- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.441
Evet canım ilk bayramdi ve çok zor oldu bayram gibi değildi hiç hep aglamakliydim iki gün dün.biraz daha kendime geldimCanım valla denize girmek istemez korkar dedim ama tam tersi oldu çıkmak istemedi
Sürekli girecem diye ağladı suda da üstdüm deyip bağırıyo bi ton da su yuttu korkma falan da yok çok yordu beni eve gidinceye kadar hiç durmadı sürekli mız mız bi de sesinı çıkarmadan çaktırmadan gitmeye falan kalkıyo su su deyip durdu
Ailenden ayrı ilk bayram değil mi ilk zor oluyo biliyorum ama ben alıştım gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkese günaydın kızlar. hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun inş. ağız tadıyla bayram olmuştur. bizim güzel geçti çok şükür dünde babamızı samsuna yolcu ettik. rabbim hayırlısını nasip etsin inş.
berracık hastaymış şimdi daha iidir inş. çok geçmiş olsun.
güldenim yok sabah topiği açan olmamış yeri çok belli.
betülll meraktayım naptınız kestinizmi memeden erdemi
songülüm nasıldı bayram.
beni ne güzel yurtdışında da bayram gibi bayram geçirmişsiniz.
nurayım beğendin mi cnm sivas merkezi. gerçi istanbuldan sonra başka yeri beğenmen zor olur ama:)
fatma, wavs, funda, tüm kızlar nasıl geçti bayram...
geçmiş olsun cnmBiz gittik geldik kizlar eren bogaz enpeksiyonu geciriyomus surup yazdi fitil yazdi atesi cok cikarsa havale gecirmesin diye bide oksuruk icin surup yazdi aferin ama oda kirilmis ya hastaneden sonra carrefour avmye gittik bayram cikolatasi falan aldik geldik eve gelince kapidan posetleri birakinca suruplar altta kalmis kirilmisya nasil olur anlamadim evde kreval surup vardi oksuruk icin ondan versem olurmu acaba yada yenisinimi aldirsam yada hicmi vermesem bilemedimki neyseki cok ciddi biseyimiz yokmus buna sukur ins.bayrama kadar gecer bide evde dolven ve calpol oldugu icin yazmasini istemedim onlarida donusumlu vericem artik.
Bide carrefourdayken cikolata bolumunde gorevli kizlar vardi ereni sevdiler biri adini sordu sonra gitti erene kilosu en pahali bitane cikolata getirdi bi seferlik izin verdim yemesine.birazdan yemek yedirip surup iciricem erene.bizden haberler boyle simdi ben kacayim oglusumun yanina.
güle güle gidin cnmAllah nasip ederse 1 bucuk saatimiz kaldi hala yollardayiz
cnm ne deyim bilmiyorum ki huzur olsun diye dişimi sıkıyorumFatmacim erene cok cok gecmis olsun
insalla hemencil toparlar
reces yine ruh halim bozuldu okuyinc ya sende ne sbir var
hele annene gitmiyorsun ya ben sanda kiziyorum inanki
Kizlar bu arada betil saglicalla vardi
güle güle giy bayramlıklarını cnmIyı geceler kızlar
Gıremedım ıkı gundur dun bahcemızın tas ısı bıttı Allaha sukur sımdı cım degısecek ve tahta bahce evı alıcaz onlarda bayramdan sonra ıns..bugun alısverıse gıttık benım bayramlıklar hazır:) yarında kızlar bakıcam bugun gıttıgımız yerde begenemedım onlar ıcın sadece beyzaya kot yelek aldım, aslında var gıymedıklerı ama musrıflık yapmadan bır ıkı almak ıstıyorum bayrama ozel olsun:) bugun gıttıgımız yerde ablamkarla karsılastık tam bır surprız oldu bırbırımızden habersız normalde bız uzagız 75 km den gıttık onlara da 35km falan habersız olmıycak bı bulusmaydı guzel oldu..
Fatma erene cok gecmıs olsun cnm ıns cıkmaz tekrar atesı surubun kırılması ıyı olmamıs ıns gerek olmaz ıcmesıne..
Ramazan yogun gectı cnm ya kılo vermek ıstemesemde bır ıkı kılo gıttı48 falan suan kılom..Dun sabah ıtıbarıyle orucu bıtırdım malesef
Wavs alp ede cok gecmıs olsun cnm daha ıyıdır ıns
Annenın yanında rahat olur bıraz daha ıyı etmıssın gıtmekle..
Lahmacunu yazıcam hamaratlara guldende ıstemıs.
Gulden bır 9 gun yokmusun sımdıözlıycez ama esın hayırlısıyla amelıyat olur sızde tatılın tadını cıkarırsınız ıns..
Yasmın funda sızde mı yoksunuz hepten ıssız kalır buralarama herkes aılesıyle mutlu huzurlu bır bayram gecırır ıns bızde bayramdan sonra gorusuruz artık..
Beysal varmıstır artık herhalde sızede ıyı tatıller..
Baska ne yazıcam unuttum
Aysegul masalcık yanlıs sınyal vermıs demek olsun onlar ne zaman hazır olursa o zaman artık.. Kuranı da ıyıce cozmussundur artık ıns..
Funda sende yavruna kavusmussundur tadını cıkar bol bol cnm
Dıger konu cok sınır bozucu gercekten hep soyluyoruz burda butun arkadaslar bu kadar ezdırme kendını..herseyı ıcıne atmakta ıyı degıl bıgun baska bı sekılde patlarsın bılmıyorum ya okurken bız dayanamıyoruzAllah sana sabır ferahlık versın yıne..
Katreınur masallah berraya cok sevındım ınan buyuk gelısme sızın ıcın ıns devamı hep gelır ve ıstahıda acılır..
Dılek cnm tatlı yapıldıgı gun cıtır oluyo sonra bıraz gıdıyo sen ıstersen once bır olcu yap begenırsen dagıtırsın zaten resımdekı kadar cıkıyor cok fazla degıl 20 tane falan:)
Nuray yerlestınmı cnm artık? Annenler gelcekmıs galıba ne guzel senın ıcın bayramda yalnız olmazsın..elıf gıbı dıger kuzular gıbı bızde ayakları cok sevıyoruz ılla burnuma goturecek ve ben pahh kokuyo dıycem cok hosuna gıdıyo:)
Songul donmussun hosgeldın cnm yaren aras ıyı eglenmıslerdır ananede:)
Unuttugum varsa affola kızlar fırsat buldugumda gırmeye calısıyorum uyumaya cıktım aslında esım asagıda korku fılmı ızlıyo beraber seyredelım dedı kabul etmedım:) sımdı uyku saatı hepınızı opuyorum..
bizim ankaradaki dr umuz kadındı ve ben çok memnundum.buradaki dr umuz da kadın ama ankaradakinin tırnağı bile olamaz benceBiz de burun akintida kullaniyorux cnm
birde aferinun icerisinde alerji surup icinde olan icerikten varmis
dr a gelince bizim dr umuzda erkek bir kez arasi kadin dr a goturmustum cok kendinden gecikti:)
Insan alisinca cok tuhaf oluyor degolmi biryerde takip eden dr taniyor da cocugu
oh ne güzel oluş cnm alışveriş yapmak insana güzel geliyor hem de indirimli alışveriş daha da güzel oluyorBızımkı bılıyo artık alıstı teyzesı:) zaten salon bahceye acılıyo ayagının altı hemen ıstegı zaman cıkıyolar cıkılmıycak dedıgım zaman dınlıyo yada hadı artık ıcerı dedıgım zamanyaz gelmeden ılk baslar soguklarda tutturuyodu cıkıcam dıye kapıya yapısıyodu:)
Tesekkur ederız sızde gule gule gıyın bayramlıklarınızı yalnız dun bıraz abartmıs gıbı oldu sankı ama aldıklarımın %30 unu falan odeyınce ıyı yaptım bence dedım:) dun beyzayla ıkımız gıttık alısverıse once nıdaya elbıse tokalar cantalar falan aldık sonra bıde c&a ya bakayım dedım o baska carsıdaydı gıttık tesaduf ındırımde olan kıyafetlere %50 ındırım varmıs😍 tabı bır suru aldık daha cok beyzaya banada cok guzel pıjamalar vardı 2 takım aldım:)
Orucun gıtmemıstır ıns artık duzene gırecek belkı on alıstırma oluyo sana ıkı aydır alısmıssındır da sen sımdı bayadır:)
Oh kuzular oglenmıs ne guzel bızde sımdı tatıl planıda yok 10cu aydada denıze gırılmez denız hayal oldu bu sene
Tesekkur ederız cnm sızde gule gule gıyın..
Bahce guzel oldu cnm oturup keyıf yaparken o yorgunluga degdı dıyoruz:) su cım ısıde bıterse daha ıyı olucak rahatlıycaz aılecek cunku esımın aklında bır ıs varsa en kısa zamanda yapılmalı mutlaka yoksa kafası rahat olmaz tabı bu bızede yansıyo o zaman:)
Ablamlar cok ıyı oldu gercekten esım dısardan tel acıyo bana ablanlar yanımda dıye:)
Alp tugra daha ıyıdır ıns bak yarın bayram topıgın kuzularına hasta olmak yok ona gore el opucekler seker toplıycaklar:)
Sagol cnm bayramda hepınızı agırlasam ne guzel olurdu:) bakalım esımın ıznını guzel bı yerlere gıderek gecırırız ıns buyuk oyun parkları var en azından oralara falan goturucez kızları eglensınler, bayramda burda cok kımse yok herkes tatılde kv deler falan sabah once esımın abısıne kahvaltıya sonra da teyzemlere gıdıcez ablamlar falan orda ılk gunumuz oyle gececek bakalım, bıde burda bayram ıznı yok herkes calısıyo hafta ıcı daha donuk o yuzden bız yıne yasatmaya calısıyoruz akraba zıyaretlerını falan..
Tesekkur ederız sızde gule gule gıyın cnm dun nıda elbısesını gorur gormez gecırdı ustune bıraz dolstı bahcede tamam annecım cıkaralım bayramda gıyıcez dedım cıkardık bıraz gectı tekrar gıydı yıne dolandı durdu cıkarmıycakmıs atmayla cıkardık kaldırdım sonra yoksa bayramda gıyecek yerı kalmıycak:)
Eren nasıl oldu daha ıyıdır ıns..
baya haşin olmuş neden öyle yaptı ki?Beni gecen aksam disardaydik
aras kucuk bir kedicik gordu hemen yanina gitti hayvabcigi derisinden tuttu elinden zor aldik ayagiyla basmak istedi ama nasil kahkaha atiyor.sevdginimi oynadigonimi dusundu anlamadik ama hemen mudahale ettik
sonrasinda bizimkilerle yasit bir kiz cocugu geldi yanina boyle cok yakinlastilr bidi bidi birseyler anlatoyor derken aras kizi bir ittirdi ohemen tuttum annesinden ozur diledim ama ole cok utandim ki neden boyle yapti hoc anlamadim
arascan hasincan oldu anlayacagin
cnm bence bırakmaHayirlisiyla bitirdik bu ramazani da..ayy son gun cok zor oldu bnm için. Bayilcaktim nerdeyse....yarın gece mersin yolcusuyuz...kusmetse. ..Meryemck cok fena sebeklik peşinde kosuyo.......babaannedinin taklidni yapıyo surekli...bu aralar baya dillendik...kac disin var diyorz onüç diyo nerden duyduysa.....tuvalet egitimine devam sayilir baya ilerleme kaydettik....bizden haberler bu kadar..haftaya istanbul uolcusuyuz..esim meryemi birakalim diyor bir hafta sonra doncez mecbur zaten.bir hafta basbasa kalalim diyo ama kararsızm
oh ne güzel ya kalabalık candırOh oh insalla bu kadarla kali
biz bugun ananeme gittik her bayramin birinci gunu annemler ablamlar orfa toplanitiz sonra eve geldik esim ise gitto ole yani
arascik yarencik mutluydu sevdikleriyle
afiyet olsun cnm benimKizlar dun gece acilisi yaptim dolma icimi yaptim:)
ay ya defne çok kötü bu konudaCanım valla denize girmek istemez korkar dedim ama tam tersi oldu çıkmak istemedi
Sürekli girecem diye ağladı suda da üstdüm deyip bağırıyo bi ton da su yuttu korkma falan da yok çok yordu beni eve gidinceye kadar hiç durmadı sürekli mız mız bi de sesinı çıkarmadan çaktırmadan gitmeye falan kalkıyo su su deyip durdu
Ailenden ayrı ilk bayram değil mi ilk zor oluyo biliyorum ama ben alıştım gibi
senin de bayramın mübarek olsun cnmherkese günaydın kızlar. hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun inş. ağız tadıyla bayram olmuştur. bizim güzel geçti çok şükür dünde babamızı samsuna yolcu ettik. rabbim hayırlısını nasip etsin inş.
berracık hastaymış şimdi daha iidir inş. çok geçmiş olsun.
güldenim yok sabah topiği açan olmamış yeri çok belli.
betülll meraktayım naptınız kestinizmi memeden erdemi
songülüm nasıldı bayram.
beni ne güzel yurtdışında da bayram gibi bayram geçirmişsiniz.
nurayım beğendin mi cnm sivas merkezi. gerçi istanbuldan sonra başka yeri beğenmen zor olur ama:)
fatma, wavs, funda, tüm kızlar nasıl geçti bayram...
cnm bak üzülme apartmandan gelenler olmuş fena mı?Evet canım ilk bayramdi ve çok zor oldu bayram gibi değildi hiç hep aglamakliydim iki gün dün.biraz daha kendime geldim
sizde ne güzel.eglenmissiniz ranama da bak sen çok sevdi demek suyu belli olmuyor iste bu yaramazlarin tepkileri
Günaydın canım bayram bayram gibi değildi bizim için sivas merkezde güzeldi bir sürü hediye aldım Ablamlara çok güzel suslu el aynalari vardı çok uygun geldi bana bide Elife oyuncak falan aldım ya onlarda çok uygun anladimki istanbulda herkes yiyici
ama ist her bi tarafı güzel işin ilginç yani da her tarafkapaliydi açık market bile yoktu bi kaç pastane ve restoran açıktı sadece bizim öğlene kadar kapalı olur sonra acilir heryer kapalı olması daha iyi aslında herkes bayramını yapsin dimi ama biz daha once gormedigimiz için garip geldi
guldeni eşi ameliyat oldu duvar mi haberin
bide Allah kavustursun sizi Rabbim gönlünüzce göre versin ins
geçmiş olsun cnmBiz hastanedeyiz yaseminim cocuk dr una muayene olduk simdi de kbb de sira bekliyoruz
http://www.anneysen.com/3-6-yas/saglik/ilginc-bir-bogaz-iltihabi--pfapa-sendromu-564.aspx
Bu berranin hastaligina cok benziyor gerçekten. Tedavisi de kortizonmus pöff
Canım bence de çok benziyor berranin durumuna yazılanlar kortizon alimini da hastaligin teşhisi için öneriyorlar mis hastalığı teşhis ettikten sonra antibiyotik bile almasina gerek kalmayacak belki berramin bi düşün derim ben
fundacim geçmiş olsun nasıl şimdi ayağın indi mi sisligi tamamen
Canım bence de çok benziyor berranin durumuna yazılanlar kortizon alimini da hastaligin teşhisi için öneriyorlar mis hastalığı teşhis ettikten sonra antibiyotik bile almasina gerek kalmayacak belki berramin bi düşün derim ben
fundacim geçmiş olsun nasıl şimdi ayağın indi mi sisligi tamamen
Evet canım ya bakalım bu dr a güvenmek istiyorum ne derse ona göre hareket ederiz sanırım. Bi süre daha takip etmek isteyebilir. Bu hastaligimizi antibiyotiksiz atlatacaz mi cok merak ediyorum
cnm gerçekten de berranın durumunu anlatıyor gibi
cnm gercekten berrayı anlatıyor sankı
bu doktoru takıp edın ıns dogru teshıstır ve tedavıye cvp verır ıns
cnm benim ne demekBu arada geçmiş olsun fundacım kendi derdimden atlamisim sifa olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?