2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm haklısınız tabi zaten anneme iznim yok uçak biletleri de çok pahalı o yüzden gelemeyeceğim dedim kırılmasın diye
çocuğunu görmeyi kim istemez
bazen o kadar kızıyorum ki eşime benim aileme yaşattıklarını inşallah defnenin eşi de sana yaşatır diyorum ama sonra tövbe diyorum

cnm gideceksen bir daha bu eve gelme diyor
bende anlamıyorum bu adam niye böyle yapıyor
ankarada otururken adamı annemlerden zorla kaldırırdım eve gidelim diye benden çok annemleri görmeyi o isterdi.ama ne zaman izmire geldik adam bambaşka biri oldu
annemlerin tek bir kötü sözü yoktur.eşim neyi severse,nasıl rahat ederse öyle davranırlar
benim bu durumdan tek anladığım annesinin etkisi.kv beni alıp annemlere sırt dönmesini istiyordu ki başardı da.
ama tek söylediğim 2. gelinini allah gönlüne göre versin
bana yaşattıkları için ne eşime ne de kv ye hakkımı helal etmiyorum.ben kimseye kötü düşünmedim,elimden geldiğince saygı gösterdim

cnm ben de nasıl bişey olduğunu bilmiyorum ilk defa duydum.eşim bekarken aydına geldiği için satıldığını biliyor o yüzden yok demek gibi bi şansım yok.ben bu kadar pahalı olduğunu da bilmiyordum zaten.
cnm benim huzurum olsa benim gözümde bile değil.giden para olsun.allah sağlık versin ben çalışır kazanırım ama böyle yapınca içimden gelmeden alıyorum.valla gönülsüz alınca da helal olduğunu hiç sanmıyorum
beyefendi bulunmaz hint kumaşı ya o yüzden seviyor böyle şeyleri.

Ah be fundam nasil düştün sen böyle bi aileye bu kadar iyi niyetinle Bunlara şöyle cadi gibi bi gelin lazımdı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm evlenmeden önce hiç böyle davranmıyorlardı.kendilerini çok iyi saklamışlar ya da ben salaktım o yüzden anlamadım.hatta izmire taşınıncaya kadar eşim benim ailemi kendi ailesinden ayırmazdı.ne zaman izmire geldik kocam bambaşka birine dönüştü.
artık karşımdaki kişi benim sevdiğim,aşık olduğum kişi değil.hiç tanımadığım biri var.istanbula gittiğimizde bunları söylediğinde değişeceğine dair söz vermişti ama annesini görünce verdiği sözleri unuttu.

Estağfurullah canim olur mu hic senden olsa olsa tatli cadi olur hehe:)

Pek sanmıyorum gelebilecegimizi canim tatillerde cok sakin oluyor burası

Pöfff berra 2 de uyursa hersey cok duzenli oluyor ama bazen beni cok ugrastiriyor ya bugün mesela uyutamiyorum bi türlü

Fundacım eninde sonunda öğrenecekler
ayrıca hadi ramazanı geçirdin parayokdiye kurbanda ne olacak peki

eşin sana bülöf yapıyo nedemek dönmek yok burası benim evim diyeceksin
bak büyük konuşmuyorum çok sinirlendiğim için yazıyorum sakınyanlış anlama
bayramda asla beni hiç bir güç kv götüremez madem benim anneme gidilmiyo ozaman orayada gitmek yok bide çukulata alıcam başka şeyler
alıcam asla...

Katreynurum yok ben bukonularda gerçekten cadıyımdır şekerim ezdirmem kendimi.
Nilde yapıyo öyle bazen cnm belli olmuyo bunların sağları solları..
Ay kızımla etkinlik yapmayı özledimyaa..

Ah fundam ne desem bilmiyorum cok üzülüyorum okudukça. Sana bisey diyim mi sen defne icin çalışıyorum diyorsun ama kv ler yiyor senin parani. inan kizindan bu kadar ayri kalip su eziyeti çekmenin hic manasi kalmiyor. Ne diyim Rabbim ferahlık verir bi sekilde inşallah

gülden cnm inşallah kurban bayramına kadar eşimi ikna ederim de annemlere gidebilirim

nur canım inşallah rabbim bir an önce feraha erdirir beni de.evet paramı onlar yiyor malesef.huzurum olsa inan giden para hiç önemli değil rabbim sağlık versin çalışır kazanırım.ben şimdiye kadar eşimden hiçbir şey istemedim bana da şunu al diye.hep elimdekine kanaat getirdim.ama işte hiçbir zaman da kıymetim olmadı.

ayyy ne çok geçmiş olmuş bi anda. fundacım allah yardımcın olsun cnm ne desek boş faydası yok...
fatma erenden haber ver cnm
eee kızlar iftar menülerini alayım lütfen. ben de tavuk çorba ve pilav var. yanına yoğurtlu bişey yapmalıyım ve de salata karpuz.

offf yaseminim benim aklımda hiç birşey yok
tarhana çorbamızvar.
sonrasıyok hadi yazın menülerinizide kopya çekerimbende:

yaseminim sosyete mantısı yapsana birde yanında elmadilim patatez ohhhh süper...

offf yaseminim benim aklımda hiç birşey yok
tarhana çorbamızvar.
sonrasıyok hadi yazın menülerinizide kopya çekerimbende:

yaseminim sosyete mantısı yapsana birde yanında elmadilim patatez ohhhh süper...

ayy inan hiç halim yok güldenim uğraşmaya.ama mantı olabilirmiş de pilav var işte.

guldencım esının ınsallah amelıyatı guzel gecer
saclarını boyatmıssın emınım guzel olmustur gule gule kullan bende boyatıcam ama rengıne daha karar vermedım
nılle ınsallaj guzel gunler gecırısın

yasmın canım sızın yolculuk yarınmı
butun bayramlardamı ılkl hep ordasınz

cnm zaten benim ailemle biz merkezdeyiz. eşimin ailesi ilçede. evet her bayram ilk gün ordayız. bazen ilk gün akşam annemlere geçeriz . bazen ikinci gün.duruma göre değişir. ama ilk gün hep kv deyiz cnm.buarada evet yarın yolculuk ama yakın zaten 45 km.

Son düzenleme:
sağol wavsum
sahi cnm senin kvler nerde annenlerle aynı yerdesin sende ama kvleri bilmiyorum ben.
saçım aynı renk oldu cnm artık nerdeyse saçlarımın tamamı beyaz..
oyüzden çok zararlı biliorum ama malesef ayda 1 boyuyorum..

ama bu haksızlık ya
bızde bazen sorun bıle oluyo ılk gun
bzde aynı yerdeyız hep ama ben ıllakı ılk gun annemlerı gorurum

hepımız aynı yerdeyız canım aramızda 20 dk falan mesafe var ben ortada sayılırım
benımde cok olmasada beyazlarım var evet zararlı ama napalım

kızlar ben kaçıyorum anca işlerimi toparlıyayım
ben haftaya pazartesiye kadar yokum
telden girmeye çalışıcam tabi ama hala ordan alıntı yapamıyorum malesef kendinize iyi bakın
iyi tatiller çalışan arkadaşlarım
ve iyi bayramlar.
herkese
prens ve prensesleri öpüyorum tabi annelerinide:):).)

Biz gittik geldik kizlar eren bogaz enpeksiyonu geciriyomus surup yazdi fitil yazdi atesi cok cikarsa havale gecirmesin diye bide oksuruk icin surup yazdi aferin ama oda kirilmis ya hastaneden sonra carrefour avmye gittik bayram cikolatasi falan aldik geldik eve gelince kapidan posetleri birakinca suruplar altta kalmis kirilmisya nasil olur anlamadim evde kreval surup vardi oksuruk icin ondan versem olurmu acaba yada yenisinimi aldirsam yada hicmi vermesem bilemedimki neyseki cok ciddi biseyimiz yokmus buna sukur ins.bayrama kadar gecer bide evde dolven ve calpol oldugu icin yazmasini istemedim onlarida donusumlu vericem artik.
Bide carrefourdayken cikolata bolumunde gorevli kizlar vardi ereni sevdiler biri adini sordu sonra gitti erene kilosu en pahali bitane cikolata getirdi bi seferlik izin verdim yemesine.birazdan yemek yedirip surup iciricem erene.bizden haberler boyle simdi ben kacayim oglusumun yanina.

Allah nasip ederse 1 bucuk saatimiz kaldi hala yollardayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…