2012 kasım bebekleri büyüyor..

bazen diyorum araları yakın mı olsa ama korkuyorum kaldıramam herhalde ya Rabbim hayırlısını versin ama gerçekten eş çok önemli bu durumda ki ne güzel eşin en büyük destekçin sen en zor zamanı atlattın inşallah darısı katrenin arkadaşının başına
illaki kıskançlık oluyo küçükken ben küçük bebek alamıyorum kucağıma hayır yaşıtlarını da sevemiyorum geçen ranadan 1 yaş büyük bi kız vardı onu öptüm hadi hoşçakal diye arkamı döndüm kızın iki saçlarını tutmuş çevirmeye çalışıyo kafasını zor ayırdık o da 2011 kasım bebeği :) bir sene sonra iyice diller çözülmüş oluyomuş ya ama kızın uyku sorunu var saat 3 te yatıyo ve illaki annesiyle yatacak yatağına yatırdıkları anda uyanıyo ve annesi 5 aylık hamile ne yaparlar bilmem

Yasmın sabahtan vardı ama ogleden sonra yazmadı sanırım:) ay ne guzel gecmez sımdı sana su bes gun
bi kız kardeşim gelemeyecek ankarada kursta perşembe günü ataması var kızlar dua edin de istediğimiz yer olsun ilk tercihi annemlerin oturduğu yer ikincisi ermenek üçüncüsü bizim yanımız ilkin annemlere diye dua ediyorum ama olmazsa bize gelsin :) çünkü tercihleri gelmezse direk doğuya gönderiyolar çok stresliyiz bu hafta ailecek

Evet bızede ızın verılmedıgı zaman kızardık annelık baska bısey gercekten:) bız bunları evlendıremeyızde:)) esım dıyo anasının babasının yanından bıyere gıtmek yok en yakından ev alırız onlara orda otururlar dıyo:)) hı hı dıyorum bende ben durmusum anamın yanında onlar da durur:))

cnm benim kv de çay veriyor
üstelik ben pekmezli su verince kızıyor neymiş çocuğa böyle şey verlirmymiş
kendi çaya bayılıyor defne de içsin istiyor
allahtan eşim destek çıkıyor bu konuda da üsteleyemiyor

hakkında hayırlısı olsun cnm
allah gönlünüze göre versin

valla çay onlara göre yararlı nasıl yararlıysa artık diyorum madem veriyosun bari çok açık ver zaten içtiği kaç yudum
hakkında hayırlısı olsun cnm
allah gönlünüze göre versin
Amin canım benim Allah razı olsun

allah kolaylık versin anneye

KIZLAR YASEMİNİM BAL BÖCÜĞÜMÜ DR GÖTÜRECEKTİ SANIYORUM OYÜZDEN YOK BENDE YAZADIM HABER BEKLİORUM..
ÖZCENANIM DUALARIM SENİNLE İNŞ İSTEDİĞİN GİBİ OLUR KARDEŞİNİN TAYİN YERİ CNM:
DEMEK TATİL YAPIYOSUN OHHH NEGÜZEL
BENİ EŞİN SÜPER GERÇEKTENYA:
NEGÜZEL YARDIMCI OLMUŞ SİZE ATLATMIŞSINIZ..
AY ÇOK ZOR GERÇEKTEN..

valla çay onlara göre yararlı nasıl yararlıysa artık diyorum madem veriyosun bari çok açık ver zaten içtiği kaç yudum

Amin canım benim Allah razı olsun
aynen
diyorum ki çay kansızlık,kabızlık yapıyor ama dinlemiyor ki kadın
neyse en azından ben vermiyorum kızıma pekmezli su içiriyorum

hepimizden allah razı olsun cnm benim

Bayanlar merhaba..
Bir sorum olacakti da.
29 kasim dogumum..
Gecen gun bir pijema begendim, logusa pijemasi yarim kolluydu.. sabahlıgı kapri koldu. Onunla hastane de yada evde usur muyum . Dogal gaz sıstemi yok ilcemizde, elektirik sobasiyla isıniyoruz evde.

Bebişin hayırlı olsun canım benim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
üşürsün :) çünkü loğusa olunca ister istemez vücut açık oluyo herşeye hadi seni geçtim sen üşürsen bebişin de sütünden üşütür bence madem elektrik sobasıyla ısınıyosunuz kalın bişeyler giy.. hastanede olabilir giydiğin bi de nasıl doğum yapacağına bağlı ben alt üst takım almıştım ama normal doğum yapacağım için eşim hemen gidip gecelik aldı uzunca alt üst takımı çıkarken giydim evde de hep öyleydim doğalgaz olsa bile kalın giydim ayağımda patikle dolaştım yani sıcak bile olsa kendini sıcak tutacaksın ki kış ayında doğum yapacaksın

kesinlikle kalın giyinmenizi tavsiye ederim
hem dikişleriniz,hem kendi sağlığınız hem de bebeğinizin sağlığı için bu çok önemli

Kizlar merhabalar.biz koye gutrik ve geldik
neyseki kp iskencesi cabuk butti oyiy
kizlar ya aras geecn cok mizmizdi ya kbb gotueduk idrar aldidik meger 17.dis cikmis iki yasi beklememeden
16 disten boylr olmadi ama 17 de kuzumun agrisi oldu demek damar seertelesikce daha zoe xikarmis

Insallah gonlunuze gore ıstedıgınız yer cıkar cnm..
Kızkardesın okulu bıtırdı demek cok tebrıkler, dr oldu dımı yanlıs hatırlamıyorsam:)

Hadı gecmıs olsun ıyı dımı kp eltınlerde varmıydı merak ettım:))
Arascan in yeni disi hayirli olsun cnm ondan mis demek sendromlar:) ıkıyı beklemedı onden gıdıyo pasa

aaa gerçekten mi
yeni dişiniz hayırlı olsun
arasın zor çıktıysa defneyi düşünemiyorum bile ...

Kızlara katılıyorum ve hayırlı dogumlar dılıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…