleme:
Kızlar ben kactım zaten ıs arası gırdım cıktım az sonra kızları dısarı cıkarıcaz gezmeye gorusurz

Oh masalla beyzaya annesi ne guzel aras ne hissettti bilmiyorum ama babasi kizi kiskandigini dusundu biz kizla ilgilendk diye ay cok utandim
Bende kaciyoruk kolay gele

Hayirlisiyla bitirdik bu ramazani da..ayy son gun cok zor oldu bnm için. Bayilcaktim nerdeyse....yarın gece mersin yolcusuyuz...kusmetse. ..Meryemck cok fena sebeklik peşinde kosuyo.......babaannedinin taklidni yapıyo surekli...bu aralar baya dillendik...kac disin var diyorz onüç diyo nerden duyduysa.....tuvalet egitimine devam sayilir baya ilerleme kaydettik....bizden haberler bu kadar..haftaya istanbul uolcusuyuz..esim meryemi birakalim diyor bir hafta sonra doncez mecbur zaten.bir hafta basbasa kalalim diyo ama kararsızm

Hehe bak sen zilliyebya
Simdi gorevinuznustanbul da degilmi
Canim sen bilirsin ama zorunlu hirndurumun yoksa meryemi burakma derim

Kızlarrr bayraminiz mubarek olsun.. Ailenizle sevdiklerinizle daha nice sağlıklı mutlu huzurlu bayramlar gecirmeniz dileğiyle

Bayramıniz mübarek olsun kasım anneleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…