- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.301
cnm haklısınız tabi zaten anneme iznim yok uçak biletleri de çok pahalı o yüzden gelemeyeceğim dedim kırılmasın diyefunda sadece sana sunları dıyebıleceğım
esın ıstemıyo dıye annenı babanı goremıyosun
Allah korusunda sen onları goremeden onlara bısey olsa bunun hesabını kım verecek esıne yıne bısey olmaz olan sana olur yıne
senı ne emklerle buyuttu o kadın bunlarımı hakedıyo
defne buyuduğu zaman sırf esı ıstemıyo dıye sen onu o senı goremezse pekı sende kız cocuğu buyutosun onun ıcın nelere katlanıyosun
dıyosunkı esın ıcın annesı dır tabıkı para verecek ee pekı senınkıler ne anne baba değilmı cok yanlıs yapıyosun
hee yıne dıyorum uzaktan bıze konusmak kolay ama
dıyeceksın senın evlılığın 4 4 lukmu hayır tabıkı değil benımde esımle tartstğım konusmadğım zamanlar tabıkı oluyıo ama bu ona benım annemı babamı gormemı kısıtlama ıznı vermez
es herzaman bulunur ama anne baba evlat bunlar bulunmaz
sonradan pısman olacak seyler yasamazsın ınsallah
sen tartısma cıkacak dıye bısey demıyosun ama zaten bısey demesende tartısma oluyo
defne senı gormeye gelmezse sen kendı ruh halını dusun.........
kusura bkama canım bunları soyledğım ıcın ben senın ıcın uzuluyorum ve defnem ıcın tabıkı
çocuğunu görmeyi kim istemez
bazen o kadar kızıyorum ki eşime benim aileme yaşattıklarını inşallah defnenin eşi de sana yaşatır diyorum ama sonra tövbe diyorum
cnm gideceksen bir daha bu eve gelme diyoray bilemiyorumfundacım
ama ben gerçekten şu bayramda annene gitmemeyle ilgili ço kciti bi olay çıkartırdım
çok ayıp gerçekten yaptığı
sen güzellikle istiyosun ama çok zor cnm
yanlış anlama ama
benim böyle durumum olsa geliyomusun diye sorar gelmiyosa alır nili giderdim kalır görür ozaman bak nasıl yola geliyo..
allah ısla etsin ama zor benc..
bende anlamıyorum bu adam niye böyle yapıyor
ankarada otururken adamı annemlerden zorla kaldırırdım eve gidelim diye benden çok annemleri görmeyi o isterdi.ama ne zaman izmire geldik adam bambaşka biri oldu
annemlerin tek bir kötü sözü yoktur.eşim neyi severse,nasıl rahat ederse öyle davranırlar
benim bu durumdan tek anladığım annesinin etkisi.kv beni alıp annemlere sırt dönmesini istiyordu ki başardı da.
ama tek söylediğim 2. gelinini allah gönlüne göre versin
bana yaşattıkları için ne eşime ne de kv ye hakkımı helal etmiyorum.ben kimseye kötü düşünmedim,elimden geldiğince saygı gösterdim
cnm ben de nasıl bişey olduğunu bilmiyorum ilk defa duydum.eşim bekarken aydına geldiği için satıldığını biliyor o yüzden yok demek gibi bi şansım yok.ben bu kadar pahalı olduğunu da bilmiyordum zaten.Zibiniyla duruyo canim cok atesi yok simdilik ama yine tekrar olcucem gerci zor olcturuyo ya igne gibi geliyo heralde kpltuk altina koyunca istemiyo.ogle uykusundan once banyo yaptircaktim ama randevumuz erken nasilsa simdi yaptirip banyo uyuturum artik uyursa.
Ozaman musait olmadigini soyleyip sonra konusalim diyceksin canim pat diyede kapaticaksin teli oyle adama az bile yani.sanki kavga etmiyosunda eline bisey geciyomu esin degismez sen bisey yapmassan boyle susarsan hersey hep kotuye gider.ayrica cikolata kapli incir ezmesi neya senin esin padisah cocugumu ben bile ilk duydum niye okadar aliyosunki satmiyolarmis yokmus de ben hayatta okadar para verip almam oyle hayirsiz adam ve annesi icin ama sen boyle herseyi fazla fazla almaya devam edersen hemde sana okadar hakaret etti diye bu isin sonu iyi degil canim bak bu uyarilari unutma ilerde cok pisman olucan.
Hayirli yolcuiluklar canim dikkatli gidin hayirlisiyla varin ins.
cnm benim huzurum olsa benim gözümde bile değil.giden para olsun.allah sağlık versin ben çalışır kazanırım ama böyle yapınca içimden gelmeden alıyorum.valla gönülsüz alınca da helal olduğunu hiç sanmıyorum
beyefendi bulunmaz hint kumaşı ya o yüzden seviyor böyle şeyleri.
cnm evlenmeden önce hiç böyle davranmıyorlardı.kendilerini çok iyi saklamışlar ya da ben salaktım o yüzden anlamadım.hatta izmire taşınıncaya kadar eşim benim ailemi kendi ailesinden ayırmazdı.ne zaman izmire geldik kocam bambaşka birine dönüştü.Ah be fundam nasil düştün sen böyle bi aileye bu kadar iyi niyetinleBunlara şöyle cadi gibi bi gelin lazımdı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
artık karşımdaki kişi benim sevdiğim,aşık olduğum kişi değil.hiç tanımadığım biri var.istanbula gittiğimizde bunları söylediğinde değişeceğine dair söz vermişti ama annesini görünce verdiği sözleri unuttu.