2012 kasım bebekleri büyüyor..

katreynurum bak bencede cnm domatez düşmez daha diolar bilmiorum alıp yaptık bizde
cnm 45 tane 250 grkavanozlar varya öyle çıktı 1 tanede yarım kiloluk
ben küçük kavanozlara koyuyorum açınca tüketemioruz hemen sonra bozuluyo oyüzden küçük iyi oluyo hemen tükeniyo cnm..
menemeni annem bşildiğin büber ve domatezi kavuruyo cnm sonra kavanozlara koyuoruz
yiyeceğimiz zaman açıp sıtıp içine yumurta kırıyoruz menemen hazır..
kahvaltılığı tam olarak bilmiorum ama öğrenip yazarım onuda cnm bu sene yapıcaz bakalım beraber..
fundacım günaydın cnm sorma işim çokkk: diorumya allahtan annem var birlikte yapıcaz benim kveye tarhanayı biz veriyoruz malasef okonularda hiç bi bilgisi yok yapamıyo..

yaseminim günaydın cnm inş artık bütün kuzular şifa bulurnilde bu ara pek bi zorlanıyo kakasını yaparken yapıyo ama bayağıda zorlanıyo ne oluyo bu kuzularaki böyle..

geçmiş olsun cnm

Ozcanan cnm insqlla gonlunuze gore olur kardesinin tauin isi
sağol canım benim inşallah bakalım son iki günümüz perşembeyi bekliyoruz habire zaman da geçmiyo
Insallah gonlunuze gore ıstedıgınız yer cıkar cnm..
Kızkardesın okulu bıtırdı demek cok tebrıkler, dr oldu dımı yanlıs hatırlamıyorsam:)
evet canım çok şükür doktor oldu ama korkuyo uzağa gitmekten sorumluluk alacak onun verdiği etki de var tabi bi de tus sınavı var 14 eylülde stres çok bu ara
günaydın canım yerim ben o nilatay diyen dilleri:) benim kız da rana demese de yana ya da ana diyo o kim diyoum been diyo
günaydın canım bitti dosyalar çok şükür rana da iyi bakıcı ile pazartesi sendromu yaşamışlar kuzum eve geldiğinde özlemiş anasını sarıldık
sen ne zaman kavuşacan yavruna ayrıca ne işleri varmış foçada ya

Gunaydin kızlar nasılsınız. ..yine cok ara verdm kim ne yapti bilmiyorum. ..biz hep yollardaydik istanbul konya mersin tekrara konya ankara Gölcük son durak istanbull....dun sabah geldik evin ici koli dolu adim atacak yer yok ...yerlesmeye calismaya calisiyorz..ama bnm iznim bitti bugun mesaideyim aksam gidip yerleşcm ama gozumde cok büyüyor yaaaaa.....sizler naptinz kuzular nasil

cnm benim kv de de ablasıyla yapmış ama hiç güzel olmamış
içine bişeyleri eksik koyuyorlar sanırım
o yüzden kv den değil annemden alıyorum ben de
zaten benim kv de yaptığından bana vermez
bak domates sosu yaptı,acılı ezme,turşu yaptı ama 1 tane olsun veriyim de tadına bak bile demedi.hatta ablasına,ablasının kızına bile yaptı.geçenlerde mantı yapacaktı.anne kıymanı ben alıyım az da bana yap dedim.tamam dedi.eşimle gidip kıyma almışlar ben işteyken.mantıyı yaptı.anne az da bana ver de dolaba koyayım dedim.veremem burada yersiniz canınız isteyince dedi.herkesin içinde.ben tabi şok.ayrıca bana da iyi bir ders oldu ona güvenmemem için.
o yüzden annem yapıp gönderiyor sağolsun.ben de elimden geldiğince yapıyorum.
reçelimi yaptım.domates sosumu da yapacağım.zaten bezelye, bamya gibi şeyler de attım dolabıma.annem de köyden vişne,fasulye almış,menemen yapmış.çok şükür en kötü ihtimalle paramla alırım.

ay ben o özleyip sarılan ranayı yerim
canım kısmetse yarın akşam gideceğim görüp döneceğim,cuma tekrar kavuşacağım pazartesi tekrr ayrılık ve çarşamba kesin dönüş.tabi tekrar şehir dışı görev vermezlerse
foçada kv nin ablasının yazlığı var.kv de ölüyor yazlığa gidip kalmaya.ne anlıyorsa anlamadım(hacı olduğu için denize giremiyor.e boş boş evde oturmayı kendi evinde de yaparsın.orada üst üste kalmaktan ne zevk alıyor bilmiyorum).ablasının yazlığına gidecek bugün.muhtemelen çarşamba akşam döner.

kızlar bizde domates yapcaz inş. ama sıra gelmedi daha. kv sağolsun tarhama yapmış yedi şişe onu verdi 6 poşette taze fasulye koymuş attım dolaba. geçen de annemle sulu köfte yaptık sarma yaptık attık dolaba tabi onlar kışlık değil yenir kışa kadar:) çorbaık hamur kesilecek bakalım ne zaman. memlekette olmanın güzellikleri bi taraftan kv bi taraftan annem sağğolsunlar yapıolar.:)

funda cnm insan alıştığı tadı arıyor da o yüzden kv nin yaptığı değişik geliyordur sana. anne eli başka tabi. hakkınıyemiyim benim kv salçamı yaprağımı filan da yapar allah razı olsun. menemenlik annem yapar. biraz ondan biraz ondan geçiniyoruz. allah eksikliklerini göstermesin inş.

günaydın cnm tez zamanda yerleşirsin inş.meryemcik nasıl o da yanınızda di mi

özcenanım hoşgeldin cnm bizdede dünm sndurom vardı
ve geçen bizim bakıcının kardişinin kızının hatim mevlüdü vardı oraya gittik annenm bizim bakıcı ben ablam yani hepimiz ordayız nil suyunu bile benim vermemi istedi biliyomusun bu çok hoşuma gitti ben varken kimseyi gözü görmedi herşeyi benden istio sıpam bakıcı sı yani cici annesi kızım ben vereyim diyo hayır annem vecek dio..
ay fundaaa.
of orda o sapık adamda var ben tedirgin oluorum keşke eşin izin vermese kvye ya hfta sonu gitsin istediği kadr..

sağol cnm allah razı olsun.
gülden ne oldu ki niloşuma ama dikkat bolbol kayısı armut filan yedirmeye çalış cnm. dr bize kesinlikle muz elma havuç patates makarna pirinç beyaz ekmek börek çörek kek yok dedi
pöff ne yiyecek bu çocuk o zaman ya
ne zaman düzelecekmiş peki ya hep böyle mi olacak emmeden kesince daha değişiyo rana da kabız orda burda köşelere saklanıp ıkınıo az bişey yapıyo ama bizde şeftali armut işe yarıyo bi de çok su içiyo ondan herhalde yapıyo sonra .. geçen kaka yapamadı die ateşi bile çıktı ya Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda düzelir bal böcüğü inşallah

tamam bakıcısını da sevsin ama anasının olduğunu da unutmasın değil mi valla bazen arkamdan ağlamasına sevinesim geliyo gerçekten geçen hafta bana gelmemesine çok üzüldüm ki onlarda otururken bakıcının eltisi ranayı psikiyatriye götür acaba çocuğa evde bağırıyo musun da sana gelmiyo dedi.. bakakaldım.. dedim yavruma ne bağırcam ya dedim bakıcının eşi de 21 aylık bebeği ne doktoruna götüreceksiniz saçmalama dedi kadın sustu ama ben başladım ağlamaya çok üzüldü adam ya anneme anlattım bana kızdı diyemedin mi yılan çıktığı deliği bilir elbet anasını bilecek orası kalabalık şenlikli ondan gelmek istemiyo diyemedin mi dedi.. ben yine ağlamaktan konuşamadım

valla cnm benim annemden başka kimsem yok
allah bin kere razı olsun canım annemden
kendine yapmaz bana yapar
bak bayramda annem bir sürü bayramlık alıp gönderdi.kv ne yaptı?1 tişört bile almadı çocuğuma,
o yüzden benim kv den bi beklentim artık yok
geçen sene hakkını yemeyim sarımsak soyup,sarma sarıp koymuştu benim dolaba.ama ablasıyla arasını tamamaen düzelttiği için bu yıl o da yok
reçel yapar,kışlık,yaparvermez.ama allah bana güç versin ben onları da kendim yaparım

gülden cnm orada o sapık kuzen yokmuş
adam adam değil ki anne babasıyla da küsüyor
allah korusun
eşimi dinleyen kim cnm benim kv yeterki kafasına koysun
kv nin canı istemiyormuş da ablası defneyi çok özledik getir görelim demişler
bahanemiz de bu
hem oraya gidince defneyi de denize sokarmış
defne benden başkasıyla denize girmiyor,ayrıca foçanın suyu soğuk olduğu için orada ben olsam bile girmiyor

canım saçmalama niye alıyorsun
kadın densizlik etmiş ama rana seni niye istemesin
çocuk bu kalabalığı görünce seninle az ilgilenmesi normal
bana da babaannem bakmış.babaanne dede her istediğimi yaptıkları için annemlere gitmek istemezdim.ama ne oldu eninde sonunda annemin değerini biliyorum.annem hep der "her çocuk eninde sonunda annesini bilir.bilmeseydin sen bilmezdin.babaannenlerden eve gelmezdin haftalarca zorla eve getirirdik" diye.
kv defneye kendine anne dedirttiği için ben de çok üzüldüm,beni unutacak diye düşündüm ama içim rahat.biliyorum ki defne benden başkasını görmüyor.rana da öyle
ayrıca yeri geliyor çok sinirlendiğim için ben de defneye bağırıyorum ama bak defne benden uzaklaşıyor mu?yani bunun bağırmakla,seninle,benimle ilgisi yok.çocuklar kalabalığı sever.bakıcısı da iyi bakıyor,ranayı üzmüyor ki rana onlara gidiyor.buna sevin.ne hikayeler okuyoruz çocuğa eziyet eden,tecavüz eden vs

Inşallah yerleşebilurz yasemincm...meryem de yanimizda kv de burda bayrana kadar bakck meryeme:)):))iyi oluyo şimdi de oysliyo onu engel olnuyo kuzucm..

Bnm de annem yapmaz hic kislik biseyler akdenz oldugi icin belki her mevsim her istedigi elinin altinda..kv yapar o da verir saolsun...bi yerleşeym bende yapcm sos falan cok istiyorum cokkk

Yaseminim gecmis olsun canim. Bir an once atlatir zeynep su kabizligi inş canim.

Ozcananim atlamisim canim inşallah kardeşinin gönlüne gore bi yer olur rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin

Guldenim cok iyiymis o kavanozlar canim keşke ben de bulabilsem. Ben de bir sürü meyve puresi kavanozu var ama onlarin kapaklari tutmaz sanırım di mi. Bi de evde ki kavanozlari kullanmam icin yeni kapak olmasi lazım diye biliyorum yanlis mi biliyorum cikmisken kavanoz ve kapakta alayim. Bakalım kac kg domates almaya cesaret edebilcem. Ilk defa yapcam korkuyorum biraz:) 10 kg yapsam yeter heralde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…