- 2 Mayıs 2012
- 1.106
- 11
- 158
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.101
size de kocaman maaşallah.resimlerde daha bi büyük görünüyorlarya bayılıyorum
cnm fotoğraf mı ekledin?Meryemim):)
şimdi gördüm
canım senin yüklediğin fotoyu hala göremiyorum bensize de kocaman maaşallah.resimlerde daha bi büyük görünüyorlarya bayılıyorum
cnm bu msj da boş geldi
Cnm artık zamanı ucuzladıgı zaman basla bence..Kizlar domates sosu ben de yapmak istiyorum bu sene. Vakti ne zamansa Yaparken haber verirseniz ben de yapmaya çalışayım.
Benicim domatesli tursuyu nasil yaptin. Ben de acili ezme turşu yspmak istiyorum tarifin var mi
Songul herkese el sallama berrada da var yolda her onune gelene el sallıyor. Zorla sevdiriyorlzr bunlar kendilerini:)
Cok tatlı masallah kuzucukMeryemim):)
aynen cnm
b,i keresinde arkadaşı buna niye bakıyorsun kendi canına yazık vs tarzı şeyler söylemiş(ki ben inanmıyorum çünkü o arkadaŞI DA TORUNUNA BAKIYOR VE BÖYLE SÖYLEYECEK BİRİ DEĞİL)
bunu bana anlatırken eşim duydu ve çok kızdı annesine
eşimden para alabilmek için böyle söyleyemez.bu yüzden de beni sıkıştırmaya çalışıyor
ay nil ozaman hep babasıyla alışverişe çıkar :)
Gulden bencede nıl hep babasıyla alısverıse gıtmek ıstıycek:) gule gule kullansın motorunu..
slm... bugün pek giremedim yoğunluk var biraz ama takip etmeye çalışıyorum. benicim merak etmişsin sağol cnm. pek marifetlisiniz yahu. vallahi helal olsun songül çilek çorbasını çok severim ben özlelikle peynirle:) ve de tek sevdiğim reçeldir... hepinizi seviyorum öpüldünüz
Kizlar domates sosu ben de yapmak istiyorum bu sene. Vakti ne zamansa Yaparken haber verirseniz ben de yapmaya çalışayım.
Benicim domatesli tursuyu nasil yaptin. Ben de acili ezme turşu yspmak istiyorum tarifin var mi
Songul herkese el sallama berrada da var yolda her onune gelene el sallıyor. Zorla sevdiriyorlzr bunlar kendilerini:)
Ay sormayın kızlar ben vermk istemiyorm ama bi dedesi aliyo veriyo bi halasi veriyo bi o bi bu derken önünü alamiyorm.ben defalarca soyledm vermyin diye esim kac kere kizdi almayin cikolata yemesn diye ama hiç umurlarnda olmuyo...malesef bi on gun daha sikcaz disimizi....haftaya taşıncaz artik kendi duzenimizi kurxaz)
valla cnm ben defneye veriyorum
yemeğini güzelce yerse,istediğim bişeyi yaparsa ödül olarak veriyorum
ya da dışarı çıkarken yanıma alıyorum.oyalamakta zorlarsam veriyorum
belki bana kızabilirsiniz ama defnenin en çok sevdiği şey eti puf
ödül olarak veriyorum
bayram şekerini bitiremedik ve defne nereye koysam buluoyr mesela
Cnm artık zamanı ucuzladıgı zaman basla bence..
Ezme tursuyu ben gozkararı yapıyorum tarıf verır olmazsa uzulurum ben zaten kucuk kavanozlara yapıyorum bozulma ıhtımalı aza ınmıs oluyo o zaman:)
domatesını robotta cekıp kaynatıyorum soguyunca ıcıne acı bıber(tatlıda olabılır)dogruyorum, malzemeye gore sarmısak, tuz, cay kasıgı ucuyla lımon tuzu ve az sırke ekleyıp karıstırıyorum kavanoza doldurup ustunu maydonozla kapatıyorum, ıstenırse sıvı yagda konulabılıyor..
Teyzemın tarıfı bu, domatesı pısırıp yapınca asıtlenıp tasmıyo ıyı oluyo hem tadı daha guzel oluyo ben hep boyle yaparım..
sağol cnmaynen cnm
b,i keresinde arkadaşı buna niye bakıyorsun kendi canına yazık vs tarzı şeyler söylemiş(ki ben inanmıyorum çünkü o arkadaŞI DA TORUNUNA BAKIYOR VE BÖYLE SÖYLEYECEK BİRİ DEĞİL)
bunu bana anlatırken eşim duydu ve çok kızdı annesine
eşimden para alabilmek için böyle söyleyemez.bu yüzden de beni sıkıştırmaya çalışıyor
ay nil ozaman hep babasıyla alışverişe çıkar :)
öyle olacak galiba cnm..Gulden bencede nıl hep babasıyla alısverıse gıtmek ıstıycek:) gule gule kullansın motorunu..
yaseminim özletme kendini şekerimmmmslm... bugün pek giremedim yoğunluk var biraz ama takip etmeye çalışıyorum. benicim merak etmişsin sağol cnm. pek marifetlisiniz yahu. vallahi helal olsun songül çilek çorbasını çok severim ben özlelikle peynirle:) ve de tek sevdiğim reçeldir... hepinizi seviyorum öpüldünüz
Kizlar domates sosu ben de yapmak istiyorum bu sene. Vakti ne zamansa Yaparken haber verirseniz ben de yapmaya çalışayım.
Songul herkese el sallama berrada da var yolda her onune gelene el sallıyor. Zorla sevdiriyorlzr bunlar kendilerini:)cnm ben haberdar ederim seni ben yapıyorum eyince başla sende he he he
cnm kendi evine gelince düzenini kurarsın artık cnm birazdaha sabır..Ay sormayın kızlar ben vermk istemiyorm ama bi dedesi aliyo veriyo bi halasi veriyo bi o bi bu derken önünü alamiyorm.ben defalarca soyledm vermyin diye esim kac kere kizdi almayin cikolata yemesn diye ama hiç umurlarnda olmuyo...malesef bi on gun daha sikcaz disimizi....haftaya taşıncaz artik kendi duzenimizi kurxaz)
valla cnm ben defneye veriyorum
yemeğini güzelce yerse,istediğim bişeyi yaparsa ödül olarak veriyorum
ya da dışarı çıkarken yanıma alıyorum.oyalamakta zorlarsam veriyorum
belki bana kızabilirsiniz ama defnenin en çok sevdiği şey eti puf
ödül olarak veriyorum
bayram şekerini bitiremedik ve defne nereye koysam buluoyr mesela
Cnm artık zamanı ucuzladıgı zaman basla bence..
Ezme tursuyu ben gozkararı yapıyorum tarıf verır olmazsa uzulurum ben zaten kucuk kavanozlara yapıyorum bozulma ıhtımalı aza ınmıs oluyo o zaman:)
domatesını robotta cekıp kaynatıyorum soguyunca ıcıne acı bıber(tatlıda olabılır)dogruyorum, malzemeye gore sarmısak, tuz, cay kasıgı ucuyla lımon tuzu ve az sırke ekleyıp karıstırıyorum kavanoza doldurup ustunu maydonozla kapatıyorum, ıstenırse sıvı yagda konulabılıyor..
Teyzemın tarıfı bu, domatesı pısırıp yapınca asıtlenıp tasmıyo ıyı oluyo hem tadı daha guzel oluyo ben hep boyle yaparım..[/QUOT hamarat hatunsun ves selammmmE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?