2012 kasım bebekleri büyüyor..

Evet canım ilk bayramdi ve çok zor oldu bayram gibi değildi hiç hep aglamakliydim iki gün dün.biraz daha kendime geldim
sizde ne güzel.eglenmissiniz ranama da bak sen çok sevdi demek suyu belli olmuyor iste bu yaramazlarin tepkileri

Günaydın canım bayram bayram gibi değildi bizim için sivas merkezde güzeldi bir sürü hediye aldım Ablamlara çok güzel suslu el aynalari vardı çok uygun geldi bana bide Elife oyuncak falan aldım ya onlarda çok uygun anladimki istanbulda herkes yiyici
ama ist her bi tarafı güzel işin ilginç yani da her tarafkapaliydi açık market bile yoktu bi kaç pastane ve restoran açıktı sadece bizim öğlene kadar kapalı olur sonra acilir heryer kapalı olması daha iyi aslında herkes bayramını yapsin dimi ama biz daha once gormedigimiz için garip geldi

guldeni eşi ameliyat oldu duvar mi haberin

bide Allah kavustursun sizi Rabbim gönlünüzce göre versin ins

Biz hastanedeyiz yaseminim cocuk dr una muayene olduk simdi de kbb de sira bekliyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar ben manisaya geldim
hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun
geçmiş yapamadım herkes iyidir inşallah

geçmiş olsun cnm
şimdi nasıl oldu eren?
Allah nasip ederse 1 bucuk saatimiz kaldi hala yollardayiz

güle güle gidin cnm

Fatmacim erene cok cok gecmis olsun
insalla hemencil toparlar
reces yine ruh halim bozuldu okuyinc ya sende ne sbir var
hele annene gitmiyorsun ya ben sanda kiziyorum inanki

Kizlar bu arada betil saglicalla vardi
cnm ne deyim bilmiyorum ki huzur olsun diye dişimi sıkıyorum
sabır diyorum rabbim mükafatını verir inşallah

güle güle giy bayramlıklarını cnm
evet cnm kuzuma kavuştum ama bugün tekrar ayrıldım

bizim ankaradaki dr umuz kadındı ve ben çok memnundum.buradaki dr umuz da kadın ama ankaradakinin tırnağı bile olamaz bence

oh ne güzel oluş cnm alışveriş yapmak insana güzel geliyor hem de indirimli alışveriş daha da güzel oluyor

baya haşin olmuş neden öyle yaptı ki?

cnm bence bırakma
bak ben iş icabı defneyi bırakıyorum ve yavrumun psikolojisi iyi olmuyor

Oh oh insalla bu kadarla kali

biz bugun ananeme gittik her bayramin birinci gunu annemler ablamlar orfa toplanitiz sonra eve geldik esim ise gitto ole yani
arascik yarencik mutluydu sevdikleriyle
oh ne güzel ya kalabalık candır

Kizlar dun gece acilisi yaptim dolma icimi yaptim:)
afiyet olsun cnm benim

ay ya defne çok kötü bu konuda
denize girmek istemiyor hiç
sadece kıyıda oynamak istiyor
senin de bayramın mübarek olsun cnm
eşinle de allah kavuştursun
cnm bak üzülme apartmandan gelenler olmuş fena mı?

Biz hastanedeyiz yaseminim cocuk dr una muayene olduk simdi de kbb de sira bekliyoruz

geçmiş olsun cnm
haerdar et bizi de

kızlar bizim bayram da bayram gibi değildi
cumartesi pazar temizlikle geçti
ilk gün foçaya eşimin teyzesine gittik
kvler de oradaydı
eşimin kuzenleri falan vardı.ama bayram gibi değildi.4 gibi denize gittik.defne biraz denize girsek de denizin kıyısında kumla oynamak istedi.e haliyle ben de onunla kaldım ve benim başıma güneş geçti.akşam zaten 10 gibi ayrıldık.ayrılırken eşimin eniştesi kalın dedi ama ben istemedim(çünkü teyzesinin kızı,kocası,çocuğu,teyzesinin o sapık oğlu,kv,kp,kaynım vardı.ben kalabalık yapmak istemedim).kv de yarın hindi yapacağız erkenden gelin dedi.ben de komşularla bayramlaşacağız söz vermeyelim dedim.eve gelen olursa diye tatlı falan yapmıştım.zaten 2. gün defne 11,5 ta uyandı.geç kahvaltı yaptık.ilk gün başıma güneş geçtiği için gece çok kötüydüm.neyse sabah duş aldım giyindik.binadaki komşuları gezelim diye çıktık ama 10 katlı bina bomboştu.kimse yoktu.eşim de burada herkes yazlığa kaçıyor dedi.e biz de foçaya teyzenlere gidelim dedim.neyse foçaya gittik.defneyi hemen uyuttum biz biraz oturduk.defne uyandı.karnını doyurdum denize gittik.defne 2. gün denize girmeyi hiç istemedi.biz yine kıyıdaydık.üstelik simidine de binmek istemiyor.neyse denizden döndüğümüzde akşam 8 di.yemek yedik.çay içtik.orada kalırız diye kıyafet vs almıştım yanıma.saat 9,5 ta defnenin uykusu geldi.kv ben uyuturum dedi.ben de eşime hadi gidip biraz yürüyelim dedim.gittik.yürüyüş yaptık,kuruyemiş aldık,defneye süt aldık.11,5 gibi döndük.defneyi zor uyutmuşlar.gittiğimizde uyutalı 10 dakika oldu dediler.her yerde beni aramış.neyse ben meyve yıkadım,kuruyemiş koydum.oturduk yerken ayağımdan arı soktu.hastaneye git dediler.ben de ilk defa arı sokmuyor geçer birazdan dedim ama geçmedi.ayağım çok kötü şişti ağrısını anlatmıyorum bile.eşim bu böyle olmaz kalk hastaneye gidiyoruz dedi.neyse acile gittik.bana 2 tane iğne yaptılar(bi alerji için bir de ağrı kesici) yarım saat gözlem altında tuttular.döndük.sabaha kadar ağrıdan uyuyamadım.sabah şişlik çok az kalmıştı.kahvaltı yaptık.defneyle oynadık.sonra ben defneyi uyuttum.oturduk.sonra defne kalktı hadi bi daha denize gidelim dediler.neyse gittik.defne babasıyla denize girmiyor,ben girince de ayağım sızlıyor.neyse güç bela ağrı içinde denizde oyalandık biraz.akşam 7 gibi döndük.yemek yedik.ben defneyi uyuttum.bulaşıkları yıkadım.kv ler çay içti.ortalığı toparladık.defne uyandı.10 gibi yola çıktık.önce kvleri bıraktık.kv nin alnına eşim yanlışlıkla bagaj kapağını vurdu.nasıl korktum.neyse eve geçtik.defneyi yıakdım,sütünü içirdim,uyuttum.2 makina çamaşır yıkadım,serdim.eşime de bulaşık makinasındakileri çıkartmasını söyledim.duşa girdim,banyoyu ovdum.ve gece 2 gibi yattım.sabah da 4,5 ta uyandım.uyku tutmadı.sabah defneyi babaannesine bıraktım.otogara geçtim otobüze binip manisaya geldim.akşam tekrar döneceğim.yol 1 ssat sürüyor,1 saatte şehir içi trafik ama olsun kuzumu göreceğim en azından
bayram için yaptığım tatlı da kaldı.

kızlar bu arada kv ilk gün dedi ki
defne oynaya oynaya benim fırını bozdu galiba dün böreği zor pişirdim dedi herkesin içinde
eşim de anne sen defneye bakıyorsun bizim fırını sana veririz biz yenisini alırız funda ne dersin dedi.ben de sen bilirsin dedim.kv tamam dedi.eve gelince eşim ne yapalım dedi.istersen bizim fırını verelim sen hangisinden istersen son model onu alalım anneme de bunu verelim ya da fırın kalsın dersen anneme yenisini alalım dedi. ben de biz yenisini alalım bunu annene verelim hem bunun çocuk kilidi de var dedi.
ikinci gün eşim kv ye biz fundayla konuştuk size bizim fırını verelim biz yenisini alalım dedi mutfak da.kv sizin fırınınız iyi şimdilik dursun fırın sonra düşünürüz,hem senin fırının ne güzel iki tepsili benim ki tek tepsili dedi.yani aslında o kendisine yeni fırın alınmasını istiyor.zaten biz fırını aldığımızdan beri benim fırınım kötü deyip duruyordu

bir de benim kv herkesin ortasında ablasının kızına benim kuzenin kızının boğazının yağ çözücü içmesi sonucunda yandığını anlattı.hem de hiç alakasız bir durumda.durup dururken "aylin biliyormusun fundanın teyzesinin torunu yağ çözücü içti boğazı olduğu gibi yandı" dedi.resmen dalga geçti.şaşırdım kalakaldım.ya bu dalga geçilecek olay mı?

dengesiz resmen ya

Kızlar bizi soran herkese tek tek teşekkür ederim.
Su an cok fena adet ağrım var cok ayrintili yazamiyorum. Berra nin yine bogazi iltihaplanmis. Agzinda aftlar varmis bi de. Kan tahlili istedi. Aftlar icin krem verdi. Kani verdikten sonra kulak burun bogaza gittik. Bogazi cok kötü hep mi böyle oluyor dedi evet dedik. Sene de 7 den fazla oluyorsa ameliyat dedi ama 3 yaştan once tavsiye etmiyorum Kan tahlillerini bi de ben goreyim dedi. Cocuk dr u antibiyotige karşı ama kbb vermedi mi antibiyotik dedi. Bakalim ogleden sonra ne diyecekler. Bi de cocuk dr u periyodik ates olabilir dedi onu arastiriyorum netten nasil biseyse

Canım bence de çok benziyor berranin durumuna yazılanlar kortizon alimini da hastaligin teşhisi için öneriyorlar mis hastalığı teşhis ettikten sonra antibiyotik bile almasina gerek kalmayacak belki berramin bi düşün derim ben

fundacim geçmiş olsun nasıl şimdi ayağın indi mi sisligi tamamen

Evet canım ya bakalım bu dr a güvenmek istiyorum ne derse ona göre hareket ederiz sanırım. Bi süre daha takip etmek isteyebilir. Bu hastaligimizi antibiyotiksiz atlatacaz mi cok merak ediyorum

teşekkür ederim cnm
çok az bir şişlik kaldı
ilk defa böyle bi arı sokması yaşadım
önceden de arı sokardı ama böyle olmazdı.bu hem ağrılı oldu hem de çok şişti.beni genç kızlığımda zehirli örümcek sokmuştu onda bile bu kadar ağrı/acı duymamıştım

ya düşün ayağım denize girdiği anda nasıl sızladı anlatamam.sanki içinde zehir vardı da o zehir temizlendi.

cnm gerçekten de berranın durumunu anlatıyor gibi

cnm gecmıs olsun bıkez de benı arı sokmustu tam sah damarımdan bayılmısım 10yaslarındaydım
belkı senınde damardan olduysa daha etkılı olurmus neysekı atlatmısız arıdan olenler bıle var rabbım korusun

defne denızı sevmemıs bende meraktayım bakalım masal sevcekmı havuza bayılıyor
arkdasların sıtesının havuzu var gırdı masal babasıyla bayılıo ama
sonucta havuz sıcak ve dalgasız
denız ılk gırınce buz gıbı oluyor bız bıle ılk zorlanıyoruz oyuzden korkabılır belkı dıyorum
eylulde tatıle gıtcez bızde bakalım bende meraktayım

cnm gerçekten de berranın durumunu anlatıyor gibi

cnm gercekten berrayı anlatıyor sankı
bu doktoru takıp edın ıns dogru teshıstır ve tedavıye cvp verır ıns

Evet kızlar benim de aklima cok yatti cok yakin bi teşhis olacak. Ama daha tam teshis koymadi esim sonuclari almaya gidince teshise bi adim daha yaklastik demis. Inşallah doğru bi tedavi uygulanır

Bu arada geçmiş olsun fundacım kendi derdimden atlamisim sifa olur inşallah

Bu arada geçmiş olsun fundacım kendi derdimden atlamisim sifa olur inşallah

cnm benim ne demek
benim için de berranın iyi olması çok daha önemli
çok şükür ben acıya dayanırım ama berra daha küçük yavrum
bir an önce doğru teşhid konulur da ona göre tedavisini olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…