2012 kasım bebekleri büyüyor..

kuzucuklarımıza kocaman maaşallah.ay daha çok resim paylaşalım kızlar çok iyi oldu böyle.sanal da olsa sizi görmüş gibi hissettim ve çok mutlu oldum.bu arada songülcüm ne kadar hoş sohbetsin çok gülüyorum msjlarına canım arkadaşım.

Bence de cnm iyi oluyor yavrulari gormek
Ay heo boyke hos sohpet olabilsek canim bugun nesem yerundeydi
rabbim hepimizi boyle guzel sohpetler etmemizi nasip etsun insalla agzimizin tadi hoc bozulmasim

kızlar bu sitenin haline aman Allahım ben çözene kadar yandım.
biz iyiyiz ama huysuzluk hat safhada bu ara hep beni istiyo başka kimseye gitmek istemiyo . o yüzden hiç giremiyorum (
hepinizi ve kuzuları öpüyorum
Ah kuzum sorma bizdede var bir tane aman ne aglak ti kac gundur kbb ye gotursuk idrar tahlili yapildi yok aradik taradik birsey bulamadik
Simarikluguna yapiyo Bizim arascan sanirim ama benim kas kalkti artik yutmazlar

yeni kk yla aram yok pek. telefonum kk ya girince yavaşlıyor nedense. her mesajda tekrar giriş uyapmamı istiyor. pc yi açıyorum 10 tane tuşu berra hanım tarafından sökülmüş. pöffffffff

Bu aksam keyifli keyifli utu yapiyordum dedim ki on yillik utum hoc tamire gitmedi ne guzelde utuluyor
Ah demez olaydim 5 dk sinra utunun tum fonksiyinlari dursu ote otw bir hal oldu calismaz oldu nazar oldu utum
okusam kendine gelirmiki

yeni kk yla aram yok pek. telefonum kk ya girince yavaşlıyor nedense. her mesajda tekrar giriş uyapmamı istiyor. pc yi açıyorum 10 tane tuşu berra hanım tarafından sökülmüş. pöffffffff

Bu mesajimi görmüşmüydün songülüm. Iste bundan gerginim icimden gecen herseyi yazamıyorum. Kısaltma yapiyorum.

Bu mesajimi görmüşmüydün songülüm. Iste bundan gerginim icimden gecen herseyi yazamıyorum. Kısaltma yapiyorum.
Aaa dimdi gordim arkadasim uzulme zamamla alisorsin yaz yax bitiremessin gecuci bir dinem sen beb ve yuxlerce arkadas alusicaz insalla az sabirt
bizim de pc hayal oldu hatta aras ekrani kirdi

Katreınur cnm yazamadım bugun esımın abısı geldı sonra eltım falan bıdaha gıremedım..
Tursu ıcın domatesın fazla olması ıyı oluyo bır kg domatese 300gr kadar bıber yeter bence
kucuk yuvarlak bıberler cok acı olmuyo zaten..
Bırbırımıze sorarak cok sey ogrenıyoruz kı burdan sorabılırsın tabı aklına takılanı yardımcı olabılırsek ne mutlu..
Bıberlerım bıraz buyusun yasmının sekerlı tarıfınıde denıycem degısıklıgı severım:)
Kızlar herkes foto paylasmıs masallah kuzucuklara bende ozendım ama album yapabılıyomuyuz eskısı gıbı bılmıyorum..
Bıde hareketlı suratları nerden yapıyosunuz?? acemı olduk tam:)
Yarın evde yokuz ablamların o tarafta cocuklara ozel buyuk park varmıs oraya gıdıcez mangal falanda yapılıyomus hep beraber vakıt gecırıcez ıns..
Opuyorum sızı ve kuzucuklarınızı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…