- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.321
Iyı geceler kızlar
Gıremedım ıkı gundur dun bahcemızın tas ısı bıttı Allaha sukur sımdı cım degısecek ve tahta bahce evı alıcaz onlarda bayramdan sonra ıns..bugun alısverıse gıttık benım bayramlıklar hazır:) yarında kızlar bakıcam bugun gıttıgımız yerde begenemedım onlar ıcın sadece beyzaya kot yelek aldım, aslında var gıymedıklerı ama musrıflık yapmadan bır ıkı almak ıstıyorum bayrama ozel olsun:) bugun gıttıgımız yerde ablamkarla karsılastık tam bır surprız oldu bırbırımızden habersız normalde bız uzagız 75 km den gıttık onlara da 35km falan habersız olmıycak bı bulusmaydı guzel oldu..
Fatma erene cok gecmıs olsun cnm ıns cıkmaz tekrar atesı surubun kırılması ıyı olmamıs ıns gerek olmaz ıcmesıne..
Ramazan yogun gectı cnm ya kılo vermek ıstemesemde bır ıkı kılo gıttı48 falan suan kılom..Dun sabah ıtıbarıyle orucu bıtırdım malesef
Wavs alp ede cok gecmıs olsun cnm daha ıyıdır ıns
Annenın yanında rahat olur bıraz daha ıyı etmıssın gıtmekle..
Lahmacunu yazıcam hamaratlara guldende ıstemıs.
Gulden bır 9 gun yokmusun sımdıözlıycez ama esın hayırlısıyla amelıyat olur sızde tatılın tadını cıkarırsınız ıns..
Yasmın funda sızde mı yoksunuz hepten ıssız kalır buralarama herkes aılesıyle mutlu huzurlu bır bayram gecırır ıns bızde bayramdan sonra gorusuruz artık..
Beysal varmıstır artık herhalde sızede ıyı tatıller..
Baska ne yazıcam unuttum
Aysegul masalcık yanlıs sınyal vermıs demek olsun onlar ne zaman hazır olursa o zaman artık.. Kuranı da ıyıce cozmussundur artık ıns..
Funda sende yavruna kavusmussundur tadını cıkar bol bol cnm
Dıger konu cok sınır bozucu gercekten hep soyluyoruz burda butun arkadaslar bu kadar ezdırme kendını..herseyı ıcıne atmakta ıyı degıl bıgun baska bı sekılde patlarsın bılmıyorum ya okurken bız dayanamıyoruzAllah sana sabır ferahlık versın yıne..
Katreınur masallah berraya cok sevındım ınan buyuk gelısme sızın ıcın ıns devamı hep gelır ve ıstahıda acılır..
Dılek cnm tatlı yapıldıgı gun cıtır oluyo sonra bıraz gıdıyo sen ıstersen once bır olcu yap begenırsen dagıtırsın zaten resımdekı kadar cıkıyor cok fazla degıl 20 tane falan:)
Nuray yerlestınmı cnm artık? Annenler gelcekmıs galıba ne guzel senın ıcın bayramda yalnız olmazsın..elıf gıbı dıger kuzular gıbı bızde ayakları cok sevıyoruz ılla burnuma goturecek ve ben pahh kokuyo dıycem cok hosuna gıdıyo:)
Songul donmussun hosgeldın cnm yaren aras ıyı eglenmıslerdır ananede:)
Unuttugum varsa affola kızlar fırsat buldugumda gırmeye calısıyorum uyumaya cıktım aslında esım asagıda korku fılmı ızlıyo beraber seyredelım dedı kabul etmedım:) sımdı uyku saatı hepınızı opuyorum..
Biz gittik geldik kizlar eren bogaz enpeksiyonu geciriyomus surup yazdi fitil yazdi atesi cok cikarsa havale gecirmesin diye bide oksuruk icin surup yazdi aferin ama oda kirilmis ya hastaneden sonra carrefour avmye gittik bayram cikolatasi falan aldik geldik eve gelince kapidan posetleri birakinca suruplar altta kalmis kirilmisya nasil olur anlamadim evde kreval surup vardi oksuruk icin ondan versem olurmu acaba yada yenisinimi aldirsam yada hicmi vermesem bilemedimki neyseki cok ciddi biseyimiz yokmus buna sukur ins.bayrama kadar gecer bide evde dolven ve calpol oldugu icin yazmasini istemedim onlarida donusumlu vericem artik.
Bide carrefourdayken cikolata bolumunde gorevli kizlar vardi ereni sevdiler biri adini sordu sonra gitti erene kilosu en pahali bitane cikolata getirdi bi seferlik izin verdim yemesine.birazdan yemek yedirip surup iciricem erene.bizden haberler boyle simdi ben kacayim oglusumun yanina.
Uyi geceler canim
oh bahceniz nasil guzel oldu kimbilir
biz iki gun annemdeydik ev sute icinde triblex ne merdivenden ne sokaktan toplayamadik arasi sureklu bahcede durmakistedi yagmur yagarken bile siz nasil dengeyi kyrdunuz
Bayramliklari gule gule kullansin minik kizlae
benumkilerinde kiyafetleri vardi ama bende senun gibi bayramlik aldim yinede kendimede aldim kocabebek olarak:)
Bu arada oruc benimde bugun utibari ile bittisanirim 3 gun kala iyi olmadi
Cocuklar mutluydu denizede girdiler heo dusardaydilar daha ne olsun
ablanla karsilasman surpruz olmus
gulden yasemin ozkucez sizu
Iyı geceler kızlar
Gıremedım ıkı gundur dun bahcemızın tas ısı bıttı Allaha sukur sımdı cım degısecek ve tahta bahce evı alıcaz onlarda bayramdan sonra ıns..bugun alısverıse gıttık benım bayramlıklar hazır:) yarında kızlar bakıcam bugun gıttıgımız yerde begenemedım onlar ıcın sadece beyzaya kot yelek aldım, aslında var gıymedıklerı ama musrıflık yapmadan bır ıkı almak ıstıyorum bayrama ozel olsun:) bugun gıttıgımız yerde ablamkarla karsılastık tam bır surprız oldu bırbırımızden habersız normalde bız uzagız 75 km den gıttık onlara da 35km falan habersız olmıycak bı bulusmaydı guzel oldu..
Fatma erene cok gecmıs olsun cnm ıns cıkmaz tekrar atesı surubun kırılması ıyı olmamıs ıns gerek olmaz ıcmesıne..
Ramazan yogun gectı cnm ya kılo vermek ıstemesemde bır ıkı kılo gıttı48 falan suan kılom..Dun sabah ıtıbarıyle orucu bıtırdım malesef
Wavs alp ede cok gecmıs olsun cnm daha ıyıdır ıns
Annenın yanında rahat olur bıraz daha ıyı etmıssın gıtmekle..
Lahmacunu yazıcam hamaratlara guldende ıstemıs.
Gulden bır 9 gun yokmusun sımdıözlıycez ama esın hayırlısıyla amelıyat olur sızde tatılın tadını cıkarırsınız ıns..
Yasmın funda sızde mı yoksunuz hepten ıssız kalır buralarama herkes aılesıyle mutlu huzurlu bır bayram gecırır ıns bızde bayramdan sonra gorusuruz artık..
Beysal varmıstır artık herhalde sızede ıyı tatıller..
Baska ne yazıcam unuttum
Aysegul masalcık yanlıs sınyal vermıs demek olsun onlar ne zaman hazır olursa o zaman artık.. Kuranı da ıyıce cozmussundur artık ıns..
Funda sende yavruna kavusmussundur tadını cıkar bol bol cnm
Dıger konu cok sınır bozucu gercekten hep soyluyoruz burda butun arkadaslar bu kadar ezdırme kendını..herseyı ıcıne atmakta ıyı degıl bıgun baska bı sekılde patlarsın bılmıyorum ya okurken bız dayanamıyoruzAllah sana sabır ferahlık versın yıne..
Katreınur masallah berraya cok sevındım ınan buyuk gelısme sızın ıcın ıns devamı hep gelır ve ıstahıda acılır..
Dılek cnm tatlı yapıldıgı gun cıtır oluyo sonra bıraz gıdıyo sen ıstersen once bır olcu yap begenırsen dagıtırsın zaten resımdekı kadar cıkıyor cok fazla degıl 20 tane falan:)
Nuray yerlestınmı cnm artık? Annenler gelcekmıs galıba ne guzel senın ıcın bayramda yalnız olmazsın..elıf gıbı dıger kuzular gıbı bızde ayakları cok sevıyoruz ılla burnuma goturecek ve ben pahh kokuyo dıycem cok hosuna gıdıyo:)
Songul donmussun hosgeldın cnm yaren aras ıyı eglenmıslerdır ananede:)
Unuttugum varsa affola kızlar fırsat buldugumda gırmeye calısıyorum uyumaya cıktım aslında esım asagıda korku fılmı ızlıyo beraber seyredelım dedı kabul etmedım:) sımdı uyku saatı hepınızı opuyorum..
Katreinur canim minik kuzu sutun tamami i icmis cok sevindil insalla bu bir donum noktasi olur heo boyle mutlu haberler verirsin
aysegilcum egitiminiz son bulmus iyi yapmissin ben hatirlarik en buyik yegenimi annemler okadar uzun sure oturtirlardiki cicugun birseyden haberi yok cok ustune gittiler kuzumun sonuc olarak alisamadi tabigerildiklerinile kaldilar
Hazir degilmi sonlandurmak en mantiklisi
Wash canum alp nasil oldu
dilekcim senin d
gununde degulmi nice mutlu yollara insalla kuzucugunla
Sagol canim ins.bayrama kadar duzelir ya bayramdada cok yorulucak zaten.Fatmacim erene cok cok gecmis olsun
insalla hemencil toparlar
reces yine ruh halim bozuldu okuyinc ya sende ne sbir var
hele annene gitmiyorsun ya ben sanda kiziyorum inanki
Kizlar bu arada betil saglicalla vardi
gecmıs olsun canım
antıbıyotık vermedımı
bence oksuruk surubu kullanma ben kullanmıyorum
ama yınede sen bılırsın
bugun nasıl eren atesı varmı
Sagol canim ins.bayrama kadar duzelir ya bayramdada cok yorulucak zaten.
Ay arasta guzel vakit gecirmis sevindim onlar mutlu olunca hersey guzel oluyo.
Betulde iki hafta tatilin tadini cikarsin artik.
Verdigi suruplardan biri antibiyotikti canim biraz dalgin kafayla yazmistim omu yazmamisim.oksuruk surubunu kullanmiycam bende vazgectim zaten hic vermedim ama antibiyotigi icmek istemiyo sabah cok agladi zorla icirdik biraz ama bogazlari kotu durumda aksam atesi 39.4 e yukseldi biseyde yememisti hemen az cok biseyler yedirip surup verdim sonra daha iyiydi ama uyuduktan 1 saat sonra aglayarak uyandi atesi cikmis yine ve bogazlarindanda duramiyo zaten artik oturma odasinda koltugu acip yatak yaptim klimayida actik yavas yavas dustu atesi gecede oyle beraber koltukta uyuduk cok sukur sabaha kadar atesi cikmadi ama odasi sicak nezaman orda uyusa atesi cikiyo hemen gerci simdide orda uyuyo ins.ciknaz atesi kontrol edicem artik sk sk.ins.klimaninda kotu bi etkisi olmuyodur ama napalim onun faydasi oluyo gece yine koltukta yaticaz mecbur.
Canim o kirulan aferin degil miydi
aferin oksuruk surubi degil sogukalginligi ici
kuzum insalla hemen tiparlanir bogaz vocuklari kotu etkiliyor yemekte yiyemezdr
Evet canim aferin plusti ama doktor oksuruk ve bisey icin demisti acaba soguk alginligimi dedi ay eren okadar agladiki bide doktor agzina tahta kasik falan sokunca kusucak gibi oldu cok zordu dr.ne dedi biraz yarim bende ama oksuruk ve bisey icin demisti okadar aklimda kalmis.aldirsammi acaba o suruptan.
Esime sordum aferini oksuruk ve burun akitisi olursa oyle kullanin demis dr.simdi atesi 37.7 bakalim odasinda uyuyo ins.cikmaz.daha fazla.ben kendi dr.muzu tercih ederdim bide kadindi yani bana soruyo ates dusurucu verdinmi diye gece yani sahurda dolven verdim kahvalti sonrasida calpol verdim bidaha vermedim dedim zaten uyuyup uyanincada dr.a gitmistik bana bide ters yapiyo kafana gore oyle bi verip bi vermiyim yapamassin diyo donusumlu vericeksin 3-4 saatte bir dedi herneyse erkekte olsa erenin kendi dr.u en iyisi sip anliyo herseyi hemde cok iyi konusmasi.Ben ce aldir cnm
bir de bayram ya hizli tedavi olsun
Yaz hastaliginda aferin
kis gribunde iburamin kullaniyorux
ay cocuk aglayincada insan birsey anlamiyot degilmi o tahtayi arasta hic sevmiuor rutin kontrol de dr bakiyor ya
bu arada dr a ilk gittiniz memnun kaldin mi
Canim bu arada aferinle dolveni kullan
calpol kullanma.icerigi ayni oluyormu dr ole demisti
Sagol canim ins.bayrama kadar duzelir ya bayramdada cok yorulucak zaten.
Ay arasta guzel vakit gecirmis sevindim onlar mutlu olunca hersey guzel oluyo.
Betulde iki hafta tatilin tadini cikarsin artik.
Verdigi suruplardan biri antibiyotikti canim biraz dalgin kafayla yazmistim omu yazmamisim.oksuruk surubunu kullanmiycam bende vazgectim zaten hic vermedim ama antibiyotigi icmek istemiyo sabah cok agladi zorla icirdik biraz ama bogazlari kotu durumda aksam atesi 39.4 e yukseldi biseyde yememisti hemen az cok biseyler yedirip surup verdim sonra daha iyiydi ama uyuduktan 1 saat sonra aglayarak uyandi atesi cikmis yine ve bogazlarindanda duramiyo zaten artik oturma odasinda koltugu acip yatak yaptim klimayida actik yavas yavas dustu atesi gecede oyle beraber koltukta uyuduk cok sukur sabaha kadar atesi cikmadi ama odasi sicak nezaman orda uyusa atesi cikiyo hemen gerci simdide orda uyuyo ins.ciknaz atesi kontrol edicem artik sk sk.ins.klimaninda kotu bi etkisi olmuyodur ama napalim onun faydasi oluyo gece yine koltukta yaticaz mecbur.
Siz nasilsiniz canim alp nasil oda iyi degildi diymi simdi biraz duzeldimi.kuzular tam bayram oncesi hasta oldularya ins.atlatirlar hemen.
Esime sordum aferini oksuruk ve burun akitisi olursa oyle kullanin demis dr.simdi atesi 37.7 bakalim odasinda uyuyo ins.cikmaz.daha fazla.ben kendi dr.muzu tercih ederdim bide kadindi yani bana soruyo ates dusurucu verdinmi diye gece yani sahurda dolven verdim kahvalti sonrasida calpol verdim bidaha vermedim dedim zaten uyuyup uyanincada dr.a gitmistik bana bide ters yapiyo kafana gore oyle bi verip bi vermiyim yapamassin diyo donusumlu vericeksin 3-4 saatte bir dedi herneyse erkekte olsa erenin kendi dr.u en iyisi sip anliyo herseyi hemde cok iyi konusmasi.
Bugun vermedim ates dusurucu bakalim atesi cikarsa zaten dolven veririm canim.
Ben markete gidicem kaciyorum eren uyurken gidip geleyim bezi bitmis hemde koye goturmek icin sut vs.alicam canim.
ıcmek ıstemıyolar ama mecbur bende kandırarak verıyorum ama cok uğrasıyorum
boğaz enfeksıyonunda ates suruyo bıraz
ınsallah bayrma duzelırler
alp tuğra daha ıyı ılaclara devam sımdılık
ınsalla cnm bayrama iyi olur kuzucuklae
bizim aras ta bir surup seviyor ki sorma
ınsallah canım
saka mı yapıyosun cıddımı
Ciddi ciddi cok seviyor emzik varsa firlatiyor agzundan hemencik
Artık berra da cok seviyor yaa oysa neler cektirmisti bize. Içe içe alıştı kuzum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?