- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.461
bazen diyorum araları yakın mı olsa ama korkuyorum kaldıramam herhalde ya Rabbim hayırlısını versin ama gerçekten eş çok önemli bu durumda ki ne güzel eşin en büyük destekçin sen en zor zamanı atlattın inşallah darısı katrenin arkadaşının başınaCnm zaman oyle cabuk gecıyokı cogunu unuttum ınan nasıl yaptım nasıl atlattım:))
Zor bır donem tabı bız bırde ev tasındık nıda ıkı haftalıktı yenı ev yenı duzen oturana kadar tabı zaman gecıyor.. Benım en buyuk destekcım esımdı sagolsun aksam ısten gelır bızı dısarı cıkarırdı evde bunalıyosunuzdur dıye cocukları alır benı carsıya bırakırdı yapabıldıgı hersekılde yardımcı olmustur, yemek yapamadıysam sorun etmezdı gıder dısarda yerdık yada alır gelırdı.. Cocuklar arasındakı dengeyı kurmakta cok onemlı beyzayı hıc yalnız bırakamazdım nıdanın yanında yoksa sevıyorum dıye ustune yatardı basının altına yastık yapardı:)) bıde oncelık ilgı daha fazla beyzanındı babasıda bende kardes geldı pabucu dama atıldı olmasın dıye.. Sımdı ıkız gıbıler zaten baba ısten gelsın atlıyolar ustune:)) ıns arkadasında atlatır bu donemı sıkıntısız...anne olmak zor ıs...
bi kız kardeşim gelemeyecek ankarada kursta perşembe günü ataması var kızlar dua edin de istediğimiz yer olsun ilk tercihi annemlerin oturduğu yer ikincisi ermenek üçüncüsü bizim yanımız ilkin annemlere diye dua ediyorum ama olmazsa bize gelsin :) çünkü tercihleri gelmezse direk doğuya gönderiyolar çok stresliyiz bu hafta ailecekYasmın sabahtan vardı ama ogleden sonra yazmadı sanırım:) ay ne guzel gecmez sımdı sana su bes gun
Evet bızede ızın verılmedıgı zaman kızardık annelık baska bısey gercekten:) bız bunları evlendıremeyızde:)) esım dıyo anasının babasının yanından bıyere gıtmek yok en yakından ev alırız onlara orda otururlar dıyo:)) hı hı dıyorum bende ben durmusum anamın yanında onlar da durur:))ya evlat olmakla anne olmak çok farklıymış onu anladım.. küçükken ben de arkadaşımda kalmayı çok isterdim annem izin vermezdi şimdi anlıyorum kadını uyudum uyandım baktım beşiğine çok zor ya ama sondu artık yok ki zaten annem de bana çok kızdı ne diye izin veriyosun diye :)
teşekkür ederim canım benim illaki kirlenecek ama biraz kalsın böyle ya :) hiç olmazsa annemler gidinceye kadar temiz kalsın diyo eşim ben de ranaya söyle banane diyorum :)
cnm benim kv de çay veriyorbenim kız çayı çok seviyo ya çok açık veriyorum ben de ama zaten yarım çay bardağı bile içmiyo ama bu sefer toz şekere sarmış şeker istiyorum diyo resmen
bu iki kelimeyi duyunca şok olduk eşimle işine gelenleri patır patır söylemesini biliyo cadoloz ama ben de deneyecem bakalım çaya alıştıran bakıcı gerçi
hakkında hayırlısı olsun cnmbi kız kardeşim gelemeyecek ankarada kursta perşembe günü ataması var kızlar dua edin de istediğimiz yer olsun ilk tercihi annemlerin oturduğu yer ikincisi ermenek üçüncüsü bizim yanımız ilkin annemlere diye dua ediyorum ama olmazsa bize gelsin :) çünkü tercihleri gelmezse direk doğuya gönderiyolar çok stresliyiz bu hafta ailecek
valla çay onlara göre yararlı nasıl yararlıysa artık diyorum madem veriyosun bari çok açık ver zaten içtiği kaç yudumcnm benim kv de çay veriyor
üstelik ben pekmezli su verince kızıyor neymiş çocuğa böyle şey verlirmymiş
kendi çaya bayılıyor defne de içsin istiyor
allahtan eşim destek çıkıyor bu konuda da üsteleyemiyor
Amin canım benim Allah razı olsunhakkında hayırlısı olsun cnm
allah gönlünüze göre versin
allah kolaylık versin anneyebazen diyorum araları yakın mı olsa ama korkuyorum kaldıramam herhalde ya Rabbim hayırlısını versin ama gerçekten eş çok önemli bu durumda ki ne güzel eşin en büyük destekçin sen en zor zamanı atlattın inşallah darısı katrenin arkadaşının başına
illaki kıskançlık oluyo küçükken ben küçük bebek alamıyorum kucağıma hayır yaşıtlarını da sevemiyorum geçen ranadan 1 yaş büyük bi kız vardı onu öptüm hadi hoşçakal diye arkamı döndüm kızın iki saçlarını tutmuş çevirmeye çalışıyo kafasını zor ayırdık o da 2011 kasım bebeği :) bir sene sonra iyice diller çözülmüş oluyomuş ya ama kızın uyku sorunu var saat 3 te yatıyo ve illaki annesiyle yatacak yatağına yatırdıkları anda uyanıyo ve annesi 5 aylık hamile ne yaparlar bilmem
aynenvalla çay onlara göre yararlı nasıl yararlıysa artık diyorum madem veriyosun bari çok açık ver zaten içtiği kaç yudum
Amin canım benim Allah razı olsun
Bebişin hayırlı olsun canım benim sağlıcakla kucağına alırsın inşallahBayanlar merhaba..
Bir sorum olacakti da.
29 kasim dogumum..
Gecen gun bir pijema begendim, logusa pijemasi yarim kolluydu.. sabahlıgı kapri koldu. Onunla hastane de yada evde usur muyum . Dogal gaz sıstemi yok ilcemizde, elektirik sobasiyla isıniyoruz evde.
kesinlikle kalın giyinmenizi tavsiye ederimBayanlar merhaba..
Bir sorum olacakti da.
29 kasim dogumum..
Gecen gun bir pijema begendim, logusa pijemasi yarim kolluydu.. sabahlıgı kapri koldu. Onunla hastane de yada evde usur muyum . Dogal gaz sıstemi yok ilcemizde, elektirik sobasiyla isıniyoruz evde.
Insallah gonlunuze gore ıstedıgınız yer cıkar cnm..bi kız kardeşim gelemeyecek ankarada kursta perşembe günü ataması var kızlar dua edin de istediğimiz yer olsun ilk tercihi annemlerin oturduğu yer ikincisi ermenek üçüncüsü bizim yanımız ilkin annemlere diye dua ediyorum ama olmazsa bize gelsin :) çünkü tercihleri gelmezse direk doğuya gönderiyolar çok stresliyiz bu hafta ailecek
Hadı gecmıs olsun ıyı dımı kp eltınlerde varmıydı merak ettım:))Kizlar merhabalar.biz koye gutrik ve geldik
neyseki kp iskencesi cabuk butti oyiy
kizlar ya aras geecn cok mizmizdi ya kbb gotueduk idrar aldidik meger 17.dis cikmis iki yasi beklememeden
16 disten boylr olmadi ama 17 de kuzumun agrisi oldu demek damar seertelesikce daha zoe xikarmis
aaa gerçekten miKizlar merhabalar.biz koye gutrik ve geldik
neyseki kp iskencesi cabuk butti oyiy
kizlar ya aras geecn cok mizmizdi ya kbb gotueduk idrar aldidik meger 17.dis cikmis iki yasi beklememeden
16 disten boylr olmadi ama 17 de kuzumun agrisi oldu demek damar seertelesikce daha zoe xikarmis
Kızlara katılıyorum ve hayırlı dogumlar dılıyorum:)Bayanlar merhaba..
Bir sorum olacakti da.
29 kasim dogumum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?