2012 kasım bebekleri büyüyor..

ee toplu alıntı diye bişey eklemişler ama tıkladım olmadı haydaaaaa:
pöffffffff günaydın kızlar ay çok sinir oldumya:
songülüm ütü macerana çok güldüm şekerim he he he bi insan bukadarda nazar deydirirmi diyecem ama bende bişey söyliyeyim mtlaka tersi olur alışığımyani:):)
benicim iyi eylenceler cnm iyi olur deyişiklik..
katreynurum sorna benim telde kilitleniyo offf offf
nurayım gelmedin dün iyimisiniz cnm?
fatma görümcesindemiymiş dur bugün bende yazışayım gez bakalım fatma..
betülümde gelmedi dün herşey yolundadır işşş:
funda, yasemin, sprint, wavs, özcenan, ayşegül, sizedegünaydın kızlar ay bu arada dilekçim sende yoksun bi gel arada cnm haberdar et bizi
bu arada cvr bu ara tekrar sendurom yaşanıyo cnm sanki arada haberdar et sen bizi helinim sende yazmıyosun.. ay inş unutuğum yoktur varsada af ola kızlarrrrr:

günaydın kızlarr nasılsınız. güldenim nasıl geçti akşamınız bebiş görmeye gitti mi nlim. songülll ütüne geçmiş olsun canın kurşun döktür he he he:)nurayım pikniğe nereye gittiniz bakim elifim neler yaptı. hatre alışırsın cnm en kısa zamanda inş bende telden zorlanırım sanırım. beni cnm biz çok seviyoruz kısırla filan çok güzel oluo oh canm çekti sabah sabah:) öptüm hepinizi kızlarrrrrrrrrrr

yaseminim biz pazartesi akşam gitik bebek görmeye şekerim :):) nil bebişe baktı baktı oyna dedi odaha küçük oynayamaz sen
abla oldun dedik nil abla nil abla diye dolştı durdu sıpamammmm:

Herkese günaydın
bu forumun tek avantajı iş yerinden bu saatte girebiliyor olmam şu an şoklardayım dedim bi ihtimal bi bakayım açıldı yaa hep engel oluyodu ama olmadı çoook mutluyum varsın şekil bozuk olsun ben kk ya iş yerinden girebiliyorum yaaaa

yaseminim biz pazartesi akşam gitik bebek görmeye şekerim :):) nil bebişe baktı baktı oyna dedi odaha küçük oynayamaz sen
Nil abla :) napsın çocuk oynamaya geldiğini sanmıştır annesi :)

aaa çok sevindim cnm işimize geldi he he he:) nasılsın ranacık napıo

ayyy iice unutkanlaştım ben bi kan değerlerime baktırsam ii olcak sanırım o nil ablayı da yerim ben büyümüş de abla olmuş

aaa çok sevindim cnm işimize geldi he he he:) nasılsın ranacık napıo
Ranacık iyi sabah kalktı rüyasında top görmüş herhalde uyanır uyanmaz topum dedi 3 tane topu var onları yatağa aldık sonra kapı çaldı bakıcı geldi anneeem dedi ( ben şok tabi) kapıyı açtık beni görmedi bile bakıcıya sarıldı kapıda annesim bay bay dedi kapattılar kapıyı şimdi sen bu duruma güler misin ağlar mısın :)

sen nasılsın bal böcüğüm nasıl bakalım :)

ay ne desem bilemedim cnm çünkü eminim ben içten içe bozulur üzülürdüm. ama tabi işin başka boyutu var kadın demek ki çok ii davranıo ki ranacık bu kadar sevio. bence bu daha önemli. çünkü eninde sonunda senin ve onun arasında ki büyük ayrımı farkedecek. ne kadar şanslısınız aslında böyle biriyle karşılaşmış olmakla.

ay özcenanımya bi yandan çok güzel bişey ama bende nil beni satsa çok üzülürüm herhalde ya bizimki bakıcısı biyeri giderse yada annanesi ozaman beni satıyo ama evde tek bana takık .. ama bak bide istemeseydi bakıcıyı ozaman ne yapıcaktın bırak böyle olsun ne olacak zaten kadın 12 sene sonra bırakıcak ki rana birazdaha anlamaya başlayınca annem deyip başka bişey demiyecek şekerim..

biz iyiyiz cnm çok şükür bal bözüğümde ii.ananemizdeyiz son iki haftadır. arada eve gidip geliyoruz . malum eşim samsunda. pufff ayrılık zor ayrılıkkkkkkk

12 sene miiiiiiiiiiiiii:)

12 sene miiiiiiiiiiiiii:)

12 sene :):):)
birbirlerini çok seviyorlar gerçekten ama mesela gündüz onda kalınacağını biliyor arkamdan ağlamıyor. ama seçim günü akşama doğru annemm diye hep yola bakmış evde kalmak istememiş yani ayırt ediyo ama iki annesi var çünkü bizim bakıcının kızı da anne dediğinden beri hep ona anne der oldu bu da normal herhalde.. bakıcımızın eşi dede oğlu abi kızı da kübba:) bu konuda tek şanslı biri var o da babası çünkü başka baba diyeceği kimse yok baba tek:)

bu arada ben ranayı memeden ayırdım kızlar.. nuray sormuştu herhalde ama ben cevaplayamadım ki bu sitenin tamiratı yüzünden:)

ilk başlarda gerçekten zordu kararsızlığım da burda biraz yüzüme vurulmuştu hani ama ben de katı olamadım bu konuda 3 gün geceleri vermeye devam ettim gündüz de istediği zaman koli bandı yapıştırdım çünkü yara bandınıaçmayı başardı:) koli bandını nasıl açtın diye sormayın orası biraz acı verici:)
kaç gün oldu bilmiyorum herhalde 4-5 gün olmuştur artık geceleri de vermiyorum o da istemiyo zaten ve bişey söyleyeyim mi meme diye ısrar etmiyo ona da bozulur oldum yaa önceden memem diye seviyodu artık o da yok.. bağ koptu ben üzüldüm ama rananın iştahı arttık çok şükür çünkü kızım gerçekten çok zayıf 10.1 kilo ne yaptıysam artıramadım ama sağlıklı diye takmamaya çalışmalarım hala devam ediyo:))

dün gece biberonla süt de vermedim çünkü zaten ağlayarak içiyodu sevmiyo biberonla içmeyi .. gece beslenmesi de iyi değilmiş ya hani gece yatarken bir su bardağı sütünü içiyo sonra yatıyo gece çok rüya görüo galiba bi de benle yatmak istiyo onun dışında sütmüş memeymiş bitti onlar çok şükür..
evet pc den yazınca böyle uzuun uzuun yazılıyo yahu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…