2012 kasım bebekleri büyüyor..

yasmın bayramınz guzel gecmıs sevındım esınde gıtmıs allah kavustursun
bal bocuğum nasıl neler yaptı bayramda

guldenın yokluğu hıssedılıyor neyaptı acaba

funda gecmıs olsun canım defnem denıze gırmesede eğlenmstır kuzum

nur gecmıs olsun tekrardan berraya yazıyı bende okudum ve benzıyo berranın yasadıklarına
enazndan ne olduğunun bellı olması daha ıyı bosuna sureklı antbyotık kullanms olmaz

Iyı aksamlar kızlar
Bayram bıttı funda ve yasmın ıse baslamıs bıle keske sızınde 9gun olsaymıs
Herkes ıyıdır ıns bız babamız izinde oldugu ıcın hergun gezmelerdeyız bugun beyzaya ıstedıgı bebek arabasını almaya gıttık trampolın gorduk beyza ıstıyodu onuda aldık bahceye bıde ıcıne kum yada su konulan oyun kabı var buyuk ondan aldık bahcede yer kalmadı:) gelınce kurduk aldıklarımızı kızlar mutluluktan ucuyo beyzanın bebek arabasının park yatagıda var nıda ıcıne oturuyo cok komık beyza kaldırıyo o bebek ıcın dıye:)
Bıde burda hep yaz sonu ındırımlerı var dun yıne kızlara ve cumartesı arkadasıma gıdıcez onun cocukları ıcın aldım bugunde esıme aldık..

Funda cok gecmıs olsun cnm gorunmez kaza bayada avısı olmus ıns daha ıyısındır..

Katreınur berra da daha ıyıdır ıns tam teshıs konurda kuzucuk sureklı hastalıkla ugrasmaz tabı sızde cok yıprandınız cnm ya allah tez zamanda sıfasını versın..

Gulden sen yazmamıssın cnm esın amelıyat oldumu hersey yolundadır ıns..

Yasmın esın calısmak ıcın mı gıttı samsuna ne kadar ayrı kalıcaksınız? hersey ıstedıgınız gıbı olur ıns cnm..

Aysegul ne guzel surprız olmus sıze cnm en guzel bayram hedıyesı:)

Nuray ıns sende kurbanda beraber olursun aılenle ve ayrı olan herkes ( bende dahıl

Songul senınde ılk gun kalabalık gecmıs ne guzel cnm bızım bu sene esımde ızınde oldugu ıcın butun akrabalara gıdebıldık guzel gectı geleneklerımızı yasatmayı cok ıstıyoruz esımde bende ıns cocuklarımıza ornek oluruz..

Ozcanan rana denızı sevmıs galıba masallah bızımkılere de su olsun herturlu gırerler:)

Wavs fatma dılek sızın nasıl gectı bayramınız kızlar yazmamıssınız..
Unuttugum varsa affola:18:

Günaydu kızlar umarım herkez iyidir biz yola çıktık bakalım hayırlısuyla dua edin bize kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydu kızlar umarım herkez iyidir biz yola çıktık bakalım hayırlısuyla dua edin bize kızlar

Allah yardımcınız olsun canim benim. Inşallah kolaylikla atlatirsiniz. Bizi de haberdar et mutlaka

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardımcınız olsun canim benim. Inşallah kolaylikla atlatirsiniz. Bizi de haberdar et mutlaka

günaydın cnm yaa bi sürü şey yazdım silindi sinir oldum sabah sabah. herkese günaydın kızlar... herkese tek tek yazmıştım ama uçtu gitti pufff... berracığın sonuçları ne zaman belli olcak cnm. şifa olsun inş. kuzuya

sağol cnm
evet denize girmese de eğlendi sayılır kendi çapında

günaydın cnm
evet keşke benim tatil de 9 gün olsaydı ama malesef
olsun buna da şükür cnm
evet cnm baya acılı oldu ama olsun
şimdi sadece ayakta kaşıntı kaldı

hayırlı yolculuklar cnm
inşallah kolay geçer
sana çooook kolay gelsin çünkü eşin baya naz yapacağa benziyor

günaydın cnm
silinince insan ne kadar sinir oluyor değil mi?

nur cnm berranın sonuçlarına dr ne dedi?

Kizlar merak etmişsiniz bizi cok teşekkür ediyorum.

Sonuclarda kanda enfeksiyon var ama dr yine de antibiyotik vermemiş. Berra aşırı huysuz gece cok sık uyandi simdi de mizlayip duruyor. Nasil atlaticaz ilacsiz hic bilmiyorum. Bol sabra ihtiyacım var dua edin.

Bu arada kizlar yarin annemler kardesim ve esi gelecek inşallah. Ben cooookk heyecanlıyım. Annemler gelecegi zaman bu kadar telas yapmazdim. Sanırım yeni evli cifti misafir edecek olunca böyle oldu:) bi yandan hazırlık yapmaya çalışıyorum.

kızlar biz hastanedeyiz hala beklioruuz tahliller yapılıoyo katreynurum negüzel misafirlerin geliyo ne mutlu sana berram için ben tam geçmiş yapamadım nedir son durum ne olacak anlayamadım cnm inş artık hasta olmaz kuzum.

fundam sen yine görevdemisin nasıl defnem yaseminim bal böcüğüm neler yapıyo wavs evet eşim baya nazıl bakalım bizi neler bekliyo inş fazla sorun çıkmaz. betülden haber varmı? fatma sanıyorum sizde gezdiniz benicim neg
üzel alış veriş yapılmış. ayşegülüm anlayamadım sitem kimeydi bakyim? songülüm sizde kalabalıkmıyydınız bayramda? kızlar unutuyorrum ama kusuruma bakmayın burda bukadar oluyo herkesi öpü yorum ve dualarınızı bekliorum.

CNM dualarım seninle
inşallah kolayca atlatır eşin
evet cnm görevdeyim ama gidip geliyorum
yol çekiyorum biraz ama olsun
kuzucuğum dün akşam beni yolda karşıladı
boynuma sarıldı,sevdi okşadı.ben de onu öpücüklere boğdum.
buarada haberdar et bizi

cnm allah kolaylık versin
ilaçsız atlatmak da zor olur
şifa versin rabbim
gözün aydın annenler ve yeni evli kardeşin geliyormuş.sağ salim kavuşursunuz inşallah

merhaba kizlar nqsilsijiz bakalim.
guldenin esi iyiymis sukur hersey yolundaymis
biz dun ani bir kararla annemlerin yazliga hittik saat 4 tu kuzum denizde gayet mutluydu sahikdede uzmedi bizi
neyse gece donduk
hava sicak diye klimali odada yatiyoruz ama ben uyuyamiuorum bizim odaya gectik arasla camida actim bir huxel.
sabah 8 gibi gozumu bir actom ki odada 3 guvercin ben firladim bagir bagir ay aklim cikti sinra esim geldi adam nasil korkmus cocuklada birsey okdu diye cikartti ama omrimden omur gitti
hayir olsum diyelim.....

bu arada katreimur canim kanda mikrop kac cikti 17 uatuyse antibuyotuk almasi lzim diye biluyorum

anlatmistim ya ablamda ayni kuzun gibiymis ameluyat olumca hersey yoluna girmus

cnm allah kolaylık versin
ilaçsız atlatmak da zor olur
şifa versin rabbim
gözün aydın annenler ve yeni evli kardeşin geliyormuş.sağ salim kavuşursunuz inşallah

Sagol canim inşallah hayırlısıyla gelirler

Iyi hadi guldenin eşine sevindim kolayca iyileşir inşallah.

Ayy songülüm ben cok korkarım kustan. Aklim çıkıyor eve girer diye. Hic cam acik yatamiyorum o yüzden.

Ablan kac yaşında ameliyat olmuş canım.

Kanda 68 çıkmış sanırım canım. Yüksek ama napcaz bilmiyorum. Uyduk bi dr a gidiyoruz bakalım

canim ablam 5 yasunda ameliyat oldu diye hatirliyorum ama annem ayni berrayi anlatiyor iki hafta gecmez hasta olurmus evden bile cikmazdim diyir hep anlatir

68 yuksek cnm bence kullanmali kbb ne dedi antibiyotuk konusunda

ay kuslardan cok korktum ben bir daha mi tovbe
ay ne bagirdum kesin kolu komsu duymustur esimun hali hic gitmiyor gozumden

Canım link paylaşmıştim ya bu periyodik ateşte oluyormus böyle sanırım ama antibiyotige gerek yokmuş. Inan benim de iyice kafam karıştı. Kbb dr u bi garipti ya bisey dememis sanırım dr unun dedigini yapin demiş. Bizim de sonumuz ameliyat gibi sanki

ole cnm ameluyat olsunda kurtulur benim kuzum cok cekiyor cunku
su anki durumu nasil atesi varmi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…