- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #49.781
Fundacim okudum ve suhpelerimde hak verdim
ilk olarak ikisi ayni konusmuyorlar neden ortada bir iyilik soz konisi ise mutlaka cvp aybi olmali
madem boyle bir kadin musallat oldu neden sana anlatmadi
esimin yaninda calisan bir elemanin da esi esime musallat oldu
5 tane coxuklari var esim bir iki kez hastaneye gotudu o sekilde tanisikliklari var
kadinnzamnli zamnsiz esimi arar kendi esininsorar borc ister esimij hbr i olmasin der ama esim.her ayrintusuna kadar bana anlatir
arrtik en son esim mesaj yazmami yada aramami istedi esimi aramansan rahatsiz okuyorum de dedi ben de mesaj yqzdim
eskisi gibi degil
hanu esinun de bu sekulde davtanmasi gerekmezmi
yada bu telasi ne
tamam kotu birseyvyoktur belki fakat durust davranildiguni dusunmuyorum
Fundacim okudum ve suhpelerimde hak verdim
ilk olarak ikisi ayni konusmuyorlar neden ortada bir iyilik soz konisi ise mutlaka cvp aybi olmali
madem boyle bir kadin musallat oldu neden sana anlatmadi
esimin yaninda calisan bir elemanin da esi esime musallat oldu
5 tane coxuklari var esim bir iki kez hastaneye gotudu o sekilde tanisikliklari var
kadinnzamnli zamnsiz esimi arar kendi esininsorar borc ister esimij hbr i olmasin der ama esim.her ayrintusuna kadar bana anlatir
arrtik en son esim mesaj yazmami yada aramami istedi esimi aramansan rahatsiz okuyorum de dedi ben de mesaj yqzdim
eskisi gibi degil
hanu esinun de bu sekulde davtanmasi gerekmezmi
yada bu telasi ne
tamam kotu birseyvyoktur belki fakat durust davranildiguni dusunmuyorum
aynen cnm bende ona kızıyorum
madem böyle bişey yoktu(kötü niyet vs) neden bana söylemiyorsun değil mi?
sonuçta bana anlatsa kendiliğinden ben de anlayış gösterirdim ama benden saklaması beni çıldırttı
belki günahını aldım ama siz olsanız öyle düşünmezmiydiniz?
ben kadını aradıktan sonra kadın aramış tamam bir daha rahatsız etmeyeceğim sizi demiş(ama sonrasında beni aradı) bu yüzden bana teşekkür ediyor onu bu dertten kurtardığım için
şakamısın sen demek geldi içimden ama şube müdürü vardı yanımda bişey diyemedim
ya diyorum ki eşim sana yardım amaçlı para göndermiş,şimdi tekrar istiyormuşsun kadın kesinlikle reddediyor.benim eşim öldü ondan kalan maaş ve vefat eden babamdan kalan maaşım var diyor.kadına bak bana dürüst davran ben sana maddi anlamda destek olurum,ek iş bulurum çocuğunu okuturum diyorum ama kadın kabul etmiyor böyle bişey olduğunu
eşim kadın iskenderun şubenin temizlik görevlisi diyor kadın ev hanımıyım diyor
ya ben bunu eşime söylediğimde bak sen öyle diyorsun ama kadın böyle diyor dediğimde kesinlikle yalan diyor
ben nasıl ve hangisine güveneceğim bilmiyorum
başım çok kötü ağrıyor şuan
eşim bir de bana neden güvenmiyorsun, hep beni aldatmakla suçluyorsun demekki senin gözünde bir değerim yok diyor
bende sen böyle bişey görsen bana nasıl güvenirdin dedim bişey diyemedi.ayrıca bişey yapmadın madem niye bana gelip anlatmıyorsun.demekki sen de bana güvenmiyorsun değil mi?
yok cnm whatsapp dan konuşma yokWhastsap tan yazisma olmusmu
isteyeceğim zatenfundacım madem için tamamen rahatlasın istiyosun
eşinin son 6 ay lık yada 1 aylık telefon dökümünü isteyin en azından aramalarıve mesajları sende görürsünn böyle bişey vardır mutlaka dimi..
aklıma başkada bişey gelmiyo inan..
bende o yüzden şikayet etmesini istiyorumYok yani ortada birseyler var belkide yanlis anlasilma klmasin diye kafalarinagore konusuyorlae ama daha da batoyorlar
eger esin iaten atilmasini talep ederse esininde kadinla herhangi bir gecmisi varsa kadin dayanamayarak patla bence bekle bakalim
cnm o nasıl oluyormuş?nasıl öğrenebiliriz bilen kızlar varsa bi yardım edin de eşimin msjları bana mail gönderilsinBencedde
Döküm iste
Ayrıca hangi hattı kullanıyorsa internetten bi yer varmış ne mesaj geliyorsa veya gönderiliyorsa sana mail geliyormuş onu araştıralım olmazsa ağrıya gidince ne yaptığını bilirsin
İyi kv böyle söylemiş senin yüzünden oldu bakım olaylarına hiç girmemiş tebrikler
Kadın nerde bu arada ya aynı şehirde misiniz ve eşine sorsaydin kadın para göndemediginı söylüyor ne diyeceksin diye bence sen dediğimi yap hoparlörden konuştur ikisini bakalım ne olacak çünkü bu iş aydınlanmadan için rahat etmeyecek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bilmiyorum ki cnm yaBence de dediğin gibi olmalı ama çekinmis de olabilir eşi belki de korktu ya da yasak cazip geldi adı üstünde yasak ya
Eşinin böyle demesi normal bana güvenmiyo musun en basit soru bunun güvenle alakası yok ki ispat et sende rahatla ben de demi ama
cnm zaten bu konuda ne kadar büyük tepki verdiğimi gördü ve alttan alıyoraynen güvenmiyomusun falan deyip üste çıkacak
bu arada kv seni suçlarsa ben sana demiştim diye
onuda sustur sakın susma artık senin hakkını savunduğunu anlasınlar
nedemek sen öyle yaparsan kendine bakmazsan eşin seni aldata bilirya :
töbe töbe..
özcenanım nerden bakılıyomuş ki onu araştıralımda baksın ozaman fundada mesajlara.
cnm o işi dün gördüm.dedim ya cuma günü eşimle konuşacaktım diye.elimde kesin kanıt olsun diye arayıp numarayı verdim.ama iletişim bilgilerinin başkalarıyla paylaşılması yasaklanabiliyormuş o yüzden vermedilerfunda 11880 ara yıp teli söyle kadının ismini öğrene bilirsin üstelik nerede oturduğunuda
sorgula bakalım eşinmi yalan söylüyokadınmı
nerede oturduğuyla ilgili
bi ip ucu yakala..
bu kötü oldu bak:
nerden aşaştırıla bilrki başka acaba
canan aydınlat bizi şekerim..
bu arada kızlar ben kaçıyorum fundacım inş bişey yoktur allahım senin karşına çıkartırda rahatlarsın nediyeyim
görüşürüz kızlar.
dualarım seninle funda..
cnm o işi dün gördüm.dedim ya cuma günü eşimle konuşacaktım diye.elimde kesin kanıt olsun diye arayıp numarayı verdim.ama iletişim bilgilerinin başkalarıyla paylaşılması yasaklanabiliyormuş o yüzden vermediler
bende kös kös kaldım tabi
kadının numarasını sizinle paylaşabilirim başka şekilde öğrenme şansımız varsa
bir de canan cnm sen adliyedesin ya numaradan kadını araştırma şansımız var mı?
inşallah cnm
rabbim nasıl benim o mesajları görmemi sağladıysa doğruyu bulmamı da sağlasın
başka bişey istemem
ya inan çok zor bir durum allah düşmanımın başına bile vermesin
Fundacim Allah tez zamanda feraha cikarsin seni senin için dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden imtihanı n bir türlü bitmiyor
Iphone da bi program varmış diye duymuştum o programı Kullanan her hangi birinde bu numara kayıtlarda kayıtlı olduğu isimle gösteriyormus denedin mi bilmiyorum ama
çok sağol cnm
sen ne yapıyorsun sanıyorum 2 çocukla yoğunsun?
Cok sevindim sibekcim yasak olnamasina ohh burdasin yine demekktir bu
meryemde cisi ogrenmis masalda ogrendi masallh ikisinede darisi dger bebislere
babanne bakabikiyomu zorlaniomu ayagi nasil oldu kv nin
ya evet kızlar işte bir türlü içime sinmeyen bişeyler var
kadın zaten söyledikleri hiçbir şekilde birbiriyle uyumlu değil
ayrıca eşimin söyledikleriyle de uyumlu değil
eşim kesinlikle yapmadım yemin ederim diyor.bak 5 vakit namaz kılıyorum yalan söyleyemem diyor
kadın da aramızda kesinlikle bişey geçmedi,eşin zaten beni tanımıyor görmedi bile ama ben eşinin resimlerini gördüm diyor.bend ekadına e sen nasıl seni tanımayan birisine canısı,tatlım vb cümleler kuruyorsun diyorum yaptım işte diyor
eşimin gönderdiği mesajları görebilseydim en azından aklım daha net olurdu.
ikisinin ortak söylediği şey;aramızda bişey yok/yaşanmadı,eşimin msj ve aramalarda kadına evli çoluk çocuk sahibi olduğunu söylemesi
ama dediğim gibi eğer eşim sert bir şekilde uyarsaydı kadın zaten yanaşamazdı
kadına eşimden para istemişsin diyorum kadın yok öyle bişey diyor
eşim telefoncuya gitti kadının arama ve msj atmasını engellemek için
ayrıca eşime de resti çektim.madem kadınla ilgin yok sen istemeden arıyorsa şikayet dilekçesi vereceksin diye.kabul etti bakalım
ya inan kadının rahat konuşması,dalga geçer gibi konuşması ve tabiki aptal eşimin yediği halt sinirlerimi bozdu resmen
kadın diyor ki "bak çok sinirlisin.kapat,sakinleşince konuşalım.beni ne zaman istersen arayabilirsin.ben senden korktuğum için değil senin içini rahatlatmak için seni aradım"
ya sen ne hakla bana böyle söylüyorsun ya.hem haltlar yeyip beni sinir et sonrada içini rahatlatmak için dedim de.ben de salaktım. ayrıca sen böyle söyleyince içim çok rahatladı yani.zaten 2 dakika önce söylediğin ile 2 dakika sonra söylediğin birbirini tutmuyor.
sakin olmaya çalışıyorum.bu işin doğrusunu öğrenmeden rahat edemeyeceğim ama vaktimi alacak.ben şimdi eşime tamam desem ne olacak?ayın 25inden sonra adam ağrıya gidecek ve en az 1 ay yok.bu arada bu kadınla görüşmediğini nereden bileceğim?
ben bu adama nasıl güveneceğim?
eşim bana yalvarırken kv de duydu olayı.o da ben oğluma kefilim,2 haftadır yanımda kesinlikle kadına yüz vermedi hatta telefonda bile konuşmadı diyor.kadın sizin huzurunuzu bozmak istiyor diyor.ben de sen kp in telefonunda bu mesajları yakalasaydın ne yapardın dedim
eşim ben seni seviyorum senden başkası yok sen benim herşeyimsin,ya inan keşke olsaydı da hiç olmazsa gerçekten olan bişey için yalvarsaydım,olmayan bişey için hem sen hem ben üzülüyorum diye yalvarıyor
ortalık baya karıştı anlayacağınız
allahım sen hakkımızda hayırlısını nasip et diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?