2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar bu arada onceden cok zaman gecmeden sıstem cevrım dısı bırakıyodu sımdı kac dakkadır gıtmedım atmamıs benı:)

slm... bugün pek giremedim yoğunluk var biraz ama takip etmeye çalışıyorum. benicim merak etmişsin sağol cnm. pek marifetlisiniz yahu. vallahi helal olsun songül çilek çorbasını çok severim ben özlelikle peynirle:) ve de tek sevdiğim reçeldir... hepinizi seviyorum öpüldünüz

Kizlar domates sosu ben de yapmak istiyorum bu sene. Vakti ne zamansa Yaparken haber verirseniz ben de yapmaya çalışayım.

Benicim domatesli tursuyu nasil yaptin. Ben de acili ezme turşu yspmak istiyorum tarifin var mi

Songul herkese el sallama berrada da var yolda her onune gelene el sallıyor. Zorla sevdiriyorlzr bunlar kendilerini:)

Alıstık hergun yazmanıza hemen bellı oluyo yoklugunuz:)
Kolay gelsın cnm..

Ay sormayın kızlar ben vermk istemiyorm ama bi dedesi aliyo veriyo bi halasi veriyo bi o bi bu derken önünü alamiyorm.ben defalarca soyledm vermyin diye esim kac kere kizdi almayin cikolata yemesn diye ama hiç umurlarnda olmuyo...malesef bi on gun daha sikcaz disimizi....haftaya taşıncaz artik kendi duzenimizi kurxaz)

Funda bosver hic sallama bencede....

Kis hazrliklaro tam gaz ne kadar ozendm size bende cok hevesluyim ama bakalım artik yerlestkten sonra. Sadece yaprak yaptik kvlerle ortk kullncaz artuk.sosu falanda eylülde yaparm.cogu seyin zamani gecio ama malesef sartlar; (

valla cnm ben defneye veriyorum
yemeğini güzelce yerse,istediğim bişeyi yaparsa ödül olarak veriyorum
ya da dışarı çıkarken yanıma alıyorum.oyalamakta zorlarsam veriyorum
belki bana kızabilirsiniz ama defnenin en çok sevdiği şey eti puf
ödül olarak veriyorum
bayram şekerini bitiremedik ve defne nereye koysam buluoyr mesela

sallamıyorum zaten cnm
ne derdi varsa açıkça oğluna söylesin
biz sigortasını yatıralım,el harçlığını verelim,evinin ihtiyacını görelim bir de üstüne böyle söylensin
bakmak istemiyorum desin madem öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…