- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.601
ee eşin izinlimi cnm?
inş defne girer denize.
ay nasıl denize ihtiyacımvar anlatamam ya pöffff:
Aynen oyle canim bize yaranilmazkiay haklısın ayşegülcümya biz insanlara. iyilik yaramaz zaten cnm:
havalardada öyle değilmi kışınm çok soğuk yaz gelse diyoruz yazında aman çok sıcak dioruz..
insan oğlu işte..
gunaydın kızlar oğlen oldu gercı ama bugun gec kalktık oğlusumla
nur yasmın sağolun kızlar pek ıcıme sınmesede bundan ıyı bı ev yok gıbı
fatma doğumgunun kutlu olsun canım
aysegul ınsan sureklı evde olunca sıkılyo gercekten yazın gunduzde pek bıyere gıdılmıyo sıcak zaten
ıznınız ılerı bı tarıhe atılmasaymıs ıyıymıs ama gıtsende bayağ bı erken olıuyo karısık bı durumun var
funda defne ınsallah bol bol denıze gırerde eğlenır kuzum babasıyla
gulden sen nasılsın canım esın cok naz yapıyomu ıse baslamadımı dımı daha nılım neler yapıyo
merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla al bebişini kucağına
inşalllah bebeyin emerde biberon kullanmak zorunda kalmazsın cnm.:
yo bence cam daha salıklı bebeğinin eline vermezsen bi tehlikesi olmaz
ama ilk aylarda olurda olmasın tabi ama mama yemek zorunda kalırsa
doktor birons bibronu öneririm hem içinde gazı önleyicide bir aparatıvar
hemde biberondan mama biraz zor aktığı için biraz uraşıyo anne sütünü bırakmamış olur
ama dediğim gibi biz şuanda varsayım üzerne konuşuyoruz.
inş bunların hiç birisine gerek kalmazda bebeğin güzel güzel anne sütü alır..
ayrıca ileriki dönemler içinde avent iyibi markadır..
Hemen not aliyorum, zaten biberon yeni dogan almamistim.. :) ama uzerinde 1m+ yaziyordu.. Aksilik olurda emmezse bebegim, mutlaka dediginiz biberonu alicam. Çok teşekkür ederim..
günaydın cnmgunaydın kızlar oğlen oldu gercı ama bugun gec kalktık oğlusumla
nur yasmın sağolun kızlar pek ıcıme sınmesede bundan ıyı bı ev yok gıbı
fatma doğumgunun kutlu olsun canım
aysegul ınsan sureklı evde olunca sıkılyo gercekten yazın gunduzde pek bıyere gıdılmıyo sıcak zaten
ıznınız ılerı bı tarıhe atılmasaymıs ıyıymıs ama gıtsende bayağ bı erken olıuyo karısık bı durumun var
funda defne ınsallah bol bol denıze gırerde eğlenır kuzum babasıyla
gulden sen nasılsın canım esın cok naz yapıyomu ıse baslamadımı dımı daha nılım neler yapıyo
selam cnm iyiyiz sen nasılsın?Selam kızlar
nasılsınız ne var ne yok
nurayım iyiyiz senden naber elifim nasıl
nasıl sivas soğukmu sıcakmı şekerim..
günaydın cnm
inşallah girer ama hava sıcak olduğu için henüz denize gitmemşler eşimin teyzesinde oturyorlarmış
selam cnm iyiyiz sen nasılsın?
Hersey yolundaymis canim cok sevindim guzelce gezmissiniz oh neguzel bende kapadokyayi merak ediyorumya gezi turlari var ama erenle gidemeyiz bende arastiriyorum boyle gidilcek yerler erenle uygun biyer bulabilirsem gitmek istiyorum.berrada ilacsiz iyilesmis neguzel yaa ins.hep boyle olur.Kizlar gece kardeşimle eşini yolcu ettik. Cok guzel gecti. Pazar günü kapadokyayi gezdik. Cok yorucuydu ama güzeldi. Berra da bekledigimden usluydu. Kucaktan kucaga gezdi. Yollarda uyudu maşallah. Tabi arada inat krizlerimiz olsa da onların haricinde cok fazla üzmedi annesini maşallah diyeyim. Annemler simdilik buradalar o yüzden cok giremiyorum. Ama hepinizi cok özledim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
fatmacım doğumm günün kutlu olsun
oğlunla eşinle tüm sevdiklerinle uzunve güzel yılların olsun..
aaa senin içinde geçerli cnm aynısı:)
fatmanın doğum günü müymüş... nice yıllara cnm sağlıklı sıhhatli...
Hepiniz cok sagolun kizlar wawsum sende sagol canim ama esim hala kutlamadi tabi hatirlamadigi icin kutlamadi biliyorum artik faceye falan girerse oyle gorur ancak hep unutuyo boyle seyleri yada onem vermiyo oyuzden hicbi planimda yok acikcasi icimdende gelmiyo boyle olunca esim hatirlamayinca.herkese günaydın
fatma cnm nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllara
iilik cnm sen neler yapıosun elifim nasılSelam kızlar
nasılsınız ne var ne yok
kız sivasın ayazı meşhurdur zaten. bugün burası da yağdı çok şükür serinledi ortalık yaa kavrulduk resmen kaç gündür.İyiyim canım elifte iyi acayip sıkılıyorum burda yapacak iş kalmadı alismistim her gün bisylerle ugrasmaya
havalar üç gündür bozuk canım bol yagmurlu buranın havası bi garip bi bakiyorsun yaniyor az sonra şiddetli bi rüzgâr çıkmış her şeyi uçuruyor
esin daha iyiymiş sevindim nilde sen yanındaydın bi kacgundur diye huysuzdur canım seni ariyordur alışır gene merak etme
ay nurayım sormaya huysuzluk tavan yapıyo bu ara bizde
ama ben herşeyi anlatarak yapıyorum ozaman sakin tabi arada inatlaşıyo benimle ama ben kolay sıyrılıyorum
ya hemen vaz geçiriyorum bvaz geçmezse tamam annecim sen burda ağla ben seni bekliorum sinirin geçince yanıma gelirsin diorum 3 dakka sürmüyo yanımda nil maşallah diyeyimde nazar deymesin kuzuma
ben nezaman bişey söylesem tarsi olur..
ay desene havasına pek güvenilmiyo sivasın..
o fındık işine gelince acayip anlayışlı şekerim ama işine gelince he he he:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?