- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.421
Berra ayni canim atesi yükseliyor surup veriyorum sürekli. Bi de karninda boynuna kadar isilik gibi biseyler çıkmış. Dün yoktu bugün farkettim. Neden oldu anlayamadım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok ishal degil canimİshal mi peki
İsilik biz de var sıcaktan oluyo
Biz de biraz once baktık netten. 6. Hastaliga benziyo belirtiler ama onda 3 4 gün atesten sonra döküntü olur diyor. Ben de anlayamadim sicak değil hatta bana geceleri bi titreme geliyor gece kalkıp üzerime biseyler giydim. Ama berraya sicak mi geliyo acaba. gece uyanip uyanip su istiyor. Yaniyor mu kuzum anlamadımaaa oda nerden cikti
cok sicak ta dgil oraasi 6.hastalik olabilirmiki
aaa oda nerden cikti
cok sicak ta dgil oraasi 6.hastalik olabilirmiki
Yok ishal degil canim
Biz de biraz once baktık netten. 6. Hastaliga benziyo belirtiler ama onda 3 4 gün atesten sonra döküntü olur diyor. Ben de anlayamadim sicak değil hatta bana geceleri bi titreme geliyor gece kalkıp üzerime biseyler giydim. Ama berraya sicak mi geliyo acaba. gece uyanip uyanip su istiyor. Yaniyor mu kuzum anlamadım
İsilik günü birlik geçiyo yarın da devam ederse o zaman düşündürücü olabilir bizim kızın göbeğinde bacaklarında var bugün dün de sirtinda vardı ama bugün yok ama burası çok sıcak berra da sıcakladi mi ki
Kız üstünü çok örtme öyle hemen 6. 7. Hastalık da düşünme evham yapma bak sonra üzüldüğünle kalıyorsun
Üstünü hic örtturmuyor ki zaten canım. Amaann sorma esim de ben de cok evhamiz ya. Esim bari toplasa beni. Yemek yerken farkettik kıpkırmızı olmus karni. Biz de istaj falan kalmadı. Haklisin uzuldugumuzle kaliyoruz iste ama yine de üzülüyoruz
Üstünü hic örtturmuyor ki zaten canım. Amaann sorma esim de ben de cok evhamiz ya. Esim bari toplasa beni. Yemek yerken farkettik kıpkırmızı olmus karni. Biz de istaj falan kalmadı. Haklisin uzuldugumuzle kaliyoruz iste ama yine de üzülüyoruz
Bilmez miyim sana diyorum ama senden beterim
Ama dediğim gibi iyi düşün dua et Rabbim inşallah öyle hastalık vermesin canım benim
Bilmez miyim sana diyorum ama senden beterim
Ama dediğim gibi iyi düşün dua et Rabbim inşallah öyle hastalık vermesin canım benim
Inşallah canim siz de dua edin ihtiyacım var baya. Esim de cok yoruyor beni. Berra hasta oldu mu adama biseyler oluyor. Ikisi birden tuketiyorlar sabrimi.
Katreinr canım geçmiş olsun nasıl oldu berra ins düşmüştür atesi
ozcanan sizin nasıl geçtı deniz keyfi ranacik ne yaptı girdi mi suya
gülden esin oldu mu ameliyat nasıl durumu nil seni sormuş mu
kızlar nasıl geçiyor bayram biz birinci günü gezmeye merkeze gittik dunde binadan komsular geldi hem hosgeldin hemde bayramlasmaya bugünde evdeyiz kek yaptım pogaca yaptım az önce şimdi de çay demliyecegim canı sikiliyor insanın ya
seker tadında bayramlar hewrkese
suprız yapıp annem babam kardesım geldı yanımıza yalnız kaldık dıye
ay nasıl mutlu oldum anltmm
bgun gıttıler masal cok eglendı dede annane teyze dıye sayıkladı bgun sureklı
berraya gecmıs olsun cnm ıns dıstendır
Oeşin aynısından bendedevar katreynurum niloşlomu uraşayım onunlamı bilmiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?