- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #51.501
geçmiş olsun cnmherkese günaydın kızlar. dün kuzum üçüncü gün de kaka yapmayınca dr ye gittik. ilacı değişti. neyse akşam hala yapamayınca lavman yaptım rahatladı kuzum. neyse ki çok ağlamadı bu sefer. ardından ilacı içti uyudu.buarada dün burda bi su olduğu ve kabızlığa ii geldiği söylenince bizimiler akşam makşam demeyip suyun gözesüne kadar gittiler zeyneple birlikte. neyse sabah ishal gibi yaptı sudan mı lavmandan mı yoksa ilaçtan mı bilemedim. hayırlısıyla rabbim elifime erdem paşaya ve kuzuma şifa versin inş. bizden haberler böyle rabbim tüm hastalara şifa versin. beni cim cevabın için sağol cnm bizimkilerde atlatıcak inş.. kater maşallah tatlım cok güzel şeyler yapmışsın. özcanan güle güle kirlet evini tatlım. ay çok geçmiş olmuş unuttum:)
sağol canım benim inşallah bakalım son iki günümüz perşembeyi bekliyoruz habire zaman da geçmiyoOzcanan cnm insqlla gonlunuze gore olur kardesinin tauin isi
evet canım çok şükür doktor oldu ama korkuyo uzağa gitmekten sorumluluk alacak onun verdiği etki de var tabi bi de tus sınavı var 14 eylülde stres çok bu araInsallah gonlunuze gore ıstedıgınız yer cıkar cnm..
Kızkardesın okulu bıtırdı demek cok tebrıkler, dr oldu dımı yanlıs hatırlamıyorsam:)
günaydın canım yerim ben o nilatay diyen dilleri:) benim kız da rana demese de yana ya da ana diyo o kim diyoum been diyosongülüm dişiniz hayırlı olsun cnm:
kpye söylenecekkelime bulşamıorum allah ısla eylesin onu:
işte iyiler gidip kötükler hep kalıyo djiyecemde şimdi günaha girecem onun yüzünden..
ayşegül hoşgeldiniz aynen insanın evi gibi yok gezmek güzel ama biyere kadar..
nilede çok uzun zamandır senin adın ne diorum nilatay diyo...
şebek bublar şebek..
kızlar herkese günaydın umarım herkes iyidir..
günaydın canım bitti dosyalar çok şükür rana da iyi bakıcı ile pazartesi sendromu yaşamışlar kuzum eve geldiğinde özlemiş anasını sarıldıkherkese kocaman günaydın kızlaaaarrrr
yasemin dün zeynebi dr a götürecektin ne oldu?
betülüm nerelerdesin?
nuray nasıl gidiyor alışaildin mi?
beni ne yaptın,kızlar nasıl?
fatma cnm nerelerdesin,dolap işini ne yaptın,bulabildin mi istediğin gibi?
ayşegül evine hoşgeldin
sibel,dilek,gülcan nerelerdesiniz?
canan canım rana nasıl,dün bitirebildin mi dosyaları?
songül cnm allah kolaylık versin.ağzıbozuk insanlardan nefret ederim.biliyorsun benim kv ve ailesi de pek sever bel altı konuşmayı.insan insanlığından utanıyor resmen.
kızlar dün akşam kuzumla konuştum.anne gel diyor kuzum.sana kinder alıyım mı dedim tamam diyor.kendince gün içinde yaptıklarını anlattı.sonra da babaannesi hadi seni yatıracağım hoşçakal de dedi kuzum da hoşçakal dedi ama tabi tam telaffuz edemedi.daha da konuşacaktı ama kv uyutacağım dedi.kuzum benim çok özledim onu.bugün de kv nin ablasının yanına foçaya gidecekler.belki orada kalacaklar
cnm benim kv de de ablasıyla yapmış ama hiç güzel olmamışkatreynurum bak bencede cnm domatez düşmez daha diolar bilmiorum alıp yaptık bizde
cnm 45 tane 250 grkavanozlar varya öyle çıktı 1 tanede yarım kiloluk
ben küçük kavanozlara koyuyorum açınca tüketemioruz hemen sonra bozuluyo oyüzden küçük iyi oluyo hemen tükeniyo cnm..
menemeni annem bşildiğin büber ve domatezi kavuruyo cnm sonra kavanozlara koyuoruz
yiyeceğimiz zaman açıp sıtıp içine yumurta kırıyoruz menemen hazır..
kahvaltılığı tam olarak bilmiorum ama öğrenip yazarım onuda cnm bu sene yapıcaz bakalım beraber..
fundacım günaydın cnm sorma işim çokkk: diorumya allahtan annem var birlikte yapıcaz benim kveye tarhanayı biz veriyoruz malasef okonularda hiç bi bilgisi yok yapamıyo..
ay ben o özleyip sarılan ranayı yerimsağol canım benim inşallah bakalım son iki günümüz perşembeyi bekliyoruz habire zaman da geçmiyo
evet canım çok şükür doktor oldu ama korkuyo uzağa gitmekten sorumluluk alacak onun verdiği etki de var tabi bi de tus sınavı var 14 eylülde stres çok bu ara
günaydın canım yerim ben o nilatay diyen dilleri:) benim kız da rana demese de yana ya da ana diyo o kim diyoum been diyo
günaydın canım bitti dosyalar çok şükür rana da iyi bakıcı ile pazartesi sendromu yaşamışlar kuzum eve geldiğinde özlemiş anasını sarıldık
sen ne zaman kavuşacan yavruna ayrıca ne işleri varmış foçada ya
günaydın cnm tez zamanda yerleşirsin inş.meryemcik nasıl o da yanınızda di miGunaydin kızlar nasılsınız. ..yine cok ara verdm kim ne yapti bilmiyorum. ..biz hep yollardaydik istanbul konya mersin tekrara konya ankara Gölcük son durak istanbull....dun sabah geldik evin ici koli dolu adim atacak yer yok ...yerlesmeye calismaya calisiyorz..ama bnm iznim bitti bugun mesaideyim aksam gidip yerleşcm ama gozumde cok büyüyor yaaaaa.....sizler naptinz kuzular nasil
sağol cnm allah razı olsun.geçmiş olsun cnm
pöff ne yiyecek bu çocuk o zaman yasağol cnm allah razı olsun.
gülden ne oldu ki niloşuma ama dikkat bolbol kayısı armut filan yedirmeye çalış cnm. dr bize kesinlikle muz elma havuç patates makarna pirinç beyaz ekmek börek çörek kek yok dedi
tamam bakıcısını da sevsin ama anasının olduğunu da unutmasın değil mi valla bazen arkamdan ağlamasına sevinesim geliyo gerçekten geçen hafta bana gelmemesine çok üzüldüm ki onlarda otururken bakıcının eltisi ranayı psikiyatriye götür acaba çocuğa evde bağırıyo musun da sana gelmiyo dedi.. bakakaldım.. dedim yavruma ne bağırcam ya dedim bakıcının eşi de 21 aylık bebeği ne doktoruna götüreceksiniz saçmalama dedi kadın sustu ama ben başladım ağlamaya çok üzüldü adam yaözcenanım hoşgeldin cnm bizdede dünm sndurom vardı
ve geçen bizim bakıcının kardişinin kızının hatim mevlüdü vardı oraya gittik annenm bizim bakıcı ben ablam yani hepimiz ordayız nil suyunu bile benim vermemi istedi biliyomusun bu çok hoşuma gitti ben varken kimseyi gözü görmedi herşeyi benden istio sıpam bakıcı sı yani cici annesi kızım ben vereyim diyo hayır annem vecek dio..
ay fundaaa.
of orda o sapık adamda var ben tedirgin oluorum keşke eşin izin vermese kvye ya hfta sonu gitsin istediği kadr..
valla cnm benim annemden başka kimsem yokfunda cnm insan alıştığı tadı arıyor da o yüzden kv nin yaptığı değişik geliyordur sana. anne eli başka tabi. hakkınıyemiyim benim kv salçamı yaprağımı filan da yapar allah razı olsun. menemenlik annem yapar. biraz ondan biraz ondan geçiniyoruz. allah eksikliklerini göstermesin inş.
canım saçmalama niye alıyorsuntamam bakıcısını da sevsin ama anasının olduğunu da unutmasın değil mi valla bazen arkamdan ağlamasına sevinesim geliyo gerçekten geçen hafta bana gelmemesine çok üzüldüm ki onlarda otururken bakıcının eltisi ranayı psikiyatriye götür acaba çocuğa evde bağırıyo musun da sana gelmiyo dedi.. bakakaldım.. dedim yavruma ne bağırcam ya dedim bakıcının eşi de 21 aylık bebeği ne doktoruna götüreceksiniz saçmalama dedi kadın sustu ama ben başladım ağlamaya çok üzüldü adam yaanneme anlattım bana kızdı diyemedin mi yılan çıktığı deliği bilir elbet anasını bilecek orası kalabalık şenlikli ondan gelmek istemiyo diyemedin mi dedi.. ben yine ağlamaktan konuşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?