- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.141
defne de öyle dr görür görmez basıyor çığlığıcanım neguzel bıseyı yokmus kuzumun dr u da sevmıs bıde alp tuğra gorur gormez baslıyo ağlamaya
maşallah subhanallah aras paşayaEki Görüntüle 1216441 Ay bizim kizlar ne kadar buyimus masalla bende bir resim deneme yapayim
eşim defneyi oyalarsa mutfağa bayılıyorumsongülüm çok sevindim cnm aras paşam seni deniyo demekkki
ayşegülcüm patatez ve köfteye eşin hayır demez herhalde yemek seçen biri olarak anlıyorum ben he he:
ay maşallah ya bizim kızların hepsi çok hamarat bende kendimi çok püsür hissediyorum gerçekten ama inanın eve gidince canım hiç bişey yapmak istemio..
benimki de yok malesefBenim evliluk takvimun nereye goren duyan bilen
Brn simdi nasul bilcem kac yil kac aylil evli oldugumubenimki de yok malesef
Oy prensesim benimmmmmmmay bu da benim kızım:)Eki Görüntüle 1216450 Eki Görüntüle 1216455
kapandı cnm şükürler olsun:)Yasemin arasin dr islwri olunca aklima geldi binguldak kapandi dimi
sağolasın teyzesi prensimizde pek yakışıklı çokta çapkın bakmış gerçekten maşallah.Oy prensesim benimmmmmmm
Ee kapaban bingildaga icinde mutlulullarkapandı cnm şükürler olsun:)
evet baya yolunu gözletti kendisi yolu açık olsun he he he:)Ee kapaban bingildaga icinde mutlulullar
Hehe yolu acik olsun vallaevet baya yolunu gözletti kendisi yolu açık olsun he he he:)
gell gelll beğenilere gel he he:)Asagida direk yaziyorsin ya ben onu sevdim arkadas
bekliyoruz şekerim.ben bu paşaları prenseslerin hepsini yesem maşallah sizeeee allahım nazarlardan korusun sizi bende yarın atıcam çok kıskandım ha ha ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?