2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm artık zamanı ucuzladıgı zaman basla bence..
Ezme tursuyu ben gozkararı yapıyorum tarıf verır olmazsa uzulurum ben zaten kucuk kavanozlara yapıyorum bozulma ıhtımalı aza ınmıs oluyo o zaman:)
domatesını robotta cekıp kaynatıyorum soguyunca ıcıne acı bıber(tatlıda olabılır)dogruyorum, malzemeye gore sarmısak, tuz, cay kasıgı ucuyla lımon tuzu ve az sırke ekleyıp karıstırıyorum kavanoza doldurup ustunu maydonozla kapatıyorum, ıstenırse sıvı yagda konulabılıyor..
Teyzemın tarıfı bu, domatesı pısırıp yapınca asıtlenıp tasmıyo ıyı oluyo hem tadı daha guzel oluyo ben hep boyle yaparım..

Gulden bencede nıl hep babasıyla alısverıse gıtmek ıstıycek:) gule gule kullansın motorunu..

sağol cnm
Gulden bencede nıl hep babasıyla alısverıse gıtmek ıstıycek:) gule gule kullansın motorunu..
öyle olacak galiba cnm..
yaseminim özletme kendini şekerimmmm
cnm kendi evine gelince düzenini kurarsın artık cnm birazdaha sabır..

sağolun kızlar merak edilmek güzelmiş he he he:)
bende de ezme tarifi var yıllardır yaparız bu tarifi. ama 5 lt lik yağ bidonlarıyla ölçüsünü siz size göre azaltırsınız. domatesleri soyup menemenlik doğruyorsunuz.istediğiniz kadar cin biberini yine ince ince doğruyorsunuz. bidona koyuosunuz. sonra 1 su bardağı şeker 1 su bardağı sirke ve tuz ekliosunuz (tuzun ölçüsü yok) 1 yemek kaşığı limon tuzu ekliyorsunuz. bir avuç kadar da soyulmuş sarımsağı rondodan geçirip ekliosunuz.güzelce karıştırıp ağzını kapatıosunuz. bi kaç gün taşma tehlikesi olabilir bir leğenin içine filan koymakta fayda var. ölçüsünü kendinize göre azaltabilirsiniz. çok lezzetli oluo.afiyet olsun

Tarifler icin cok sagolun kızlar. Guldenim taman o zaman ben senden haber bekliyorum şekerim:)

Benicim bisey sorcam canım bu tursu da kapak tutma gibi bi durum oluyor mu yani sicak koymuyoruz di mi. Bi de mesela 1 kg domatese ne kadar aci biber koysam cok asiri aci olmaz su top top biberler var ya ondan aldim ben. Cok soru sordum di mi:)

benıcım nıdanın bıseyı yoktur ınsallah bızede alerjı surubu vermstı dr suan bayağ gectı
masalllah dıyeyım sana cok becerıklısın
canım beypazarı kesın gıbı ama esım orda baslamadan %100 dıyemıcem

Biz gelduk kizlar dr san hemsw buyuk bir enweji toplayarak hehe
kizlar dr guzel muayne etti sag kulaginda hafuf matlik var ama bu cagda on cicuktan 8 inde olan birsey yaz aylarinsa normal dedi kulak burun bogaz biryerde sorun yok dedi ilac vn vermuyorum dedi 3 hafta sonra yine bakalim dedi
bu matlik asla agru yapmaz dedi normal disi birsey yok dedi:)

Kizlar bu arada arasa dr a bayildi ne yap dese yapti hep guldu ay inanamdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…