2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gittigim 2komsum vardi kisin herkes evde gidip gelioduk hergun
ama simdi kimisi.memleketine gitti kimisi yaz tatiline gitti araya orucluk girdi herkes gunduz yatio kalkio diye bayadir gorusemiyoruz
bide komsumun birinden bahsetmistim burda
kizi cok yaramaz herseyi aglayarak yaptirio masalin elinden herseyi alio masalin oyuncaklarini masala vermio
masali kandirmak.icin baska bisey versek onuda alio elinden kendini ere atio kafasini yerlere vuruo masala kotu ornek ve cok eziodu sessiz kaliodu yavrumoyuzden kiyamadim bike uyardim bidaha gelmedi disarda gorusuyoz parka cikioz falan ama eve gelmeio bende gitmiom tabi

siz calioz evde olsak dersiniz biz cakissak isteriz bu dunya boyle iste:)
Ama gercekten sikici hergun ev
calisriken izincabuk biter birazdaha evde kalsam denilir ama evde vakit gecmio hergun ayyy
depresyondayim bunaldim:)

ay haklısın ayşegülcümya biz insanlara. iyilik yaramaz zaten cnm:
havalardada öyle değilmi kışınm çok soğuk yaz gelse diyoruz yazında aman çok sıcak dioruz..
insan oğlu işte..

gunaydın kızlar oğlen oldu gercı ama bugun gec kalktık oğlusumla

nur yasmın sağolun kızlar pek ıcıme sınmesede bundan ıyı bı ev yok gıbı

fatma doğumgunun kutlu olsun canım

aysegul ınsan sureklı evde olunca sıkılyo gercekten yazın gunduzde pek bıyere gıdılmıyo sıcak zaten
ıznınız ılerı bı tarıhe atılmasaymıs ıyıymıs ama gıtsende bayağ bı erken olıuyo karısık bı durumun var

funda defne ınsallah bol bol denıze gırerde eğlenır kuzum babasıyla

gulden sen nasılsın canım esın cok naz yapıyomu ıse baslamadımı dımı daha nılım neler yapıyo

wavsum ohh negüzel kuzucuk uyutmuş annesini
cnm eşim iyi çok şükür nil biraz huysuzmuş bugün bilmiorum bakalım akşam neler bekliyo beni..
bu ara benim işe gitmeme taktı kendisi.

ay haklısın ayşegülcümya biz insanlara. iyilik yaramaz zaten cnm:
havalardada öyle değilmi kışınm çok soğuk yaz gelse diyoruz yazında aman çok sıcak dioruz..
insan oğlu işte..
Aynen oyle canim bize yaranilmazki

Off aynen kafam karsik kiyamam esime birakip gidemem 1ay
ama evdede bunaldim iyice komsularda hep memlekwtine gitti tatile gitti sokaga cikamioz sicak ayyy catliycam

Hemen not aliyorum, zaten biberon yeni dogan almamistim.. :) ama uzerinde 1m+ yaziyordu.. Aksilik olurda emmezse bebegim, mutlaka dediginiz biberonu alicam. Çok teşekkür ederim..

günaydın cnm
inşallah girer ama hava sıcak olduğu için henüz denize gitmemşler eşimin teyzesinde oturyorlarmış

Selam kızlar
nasılsınız ne var ne yok
selam cnm iyiyiz sen nasılsın?

nurayım iyiyiz senden naber elifim nasıl
nasıl sivas soğukmu sıcakmı şekerim..

İyiyim canım elifte iyi acayip sıkılıyorum burda yapacak iş kalmadı alismistim her gün bisylerle ugrasmaya
havalar üç gündür bozuk canım bol yagmurlu buranın havası bi garip bi bakiyorsun yaniyor az sonra şiddetli bi rüzgâr çıkmış her şeyi uçuruyor
esin daha iyiymiş sevindim nilde sen yanındaydın bi kacgundur diye huysuzdur canım seni ariyordur alışır gene merak etme

ay nurayım sormaya huysuzluk tavan yapıyo bu ara bizde
ama ben herşeyi anlatarak yapıyorum ozaman sakin tabi arada inatlaşıyo benimle ama ben kolay sıyrılıyorum
ya hemen vaz geçiriyorum bvaz geçmezse tamam annecim sen burda ağla ben seni bekliorum sinirin geçince yanıma gelirsin diorum 3 dakka sürmüyo yanımda nil maşallah diyeyimde nazar deymesin kuzuma
ben nezaman bişey söylesem tarsi olur..

ay desene havasına pek güvenilmiyo sivasın..

Hersey yolundaymis canim cok sevindim guzelce gezmissiniz oh neguzel bende kapadokyayi merak ediyorumya gezi turlari var ama erenle gidemeyiz bende arastiriyorum boyle gidilcek yerler erenle uygun biyer bulabilirsem gitmek istiyorum.berrada ilacsiz iyilesmis neguzel yaa ins.hep boyle olur.
Cevsen konusunda aslinda herkes ayni seyi soyluyo canim tabiki guvenilir olduktan sonra cevsene kimse karsi degil ama yazmayi bildigim icin kendim yazmak istiyorum zaten bakarak yazicamki nolcak ilerde guvenilir bulursam onuda alirim.
fatmacım doğumm günün kutlu olsun
oğlunla eşinle tüm sevdiklerinle uzunve güzel yılların olsun..

aaa senin içinde geçerli cnm aynısı:)
fatmanın doğum günü müymüş... nice yıllara cnm sağlıklı sıhhatli...

herkese günaydın
fatma cnm nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllara
Hepiniz cok sagolun kizlar wawsum sende sagol canim ama esim hala kutlamadi tabi hatirlamadigi icin kutlamadi biliyorum artik faceye falan girerse oyle gorur ancak hep unutuyo boyle seyleri yada onem vermiyo oyuzden hicbi planimda yok acikcasi icimdende gelmiyo boyle olunca esim hatirlamayinca.

Selam kızlar
nasılsınız ne var ne yok
iilik cnm sen neler yapıosun elifim nasıl

kız sivasın ayazı meşhurdur zaten. bugün burası da yağdı çok şükür serinledi ortalık yaa kavrulduk resmen kaç gündür.

kız o anlayışlı fındığı yerim ben maşallah

Aysegulcum benimde bayram donusu canim sklmaya basladi nedense yaa oyle market parkta kesmiyo ille biyerlere gidicez buyuk parklara falan hatta dunde yemegi ormana gidip orda yiycektik piknik havasinda yemegide ona gore yapmistim ama esiminde isleri yogun bu sira aksam 8de geldi bizim piknikte iptal oldu.belki bugun gideriz mangal yapariz yani normalde giderdikte d.gunumu hatirlamassa yada uygun sekilde kutlamassa nolur bilemiyorum oyuzden muammadayim.
Bende istesem koye gidip kalabilirim ama ben pek istemiyorum koye gitmeyi en sonda yorucu oldugu icin gidesim yok ama uzakta olsaydi heralde gitmek isterdim ozlerdim.Ama senin icinde 1 ay cok uzun geldi bana koydede kimse olmucak bence biraz daha bekle esinden once yine gidersin.
Kiz bu arada yazmadim ben dimi masal tuvaleti ogrenmis artik cok guzel ya masallah ama kakasinida zamanla ogrenir ondan biraz utaniyodur o daha zor zaten onemli kismini ogrenmis geceyi bile ogrenmis masallah.

Betulde erdemde iyiymis cok sevindim tatilin tadini cikarsinlar.

Fundacim ins.defne babasiyla guzel vakit gecirir denizde defne denize girmek istemesse kumda falan oynasinlar belki hosuna gider.

Guldenim nilde uzuluyo demek senin gitmeni istemiyo kiyamam kuzuya yaa ozluyo annesini napsin cok az goruyo seni calisma saatlerin cok fazla bi anne icin.

Yaseminim senin esinde gitmisti dimi samsuna ise basladimi orda nasipse siz nezaman gidiyosunuz.

Benicim sanada yazamadim canim alisverisler yapilmis bisuru sey alinmis kizlara kiyafetper cantalar tokalar gule gule kullansinlar ins.sende pijamalarini gule gule giy canim.bahceyede trambolin oyun kabi falan neguzel seyler almissiniz kizlar cok egleniyodur.

Songulunde guvercin macerasi vardi dimi kiz bizim terasta yasiyo onlar bi gun balkon kapisindan pencereden girse ben sasirmam ama sen aliskin olmayinca uyku sersemi korkmussun esinide korkutmussun yazik hayvanlarda korkmustur.

o fındık işine gelince acayip anlayışlı şekerim ama işine gelince he he he:

severim onun işini de kendinide. öyle oluolar cnm çok güzel kulanıolar. zeynep ilay kaç gündür anneme gitmio doğru düzgün. dün akşam yatıracağımı anladı nasıl bağırıyo annenne yaa annene yaaa diye. sıpa işine gelince annenne yaa dio:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…