2012 kasım bebekleri büyüyor..

aynen cnm bende ona kızıyorum
madem böyle bişey yoktu(kötü niyet vs) neden bana söylemiyorsun değil mi?
sonuçta bana anlatsa kendiliğinden ben de anlayış gösterirdim ama benden saklaması beni çıldırttı
belki günahını aldım ama siz olsanız öyle düşünmezmiydiniz?
ben kadını aradıktan sonra kadın aramış tamam bir daha rahatsız etmeyeceğim sizi demiş(ama sonrasında beni aradı) bu yüzden bana teşekkür ediyor onu bu dertten kurtardığım için
şakamısın sen demek geldi içimden ama şube müdürü vardı yanımda bişey diyemedim
ya diyorum ki eşim sana yardım amaçlı para göndermiş,şimdi tekrar istiyormuşsun kadın kesinlikle reddediyor.benim eşim öldü ondan kalan maaş ve vefat eden babamdan kalan maaşım var diyor.kadına bak bana dürüst davran ben sana maddi anlamda destek olurum,ek iş bulurum çocuğunu okuturum diyorum ama kadın kabul etmiyor böyle bişey olduğunu
eşim kadın iskenderun şubenin temizlik görevlisi diyor kadın ev hanımıyım diyor
ya ben bunu eşime söylediğimde bak sen öyle diyorsun ama kadın böyle diyor dediğimde kesinlikle yalan diyor
ben nasıl ve hangisine güveneceğim bilmiyorum
başım çok kötü ağrıyor şuan
eşim bir de bana neden güvenmiyorsun, hep beni aldatmakla suçluyorsun demekki senin gözünde bir değerim yok diyor
bende sen böyle bişey görsen bana nasıl güvenirdin dedim bişey diyemedi.ayrıca bişey yapmadın madem niye bana gelip anlatmıyorsun.demekki sen de bana güvenmiyorsun değil mi?

Bence de dediğin gibi olmalı ama çekinmis de olabilir eşi belki de korktu ya da yasak cazip geldi adı üstünde yasak ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşinin böyle demesi normal bana güvenmiyo musun en basit soru bunun güvenle alakası yok ki ispat et sende rahatla ben de demi ama

Whastsap tan yazisma olmusmu
yok cnm whatsapp dan konuşma yok
hatta kadının whatsapp ı da yok
isteyeceğim zaten

Yok yani ortada birseyler var belkide yanlis anlasilma klmasin diye kafalarinagore konusuyorlae ama daha da batoyorlar
eger esin iaten atilmasini talep ederse esininde kadinla herhangi bir gecmisi varsa kadin dayanamayarak patla bence bekle bakalim
bende o yüzden şikayet etmesini istiyorum
her yolu zorlayacağım

cnm o nasıl oluyormuş?nasıl öğrenebiliriz bilen kızlar varsa bi yardım edin de eşimin msjları bana mail gönderilsin

valla cnm bende şaşırdım kv nin yorumuna.belki de oğlunun debelendiğini ve suçlu olduğunu görünce alttan almaya karar verdi

kadın eşimin söylediğine göre hatay tarafında ama kadın denizlide olduğunu söylüyor
eşime kadının farklı konuştuğunu söyleyince yalan söylüyor diyor

Bence de dediğin gibi olmalı ama çekinmis de olabilir eşi belki de korktu ya da yasak cazip geldi adı üstünde yasak ya

bilmiyorum ki cnm ya
inan bilmiyorum

aynen güvenmiyomusun falan deyip üste çıkacak
bu arada kv seni suçlarsa ben sana demiştim diye
onuda sustur sakın susma artık senin hakkını savunduğunu anlasınlar
nedemek sen öyle yaparsan kendine bakmazsan eşin seni aldata bilirya :
töbe töbe..

özcenanım nerden bakılıyomuş ki onu araştıralımda baksın ozaman fundada mesajlara.

Eşinin böyle demesi normal bana güvenmiyo musun en basit soru bunun güvenle alakası yok ki ispat et sende rahatla ben de demi ama

ispat edemediği için zaten kıvranıyor
eğer dediği gibi olsaydı ve bunu ispat edebilseydi inan alttan almaz üstüne bir de beni suçlardı

funda 11880 ara yıp teli söyle kadının ismini öğrene bilirsin üstelik nerede oturduğunuda

sorgula bakalım eşinmi yalan söylüyokadınmı
nerede oturduğuyla ilgili
bi ip ucu yakala..

cnm zaten bu konuda ne kadar büyük tepki verdiğimi gördü ve alttan alıyor
aldatma konusu benim için çok hassas bir konu
ben evlenmeden de söyledim.herşeye göz yumarım ama aldatmaya tahammülüm yok diye
ben de şehir dışına gidiyorum ama kimseye yan gözle bile bakmıyorum.hatta 2 hafta önce birisi aydında beni bankada görüp çok beğenmiş geldi açıldı.bense nazik ama asla taviz vermeyecek şekilde reddettim
eşimin yapması gerekende buydu.sınırını çizse kadın zaten yüz bulamazdı.belki de eşime de flört etmek çekici gelmiştir bilmiyorum artık.kimsenin günahını almak istemem.benim kocam kesinlikle yapmaz diyemem.beşer şaşar

kvnin iş güzarlığı işte bana bi bahane bulacak ya

funda 11880 ara yıp teli söyle kadının ismini öğrene bilirsin üstelik nerede oturduğunuda

sorgula bakalım eşinmi yalan söylüyokadınmı
nerede oturduğuyla ilgili
bi ip ucu yakala..
cnm o işi dün gördüm.dedim ya cuma günü eşimle konuşacaktım diye.elimde kesin kanıt olsun diye arayıp numarayı verdim.ama iletişim bilgilerinin başkalarıyla paylaşılması yasaklanabiliyormuş o yüzden vermediler
bende kös kös kaldım tabi
kadının numarasını sizinle paylaşabilirim başka şekilde öğrenme şansımız varsa
bir de canan cnm sen adliyedesin ya numaradan kadını araştırma şansımız var mı?

bu kötü oldu bak:
nerden aşaştırıla bilrki başka acaba
canan aydınlat bizi şekerim..
bu arada kızlar ben kaçıyorum fundacım inş bişey yoktur allahım senin karşına çıkartırda rahatlarsın nediyeyim
görüşürüz kızlar.
dualarım seninle funda..

inşallah cnm
rabbim nasıl benim o mesajları görmemi sağladıysa doğruyu bulmamı da sağlasın
başka bişey istemem
ya inan çok zor bir durum allah düşmanımın başına bile vermesin

Funda canim olayin ortasina cup diye daliyorum ama google playstore dan indirilen bi program var kim arıyor diye oradan bazi numaralarin kime ait oldugu çıkıyor. Ben de var program istersen sen indir istersen ben bakayım

Son düzenleme:
Ama o program eskiden bütün numaralari buluyordu simdi hepsini bulmuyor malesef

Canım ben yarın adliyeden öğrenmeye çalışayım numarayı bana gönder ben bi şekilde arayisle iletisime geçerim tanıdık polis arkadaşlar var

inşallah cnm
rabbim nasıl benim o mesajları görmemi sağladıysa doğruyu bulmamı da sağlasın
başka bişey istemem
ya inan çok zor bir durum allah düşmanımın başına bile vermesin

Fundacim Allah tez zamanda feraha cikarsin seni senin için dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden imtihanı n bir türlü bitmiyor

Iphone da bi program varmış diye duymuştum o programı Kullanan her hangi birinde bu numara kayıtlarda kayıtlı olduğu isimle gösteriyormus denedin mi bilmiyorum ama

Benim dedigimle ayni sanırım mesela bazi isimler ayşe abla gibi çıkabiliyor tlfnlarda kayitli oldugu şekilde

Funda numarayı yazarsa hemen bakabilirim

çok sağol cnm
sen ne yapıyorsun sanıyorum 2 çocukla yoğunsun?

iyiyim canım aslında ece bu aralar çok mızmız eteğimden ayrılmıyor ama yokluğumun sebebi internetsizliğimdi.haziran ayında Allahıma şükür ev aldık tuzlada.ama yeni evimizin iskanı alınmadığından netimiz bağlanmadı.o yüzden uğrayamadım.sizleri çok özledim.şimdi izmirde annemlerdeyiz.mümkün olduğunca geçmişe bakıp buralarda olurum inşaallah.

Cok sevindim sibekcim yasak olnamasina ohh burdasin yine demekktir bu
meryemde cisi ogrenmis masalda ogrendi masallh ikisinede darisi dger bebislere
babanne bakabikiyomu zorlaniomu ayagi nasil oldu kv nin

meryeme ve masala kocaman maaşallah.aferin kızlarıma geçmişi okuyamadım nasıl yaptınız hamarat anneler.biz bezsiz çok rahatsız oluyoruz altını değiştirirken bile hemen bağlatıyor benim utangaç kızım

canım eşinin ve kadının tutarsızlıkları var bu çok can sıkıcı biliyorum ama sen yine de içini ferah tutmaya çalış.kendini üzüp yıpratma.benzer bir şey ben yaşamıştım o aklıma geldi.elim ayağım titremişti msjları görünce.eşim hemen inkar etmişti tabii.(ben int.msjını da yakalamıştım kızın)sonra int.bir program kurmuştum casus bilgisayar gibi bir şeydi.ordan msn şifresini alıp tüm msjları okuyunca rahatlamıştım.eşim öğretmen eski bir öğrencisiymiş.öğrenci olunca kestirip atamamış iftira falan atmasından korkmuş.belki benzer bir şey olmuştur.adaşım dik dur bırak eşin uğraşsın gönlünü alsın en önemlisi gerçeği tam anlatsın

kızlar günaydın umarımm iyidir herkes:
hayırlı cumalar bu arada
sprint daha çok beklioruz ozaman cnm
eceyi anlatsana bize biraz uzak kaldık kuzumdan..
funda inş güzel şeyler olur senin için nediyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…