- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.221
günaydın kızlarr nasılsınız. güldenim nasıl geçti akşamınız bebiş görmeye gitti mi nlim. songülll ütüne geçmiş olsun canın kurşun döktür he he he:)nurayım pikniğe nereye gittiniz bakim elifim neler yaptı. hatre alışırsın cnm en kısa zamanda inş bende telden zorlanırım sanırım. beni cnm biz çok seviyoruz kısırla filan çok güzel oluo oh canm çekti sabah sabah:) öptüm hepinizi kızlarrrrrrrrrrree toplu alıntı diye bişey eklemişler ama tıkladım olmadı haydaaaaa:
pöffffffff günaydın kızlar ay çok sinir oldumya:
songülüm ütü macerana çok güldüm şekerim he he he bi insan bukadarda nazar deydirirmi diyecem ama bende bişey söyliyeyim mtlaka tersi olur alışığımyani:):)
benicim iyi eylenceler cnm iyi olur deyişiklik..
katreynurum sorna benim telde kilitleniyo offf offf
nurayım gelmedin dün iyimisiniz cnm?
fatma görümcesindemiymiş dur bugün bende yazışayım gez bakalım fatma..
betülümde gelmedi dün herşey yolundadır işşş:
funda, yasemin, sprint, wavs, özcenan, ayşegül, sizedegünaydın kızlar ay bu arada dilekçim sende yoksun bi gel arada cnm haberdar et bizi
bu arada cvr bu ara tekrar sendurom yaşanıyo cnm sanki arada haberdar et sen bizi helinim sende yazmıyosun.. ay inş unutuğum yoktur varsada af ola kızlarrrrr:
yaseminim biz pazartesi akşam gitik bebek görmeye şekerim :):) nil bebişe baktı baktı oyna dedi odaha küçük oynayamaz sengünaydın kızlarr nasılsınız. güldenim nasıl geçti akşamınız bebiş görmeye gitti mi nlim. songülll ütüne geçmiş olsun canın kurşun döktür he he he:)nurayım pikniğe nereye gittiniz bakim elifim neler yaptı. hatre alışırsın cnm en kısa zamanda inş bende telden zorlanırım sanırım. beni cnm biz çok seviyoruz kısırla filan çok güzel oluo oh canm çekti sabah sabah:) öptüm hepinizi kızlarrrrrrrrrrr
günaydın kızlarr nasılsınız. güldenim nasıl geçti akşamınız bebiş görmeye gitti mi nlim. songülll ütüne geçmiş olsun canın kurşun döktür he he he:)nurayım pikniğe nereye gittiniz bakim elifim neler yaptı. hatre alışırsın cnm en kısa zamanda inş bende telden zorlanırım sanırım. beni cnm biz çok seviyoruz kısırla filan çok güzel oluo oh canm çekti sabah sabah:) öptüm hepinizi kızlarrrrrrrrrrr
Nil abla :) napsın çocuk oynamaya geldiğini sanmıştır annesi :)yaseminim biz pazartesi akşam gitik bebek görmeye şekerim :):) nil bebişe baktı baktı oyna dedi odaha küçük oynayamaz sen
abla oldun dedik nil abla nil abla diye dolştı durdu sıpamammmm:
aaa çok sevindim cnm işimize geldi he he he:) nasılsın ranacık napıoHerkese günaydın
bu forumun tek avantajı iş yerinden bu saatte girebiliyor olmam şu an şoklardayım dedim bi ihtimal bi bakayım açıldı yaa hep engel oluyodu ama olmadı çoook mutluyum varsın şekil bozuk olsun ben kk ya iş yerinden girebiliyorum yaaaa
ayyy iice unutkanlaştım ben bi kan değerlerime baktırsam ii olcak sanırımyaseminim biz pazartesi akşam gitik bebek görmeye şekerim :):) nil bebişe baktı baktı oyna dedi odaha küçük oynayamaz sen
abla oldun dedik nil abla nil abla diye dolştı durdu sıpamammmm:
Herkese günaydın
bu forumun tek avantajı iş yerinden bu saatte girebiliyor olmam şu an şoklardayım dedim bi ihtimal bi bakayım açıldı yaa hep engel oluyodu ama olmadı çoook mutluyum varsın şekil bozuk olsun ben kk ya iş yerinden girebiliyorum yaaaagünaydın cnm tekrar ayyy çok sevindim bak bu durumaaaaa: [/QUOTEha aynen nil abla oldu ee çocuk oynayacak zannetti tabi bebek deyince hayel kırıklığına uğraı yavrum.. ]
cnm alakası yok taşınmma işleri falan derken kafan dolu normaldir yani:ayyy iice unutkanlaştım ben bi kan değerlerime baktırsam ii olcak sanırımo nil ablayı da yerim ben büyümüş de abla olmuş
ayyy iice unutkanlaştım ben bi kan değerlerime baktırsam ii olcak sanırımo nil ablayı da yerim ben büyümüş de abla olmuş
ayyy iice unutkanlaştım ben bi kan değerlerime baktırsam ii olcak sanırımo nil ablayı da yerim ben büyümüş de abla olmuş
Ranacık iyi sabah kalktı rüyasında top görmüş herhalde uyanır uyanmaz topum dedi 3 tane topu var onları yatağa aldık sonra kapı çaldı bakıcı geldi anneeem dedi ( ben şok tabi) kapıyı açtık beni görmedi bile bakıcıya sarıldı kapıda annesim bay bay dedi kapattılar kapıyı şimdi sen bu duruma güler misin ağlar mısın :)aaa çok sevindim cnm işimize geldi he he he:) nasılsın ranacık napıo
ay ne desem bilemedim cnm çünkü eminim ben içten içe bozulur üzülürdüm. ama tabi işin başka boyutu var kadın demek ki çok ii davranıo ki ranacık bu kadar sevio. bence bu daha önemli. çünkü eninde sonunda senin ve onun arasında ki büyük ayrımı farkedecek. ne kadar şanslısınız aslında böyle biriyle karşılaşmış olmakla.Ranacık iyi sabah kalktı rüyasında top görmüş herhalde uyanır uyanmaz topum dedi 3 tane topu var onları yatağa aldık sonra kapı çaldı bakıcı geldi anneeem dedi ( ben şok tabi) kapıyı açtık beni görmedi bile bakıcıya sarıldı kapıda annesim bay bay dedi kapattılar kapıyı şimdi sen bu duruma güler misin ağlar mısın :)
sen nasılsın bal böcüğüm nasıl bakalım :)
ay özcenanımya bi yandan çok güzel bişey ama bende nil beni satsa çok üzülürüm herhalde ya bizimki bakıcısı biyeri giderse yada annanesi ozaman beni satıyo ama evde tek bana takık .. ama bak bide istemeseydi bakıcıyı ozaman ne yapıcaktın bırak böyle olsun ne olacak zaten kadın 12 sene sonra bırakıcak ki rana birazdaha anlamaya başlayınca annem deyip başka bişey demiyecek şekerim..Ranacık iyi sabah kalktı rüyasında top görmüş herhalde uyanır uyanmaz topum dedi 3 tane topu var onları yatağa aldık sonra kapı çaldı bakıcı geldi anneeem dedi ( ben şok tabi) kapıyı açtık beni görmedi bile bakıcıya sarıldı kapıda annesim bay bay dedi kapattılar kapıyı şimdi sen bu duruma güler misin ağlar mısın :)
sen nasılsın bal böcüğüm nasıl bakalım :)
12 sene miiiiiiiiiiiiii:)ay özcenanımya bi yandan çok güzel bişey ama bende nil beni satsa çok üzülürüm herhalde ya bizimki bakıcısı biyeri giderse yada annanesi ozaman beni satıyo ama evde tek bana takık .. ama bak bide istemeseydi bakıcıyı ozaman ne yapıcaktın bırak böyle olsun ne olacak zaten kadın 12 sene sonra bırakıcak ki rana birazdaha anlamaya başlayınca annem deyip başka bişey demiyecek şekerim..
ha ha bende şok oldum noooluoo diye hehe:) şaka şaka sana takılmak için dedim 12 sene mi diye güldenimay pardonm 1 2 sene diyecektim şekerimmm:
ay ne desem bilemedim cnm çünkü eminim ben içten içe bozulur üzülürdüm. ama tabi işin başka boyutu var kadın demek ki çok ii davranıo ki ranacık bu kadar sevio. bence bu daha önemli. çünkü eninde sonunda senin ve onun arasında ki büyük ayrımı farkedecek. ne kadar şanslısınız aslında böyle biriyle karşılaşmış olmakla.
ay özcenanımya bi yandan çok güzel bişey ama bende nil beni satsa çok üzülürüm herhalde ya bizimki bakıcısı biyeri giderse yada annanesi ozaman beni satıyo ama evde tek bana takık .. ama bak bide istemeseydi bakıcıyı ozaman ne yapıcaktın bırak böyle olsun ne olacak zaten kadın 12 sene sonra bırakıcak ki rana birazdaha anlamaya başlayınca annem deyip başka bişey demiyecek şekerim..
12 sene miiiiiiiiiiiiii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?