- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #50.201
Bence de cnm iyi oluyor yavrulari gormekkuzucuklarımıza kocaman maaşallah.ay daha çok resim paylaşalım kızlar çok iyi oldu böyle.sanal da olsa sizi görmüş gibi hissettim ve çok mutlu oldum.bu arada songülcüm ne kadar hoş sohbetsin çok gülüyorum msjlarına canım arkadaşım.
Ah kuzum sorma bizdede var bir tane aman ne aglak ti kac gundur kbb ye gotursuk idrar tahlili yapildi yok aradik taradik birsey bulamadikkızlar bu sitenin haline aman Allahım ben çözene kadar yandım.
biz iyiyiz ama huysuzluk hat safhada bu ara hep beni istiyo başka kimseye gitmek istemiyo . o yüzden hiç giremiyorum(
hepinizi ve kuzuları öpüyorum
nasılsınız songül hanım:)Ah kuzum sorma bizdede var bir tane aman ne aglak ti kac gundur kbb ye gotursuk idrar tahlili yapildi yok aradik taradik birsey bulamadik
Simarikluguna yapiyo Bizim arascan sanirim ama benim kas kalkti artik yutmazlar
Vay bu satte kimleei goruyorumnasılsınız songül hanım:)
yaa uzun zamandır gelmiyordum bu saatte di mi. berrayı çok zor uyuttum bugün sinirimden uykum kaçtı. kk keyfi de yapamıyorum yazdım ya gerginim sanırım biraz:)Vay bu satte kimleei goruyorum
Iyiyim cnm benim sen nqsilsin bakim
Hadi ya inatmi etti kuzu belkide uykusu yoktu annesiyaa uzun zamandır gelmiyordum bu saatte di mi. berrayı çok zor uyuttum bugün sinirimden uykum kaçtı. kk keyfi de yapamıyorum yazdım ya gerginim sanırım biraz:)
Canim dun yazistm gorucesindeydifatma yazmadı kaç gündür haberiniz var mı kızlar
yeni kk yla aram yok pek. telefonum kk ya girince yavaşlıyor nedense. her mesajda tekrar giriş uyapmamı istiyor. pc yi açıyorum 10 tane tuşu berra hanım tarafından sökülmüş. pöffffffff
Aaa dimdi gordim arkadasim uzulme zamamla alisorsin yaz yax bitiremessin gecuci bir dinem sen beb ve yuxlerce arkadas alusicaz insalla az sabirtBu mesajimi görmüşmüydün songülüm. Iste bundan gerginim icimden gecen herseyi yazamıyorum. Kısaltma yapiyorum.
Ah cikardim sogudu yeniden taktim yok anam resmrn simardi yuzveemeye gelmiyorAaa tüh resmen nazar olmus ütüye. Kendine gelir mi bilemedim bak biraz dinlendirip tekrara dene istersen
Ama ama birsey anlamadim ki benCanim ben uyuyayim artik öpüyorum seni iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?