- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.481
Canim eltimler teysede kaliyor ya babada oraya gittuHadı gecmıs olsun ıyı dımı kp eltınlerde varmıydı merak ettım:))
Arascan in yeni disi hayirli olsun cnm ondan mis demek sendromlar:) ıkıyı beklemedı onden gıdıyo pasa
Sagol cnm aylardir dis yoktuaaa gerçekten mi
yeni dişiniz hayırlı olsun
arasın zor çıktıysa defneyi düşünemiyorum bile ...
Canim anlatmakla bitmez ki agzicok pis memnuniyetsiz 3n kotusu inancsiz kildigin namazinlq kafa yapar bu gece anneme geberdi gitti diye pek cok ileri geri konusmus yarinq istanbul yolcsu durmuyor ki adam gibi esim kaynim cebinden para eks7i etmez amq yaranamazlar aslaAyşegül hosgeldin canım kiyamam masala ya cok ozlemis babasini demek ki
Özcanan ne guzel tertemiz olmus evin canim mis gibi güle güle kirletin artik
Songül cok mu cektiriyor kp size sekerim ne yapiyor o kadar. Bu arada hayirli olsun disiniz ondanmis demek pasanin sıkıntısı
Inssanin evi gibisi yok rabbim yavrularimisi ayirmawin sevdikleeindenslm kızlar bgun evımıze geldık ohhh evım evım guzel evım
ozlemısım cok eglendık ama cok ozlemısım evımı esımı masal ın ılk tepkısını anlatamm babacımmmm dıye sarılıo cıglıklar opucukler ozlemıs pasal dıo :)
Günaydın guldenim. Maşallah nilime yerim be onun nil atay diyen dillerini. Berranin soyadini soyleyebilmesi icin bi firin ekmek yemesi lazim haha:) ama berra diye çağırınca bebe gibi bisey diyo kuzum napsin ancak bu kadar cikiyorsongülüm dişiniz hayırlı olsun cnm:
kpye söylenecekkelime bulşamıorum allah ısla eylesin onu:
işte iyiler gidip kötükler hep kalıyo djiyecemde şimdi günaha girecem onun yüzünden..
ayşegül hoşgeldiniz aynen insanın evi gibi yok gezmek güzel ama biyere kadar..
nilede çok uzun zamandır senin adın ne diorum nilatay diyo...
şebek bublar şebek..
kızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir..
Oyy songülüm allah size kolaylik versin rabbim islah etsin kp. Bizde de var bi tane sizinkine yakın allah akil fikir versin bunlara ne denir kiCanim anlatmakla bitmez ki agzicok pis memnuniyetsiz 3n kotusu inancsiz kildigin namazinlq kafa yapar bu gece anneme geberdi gitti diye pek cok ileri geri konusmus yarinq istanbul yolcsu durmuyor ki adam gibi esim kaynim cebinden para eks7i etmez amq yaranamazlar asla
Ay canim iyi oldu söylediğin. Bugun pazara gidecektik biz de bakayim bi. Peki bu 25 kilo domates kac kavanoz oldu canimkatreynurum günaydın ay sizin soyadınız neki berram söyliyemiyecek kızz bak merak ettim::)
bu arada katreynurum
ben akşam domatez yaptım eşim sağol sun hafta içi hafta içi 25 kilo domatez almış
akşam onları robottan geçirip kaynattım sonra sıcak sıcak kavanozlara koydum bilgin ol
günaydın tatlımsongülüm dişiniz hayırlı olsun cnm:
kpye söylenecekkelime bulşamıorum allah ısla eylesin onu:
işte iyiler gidip kötükler hep kalıyo djiyecemde şimdi günaha girecem onun yüzünden..
ayşegül hoşgeldiniz aynen insanın evi gibi yok gezmek güzel ama biyere kadar..
nilede çok uzun zamandır senin adın ne diorum nilatay diyo...
şebek bublar şebek..
kızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir..
gerçekten işin çok cnmşimdi sırada menemen, turşu, tarhana, veee erişte var haa birde kahvaltılık..
pöffff daha çok işim varmış yaaaaa:
allahtan annemvar..
günaydın canımmmBu arada herkese günaydın kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?