- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.181
Canim ben pc den girmedim ama aynisiymisyok ben pek beğenmedim bu siteyi telden nasıl acaba hiç denemedim bakayım bi
siz nasıl buldunuz siteyi beğendiniz mi
:) iyiydi kız niye öyle diyon şimdi kim var kim yok bilmiyon tek başıma yalnızları gibiyim gerçi işten çıkmama 5 dakika varArtik yok aaaa gulden hanimlar da burdaymia songul hanimlarda gekmis
Yeni usul bu:)
iyi bari yalnız değilimCanim ben pc den girmedim ama aynisiymis
Ben sadece direk yazma ve direk resimi sevdim ama diger halini oek ozledim yeni hali sevmeyen cok kk bayanlari isyanda
Bayan neden bu jadar gece kaldinizKızlar ben kaçar herkese iyi akşamlar öpüldünüz bugün öğle arası da görmedim kuzumu özledim yahu
Aa arkadasta atti cnmsongülüm cnm hepsine cevapla deyip devam ediorum okumaya en sonunda yazıyorum ama zor cnm
ben hiç sevmedim özcenanım bu halini sitenin bu arada bir maşallahta rana ve defne kuzuma ay ben iyice kıskandım ay kızlar farkındamısınız bizim topikte erkekler azınlıklta bu arada
nilin doğum günü için anne kız aynı elbise buldum facede bisitevar anne oğul baba oğul anne kız babakız yapıyomuş facesi olan isterse ekleye bilirim bilginize ee malum doğum günlerimiz yaklaşıyo...:):)
wavs cnm bızde kesın aralıkta tasınıyoruz kesınlestı aralga kadar ıstıyorum mutlka beypazarı turu
ne yemek yapsam benım koca herseyı secıo hıc sebze yemıyo napcamı bılemıyorum hergun pöööffff
tatlım o zaman yarın telefon kablosunu kesinlikle unutmamam lazım diyecektimAy cok sever cikmia kuzum ya
Ama dedigunu cozemeidm beb
ben istiyorumsongülüm cnm hepsine cevapla deyip devam ediorum okumaya en sonunda yazıyorum ama zor cnm
ben hiç sevmedim özcenanım bu halini sitenin bu arada bir maşallahta rana ve defne kuzuma ay ben iyice kıskandım ay kızlar farkındamısınız bizim topikte erkekler azınlıklta bu arada
nilin doğum günü için anne kız aynı elbise buldum facede bisitevar anne oğul baba oğul anne kız babakız yapıyomuş facesi olan isterse ekleye bilirim bilginize ee malum doğum günlerimiz yaklaşıyo...:):)
Haha cizemedim valla:)tatlım o zaman yarın telefon kablosunu kesinlikle unutmamam lazım diyecektim
Canimsadexe evde biniyorkızlar kuzularımzın hepsı cok tatlı masallah
rana defne aras zeynep yerım ben onları
songul aras evde bnıyomu bısıkletıne pedalı cevırebılıyomu
yasmın ben onun eteğını yerım haa taktım ben eteğıne
funda defnem keyıf yapıyo neguzel cıkmıs
ozcanan rana yıne bı yaramazlım pesındemı acaba
normal cnm ben olsam ben de çözemezdim :)Haha cizemedim valla:)
sağol cnmekledim fundacım anne oğuldavar kızlar bilginize yani:
hoşgeldin tatlımkızlar bu sitenin haline aman Allahım ben çözene kadar yandım.
biz iyiyiz ama huysuzluk hat safhada bu ara hep beni istiyo başka kimseye gitmek istemiyo . o yüzden hiç giremiyorum(
hepinizi ve kuzuları öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?