- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.121
Ah kuzum benum ruyalarima girdin ankarayadaki evinj cekmissin ay ev yikilcak nerdeyse ustinuze ome kotu kapkara duvarlari olab bir evdiki anlatamam ruyalarin tersi olurmua:)benıcım nıdanın bıseyı yoktur ınsallah bızede alerjı surubu vermstı dr suan bayağ gectı
masalllah dıyeyım sana cok becerıklısın
canım beypazarı kesın gıbı ama esım orda baslamadan %100 dıyemıcem
Simsi yzdimcnm geldik .songul bugun dr a gıttımzmı orayı kacırmıs olabılırım
Iyi hadi canım sevindim bisey cikmamasina sağlıklı olsun da aras paşa aglamalari da geçer inş yakindaBiz gelduk kizlar dr san hemsw buyuk bir enweji toplayarak hehe
kizlar dr guzel muayne etti sag kulaginda hafuf matlik var ama bu cagda on cicuktan 8 inde olan birsey yaz aylarinsa normal dedi kulak burun bogaz biryerde sorun yok dedi ilac vn vermuyorum dedi 3 hafta sonra yine bakalim dedi
bu matlik asla agru yapmaz dedi normal disi birsey yok dedi:)
Kizlar bu arada arasa dr a bayildi ne yap dese yapti hep guldu ay inanamdik
yok cnm doğru şeker de katıyoruz. ölçülerini sen kendi kavanozuna göre ayarlarsın cnm. bir lt lik kavanozlara göre 5 te bir ölçü koyarsın tatlımYaseminim yanlış okumadim di mi 1 su bardağı seker mi katiyoruz canım
BiIm sebegi gorunce bu cocukmu huysuz agkiyor dedi ay cok sebekti bugun yaIyi hadi canım sevindim bisey cikmamasina sağlıklı olsun da aras paşa aglamalari da geçer inş yakinda
oh ne güzel bak bişey yokmuşBiz gelduk kizlar dr san hemsw buyuk bir enweji toplayarak hehe
kizlar dr guzel muayne etti sag kulaginda hafuf matlik var ama bu cagda on cicuktan 8 inde olan birsey yaz aylarinsa normal dedi kulak burun bogaz biryerde sorun yok dedi ilac vn vermuyorum dedi 3 hafta sonra yine bakalim dedi
Ay bencede uyi olur ben kacirdim.hepkızlar tarifleri hamaratlara taşısanız olmaz mı?
Biz gelduk kizlar dr san hemsw buyuk bir enweji toplayarak hehe
Canim dun ki kadini hic sevmedicanım neguzel bıseyı yokmus kuzumun dr u da sevmıs bıde alp tuğra gorur gormez baslıyo ağlamaya
Ah kuzum benum ruyalarima girdin ankarayadaki evinj cekmissin ay ev yikilcak nerdeyse ustinuze ome kotu kapkara duvarlari olab bir evdiki anlatamam ruyalarin tersi olurmua:)
Canim dun ki kadini hic sevmedi
hos anasida sevmwdi ya haha bigun cok sevdi cikarken el sallanaklar opucuk atmalar
Sorma cnm inan ole oldubenımı dusunerek yattın kuzum ruyana gırmısım:KK2:
ay ınsallah guzel bı evbuluruz ruyanın tersı cıkar ınsallah
Aaaaa nereyeee........wavs cnm bızde kesın aralıkta tasınıyoruz kesınlestı aralga kadar ıstıyorum mutlka beypazarı turu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?