2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hadı gecmıs olsun ıyı dımı kp eltınlerde varmıydı merak ettım:))
Arascan in yeni disi hayirli olsun cnm ondan mis demek sendromlar:) ıkıyı beklemedı onden gıdıyo pasa
Canim eltimler teysede kaliyor ya babada oraya gittu
Birsey yokmus gibi davrandik zaten kp ile ugrasmaktan normal.bir ortam olmasi.ne mumkun
dis icin sagol cnm kaldi 3 bakalil onda nasil olcak gerci tecrube oldu bu kez
digerleri sirunsuz cikinca ummamistim disten olabolcegini

slm kızlar bgun evımıze geldık ohhh evım evım guzel evım
ozlemısım cok eglendık ama cok ozlemısım evımı esımı masal ın ılk tepkısını anlatamm babacımmmm dıye sarılıo cıglıklar opucukler ozlemıs pasal dıo :)

Ayşegül hosgeldin canım kiyamam masala ya cok ozlemis babasini demek ki

Özcanan ne guzel tertemiz olmus evin canim mis gibi güle güle kirletin artik

Songül cok mu cektiriyor kp size sekerim ne yapiyor o kadar. Bu arada hayirli olsun disiniz ondanmis demek pasanin sıkıntısı

Canim anlatmakla bitmez ki agzicok pis memnuniyetsiz 3n kotusu inancsiz kildigin namazinlq kafa yapar bu gece anneme geberdi gitti diye pek cok ileri geri konusmus yarinq istanbul yolcsu durmuyor ki adam gibi esim kaynim cebinden para eks7i etmez amq yaranamazlar asla

Inssanin evi gibisi yok rabbim yavrularimisi ayirmawin sevdikleeinden

songülüm dişiniz hayırlı olsun cnm:
kpye söylenecekkelime bulşamıorum allah ısla eylesin onu:
işte iyiler gidip kötükler hep kalıyo djiyecemde şimdi günaha girecem onun yüzünden..
ayşegül hoşgeldiniz aynen insanın evi gibi yok gezmek güzel ama biyere kadar..
nilede çok uzun zamandır senin adın ne diorum nilatay diyo...
şebek bublar şebek..
kızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir..

Günaydın guldenim. Maşallah nilime yerim be onun nil atay diyen dillerini. Berranin soyadini soyleyebilmesi icin bi firin ekmek yemesi lazim haha:) ama berra diye çağırınca bebe gibi bisey diyo kuzum napsin ancak bu kadar cikiyor

Oyy songülüm allah size kolaylik versin rabbim islah etsin kp. Bizde de var bi tane sizinkine yakın allah akil fikir versin bunlara ne denir ki

Son düzenleme:
katreynurum günaydın ay sizin soyadınız neki berram söyliyemiyecek kızz bak merak ettim::)
bu arada katreynurum
ben akşam domatez yaptım eşim sağol sun hafta içi hafta içi 25 kilo domatez almış
akşam onları robottan geçirip kaynattım sonra sıcak sıcak kavanozlara koydum bilgin ol

şimdi sırada menemen, turşu, tarhana, veee erişte var haa birde kahvaltılık..
pöffff daha çok işim varmış yaaaaa:
allahtan annemvar..

Ay canim iyi oldu söylediğin. Bugun pazara gidecektik biz de bakayim bi. Peki bu 25 kilo domates kac kavanoz oldu canim

günaydın tatlım

şimdi sırada menemen, turşu, tarhana, veee erişte var haa birde kahvaltılık..
pöffff daha çok işim varmış yaaaaa:
allahtan annemvar..
gerçekten işin çok cnm
valla turşuyu babaannem kurup gönderecek
tarhanam var
eriştem de biraz var ama tekrardan annem gönderir herhalde

herkese günaydın kızlar. dün kuzum üçüncü gün de kaka yapmayınca dr ye gittik. ilacı değişti. neyse akşam hala yapamayınca lavman yaptım rahatladı kuzum. neyse ki çok ağlamadı bu sefer. ardından ilacı içti uyudu.buarada dün burda bi su olduğu ve kabızlığa ii geldiği söylenince bizimiler akşam makşam demeyip suyun gözesüne kadar gittiler zeyneple birlikte. neyse sabah ishal gibi yaptı sudan mı lavmandan mı yoksa ilaçtan mı bilemedim. hayırlısıyla rabbim elifime erdem paşaya ve kuzuma şifa versin inş. bizden haberler böyle rabbim tüm hastalara şifa versin. beni cim cevabın için sağol cnm bizimkilerde atlatıcak inş.. kater maşallah tatlım cok güzel şeyler yapmışsın. özcanan güle güle kirlet evini tatlım. ay çok geçmiş olmuş unuttum:)

herkese kocaman günaydın kızlaaaarrrr

yasemin dün zeynebi dr a götürecektin ne oldu?
betülüm nerelerdesin?
nuray nasıl gidiyor alışaildin mi?
beni ne yaptın,kızlar nasıl?
fatma cnm nerelerdesin,dolap işini ne yaptın,bulabildin mi istediğin gibi?
ayşegül evine hoşgeldin
sibel,dilek,gülcan nerelerdesiniz?
canan canım rana nasıl,dün bitirebildin mi dosyaları?

songül cnm allah kolaylık versin.ağzıbozuk insanlardan nefret ederim.biliyorsun benim kv ve ailesi de pek sever bel altı konuşmayı.insan insanlığından utanıyor resmen.

kızlar dün akşam kuzumla konuştum.anne gel diyor kuzum.sana kinder alıyım mı dedim tamam diyor.kendince gün içinde yaptıklarını anlattı.sonra da babaannesi hadi seni yatıracağım hoşçakal de dedi kuzum da hoşçakal dedi ama tabi tam telaffuz edemedi.daha da konuşacaktı ama kv uyutacağım dedi.kuzum benim çok özledim onu.bugün de kv nin ablasının yanına foçaya gidecekler.belki orada kalacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…