- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.401
Evet o acidan iyi oluyor. Aras yapmazdi hic öyle şaşırdım. Kucuk muydu çocuk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canik bendw uyumusum kusura bakma yazmadim
Bak sen ranaya seni uyndirmaya calisti belkide annesi
Sende yatsaydin kuzunla
demek denize gidiyorsunuz he arascan gecen yil cikmak istemiyorsu bu yil pek istemwz gibiydi yavas yavas alisti girdi guzel
Berra bize arada vuruyor cok degil. Ama yasitlariyla bi araya gelmeyi hic sevmiyorum burnumdan geliyor. Bu donemde normal demek ki.Bizimkilerle yasitti cnm sanirim annesindne de ozur diledim
bu ara vurma huyu var yarenedw indiruyor arada bizede hatta
Primada bu hafta mesaj ginderdi vurma isirma vb yaziyordu
Canım bence diş yüzünden öyle oluyo rana da alt azı çıkaracak çok belli ama yarmadi hala ve kaka sayımız arttı ateşi var mi yok mu bilmiyorumçünkü çok sıcak keyfi nasıl yerinde mi antibiyotik verme bence de boşuna takip et bakalım
Kendinden küçüklere bi saldırma var
Rana da bakıcınin eltisinin kızına hiç bir oyuncak vermiyo yani kızın oyuncaklarını bile elinden alıyor paylaşma sıfır
Kız 8 aylık o kadar da tatlı o da bağırıyor rana alınca çok komikler
Bizim kız da geçen sene ağladı ama bu sene ne yapacak merak ediyoruz gerçi havuzunu falan aldık bakalım ne olacak
Berra bize arada vuruyor cok degil. Ama yasitlariyla bi araya gelmeyi hic sevmiyorum burnumdan geliyor. Bu donemde normal demek ki.
Inşallah distendir canim o kadar cok isterim ki disten olmasini. Biri dese bogazinda bisey yok disten diye kus gibi hafifliycem sanki:)
Bizim de aynen alt sol azi cok şiş. Daha alt 2 disin yanindakiler cikmafi biliyor musun ama sag azilari çıkardı. Sira falan dinlemiyoz:)
Bizim kız da geçen sene ağladı ama bu sene ne yapacak merak ediyoruz gerçi havuzunu falan aldık bakalım ne olacak
Nereye gidiyorsunuz denize canim rana sever inşallah
Demek nirmal kizlar ya donemsel
ama bakin dayimun oglu var 11 aylik o arasa vuruyor elimden tum oyuncaklaei aliyor ve aras ondan cok cekiniyor haha anlamadil gitti
Haha 11 aylik bebeden dayak mi yiyor aras hic yakistiramadim yakışıklı paşaya:))
Valla adını bilmiyorumama güzel bi yer bursa çanakkale arası
Hemde nasil o yuruyemiyor arass tutunup kslkiyor burdr guvendigide aras sinrada daliyor arasa bizumkide tirsiyor
Cok güzel canim ya iyi eglenceler size. Bizim de yakinlarimuzda deniz olsaydi keske diyorum bazen sonra vazgeciyorum deniz olsa sicak olurdu böyle iyu diyorum
Çocuk şaşırmıştırbizlm kız daha vurmayı falan bilmiyo biraz büyük bi kız bizimkinı itti bizim kız anlamadı hala ayy ayy diye seviyo aldım kaçırdım ranayi
Kızlar nasıl geçiyobbayram iyi bayramlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Iyı bayramlar arkadaslar
Seker gıbı bır bayram gecırmenız dılegıyle opuyorum sızı ve kuzularınızı..
Berra ya cok gecmıs olsun ıns daha ıyıdır..
Bız dun sabah cıktık evden buyuk eltıme kahvaltıya ogleden sonrada teyzemlere gıttık ablamlar falan, gelenı gıdenıde oldu tam bayram gıbı gectı gece 12den sonra evdeydık. Bugunde bıkac akraba var burda onları zıyarete gıdıcez ıns..
vanim berra nasil oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?